Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hdavid avatar
proakos

attól még az lehet vga hiba h te leszedtél hozzá egy programot! próbáld meg másik vga-val ha van rá lehetőséged!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ha jó 500 wattos táp akkor igen.
0
0
0
0
no avatar
Szevasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a gépemhez elég az 500w ?
0
0
0
0
ProAkos avatar
Sziasztok!

Már hónapok óta kűzködök egy olyan problémával hogy a gép le áll játék közbe de nem csak simán lekapcsol hanem alkalmanként kicsikozódik a kép és a hangfalból berregést hallat a számitógép. Erősen a vga-ra(sapphire hd7850 2gb oc) gyanakszom mivel a hűtő csöve is elég forró. De szedtem le hozzá hütő szabályzót beállítottam nagy fordulatra de a probléma ugyanúgy megmaradt. Még is mi lehet ez?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ha nem dugtál be vagy húztál ki semmit akkor talán táp. De, hogy konkrétan mi okozta azt én meg nem mondom neked😃
0
0
0
0
daraox avatar
semmi, csak használtam a gépet és egyszer nem működött a billenytűzet :/ és ki írta ezt
lehet a táppal van valami ?/ meg elég szar NoName tápom van 450W
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ahhoz meg kéne tudni mi történt előtte.
0
0
0
0
daraox avatar
most perpillanat működik az áramtalantással 😃 remélem kitart!
azt tudjátok esetleg hogy mi lehetet az oka hogy ezt írta ki? 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Áramtalanítsd a gépet és utána próbáld meg.
0
0
0
0
daraox avatar
megcsináltam és utána sem működik. bedugom, pár másodpercig világít a num lock aztán meg kialszik a fény, kiírja ezt és nem lehet használni
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Azt megcsináltad amit ott ír? Ha nem akkor én is csináljam majd azt amit a képed ábrázol?😃
0
0
0
0
daraox avatar
https://kepfeltoltes.hu/view/131219/kiku_www.kepfeltoltes.hu_.png
sziasztok 😀
az lenne a problémám hogy nem működnek a gép hátulján az usb-k 😞 és ezt írja ki
hátul 6 port közül egy sem működik ps2 billentyűzetem meg nincs
nektek volt már ilyen?
0
0
0
0
niteforce avatar
Nem hiszem, mert nem akad meg semmi, letöltöttem az előbb a Need for speed underground 1-et, és annál is ugyan ez a probléma van. Ahhoz biztos elégnek kell lennie.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok
Telepítettem egy játékot (Test Drive Unlimited 2). Nem akad meg semmi, de nem nagyon lehet irányítani, mert ha lenyomok egy gombot, akkor kis késéssel reagál rá csak a gép. Október eleje felé cseréltem a videókártyát a gépben, azóta nem játszottam semmivel, úgyhogy nem tudom hogy ez a videókártya miatt van-e.
0
0
0
0
Bronson avatar
erősen ajánlott lecserélni egy minőségibb tápra 350-400watt között ha a jövőben bővíteni szeretnél...
0
0
0
0
fxx01 avatar
Valószínű, mivel nevet még nem láttam rajta..😃
0
0
0
0
fxx01 avatar
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy ha megnyitok egy játékot, szóval ha terhelés alá teszem a gépet, akkor a játék igényétől függően elkezd feketén villogni a kép. Ha nagyobb játék akkor csak fekete. De BIOS-ban alapból a CPU Frekvencia 200, a PCI 100. Ha a CPU-ét leveszem 100-ra akkor semmi baj nincs. Elképzelhető, hogy a táp a pici? Vagy mi lehet a baj?

Konfig:
Processzor: Intel Pentium Dual-Core E5300
Memória: 2x2GB Kingmax DDR3 1600 Mhz
Videókártya: ATI Radeon 5670 (Saphire 512MB)
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 8
Alaplap: Asrock G41M-VS3
Merevlemez: TOSHIBA DT01ACA100 ATA Device
Tápegység: 450 Watt
0
0
0
0
felcser512 avatar
biosba elsödleges a pendrive , a vinyot letiltottam a listárol , és mikor a pendrive ot be boot olom ,ugyanugy a vinyorol betölt a windows mintha mi sem történt volna ... 😞
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Tiltsd le a vinyót a biosban vagy az egy dolog h engedélyezve van a pendriveról bootolás de az is legyen az elsődleges boot eszköz!
0
0
0
0
felcser512 avatar
üdv all , kéne 1 kis segitség !! 😀 szoval az volna a gondom hogy , adott 1 laptop , amibe nem müködik a dvd iro/olvaso , és a windowst ujrakéne rakni , viszont nekem van 1 pendrive om amin windows 7 telepitö van , ( nincs vele probléma rengetegszer telepitettem már vele ) de a laptopnál valami oknál fogva nem megy ! :S biosba bevan állitva usb -s bootolás , érzékeli is , minden patent , de a pendrive bebootolás után ugyanugy elindul a windows ami eddig is rajta volt , szoval nemhozza be a telepitést , de ha sajátgépböl inditom el a telepitést akkor meg ki irja hogy nincs elég hej a winyon ezért nemtud idegleines file okat másolni , holott 120 giga szabad hely van még ... ugyh nemtudom :S valakinek valami ötlet , szakmai tapasztalat v bármi ? elöre is köszönöm a segitséget 😀
0
0
0
0
Xavi001 avatar
Sziasztok.
Tegnap a földre esett szállítás közben a számítógépem, nehezen megtudtam javítani, mostmár megy rendesen, de a PCI VGA-m nem ad le képet, a gép elindul.. átkötöm alaplapira, minden tökéletes.

