Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
Hát erről kinek mi a véleménye: [LINK]
0
0
0
0
dispPaP avatar
Spec szvsz történetileg a fillerek jobbak voltak néha.
0
0
0
0
soko avatar
Nagyon helyes 😃
Wtf 6 anime miket vettél te célba 😃 ?
0
0
0
0
norbli01 avatar
soko: Én a Baunt-okat végig szenvedtem a "Hercegnőset" azt végig néztem mert érdekelt, de a Zanpaktou-s fillert pont olyan helyre rakták be hogy akkor a legkevésbé sem érdekelt 😃 az elképzelés és a megvalósítás jó, csak az elhelyezéssel akadt problémám, de akkor már végig nézem az összes rész, és utána azt a kimaradt fillert is be pótolom a többi 6 anime mellett 😃
0
0
0
0
soko avatar
😃 Pedig nekem spec tetszettek a fillérek a bleach-ben 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ohh, akkor most a 340.rész következik? Az nem filler....? Akkor majd később vissza térek ezzel a kérdéssel, bocsánat, téves info 😆
0
0
0
0
dispPaP avatar
Dehogynem, 340után jönnek a Fullbringerek, az manga arc volt.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Sikerült végre végig néznem a Bleach-et, jobban mondva.... kihagytam a zanpaktou-s fillert (tudom hogy ez a legjobb de nem bírtam várni 😆 ) , és a 310.részt néztem ugye most, és mivel tudom hogy több lényeges rész nincs az animében, nem tudod melyik fejezet következik a mangában ez után? 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: Köszi akkor ezt el olvasom
0
0
0
0
soko avatar
Valahogy a Fairy Tail mindig meg tud nevettetni 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Mivel a Log Horizon-t olvastam utoljára és könyvjelzőkbe benne van, ezért ahoz adok linket.
[LINK]
Telón olvasom szóval Epub-os változat. Calibre megtudja neked nyitni.

Én személyszerint a Visual Novel-eket jobban preferálom, a Clannad-ot szintén nagyon megszerettem speciel. De van olyan is amiből nem készült anime és jó: G-senjou no maou , Dracu Riot...
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: "A narráció nem annyira jellemző LN-nél, inkább egy adott személy/személyek szemszögéből látjuk a világot. " Értem, csak a megvalósítását nem igazán 😃 tudsz küldeni valami olyasmi linket is amin le szedhetek valamit (Black Bullet, Toradora) és megnézhessem magamnak? 😃 A VN-eket bármennyire is próbáltam eddig megkedvelni nem igazán sikerült, de ezt mindenképpen elolvasom 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01:
Hát nem sokban különbözik a Light Novel mint műfaj a normál regényektől, talán annyiban hogy általában ezek az alkotások nyelvezete egy kicsivel könnyebb. Képes illusztációk regényfüggően vannak, például a SAO könyves változatában van néhány fejezetenként.
Light Novel alapján készülhet anime, de ez abszolút nem szabályszerű!
+ A narráció nem annyira jellemző LN-nél, inkább egy adott személy/személyek szemszögéből látjuk a világot.
https://i.imgur.com/qxYVjEz.png

A Steins;Gate-ről meg annyit hogy az nem Light Novel, hanem Visual Novel.
Annyit megjegyeznék, hogy az S;G-hez egy elég komoly szintű Angol nyelvtudás kell. Szükséged lesz a Sci-Fi-s fogalmak értésére. Amikor először olvastam, kellett azért szótározni! 😃
Persze a VN-ek nagyrésze nem annyira komplex nyelvezetű, például a Clannad egy könnyed kis olvasmány. Régeben írtam a VN-ekről egy blogposztot, szóval ha érdekel a téma akkor csekkelheted! 😀 Önpromo 😃
[LINK]
0
0
0
0
xoki avatar
Denki-gai no Honya-san: hát ez az anime nagyon jó volt! Manga boltban dolgoznak a főszereplőink és legtöbb esetben a 18+ mangák lesznek úgymond a középpontban 😃 Nem mutatják őket természetesen, csak a boritókat. Perverz poénok vannak benne, könnyedebbek nem olyan mint pl egy seitokai yakuindomoban. Tehát egy manga bolt comedy. Szereplők elég egyediek, kidolgozott jellemmel, kis romance is van benne. Szóval megérdemel 8/10 et.

