Blue Thunder: 260x mióta gyorsabb a 750ti-nél ? Az igaz, hogy olcsóbb, de 15% lassabb. Radeon oldalon R7 265 amin már van értelme a 2gb Vramnak. 260x semmit sem profitál +1Gb-ból, ahhoz túl gyenge a Gpu. 😀
gorhawk: Az említett R7 265 jobb vétel, árban közel azonosak, de gyorsabb.
jencesz
Az a baj ezzel a géppel...hogy gyengébb mint az előző amit szerettél volna, vagyis a proci az jó ...de egyel régebbi platform...azaz mindkettő 775-ös lap csak a mostani még ddr2-es ram a másik amit kinéztél meg már ddr3-as volt ráadásul kicsivel jobb volt a vga is...jó nem sokkal...
gorhawk
A táp az teljesen jó
A vga-ra inkább ezt ajánlanám: Asus R7 260X OC 2GB (erősebb és olcsóbb is)
https://www.pcx.hu/termek/asus-r7-260x-oc-2gb-ddr5-r7260x-oc-2gd5-videok-rtya-098383
(itt már nyernél ugye 9k), amit inkább erre fordítanék az i3 4170 helyett egy i3 4370
https://www.pcx.hu/termek/intel-core-i3-4370-processzor-083021
vagy hogy továbbmenjek inkább i5 4460
https://www.pcx.hu/termek/intel-core-i5-4460-processzor-054553
Mert azt tudjuk ugye hogy a GTA V azért elég sok kakaót kér, az ajánlott gépigénye ugyebár minimum i5 4 magos, 8 giga ram,...mondjuk itt a keretben jó lenne tudni mi kell még...gondolom alaplap, ram, vinyó, ház?
Na sziasztok! Az első gépet amit venni szerettem volna azt elvitték előlem sajna 😞 ! Ezért gondoltam arra hogy megkérdezlek titeket eről! Válaszokat előre is köszönöm!! 😀 Ja még annyi hogy vennék még bele 2 GB ramot plusszba
Hello!
Egyik ismerősömnek pakolnék össze egy gépet (ez csak azért lényeges, mert a fine tuningtól most szeretném megkímélni, tehát overclock nem lesz).
Összesen 160k a keret, a cél a GTA5 full HD-ban minél jobb settingen (medium már oké).
Most valahol itt tartok (a többi alkatrész nagyjából le van vonva a 160k-ból):
- FSP HEXA 400W
- i3-4170 (35k)
- GTX 750 Ti (45k)
A kérdés az lenne, hogy a cpu/vga párosítás ezt hogy tudná teljesíteni, és van-e jobb párosítás ebben az árban (nincs OC). Elképzelhető, hogy a táp kicsit overkill, de olcsóbbat nem rakok bele.
A konfig így nagy valószínűséggel VGA limites, szóval beleférne egy kisebb vidkari upgrade később, de ez nem baj (de nem is szempont).
Felteszem egy nő általában nem félévente cserélgeti a hardvereket. Jellemzőbb inkább a körükben az "addig használjuk ameddig nem lesz absolute használhatatlan" elv.
Célszerű olyant összerakni ami az elvárt feladatokat problémamentesen ellátja és persze az sem utolsó szempont amit itt említetek, hogy nem árt, ha lehet később fejleszteni.
(Igaz nőknél igazából ez egy ~6 év múlva esedékes komplett csere, bár úgy vettem észre hogy átlagosan [ha csak nem nagy játékos a nő Spoiler!
Aki ebben az esetben úgyis ért a gépekhez szóval ő maga is eltudja dönteni mi kell
] akkor még mai napig elég egy normál Core 2 Duo 2-4GB rammal és valami dedikált videokártyával)
Hát mi csak már ilyen jöszősek vagyunk 😆😂
Ezért is írtam hogy akkor picivel többet kell rá költeni..egy részt kitartóbb erősebb gépet...másrészt amit épp te is írsz...hogy akkor képzeld el mit kapna azért a konfigért, ha azért a cuccért nem adnak többet amiket leírtál...de hát ilyen ez a pop szakma 😆
-.-" ez egy példa volt mert mindíg a kerettel jösztök... -.-"
meg nem tunning műhelye van hogy vesz valamit húz rajta és tovább adja hanem személyes használatra akarja és az újabb(1-2 éves) gépeket nem sokan veszik nemhogy a régebbieket... mert én is elakartam adni a régi amd 1x2,8ghz-s procimat de nem kellett sok embernek a boltok meg 1-2k ért akarták csak értékesíteni... meg havernak is a 512 vinyóját 5k ért vették volna be kb 3 éve én meg még idén megnéztem a 256osnak az árát és az volt 8k...
Persze részben olcsóbb az amd..helyenként...de valahol azt is nézni kéne ha újítani szeretne azért el tudja adni azokat a cuccokat...na most ha alapból "gyenge" konfigot nézünk neki akkor jó formán azt nem tudja értékesíteni....viszont akkor alapból jó a konfig amit ajánlottál de akkor is egy valamit erősítenék, és az a videókártya, ha más nem legalább azt rakjatok bele azért komolyabbat (aztán azt bármibe átrakhatja később)
70-80 között milyen fél gamer gépet vegyek?
Egyenlőre ami kellene cpu, alaplap, ram, hdd, ház. Táp meg vga van bár nem egy erőmű de amíg lesz pénzem vga-ra is addig jó lesz.
blue- én azért néztem így mert én naív úgy hittem az amd olcsóbb mint az intel... meg azért nem "rásózni akarom az enyémet" hanem ha én veszek magamnak jobbat akkor ő használtan de megbízható forrásból kapja garival meg minden. Mert neki a zh vizsgákhoz kell leginkább meg netezni és a sims mennyen neki... ezért mondtam hogy nem egy erőgép kell neki hanem amihez ezek mennek és majd később fejlesztheti. Majd ha jön még egy tes akkor kell neki fejlesztés, annyira nem a grafikára megy ősem hanem hogy ne laggoljon 10fps-en ahogy ő fogalmazott "lefagy és meghaltam" (meg volt hogy "láthatatlan ellenségekkel harcolt(nem töltött be a textúra)"😉.A tesben is az alkímia résznél van leragadva simsben meg aházberendezésnél... a lényeg hogy ez a kettő jól fusson rajta.
Hát de már ha kinézte a jó procit ne gagyibbat ajánlj 😆
Meg igaz hogy több a z97-es de mint írta időt álóbb legyen...z87-es is már inkább kifele megy, meg jobb is k-s alá ha majd esetlegesen újítana prociból...de amit írtam elég lesz...igaz picivel több mint 300k
305ezer összeszereléssel a p c x-en. Később rakhatsz bele K-s procit pl i7-4790K. A Z97 chipset meg tényleg jobb valamivel, de nekem is Z87-es lapom van, és volt benne már K-s proci és kiválóan működött, ráadásul a Z97 feláras. Ha a ház nem tetszik azt választhatsz mást, az szubjektív.
kingofdeath
Nem rossz összeállítás de abban a lap kategóriában már kapsz z97 chipseteset ami sokkal jobb, és akár vehetsz k-s procit is vagy épp alig pár ezerrel több a i5 4690 az olyan 62k.....a VGA-nál is tudnál erősebbet venni mondjuk egy R9 290X-et ami jóval veri a gtx970-ed és ott is kb 2-3k különbség van...sőt ramnál is tudsz nagyobb MHZ-eset venni ott is szinte nincs különbség árban...a többi cucc teljesen jó...jah meg majd azért nem árt majd procihűtőt is nézni, bár gyári is elég jó szokott lenni
visor261
Azért most ne azt nézd hogy a te cuccodat el tudd neki adni.....
Ráadásul ha hosszabb távra kell neki mivel nincs pénze nem igazán ezeket a cuccokat ajánlanám vagy legalább is nem ezt az fx-es procit, inkáb 1150-es platformot intel procival....toshiba vinyó helyett inkább WD ennyiért már 1TB-osat kapsz 64MB-osat is
áhh ez nem nekem lessz (nevetős arc) lány ismerősömnek...(sims...)
keretet meg mondom hogy nem akarok mert most ment tönkre az ővé ugye és megkért hogy segítsek neki és azt mondta hogy nincs sok neki és még a vizsgákra is kell ezért akarok minimalistát pl:
ASRock 960GM-VGS3 FX 11k
X4 FX-4300 3.8GHz 18k
Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 8k
MSI GeForce 210 8k
Toshiba 1TB 32MB 7200rpm 14k
😆L HAPPY 28 5k
Akyga Basic 400W AK-B1-400E 4k
így kb 70k(na ez azért lehet tőbb mert most dierekt a legolcsóbbat választottam mindenből...)
amint mondtam leglolcsóbb normális amit minimalista keretből vennétek magatokak is tartalék gépnek. Meg még annyi hogy én úgy akarom hogy majd ha veszek magamnak valami erősebbet akkor eladom neki az enyémet, ezért kéne hogy azért a kompatibilitás meglegyen...
Sziasztok.
Gamer gép vásárlása előtt állok, és max 300ból szeretném a lehető legidőtállóbb gépet összerakni. Jelenleg ez a konfig az esélyes. Vélemény?
Előre is köszi.
visor: Most néztem én is a kiírt gépedet, nekem hasonló van és nagyon jól viszi a Skyrim-et... Annál többet akarsz? Elég csak VGA-t cserélni szerintem.
Magyarul semmid sincs ez jó 😆
A keret határ azért kellene hogy kb behatároljuk milyen lapot, procit, mennyi/milyen ramot akarsz stb..játékokat a amit akarsz hát nem nagy igényű...
De mondjuk ami adatlapodon van gép az nem viszi? 😊
blue- monitor+egér
csuzli- én arra gondoltam hogy azért ajánlottan elfusson 4mag+1gvram
és amint mondtam nincs kerethanem a legolcsóbb ami még jó. mint amint mondtam hogy 20k nál lejjebb azt mondják hogy nem kéne menni alaplapnál... de ha 14kért is lehet venni egy olyat ami normális és kihajtja a dolgokat akkor azt.
visor261: Azért azt sem ártana pontosítani, hogy mit jelent az "elinduljon". Mert ugye elindult nekem a Skyrim egy dual core procin és egy Nvidia 210-es VGA-n is, csak ~10-12 FPS-el...
Hát először is írd meg mennyi lenne a keret a gépre, illetve van e már valamid ami felhasználható (ház, táp, vinyó vagy ilyesmi), mert nyílván ennél fogva tudunk segíteni hogy mit vegyél.
Nekem is kéne egy gép lehetőleg minnél olcsóbb de ne menjen tönkre annyira hamar lehetőleg megbízható. Kikötének még annyi hogy a sims3 + skyrim elinduljon rajta.
Mert néztem alaplapokat 15k ért de nem tom hogy mennyire jó(sokan mondák hogy 20 alatt nincs).
jancesz: Nyugodj meg, nekem AMD-s procim van és sok AMD-s gépet rakok össze, mert játékra ár-érték arányban jónak tartom az AMD-ket, szóval messze sem vagyok Intel-fan, de itt a kettő közül ez a régi jó Intel proci sokkal jobb választás, mivel az a mai játékok alatt is nagyon szépen teljesít.
Köszönöm a segítséget mindenkinek 😀 Végra enm lehurrogtak hanem segítettek 😀 Az inteles gép mellett döntök nekem is jobban fekszik a VGA külön mint integrálva 😀
jencesz: Szerintem is inkább az inteles verziót vedd. Ismerősöm a mai napig egy olyan processzorral játszik (+ erősebb VGA-val, de ugye arra később is szert tehetsz) és nincs vele gondja. A processzorba integrált videovezérlője ugyan nem rossz az AMD-nek, de ahhoz több és gyorsabb memória kell. A másik gép különálló VGA-ja jobban teljesít annál.
Én erről az oldalról rendelem a gépet http://www.ebyte.hu igaz hogy használtak de szerintem ennyi pénzért ilyen gépet sehol nem találtam
De lenne még egy gép ami piszkálja a fantáziám :
Processzor AMD Athlon X4 5150 4x1600MHz (am1)
Chipset AMD APU
Memória 4GB DDR3
Merevlemez 250GB sata
Optika DVD író
Grafikus kártya ATI HD8400 HM 2GB DDR3 (APU) Processzorba integrált
Alaplap MSI AM1I
😀 az jó ! Amugy meg 56.700 ft-ba kerül 1 év garival! Tudod ők már ott járnak hogy proci 50 ezer alatt nincs 😆 ennek a procinak utánnaolvastam és nagyon de nagyon sokan dícsérik
Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni erről a gépről! Amire kell az a Battlestar Galactica ; Warthunder ; és esetleg Battlefield 3
Válaszokat előre is köszönöm 😀
Processzor Core2 Quad Q6600 4x2400MHz (s775)
Chipset Intel G41+ICH7
Memória 4GB DDR3
Merevlemez 250GB sata
Optika DVD író
Grafikus kártya GeForce GT630 2GB DDR3 128bit PCI-E
Alaplap Lenovo M70e (s775)
veheted nyugodtan használtan hiszen ott is vannak garisok, nyílván megbízható tagtól de amiket néztem azok mind azok...érdemes regelned és magad is láthatod...ráadásul van postai lehetőség, sokszor sokkal olcsóbban mint a webáruházok felszámolnak
http://hardverapro.hu/
Ez a tag meg hardveres volt vagy is most is az elég sokat rendeltem tőle megbízható...csak azóta csinált saját weblapot..ha kell elküldöm üzibe
Hd 7870-et meg kb 35-ért is kapsz 😀
sőt i5 4570-et 48-ért - használtan akár 42-ért
i5 4670-et pedig 52-ért - használtan 47-ért...4670k-sat meg használtan 52-54k-ért
Hát tényleg nem sok...ebből elég gyengét, főleg hogy játékra szeretnél....
Ami adatlapodon van gép azzal mi lenne? Mert azért ott van cucc amit lehetne használni mondjuk ssd-t, vinyót, házat...procit lapot, vga-t eladni...
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni hogy mi milyen gépet raknátok össze max 125 ezerért? Elsődlegesen játékra szeretném használni tudom ez nem valami sok de egy ennyiből azért csak össze lehet rakni egyet nem de? Amim van hozzá az bill. egér hangrendszer monitor! Várom javaslatokat ha lehet üzenetben! 😀
Viszont ha ennyi a keret én elgondolkoznék rajta hogy meghirdetném amiket cserélni akarsz és már is lenne plusz lovéd ami kb 40-42k jelentene...persze itt ki kellene bírnod hogy addig nem gépezel...viszont ha belegondolsz +120-125 ezerért már komoly cuccot is össze bírsz hozni!!!
Ui.: Miért nem tudsz eligazodni? De sokan vagyunk segítünk csak kérdezni kell 😉
Sőt ha már újitasz és mellesleg hosszab távra tervezel akkor én még a te konfigodnál eladnám a ramokat, cserélném nagyobbra de maradna a 2x4 giga, akkor még elpasszolnám a 300-as vinyót plusz ssd-t (amit ha jól nézek 50/150mb az írás/olvasás és lecserélném egy 120gigásra (Kingston SSDNow V300 120GB ami 450/450 írás-olvasásban, vagy is itt is kapnál gyorsulást), és így kevesebb lenne a terhelés a tápodnak is.
Nézegetem Intelt is de azokon sose tudtam eligazodni igazán! Most egyenlőre igen annyira nem fix a 85 pár ezerrel túl lehet rajta lépni de sokkal többet most nem áldoznék rá.
Egyet értek VGA terén ha komolyabban akarsz teljesítményt nagyobb kell majd....viszont egy ilyen konfignál én azért már magasabb órajelű ramokat is tennék be ráadásul nagyon mimimálisak az árkülönbség mondjuk egy 1333 és egy 1866 vagy akár 2133-as között. Jahh most nézem csak alaplap+proci+VGA csere lenne 😀
a 85 az fix? Vagy pluszban ott lenne a 3 eladott termék ára is? Mindenféleképp amd-ben gondolkodsz? 😊
Fulgrim Nincs mit! Keress egyes kártáykra játék teszteket. Techpowerup vagy Tom's Hardware és amelyik árban és teljesítményben neked megfelel azd vedd.
Fulgrim Szia! Nem ajánlom azt a két VGA-t. Nem valami gyors darabok. Nyílván ha nincs több pénzed akkor sajna nem tudsz jobbat venni. Játékra Minimum R7 260X Vagy GTX 750 Ti. Mert azokkal a VGA-kal nem sokáid húznád. Bár nyílván egéyn függő, de ha kevés a HD6850 akkor nyílván többet akarsz.
gorhawk: Az említett R7 265 jobb vétel, árban közel azonosak, de gyorsabb.
Az a baj ezzel a géppel...hogy gyengébb mint az előző amit szerettél volna, vagyis a proci az jó ...de egyel régebbi platform...azaz mindkettő 775-ös lap csak a mostani még ddr2-es ram a másik amit kinéztél meg már ddr3-as volt ráadásul kicsivel jobb volt a vga is...jó nem sokkal...
gorhawk
A táp az teljesen jó
A vga-ra inkább ezt ajánlanám: Asus R7 260X OC 2GB (erősebb és olcsóbb is)
https://www.pcx.hu/termek/asus-r7-260x-oc-2gb-ddr5-r7260x-oc-2gd5-videok-rtya-098383
(itt már nyernél ugye 9k), amit inkább erre fordítanék az i3 4170 helyett egy i3 4370
https://www.pcx.hu/termek/intel-core-i3-4370-processzor-083021
vagy hogy továbbmenjek inkább i5 4460
https://www.pcx.hu/termek/intel-core-i5-4460-processzor-054553
Mert azt tudjuk ugye hogy a GTA V azért elég sok kakaót kér, az ajánlott gépigénye ugyebár minimum i5 4 magos, 8 giga ram,...mondjuk itt a keretben jó lenne tudni mi kell még...gondolom alaplap, ram, vinyó, ház?
Processzor Core2 Quad Q6700 4x2660MHz (s775)
Chipset Intel Q35 Express
Memória 2GB DDR2
Merevlemez 320GB sata
Optika DVD író
Grafikus kártya GeForce GT630 1GB DDR3 128bit PCI-E
Alaplap Dell Optiplex 755 (s775)
PCI-E foglalat 1db 16x / 1db 1x
Egyik ismerősömnek pakolnék össze egy gépet (ez csak azért lényeges, mert a fine tuningtól most szeretném megkímélni, tehát overclock nem lesz).
Összesen 160k a keret, a cél a GTA5 full HD-ban minél jobb settingen (medium már oké).
Most valahol itt tartok (a többi alkatrész nagyjából le van vonva a 160k-ból):
- FSP HEXA 400W
- i3-4170 (35k)
- GTX 750 Ti (45k)
A kérdés az lenne, hogy a cpu/vga párosítás ezt hogy tudná teljesíteni, és van-e jobb párosítás ebben az árban (nincs OC). Elképzelhető, hogy a táp kicsit overkill, de olcsóbbat nem rakok bele.
A konfig így nagy valószínűséggel VGA limites, szóval beleférne egy kisebb vidkari upgrade később, de ez nem baj (de nem is szempont).
Célszerű olyant összerakni ami az elvárt feladatokat problémamentesen ellátja és persze az sem utolsó szempont amit itt említetek, hogy nem árt, ha lehet később fejleszteni.
(Igaz nőknél igazából ez egy ~6 év múlva esedékes komplett csere, bár úgy vettem észre hogy átlagosan [ha csak nem nagy játékos a nő Spoiler!
Ezért is írtam hogy akkor picivel többet kell rá költeni..egy részt kitartóbb erősebb gépet...másrészt amit épp te is írsz...hogy akkor képzeld el mit kapna azért a konfigért, ha azért a cuccért nem adnak többet amiket leírtál...de hát ilyen ez a pop szakma 😆
meg nem tunning műhelye van hogy vesz valamit húz rajta és tovább adja hanem személyes használatra akarja és az újabb(1-2 éves) gépeket nem sokan veszik nemhogy a régebbieket... mert én is elakartam adni a régi amd 1x2,8ghz-s procimat de nem kellett sok embernek a boltok meg 1-2k ért akarták csak értékesíteni... meg havernak is a 512 vinyóját 5k ért vették volna be kb 3 éve én meg még idén megnéztem a 256osnak az árát és az volt 8k...
Egyenlőre ami kellene cpu, alaplap, ram, hdd, ház. Táp meg vga van bár nem egy erőmű de amíg lesz pénzem vga-ra is addig jó lesz.
Meg igaz hogy több a z97-es de mint írta időt álóbb legyen...z87-es is már inkább kifele megy, meg jobb is k-s alá ha majd esetlegesen újítana prociból...de amit írtam elég lesz...igaz picivel több mint 300k
ASRock Z87 PRO3 23ezer
Core i5-4460 49ezer
2x4GB Corsair 1866 MHz 21ezer
Sapphire R9 290X 4GB 115ezer
Kingston HyperX Savage 240 GB 35ezer
WD 1TB 64MB 15ezer
Zalman Z9 Plus 16ezer
EVGA 600B 600W 18ezer
LG GH24NSC 3ezer
305ezer összeszereléssel a p c x-en. Később rakhatsz bele K-s procit pl i7-4790K. A Z97 chipset meg tényleg jobb valamivel, de nekem is Z87-es lapom van, és volt benne már K-s proci és kiválóan működött, ráadásul a Z97 feláras. Ha a ház nem tetszik azt választhatsz mást, az szubjektív.
Nem rossz összeállítás de abban a lap kategóriában már kapsz z97 chipseteset ami sokkal jobb, és akár vehetsz k-s procit is vagy épp alig pár ezerrel több a i5 4690 az olyan 62k.....a VGA-nál is tudnál erősebbet venni mondjuk egy R9 290X-et ami jóval veri a gtx970-ed és ott is kb 2-3k különbség van...sőt ramnál is tudsz nagyobb MHZ-eset venni ott is szinte nincs különbség árban...a többi cucc teljesen jó...jah meg majd azért nem árt majd procihűtőt is nézni, bár gyári is elég jó szokott lenni
visor261
Azért most ne azt nézd hogy a te cuccodat el tudd neki adni.....
Ráadásul ha hosszabb távra kell neki mivel nincs pénze nem igazán ezeket a cuccokat ajánlanám vagy legalább is nem ezt az fx-es procit, inkáb 1150-es platformot intel procival....toshiba vinyó helyett inkább WD ennyiért már 1TB-osat kapsz 64MB-osat is
keretet meg mondom hogy nem akarok mert most ment tönkre az ővé ugye és megkért hogy segítsek neki és azt mondta hogy nincs sok neki és még a vizsgákra is kell ezért akarok minimalistát pl:
ASRock 960GM-VGS3 FX 11k
X4 FX-4300 3.8GHz 18k
Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 8k
MSI GeForce 210 8k
Toshiba 1TB 32MB 7200rpm 14k
😆L HAPPY 28 5k
Akyga Basic 400W AK-B1-400E 4k
így kb 70k(na ez azért lehet tőbb mert most dierekt a legolcsóbbat választottam mindenből...)
amint mondtam leglolcsóbb normális amit minimalista keretből vennétek magatokak is tartalék gépnek. Meg még annyi hogy én úgy akarom hogy majd ha veszek magamnak valami erősebbet akkor eladom neki az enyémet, ezért kéne hogy azért a kompatibilitás meglegyen...
Gamer gép vásárlása előtt állok, és max 300ból szeretném a lehető legidőtállóbb gépet összerakni. Jelenleg ez a konfig az esélyes. Vélemény?
Előre is köszi.
A keret határ azért kellene hogy kb behatároljuk milyen lapot, procit, mennyi/milyen ramot akarsz stb..játékokat a amit akarsz hát nem nagy igényű...
De mondjuk ami adatlapodon van gép az nem viszi? 😊
csuzli- én arra gondoltam hogy azért ajánlottan elfusson 4mag+1gvram
és amint mondtam nincs kerethanem a legolcsóbb ami még jó. mint amint mondtam hogy 20k nál lejjebb azt mondják hogy nem kéne menni alaplapnál... de ha 14kért is lehet venni egy olyat ami normális és kihajtja a dolgokat akkor azt.
Mert néztem alaplapokat 15k ért de nem tom hogy mennyire jó(sokan mondák hogy 20 alatt nincs).
De lenne még egy gép ami piszkálja a fantáziám :
Processzor AMD Athlon X4 5150 4x1600MHz (am1)
Chipset AMD APU
Memória 4GB DDR3
Merevlemez 250GB sata
Optika DVD író
Grafikus kártya ATI HD8400 HM 2GB DDR3 (APU) Processzorba integrált
Alaplap MSI AM1I
Válaszokat előre is köszönöm 😀
Processzor Core2 Quad Q6600 4x2400MHz (s775)
Chipset Intel G41+ICH7
Memória 4GB DDR3
Merevlemez 250GB sata
Optika DVD író
Grafikus kártya GeForce GT630 2GB DDR3 128bit PCI-E
Alaplap Lenovo M70e (s775)
http://hardverapro.hu/
Ez a tag meg hardveres volt vagy is most is az elég sokat rendeltem tőle megbízható...csak azóta csinált saját weblapot..ha kell elküldöm üzibe
sőt i5 4570-et 48-ért - használtan akár 42-ért
i5 4670-et pedig 52-ért - használtan 47-ért...4670k-sat meg használtan 52-54k-ért
Alaplap: Gigabyte GA-Z97P-D3 24ezer (szerintem ez alatt nincs normális lap)
VGA: HD 7850 2gb 25-30ezer használtan
Ram: Corsair 8GB DDR3 1600Mhz CML8GX3M1A1600C9 Vengeance 17ezer
Proci: Intel Core i5-4460 49ezer
Ami adatlapodon van gép azzal mi lenne? Mert azért ott van cucc amit lehetne használni mondjuk ssd-t, vinyót, házat...procit lapot, vga-t eladni...
Asrock 980DE3/U3S3 alaplap
Corsair 4GB 1333MHzű
FX-6300 CPU
Gigabyte R9 260X OC 2GB
Seagate 1TB 32MB
Akyga 27BL
Zalman 400W
LG GH24NSC0
Összeszereléssel 126,539 Ft P C X-ről.
Meg szeretném kérdezni hogy mi milyen gépet raknátok össze max 125 ezerért? Elsődlegesen játékra szeretném használni tudom ez nem valami sok de egy ennyiből azért csak össze lehet rakni egyet nem de? Amim van hozzá az bill. egér hangrendszer monitor! Várom javaslatokat ha lehet üzenetben! 😀
Ui.: Miért nem tudsz eligazodni? De sokan vagyunk segítünk csak kérdezni kell 😉
Sőt ha már újitasz és mellesleg hosszab távra tervezel akkor én még a te konfigodnál eladnám a ramokat, cserélném nagyobbra de maradna a 2x4 giga, akkor még elpasszolnám a 300-as vinyót plusz ssd-t (amit ha jól nézek 50/150mb az írás/olvasás és lecserélném egy 120gigásra (Kingston SSDNow V300 120GB ami 450/450 írás-olvasásban, vagy is itt is kapnál gyorsulást), és így kevesebb lenne a terhelés a tápodnak is.
a 85 az fix? Vagy pluszban ott lenne a 3 eladott termék ára is? Mindenféleképp amd-ben gondolkodsz? 😊