VGA nem volt rögzítve csavarral a szállításkor, és ugye a gép a földre esett, a VGA sérülhetett ? Esetleg a PCI port is ?
0
0
0
0
conviction234 avatar
Köszi! Felraktam de sajna nem érzek változást
0
0
0
0
cseszka avatar
Ezt próbáltad?[url]http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows 8 - 64[/url]
0
0
0
0
conviction234 avatar
Köszönöm a választ!
És igen újraraktam a windowst az volt az első. Kis felbontáson is játszok mert kicsi a monitorom 1280x1024.
Letöltöttem a videókártya drivert a HD4000-es szériából a legfrissebbet de megszakad a telepítés hibát nem ír ki csak azt hogy a telepítés megszakadt.
Még egy kérdés a Sim City-nek jól kéne futnia a mostani gépen?
0
0
0
0
cseszka avatar
A 4650-nek vinnie kéne a játékokat legalább low bellitásokon,meg persze nem FulHD felbontásban,meghát játék függö is,ujabb játékoknál már lehetnek gondok.,viszont a videokat simánn kéne h vigye.Mikor összeraktad a gépet,ujra raktad a wint?Alaplap csere utánn kötelezö.Ha igen,esetleg nézz kolegánál erösebb vidikarit,azzal is ezt produkálja-e,driver "csere"ha régebbi frissitsd,ha ujabb próbáld ki a régebbivel.....
0
0
0
0
conviction234 avatar
Üdv mindenkinek!! A héten vettem egy új alaplapot, processzort és memóriakártyát a videókártya maradt a régi. Problémám hogy a youtube szaggat egy videót nem tudok normálisan nézni pedig nagyon gyors a gép. Másik pedig hogy játékoknál nem tapasztaltam javulást szinte minden ugyanúgy szaggat mint eddig. (magas, közepes illetve alacsony beállításokon is). Ennyire befolyásolja a videókártya játékok működését? Tudom hogy régi de azért ne már hogy semmivel nem mennek jobban játékok. Arra is gondoltam hogy a proci gyári hűtője ratyi és túlmelegszik.
Lehet hogy én vagyok a hülye és valamit nagyon elcsesztem.
0
0
0
0
Bronson avatar
Ha jót akarsz magadnak akkor igen! 😃 ments le annyi adatot amit tudsz(és pótolhatatlan) aztán csere...
0
0
0
0
tibi211 avatar
humerot:
A lemez felületén található 49 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
A lemez felületén található 103 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
1268 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.

Kondícióra: 16 %-ot ír :/
Gondolom ez Vinyó csere....
0
0
0
0
koba98 avatar
Na, sikerült megoldanom. A monitort közvetlenül a videokártyára dugtam és így most megy. Köszönöm szépen a segítséget Megaisten 😀
0
0
0
0
Megaisten avatar
Meg kelene nézni a vidikarin hogy bevan e dugva a táp pci e csatija vagy a ramot is meg kéne nézni mozgatni egy kicsit vagy az alaplapi vidibe dugd a monitort ha megy akkor telepidsd fel a vidi driverét.
0
0
0
0
koba98 avatar
Asrock H81M-DGS alaplap
FSP HEXA 400W tápegység
Intel Pentium G3220 processzor
Kingston HyperX 2GB DDR3 1600MHz Blu Edition KHX1600C9AD3B1/2G memória
Samsung 250GB 16 MB SATA2 HD253GJ merevlemez
Samsung SH-118AB/BEBE OEM DVD olvasó
Sapphire 7770 1GB DDR5 11201-17-20G videokártya
😆L Basic X-01 fekete-vörös ház

Amikor bekapcsolom a gépet a billentyűzetet és az egeret érzékeli, de a monitort nem. Amúgy a monitor a másik gépen működik, ezért gondolom, hogy a géppel lesz a baj.
0
0
0
0
Megaisten avatar
koba98: Lekéne irnod milyen gépröl van szo,és milyen monitorodvan és hogy nem megy vele még a Bios se tudod behozni.😆
0
0
0
0
koba98 avatar
Üdv mindenkinek, most vettem egy új gépet, és valamiért nem megy vele a monitor. Ez mitől van? Nem én raktam össze, tekintve, hogy nem értek hozzá, de megköszönném, ha valaki tudna segíteni. 😀
0
0
0
0
humerot avatar
tibi211 : Tölts le egy Hddsentinelt és nézd meg hány % - os
0
0
0
0
tibi211 avatar
Válaszolna valaki a kérdésemre?
0
0
0
0
humerot avatar
Elgondolkodtató problémával állok szemben miért csak 6.9 gb használható a 8 ból ??? https://kepfeltoltes.hu/131204/5ghz_clubb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerk : Megoldva 😃
0
0
0
0
tibi211 avatar
Üdv.
Az miért van ha valamit telepítek, vagy filmet nézek (film nézésnél ritkán szokott előfordulni) és elkezd kattogni a vinyóm??
Pl most AMD Catalyst 13.11 beta v9.5 Drivert telepítettem és kattogott, olyan tízet.
Samsung vinyóm van, és nincs túl melegedve. (5 éves)
0
0
0
0
Bronson avatar
a memóriákat lecsekkoltad már?bios reset volt?
0
0
0
0
humagyar avatar
Az ezmiezt a problémára értettem, nem az updatere.
0
0
0
0
Bronson avatar
be van kapcsolva a windows update,valszeg azért írta ki,amit...
0
0
0
0
humagyar avatar
Üdvözletem! A történet: 2 napja, vasárnap 22:00-kor beizzítottam a BF4-emet. Kb 01:00-ig játszottam vele. Aztán másnap szinte végig ment a játék. 18:00-kor (tegnap, azaz hétfőn, azaz "másnap") megnéztem az Origint, ott a BF4-re 17 óra játékidőt írt, majd elindítottam. Kb. fél óra múlva (bekapcsolt Fraps-szel) csak úgy újraindult a gépem 4 sípolással. Onnan nem vártam meg mi történik, kikapcsoltam egyből. (Nem volt meleg a gépház egyáltalán) Kb. 10 perc múlva teljesen normálisan elindult, minden rendben volt. A minimum 1,5 éves biosomat fel frissítettem a legújabbra, majd újraindítottam a gépem, ekkor 4 síppal, de rendesen elindult. Még játszottam vele egy fél órát, és kikapcsoltam. Utána másnap (ma) reggel bekapcsoltam. Ekkor az történt, hogy semmi. Elindult a gép, de se egy sípolás (ahogy lenni szokott), se négy sípolás, és semmi kép nem jött a monitoromnak. Háromszor vagy négyszer újraindítottam, de egyáltalán nem kapott jelet a monitor. Most (kedd 16:00) normálisan elindult. Esetleg még annyit hozzá tennék, hogy mikor betöltődött a Win7, akkor elő jött egy értesítés, hogy frissítéseket telepített a Windows. Ezmiez?
[UPDATED] Ja és a 4 sípolás elméletileg az időzítő (timer) hiba.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Fortune: Proci limited van, azért marad ugyanannyi az fps.

szilvi96: Szerintem annyi lesz az egész, hogy most már nem fog lekapcsolni a géped, s akkor vehetsz magadnak egy igazi tápegységet.
0
0
0
0
szilvi96 avatar
Holnap hozza a haverom a tápját,egy napig nélkülözi és én akkor le birom tetszelni mindenre hogy mi lehet a baja....
De egy kérdés😃Az lehet vagy lehetséges e hogy a proci nem kap elég áramot 4es csatlakozóval nagy terhelés alatt?Mert a rendszernaplóba Kernel Power problémát ir ki és az ha jól tudom a proci áram ellátása.....és gondoltam arra hogy nem kapp elég áramot mert 4es csatlakozásu az alaplap nincs rajta nyolcas.....
0
0
0
0
Bronson avatar
gyenge gép,nagyjából ennyi... 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Segítsetek nekem! Miért van az hogy játszok pl: Assassins Creed4-gyel és full lowon 800x600ban van 17 fps-em de high-on 1280x 1024/720-ban van 18 fps-em? Szóval ha valaki tud megoldást hogyan lehet azt megcsinálni hogy esetleg több fps-em legyen benne az segítsen! (ac összes része hasonlóan viselkedik és érdekes bf3 high-on elfut 1280x1024 ben 40 fps-el)
Konfigom:
x2 6000+ amd
sapphire hd 6670 1gb gddr5
4gb kingston 400 mhz ddr2 ram
asus m2n4-sli alaplap
ide hdd maxtor 40 gb for system
sata1 hdd samsung for documents 200gb
0
0
0
0
Bronson avatar
ha szeretnéd a jövőben is használni a gépedet attól a codgen táptól gyorsan szabadulj meg...ha van rá módod próbáld ki egy normális táppal hogy marad e a hiba...
0
0
0
0
szilvi96 avatar
Hát nem tudom mi lehet a hiba ma délután birtam játszani az ac 4 et ugy 4rát este felé akarom játsznai és egy óra után megin kezdi h kikapcsolgat.......az létezik h nem kap elég ármot vagy h le van terhelve az árom hálózat a városban és igy nincs elég áram vagy valami?A proci tuti h nem melegszik túl eddig 55fokik ment fel,a vga meg 75fok körül mozog....
0
0
0
0
Bronson avatar
CCleanerben menj a rendszerleíró menübe és utána arra a fülre hogy hibák keresése!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció