Már hónapok óta kűzködök egy olyan problémával hogy a gép le áll játék közbe de nem csak simán lekapcsol hanem alkalmanként kicsikozódik a kép és a hangfalból berregést hallat a számitógép. Erősen a vga-ra(sapphire hd7850 2gb oc) gyanakszom mivel a hűtő csöve is elég forró. De szedtem le hozzá hütő szabályzót beállítottam nagy fordulatra de a probléma ugyanúgy megmaradt. Még is mi lehet ez?
semmi, csak használtam a gépet és egyszer nem működött a billenytűzet :/ és ki írta ezt
lehet a táppal van valami ?/ meg elég szar NoName tápom van 450W
sziasztok 😀
az lenne a problémám hogy nem működnek a gép hátulján az usb-k 😞 és ezt írja ki
hátul 6 port közül egy sem működik ps2 billentyűzetem meg nincs
nektek volt már ilyen?
Nem hiszem, mert nem akad meg semmi, letöltöttem az előbb a Need for speed underground 1-et, és annál is ugyan ez a probléma van. Ahhoz biztos elégnek kell lennie.
Sziasztok
Telepítettem egy játékot (Test Drive Unlimited 2). Nem akad meg semmi, de nem nagyon lehet irányítani, mert ha lenyomok egy gombot, akkor kis késéssel reagál rá csak a gép. Október eleje felé cseréltem a videókártyát a gépben, azóta nem játszottam semmivel, úgyhogy nem tudom hogy ez a videókártya miatt van-e.
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy ha megnyitok egy játékot, szóval ha terhelés alá teszem a gépet, akkor a játék igényétől függően elkezd feketén villogni a kép. Ha nagyobb játék akkor csak fekete. De BIOS-ban alapból a CPU Frekvencia 200, a PCI 100. Ha a CPU-ét leveszem 100-ra akkor semmi baj nincs. Elképzelhető, hogy a táp a pici? Vagy mi lehet a baj?
biosba elsödleges a pendrive , a vinyot letiltottam a listárol , és mikor a pendrive ot be boot olom ,ugyanugy a vinyorol betölt a windows mintha mi sem történt volna ... 😞
üdv all , kéne 1 kis segitség !! 😀 szoval az volna a gondom hogy , adott 1 laptop , amibe nem müködik a dvd iro/olvaso , és a windowst ujrakéne rakni , viszont nekem van 1 pendrive om amin windows 7 telepitö van , ( nincs vele probléma rengetegszer telepitettem már vele ) de a laptopnál valami oknál fogva nem megy ! :S biosba bevan állitva usb -s bootolás , érzékeli is , minden patent , de a pendrive bebootolás után ugyanugy elindul a windows ami eddig is rajta volt , szoval nemhozza be a telepitést , de ha sajátgépböl inditom el a telepitést akkor meg ki irja hogy nincs elég hej a winyon ezért nemtud idegleines file okat másolni , holott 120 giga szabad hely van még ... ugyh nemtudom :S valakinek valami ötlet , szakmai tapasztalat v bármi ? elöre is köszönöm a segitséget 😀
Sziasztok.
Tegnap a földre esett szállítás közben a számítógépem, nehezen megtudtam javítani, mostmár megy rendesen, de a PCI VGA-m nem ad le képet, a gép elindul.. átkötöm alaplapira, minden tökéletes.
VGA nem volt rögzítve csavarral a szállításkor, és ugye a gép a földre esett, a VGA sérülhetett ? Esetleg a PCI port is ?
Köszönöm a választ!
És igen újraraktam a windowst az volt az első. Kis felbontáson is játszok mert kicsi a monitorom 1280x1024.
Letöltöttem a videókártya drivert a HD4000-es szériából a legfrissebbet de megszakad a telepítés hibát nem ír ki csak azt hogy a telepítés megszakadt.
Még egy kérdés a Sim City-nek jól kéne futnia a mostani gépen?
A 4650-nek vinnie kéne a játékokat legalább low bellitásokon,meg persze nem FulHD felbontásban,meghát játék függö is,ujabb játékoknál már lehetnek gondok.,viszont a videokat simánn kéne h vigye.Mikor összeraktad a gépet,ujra raktad a wint?Alaplap csere utánn kötelezö.Ha igen,esetleg nézz kolegánál erösebb vidikarit,azzal is ezt produkálja-e,driver "csere"ha régebbi frissitsd,ha ujabb próbáld ki a régebbivel.....
Üdv mindenkinek!! A héten vettem egy új alaplapot, processzort és memóriakártyát a videókártya maradt a régi. Problémám hogy a youtube szaggat egy videót nem tudok normálisan nézni pedig nagyon gyors a gép. Másik pedig hogy játékoknál nem tapasztaltam javulást szinte minden ugyanúgy szaggat mint eddig. (magas, közepes illetve alacsony beállításokon is). Ennyire befolyásolja a videókártya játékok működését? Tudom hogy régi de azért ne már hogy semmivel nem mennek jobban játékok. Arra is gondoltam hogy a proci gyári hűtője ratyi és túlmelegszik.
Lehet hogy én vagyok a hülye és valamit nagyon elcsesztem.
humerot:
A lemez felületén található 49 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
A lemez felületén található 103 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
1268 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Kondícióra: 16 %-ot ír :/
Gondolom ez Vinyó csere....
Meg kelene nézni a vidikarin hogy bevan e dugva a táp pci e csatija vagy a ramot is meg kéne nézni mozgatni egy kicsit vagy az alaplapi vidibe dugd a monitort ha megy akkor telepidsd fel a vidi driverét.
Amikor bekapcsolom a gépet a billentyűzetet és az egeret érzékeli, de a monitort nem. Amúgy a monitor a másik gépen működik, ezért gondolom, hogy a géppel lesz a baj.
Üdv mindenkinek, most vettem egy új gépet, és valamiért nem megy vele a monitor. Ez mitől van? Nem én raktam össze, tekintve, hogy nem értek hozzá, de megköszönném, ha valaki tudna segíteni. 😀
Üdv.
Az miért van ha valamit telepítek, vagy filmet nézek (film nézésnél ritkán szokott előfordulni) és elkezd kattogni a vinyóm??
Pl most AMD Catalyst 13.11 beta v9.5 Drivert telepítettem és kattogott, olyan tízet.
Samsung vinyóm van, és nincs túl melegedve. (5 éves)
Üdvözletem! A történet: 2 napja, vasárnap 22:00-kor beizzítottam a BF4-emet. Kb 01:00-ig játszottam vele. Aztán másnap szinte végig ment a játék. 18:00-kor (tegnap, azaz hétfőn, azaz "másnap") megnéztem az Origint, ott a BF4-re 17 óra játékidőt írt, majd elindítottam. Kb. fél óra múlva (bekapcsolt Fraps-szel) csak úgy újraindult a gépem 4 sípolással. Onnan nem vártam meg mi történik, kikapcsoltam egyből. (Nem volt meleg a gépház egyáltalán) Kb. 10 perc múlva teljesen normálisan elindult, minden rendben volt. A minimum 1,5 éves biosomat fel frissítettem a legújabbra, majd újraindítottam a gépem, ekkor 4 síppal, de rendesen elindult. Még játszottam vele egy fél órát, és kikapcsoltam. Utána másnap (ma) reggel bekapcsoltam. Ekkor az történt, hogy semmi. Elindult a gép, de se egy sípolás (ahogy lenni szokott), se négy sípolás, és semmi kép nem jött a monitoromnak. Háromszor vagy négyszer újraindítottam, de egyáltalán nem kapott jelet a monitor. Most (kedd 16:00) normálisan elindult. Esetleg még annyit hozzá tennék, hogy mikor betöltődött a Win7, akkor elő jött egy értesítés, hogy frissítéseket telepített a Windows. Ezmiez?
[UPDATED] Ja és a 4 sípolás elméletileg az időzítő (timer) hiba.
Holnap hozza a haverom a tápját,egy napig nélkülözi és én akkor le birom tetszelni mindenre hogy mi lehet a baja....
De egy kérdés😃Az lehet vagy lehetséges e hogy a proci nem kap elég áramot 4es csatlakozóval nagy terhelés alatt?Mert a rendszernaplóba Kernel Power problémát ir ki és az ha jól tudom a proci áram ellátása.....és gondoltam arra hogy nem kapp elég áramot mert 4es csatlakozásu az alaplap nincs rajta nyolcas.....
Sziasztok! Segítsetek nekem! Miért van az hogy játszok pl: Assassins Creed4-gyel és full lowon 800x600ban van 17 fps-em de high-on 1280x 1024/720-ban van 18 fps-em? Szóval ha valaki tud megoldást hogyan lehet azt megcsinálni hogy esetleg több fps-em legyen benne az segítsen! (ac összes része hasonlóan viselkedik és érdekes bf3 high-on elfut 1280x1024 ben 40 fps-el)
Konfigom:
x2 6000+ amd
sapphire hd 6670 1gb gddr5
4gb kingston 400 mhz ddr2 ram
asus m2n4-sli alaplap
ide hdd maxtor 40 gb for system
sata1 hdd samsung for documents 200gb
ha szeretnéd a jövőben is használni a gépedet attól a codgen táptól gyorsan szabadulj meg...ha van rá módod próbáld ki egy normális táppal hogy marad e a hiba...
Hát nem tudom mi lehet a hiba ma délután birtam játszani az ac 4 et ugy 4rát este felé akarom játsznai és egy óra után megin kezdi h kikapcsolgat.......az létezik h nem kap elég ármot vagy h le van terhelve az árom hálózat a városban és igy nincs elég áram vagy valami?A proci tuti h nem melegszik túl eddig 55fokik ment fel,a vga meg 75fok körül mozog....
attól még az lehet vga hiba h te leszedtél hozzá egy programot! próbáld meg másik vga-val ha van rá lehetőséged!
Már hónapok óta kűzködök egy olyan problémával hogy a gép le áll játék közbe de nem csak simán lekapcsol hanem alkalmanként kicsikozódik a kép és a hangfalból berregést hallat a számitógép. Erősen a vga-ra(sapphire hd7850 2gb oc) gyanakszom mivel a hűtő csöve is elég forró. De szedtem le hozzá hütő szabályzót beállítottam nagy fordulatra de a probléma ugyanúgy megmaradt. Még is mi lehet ez?
lehet a táppal van valami ?/ meg elég szar NoName tápom van 450W
azt tudjátok esetleg hogy mi lehetet az oka hogy ezt írta ki? 😀
sziasztok 😀
az lenne a problémám hogy nem működnek a gép hátulján az usb-k 😞 és ezt írja ki
hátul 6 port közül egy sem működik ps2 billentyűzetem meg nincs
nektek volt már ilyen?
Telepítettem egy játékot (Test Drive Unlimited 2). Nem akad meg semmi, de nem nagyon lehet irányítani, mert ha lenyomok egy gombot, akkor kis késéssel reagál rá csak a gép. Október eleje felé cseréltem a videókártyát a gépben, azóta nem játszottam semmivel, úgyhogy nem tudom hogy ez a videókártya miatt van-e.
Konfig:
Processzor: Intel Pentium Dual-Core E5300
Memória: 2x2GB Kingmax DDR3 1600 Mhz
Videókártya: ATI Radeon 5670 (Saphire 512MB)
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 8
Alaplap: Asrock G41M-VS3
Merevlemez: TOSHIBA DT01ACA100 ATA Device
Tápegység: 450 Watt
Tegnap a földre esett szállítás közben a számítógépem, nehezen megtudtam javítani, mostmár megy rendesen, de a PCI VGA-m nem ad le képet, a gép elindul.. átkötöm alaplapira, minden tökéletes.
VGA nem volt rögzítve csavarral a szállításkor, és ugye a gép a földre esett, a VGA sérülhetett ? Esetleg a PCI port is ?
És igen újraraktam a windowst az volt az első. Kis felbontáson is játszok mert kicsi a monitorom 1280x1024.
Letöltöttem a videókártya drivert a HD4000-es szériából a legfrissebbet de megszakad a telepítés hibát nem ír ki csak azt hogy a telepítés megszakadt.
Még egy kérdés a Sim City-nek jól kéne futnia a mostani gépen?
Lehet hogy én vagyok a hülye és valamit nagyon elcsesztem.
A lemez felületén található 49 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
A lemez felületén található 103 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
1268 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Kondícióra: 16 %-ot ír :/
Gondolom ez Vinyó csere....
FSP HEXA 400W tápegység
Intel Pentium G3220 processzor
Kingston HyperX 2GB DDR3 1600MHz Blu Edition KHX1600C9AD3B1/2G memória
Samsung 250GB 16 MB SATA2 HD253GJ merevlemez
Samsung SH-118AB/BEBE OEM DVD olvasó
Sapphire 7770 1GB DDR5 11201-17-20G videokártya
😆L Basic X-01 fekete-vörös ház
Amikor bekapcsolom a gépet a billentyűzetet és az egeret érzékeli, de a monitort nem. Amúgy a monitor a másik gépen működik, ezért gondolom, hogy a géppel lesz a baj.
Szerk : Megoldva 😃
Az miért van ha valamit telepítek, vagy filmet nézek (film nézésnél ritkán szokott előfordulni) és elkezd kattogni a vinyóm??
Pl most AMD Catalyst 13.11 beta v9.5 Drivert telepítettem és kattogott, olyan tízet.
Samsung vinyóm van, és nincs túl melegedve. (5 éves)
[UPDATED] Ja és a 4 sípolás elméletileg az időzítő (timer) hiba.
szilvi96: Szerintem annyi lesz az egész, hogy most már nem fog lekapcsolni a géped, s akkor vehetsz magadnak egy igazi tápegységet.
De egy kérdés😃Az lehet vagy lehetséges e hogy a proci nem kap elég áramot 4es csatlakozóval nagy terhelés alatt?Mert a rendszernaplóba Kernel Power problémát ir ki és az ha jól tudom a proci áram ellátása.....és gondoltam arra hogy nem kapp elég áramot mert 4es csatlakozásu az alaplap nincs rajta nyolcas.....
Konfigom:
x2 6000+ amd
sapphire hd 6670 1gb gddr5
4gb kingston 400 mhz ddr2 ram
asus m2n4-sli alaplap
ide hdd maxtor 40 gb for system
sata1 hdd samsung for documents 200gb