dispPaP: nálam pont forditva szokott lenni az esetek többségében. Tehát lepontozok felpontozás helyett. Inkább adok neki nagyobb pontszámot majd ha abba a stilusba találok jobbat akkor átveszi a helyét pl, vagy ha 10 et adtam neki de elfelejtem hogy húú ez melyik is volt akkor azt is lepontozom. Igen mindenki tökéletes animére adna 10 pontot, ami ugyebár nem létezik ezért sokan nem is adnak semelyikre ennyit, nálam a 10 lényegében azt jelenti hogy: ez epic és élvezetes volt végig

Egyébként a fullmetal a. b. ot pontozzák/pontozták 10 re, MAL on első helyen is van még mindig ha igaz. Nálam 9, mivel nem túl emlékezetesen és hiába szomorú drámai részekkel van vegyitve, egyáltalán nem átérezhető számomra, lehet mondjuk mert fiktiv...
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: Ha jól tudom te sokat olvasol light novel-eket és azt szeretném meg érdeklődni, hogy ezek miben különböznek egy átlag regénytől? A történet vezetés, a mesélés módja, vagy valami a felépítésében esetleg van benne olyasmi amitől különleges ez a műfaj a többihez képest? hülyeség de pl.: képes illusztrációk vannak benne? 😜 (Ezekből ha nem is általában) de anime is készül, ez azért van mert direkt olyan műfaj amiket azért írnak hogy olvassák és animét csináljanak belőlük vagy csak véletlen? Azt tudom hogy már anno ajánlottad a Steins;Gate-et és majd el akarom olvasni de szerintem az még messze van 😜
0
0
0
0
dispPaP avatar
Milyen egy 10 pontos anime számodra?

Kedvenc témám. Alapjában szerintem a 10 pont nem azonnal jön, megmagyarázom: Nekem jelenleg 736 befejezettből csak 13 darab anime van 10 ponton, ezeket régebben adtam, de levenni nem volt kedvem. Régen első blikkből ítélem, ha valami tetszett jó pont (nem csak 10...) stb. Viszont rájöttem hogy nem igazán jó ez a fajta rendszer, mert akárhogy egyszer élveztem, ha hamar elfelejtem akkor közel sem volt maradandó élmény. És egy maximális pont legyen már maradandó... (Pontosan ezért gondolkozom azon hogy másfél év után a Rainbowot felkéne pontoznom 10 pontra.) - Nem olvastam egyenlőre mikor irom a ti hozzászólásaitokat, de régen sok ilyen topic volt, és láttam ilyeneket is:- Nagyon sokak a 10 pontot a tökéletessel definiálják, de alapjában szerintem ilyen nincs, ahogy tökéletes ember sem. A másik amit szerettem régen amikor azt mondták a vége után hogy ez felejthetetlen meg gyönyörű stb... Erre írtam feljebb hogy szerintem idő kell.

Mondjuk őszintén az én értékrendszerem elég más. A "jópofa" meg agyon nudizott sorozatok legtöbbjét már kerülöm. Sokkal különlegesebbek számomra az olyan animék amik legalább valamiben egyediek, valami újat mutatnakstb. Pont ezért nem fogom megérteni hogy egyes fanoknak miért izgul be a nuncus egy klisés cím hallatán, és sry de az Óriás Emberevő Zombik, meg a Dugjunk Online új része sem kivétel, egy kliséhalmaz. (Mondjuk igazából olyan mélyen van mára már az anime ipar, hogy akik az utóbbi években lettek animések, hozzászoktak ehhez a gagyi színvonalhoz, nincs semmi elvárás, csöcsök seggek meg valami harc. Aztán néha jön valami átlagshounen amit felkapnak.)

Mellesleg régen én használtam egy elég bonyolul pontozási rendszert, ami jó volt, csak valahogy untam. De ahogy mára pontozok:

10: A pont amit instant nem kap meg semelyik anime, mára már. Ha valamire sokat gondolok és úgy érzem több elgondolkodtató, és mutatott valamit (lásd egy életre szóló élményt adott) akkor felpontozom.

9: Ide jönnek azok amikből éreztem hogy van hangulata, vannak karakterei, és még a történet is jó, természetesen vannak kivételek, de azok valami mással kiérdemelték az itt létet. (Pl: Gintama)

8-7: Ezek a jó animék, az átlagosan jók, amiket öröm volt nézni, de nem mutattak azért sokat.

6-5: Ez a közép osztály, jönnek az unalmas, átlagos darabok.

4-2: Ezen szintek a Kliséosztályok, ide kerülnek a maxiklisés shounenek, illetve dolgok. (PL: Mar) Ha esetleg valamilyen aspektusában az anime alakított, feljebb kerülhet persze.

1: Ide kerülnek azon klisés animék, amikben nem csak hatalmasat csalódtam, de mellé buták is, sőt azt mondom róluk hogy rohadt ártalmasok is. Itt parkol többek között: Akame, SAO, Blood-C, Gyo, Blood Lad, Ookami Kakushi, Hakuouki, Mars of Destruction, Gokukoku, egy pár ecchi, meg a Dragon Ball GT.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Hát ja ez így szubjektív. Kinek mi. Bár szerintem a legtöbb embernél benne van a top10ben a dragon ball 😆
Nálam a top10ben 1db van, a többi pedig csak úgy van 😊 De még az az egy sem felel meg nálam minden szempontnak
0
0
0
0
soko avatar
Nos sikerült befejeznem ezt az animet-> Aquarion EVOL és annyira nem tetszett .
A story az elején jól indult de ahogy az író ezt a romantikus hülyeséget adta meg az anime pilléreinek hát az katasztrófa . Az egész anime-ben a szerelem miatt háborúznak és ami még durva hogy egy kiderül : Spoiler!
a fő gonoszt meg csalta a férje aki férfi DAFUQ ?

Most őszintén erre mit meg hogy lehetne reagálni . Ha nem ennyire tette volna romantikussá akkor egy jó anime lett volna érdekes storyval de így nem jött át annyira örültem hogy végig tudtam nézni . 10/5 jó indulattal mert a grafika és a karakterek viszonylag jók voltak némeik .

Milyen is számomra egy 10 pontos anime 😃 ?
Hát nagyon kevés van egy 10 pontos anime-nél nekem fontos benne :
-Story ugye ez egyértelmű
-Az epizódok száma ez alatt értem hogy ne 12 részes anime legyen
-A zene számomra az is fontos egy jó átvezetőbe
-A karakterek és azoknak a tulajdonságai
-Persze az akció ne kiszámítható történettel rendelkezzen hanem rengeteg fordulatokkal legyen teli.
A top 10-es animek :
>Dragon ball
>Fairy Tail
>Bleach

Eddig ez a három az ami a best nálam legalább is 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01:
Az nem olyan Sci-Fi amire én gondoltam. Abban az animéneben inkább Cyberpunk elemek vannak, ami persze ugyanúgy a tudományos-fantasztikus kategóriába sorolandók, viszont ez a földi-élet típusú alkotások nem jönnek be. Szó-mi-szó nekem nem tűnik annyira futurisztikusnak a Cyberpunk. Például a Gun Gale Online sem ragadott magával a stílusával, sem a saját fantáziavilágomban a Light Novel olvasása során, sem az Animében!

Persze maga a történet nagyon jó, egyik kedvenc animém (Psycho Pass-re visszatérve) , viszont én az űrben játszódó "klasszikus" Sci-fi-ket jobban szeretem lásd Anime fronton Uchuu Senkan Yamato, Gundam és az előbb említett Musekinin Kanchou Tylor.

Természetesen az idő utazást sem szabad kihagynom, akkor egyértelmű hogy Steins;Gate.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Sudosu: A zenéket én véletlen ki hagytam a pontozásnál de az is nagyon fontos, habár általában nem veszem észre kivétel 4-5 anime 😃 most hogy mondod, a komolyabb, sci-fi animék érdekelnek, hogy állsz a Psychp-Pass-al?
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar

10 pontot eddig még egy animére sem adtam. Nálam a 10 ponos anime olyan legyen, ami a tökéletességet súrolja, persze ez is szubjektiv.
Ha majd a közeljövőben egy animére 10 pontot adnék, akkor :
-valószinüleg nagyon komoly történettel rendelkezne ;
-a karakterek felépitése és személyisége szerethető lenne ;
-az érzelmek túláradnának az egész anime alatt ;
-rendelkezne egy jó kezdéssel, de utána már csak még jobb lenne az egész ;
-egy olyan élményt nyújtson, amit nem felejtek el ;
-tanulságos legyen.

9 pontos animék többnyire hasonlitanak a 10 pontosra, de elnézőbb vagyok a hibákkal kapcsolatban.

8 pontos animék számomra azok, amelyek egy jó benyomást hagynak a végignézés után és de általában nincs tökéletesen befejezve.

7 pontosak azok amelyeknél a történet még esetleg megállja a helyét, de a karakterek már nem az igaziak.

6 pontosak általában azok az animék, amelyek tele vannak klisékkel.

5 pontos animét hirtelenjében csak egyet tudok felidézni. Név szerint : Suzuka. Ez az anime azért lett nálam 5 pontos, mert az alapszál még elmegy, de utána az egész történet kezd átmenni mind***-ba, de számomra ezek után már nem volt olyan élvezhető.

1-4 pontos animék általában a droplistámon végzik és arra sem méltatom őket, hogy megjegyezzem a nevüket.

Mindezeket, amiket leirtam nem igazán veszem figyelembe, mert mikor megnézek egy animét első dolgom, hogy beirom a listámba és pontozom, csak ritka animénél változik meg ez a pontozás egy kis idő múlva.
0
0
0
0
sudosu avatar
Én inkább komolyabb tartalmú animékre szoktam adni 10 pontot. A drámai szál imponáljon, nem feltétlenül muszáj viccesnek lennie, a megjelenés meg annyit hogy a perspektívák jól legyenek kigondolva, adott esetben a világítás megfelelően legyen megalkotva. Nálam a zene is elég nagy súllyal rendelkezik, fontos hogy a jelenetekhez illő zenéket komponáljanak. A történetnek legyen értelme, szerethető karakterek legyenek benne, adott esetben legyen személyiség fejlődés is (mindegy milyen irányba). Értékelni szoktam a társadalom kritikát is, már ha ez kivehető Európai vagy Amerikai ember számára is (nem igazán szokott jellemző lenni).

Nálam az igazi Sci-Fi-k 10 pontról indulnak, mivel fan vagyok. Például a Musekinin Kanchou Tylor c. animáció nagyon bejött, amely a legtöbb elvemnek azért ellentmond. Egy határozottan jó humorú anime volt, bár a történetének nem volt túl sok értelme!

9 pontot minden olyan anime kap nálam, amiben van egyedi ötlet, viszont nem volt annyira meggyőző hogy nagykedvenc legyen.

8 pontot az kap ami jó volt de már láttam ugyanazt másik animébe, vagy csak úgy érzem hogy nem kerülhet feljebb.

7 pontnál kezdődik a középkategória, ide kerülnek hozzám az Ecchi-k, komédiák nagyrésze, vagy olyan komolyabb tartalmú animék amik nem érdemelnek többet a szemszögemből.

6 pont szintén középkategória, ezek a tipikus unalmas animék számomra, csak van egy apró részlet ami megfogott és mégis emlékezetes marad.

5-1: Ezek a rossz animék nálam. Amelyeket megbántam hogy akkoriban végignéztem.

ui.: Régebben más szempontok szerint értékeltem, azt lőttem be amit úgy gondoltam hogy érdemel az anime. Szóval van pár a listámon ami ellentmondt ennek az értékelési rendszernek.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én is hasonlóan pontozok, habár nekem a Sora no Otoshimono az már a drop kategóriába tartozik.
Dráma mindenképpen legyen benne, a karaktereknek ha nem is kell különleges személyiség de legyen olyan amire emlékezni fogok, adja át a világát/érzelmeit (Legyen megható, szomorú, szenvedős vagy "felemelő", humoros), és meglegyen benne az a + valami. Általában az ilyen animék rövidek és ezért is jók, ezeket általában nem lehet sokáig húzni, az ilyet nem szoktam újra nézni habár néha teszek 1-1 próbát, de vannak kivételek az örök kedvenc amit bármikor újra nézek: Spoiler!
Fairy Tail

Sok animét pontozok magasan, /pl.: Naruto ahol folyamatosan lejáratja magát, de főleg 2 dolog miatt nézem még: Naruto karaktere érdekel (+Hinata) és a harcjelenetek látványosak/ ezekben általában "nem látom a fától az erdőt" feeling-em van mert mindig észre veszem azt az apróságot ami miatt érdemes maradnom és néznem.
0
0
0
0
xoki avatar
dispPaP: alapból nem kezdek bele nagyon olyanba ami nem lesz minimum 7 pont, ha meg véletlen igen az általában drop lesz, mondjuk eddig csak 3 ilyen van. Általában megnézem miről szól, mivel nem zavar a spoiler, ezért tudom mindegyiknél hogy jó lesz e... 😃

Ha már itt tartunk, ki mi alapján pontoz?
és/vagy

Na én egy részletes választ irok erre, mivel unatkozok kicsit, hátha valaki szintén és akkor lesz olvasnivaló 😃

1-3 pont: ez már 100% drop, tehát ilyen pontot nem lehet a listámon látni, gagyi animáció/történet/grafika/unalmas felesleges karakterek/only fanservice oda nem illő esetekben/unalmas és nagyon lassan vagy egyáltalán nem haladó történetvezetés - általában ebből 3 egy animében jelen van akkor drop.
pl. hanayamata
4-5 pont: kb ugyanaz mint az előző csak annyi a különbség hogy végig szenvedtem, általában az unalmas vonatkozik rá leginkább.
pl. sora no otoshimono
6 pont: 6 pontot már egy "jó" tehát közepes animére adom, ilyen animékben általában befejezetlen szálak, megmagyarázatlan dolgok vannak és túl sok kérdést hagy megválaszolatlanul. Általában fillerrel telepokolt, nem manga hű animék is ilyen értékelést kapnak HA ismerem a mangát ugye bár. Ide tartozik még a romló minőség, legyen akármilyen jó ha a végére rosszabb lesz...
pl. naruto
7 pont: Legegyszerűbb pont úgymond, végignézés után semmi + nem volt benne hogy nagyobb értékelést kapjon. Általában az unalmas és nagyon érdekes rész váltja egymást. Valamint néhány esetében oktalan drámát/comedyt vagy egyéb műfajt beleerőltetnek
pl. fate, idolmaster cinderella
8 pont: hát nálam ez a legjellemzőbb. Legfőképpen egy jó átlagos comedy, odaillő történet, jó karakterek és kidolgozott részek, nem ismétlődő elemekkel. Valamint dráma, amely sajnáltat karaktereket és/vagy átérezteti a mondanivalóját/mondanivalójukat. Jó zenékkel fűszerezve. Egyediség is jellemzi.
pl. anohana, fairy tail, to aru
9 pont: ugyanaz mint az előző esetében csak benne van az a + ami miatt többször is megnézném, műfaj vegyités itt már majdnem tökéletes.
pl. bleach
10 pont: ennél két csoport van: az első hogy egy felejthetetlen élmény ad, viszont újranézni nem nézném. Átadja az érzelmeket, akár megnevetett is valamelyik. Eltudom képzelni a világot még ha nem is látom azt. Karakterek is jók és egy felesleges jellemük sincs. (pl death note) A másodiknál az újranézési faktor hatalmas, általában comedy vagy slice of life, de elég sok esetben kicsit drámai anime tartozik ide nagyon jó zenékkel (pl. k-on!, chihayafuru, idolmaster)

Más is leirhatja igy de aki nem szokott igy pontozni elég ha a 10 pontos anime definicióját irja le 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: Köszi így már tisztább a kép habár azért le mentettem amit írtál, hogy majd később ki pihenten is elolvashassam ha úgy van 😃

sidPaP: Ha szerinted xoki kegyesen pontoz te még nem láttál engem 😆 Alig van valami 7 alatt 😃
0
0
0
0
soko avatar
Akkor látom nagyjából mindenkinek jól telnek a napjai 😃 !
xoki igen én is kevertem már össze egy pár anime-t 😃
Most elkezdtem egy anime-t hát alig várom hogy befejezzem és leírom a véleményem . 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Én majd csak holnap este tudok animézni, sztem lebaszatom a maradék FMAB rewatchot. Amúgy Xoki igen kegyesen pontozol. 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01:

Spoiler!

Minden módnak van külön ranglistája, ahol a játékosok a PP (Performance Points) alapján jelennek meg. Ezen belül van országonkénti felbontás is, ahol egy adott nemzet játékosainak a rankingját lehet fellelni.
A PP-ket úgy lehet kapni legkönnyebben ha játszol és a pontosságod 99% felett van. 100%-nál több pontot oszt a rendszer. E melett lehet módokat berakni mint HR (Hard Rock), HD (Hidden), FL (Flashlight), DT (Double Time) amelyek megnehezítik az adott mapot, viszont több pontot is kapsz ha jól teljesítel rajta!
Érdemes minimum AR(Aproach Rate)=8+ mapokat játszani, ahhoz hogy jobb rankot kapj. Viszont vannak olyanok, akik ennél kisebb rate-el játszanak, viszont azokat moddal teszik. Ez is ad PP-t, ha nehéz mapot teljesítel. Valaki így tesz szert a jobb rankra, lásd WubWoofWolf, aki 40 nap alatt ért el hasonló rangot, mint én 10 nap alatt AR=9-et játszva (HD nélkül) . Igaz van különbség köztünk, mert én ezeket a magas Aproach Rate-el rendelkező mapokat Hidden-el játszottam nagyon sokáig és ez így nem adta a rangokat, mert na nem sikerültek úgy a számok, hogy adjanak.

Na meg persze vannak azok akik a toplista élén álnak ők AR=10-et játszanak HardRock-al lásd ExGon.

Szóval döntsd el mit szeretnél, ha csak az élvezetért, akkor zene alapján. Ha rangot szeretnél akkor AR=7 + modok. Ha meg legjobb szeretnél lenni akkor a következő sorrendben haladj:
AR=8
AR=9
AR=8 + DT vagy HR
AR=8 + DT és HR
AR=10
Ha ezeknek mind a mestere leszel akkor elérheted ExGon szintjét (1. a globális ranglétrán)
CWC-n AR=9 szokott lenni, szóval ha VB-re akarsz majd menni a távoli jövőben, akkor azt nagyon tudni kell!

ui.:
Az is számít hogy az adott szám hány csillagos.

Elég komplex az Osu! Ranking rendszere, de azt hiszem az alapokat sikerült elmagyarázni.

További információk:
[LINK]
[LINK]

0
0
0
0
norbli01 avatar
Áhh, nem hiába szedtem le megint az Osu!-t 😃 Amúgy ebben hogy működik a "ranked"? 😃 nem igazán értem úgy az egészet 😃

És te soko mit nézel/néztél? 😃
0
0
0
0
xoki avatar
soko:
https://www.kephost.com/images/2015/04/17/Nevtelenee7ba.png
😃 Meg még tervezek elkezdeni párat még azok közül is ami most indult, csak hogy még jobban összekeverjem őket 😃

Ja és persze nálam is osu! Mivel senpai halad fel a ranglétrán, ezért én is próbálkozok 😃 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
soko:
Én többnyire ilyen és ehhez hasonló képernyőt nézek, gyakorlás van Osu! CTB világbajnokságra.
https://i.imgur.com/RhnyqiL.png

Ha meg nem gyakorlok, alszok vagy tanulok, akkor nézem a Death Parade-t, de inkább ovlasom a Clannad VN-t. 😃
0
0
0
0
soko avatar
Nah kivel mi újság miket néztek mostanába 😃 ?
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01: A furulyás lány az Ren-chon a Non Non Biyori-ból
[LINK]
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Pedig reméltem hogy az évfolyam társam csak viccelt ezzel... 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Boruto movie trailer

0
0
0
0
norbli01 avatar
Most én is odáig vagyok a Mirai Nikkiért :3 nagyon jó, és hihetetlenül tetszik 😃

Na jól van, most már valaki magyarázza el nekem ki a fene ez a furulyás lány?? 😆
0
0
0
0
dispPaP avatar
Sequelje a Psycho Pass 2nek a mozifilm, szóval megeshet. Nekem a Mirai Nikki anno mikor néztem kurvára tetszett, a Deadman Wonderland sem volt rossz, csak hallottam utána hogy folytatása nem lesz mert pocsék adaptálás és sok köze nincs a mangához. Mondjuk megnéznék belőle egy remaket, mivel a manga már végetért.

[LINK]
0
0
0
0
xoki avatar
Kis nézni való 😃 Btw szvsz nem lett valami jó 😕

0
0
0
0
norbli01 avatar
Sajnos kétlem hogy egy mozifilm úgy tudná hozni a hangulatát, de mondjuk még azt filmet sem láttam ami kint van belőle 😜

Elkezdtem a Mirai Nikki-t és nagyon be jött, eddig pont Yuno miatt (a profil képem) nem néztem meg, de valahogy felkeltette az érdeklődésem és azonnal megtetszett 😃
Ezen kívül bele néztem a Deadman Wonderland-be (hogy ne rohanjak végig úgy a Mirai Nikki-n ahogy az animéken szoktam - 6~8 rész 1 nap alatt 😆 ) jobban mondva eddig láttam belőle az első részt, valaki látta már? Vélemény róla?
0
0
0
0
dispPaP avatar
Psycho-Pass 3at ne nagyon várj, a mozifilm valszeg lezárja a szériát.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: köszike 😃 szerk.: kiderült hogy ezt már egyszer elkezdtem nézni 😜

flyaway: hát az úgy volt.... 😆 kicsit megjött ez a "lolozós" korszakom és nem nagyon maradt időm animék nézésére, de mostmár megpróbálom egyenlően beosztani az időmet 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Nagyon le vagyok maradva az animéllel. Kb 2 hete nem néztem egy rêszt se pedig a Clannadnak már az utolsó részénél járok.
norbli te hová tűntél eddig?😆
0
0
0
0
xoki avatar
fir3: hát pl K-on! , Yuru yuri, Nichijou, Gintama, Seitokai yakuindomo de igazából ez sok mindentől függ hogy kinek mi a jobb, pl a watamote nekem is nagyon tetszett (profilképemből rálehet jönni ugyebár 😃 )

norbli01: Kyoukai no Kanata
0
0
0
0
norbli01 avatar
wow, már olyan régen írtam ide hogy már képem sincs még egyszer 😆
Végre sikerült folytatnom és befejeznem a Psycho-Pass 2-őt (Igen még csak most 😃 ) és azt kell mondjam hogy nagyon jól ki lett találva, csak ezzel a befejezéssel várok egy 3. évadot is. 😜

Valaki megmondaná hogy abban a videóban amit flyaway2 postolt ki mi a címe annak az animének ami alá a Pokémon főcímdalát vágták be? Előre is köszi 😃

Ja és bocs, hogy nem olvasom vissza az előző 200.000 postot 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
[LINK]
Nem, nem mind. Még folytatódik.😃 Csak a többi már nincs leírva.
Yamagamiról jut eszembe. Csak nekem tűnt fel, hogy a Yagami név fordítva i'm a gay?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Az mind a főszereplő neve?
0
0
0
0
dispPaP avatar
Valaki aki nagy mangás nincs itt? Melyiket érdemesebb elkezdeni/folytatni?

Feng Shen Ji, Tower of God, Pandora Hearts, Otoyomegatari
0
0
0
0
xoki avatar
Jó ez a Servan x Service, ismét egy olyan stilus amit nem láttam, konkrétan hogy irodai munkahely az anime helyszine. Szóval ez már egy egyedi anime nekem, főszereplő karaktere is érdekes A neve: Spoiler!
YAMAGAMI Lucy Kimiko Akie Airi Shiori Rinne Yoshiho Chihoko Ayano Fumika Chitose Sanae Mikiko Ichika Yukino Reina Eri Ai Tamiko Chikage Emilia Julia Shizue Erina Chisa Yumeka Natsuki Ranran Rieko Setsuri Chikako Azumi Marina Hideko Chiaki Misaki Naomi Campbell Miku Yuka Masako Sachiko Nana Mutsumi Haruka Yuna Shimako Yukie Rin Sakura Kanna Wakana Hazuki Honami Ruri Mihane Momoka Himari Nozomi Futaba Mayuyu...
😆
0
0
0
0
dispPaP avatar
[url=http://www.nyaa.se/?page=view&tid=677870]Itt a D😆 03x02[/url]
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció