Ja még valami lemaradt 😆 Doge489 hiába van 1080P-s monitorod ha a hardver kevés neki.
ha meg lesz a monitorom aztán videókártya csere jön, na meg alaplap és ram bővítés .d
Ez a LG Ips monitor pont jó volna 😃 Már írtam is a eladónak 😃 a jelenlegi monitorom is el tudom adni szóval nem lesz olyan költséges kiadás ! 😀 Mennyibe megy manapság egy 1280X1024-es monitor ? 😀
LCD az enyém és lenovo 😃
Játszottam haveromnál 1080P-be szóval tudom milyen 😀 De nincs olyan hihetetlen különbség , a legfőbb ok ami miatt váltok az a képarány. AC 2-AC3 Ac4 egyik se fut teljes képernyőn, life is strange se megy egész képernyőn unom már a fekete csíkot a képernyő alján és tetején! De az se negatívum ha jobb lesz a grafika 😃 DB Xenoverse se fút teljes képernyőn már zavaró hogy majdnem minden második játék 1280X720-ban fút.
Nekem számok alapján jobban bejön a 1680X1050 mint 1920X1080P .... netten olvastam hogy nem nézz ki jobban az 1080P a 1050P-től. Tudom hogy viszi amúgy is cserélve lesz monitor után lassan .d
De amit néztem monitort HDMI-vel 1080P felbontású szóval, sima csatlakozással meg 1680X1050
carl18: a kártyád viszi a FHD-t, csak a grafikát kell lejjebb venni kicsit. Az 1680x1050-es monitor szerintem pénzkidobás. Az a pár pixel nem oszt nem szoroz annyit.
IntelIA32 miért manapság ez a felbontás a divat 😃 azzal ne törödjé hogy nincs elég fps a grafika a lényeg 😃
Megnézzem mennyi kéz alól egy 1080P monitor .d
Kehbya te leszel a következő tirexi ? 😆?
Még a 4K nem a jelen , akinek igen annak telik 2db GTX 980Ti-re is 😃 Jövőre jön a nvidia Pascal ami ha jól olvastam 60-90%-al is erősebb lehet mint a GTX 980TI ami elég szép előrelépés jelentene!
Itt olvastam
http://www.esports-gear.com/hirek/jatek/techguru-nvidia-pascal-gpu-szallitmany-feltunese-a-tsmc-tol-es-erkezoben-az-uj-gm200-as-2-magos-szorny_2015-09-28
Fordítva lesz, előbb kártya, aztán monitor. prismateech: 4K még egy messzi gondolat. Én jóformán egyik mai kártyát sem használnám 4K-ra, legfeljebb felsőkategóriás kártyát SLI/CFX-be kötve.
Most a 380 tervek szerint 3/4-1 évig 1280x1024-ben lenne használva, aztán 1920x1080-ban.
Viszont, ha majd kevés lesz a 380, akkor váltanék újra kártyát és szerinted/szerintetek akkor már mindenképpen új proci kell, vagy még bírná az i5-öm? 4K-ban nehezebb cpu limitet elérni.
Ha már processzor, mit gondoltok, meddig lesz elég az i5-4460?
Most tervezek R9 380 4GB-t, majd full hd monitort. Aztán jó pár év múlva megint egy új kártya és 4K monitor. Vagy addigra már mindenképpen kelleni fog egy i7, vagy egy teljesen új processzor?
Akkor térjünk vissza az adott témához 😃 aki 2009 végén beruházott egy I7-860-ra az így 6 évvel rá még ma is játszhat vele egész jól 😃 csak kártyát kell cserélni 😀 nekem ez volt régen az álom procim háhá a következő állom proci meg az i5-3470 volt , aztán meg is vettem 😆 😃
+ A pentium 4 korszakba nem volt ilyen különbség az intel és amd között, az egy más korszak volt.
Igen 9800GX2 is über brutális kártya ! 😃 De az már 2008 Márciusába jelent meg 😃
Én 2007-es alkatrészeket írtam, De egy 2008-ba összerakott gép még jobban helyt áll most , egyetlen gond a DX 11 hiánya :S
Köztük az én régi GT 440 kártyámat is 😃 Amit mostanság árulnak PL: GT 610 2 gb videómemóriával LOL 😃 ezeket lazán alázza az a kártya 😃 De volt 8800GTX Ultra is 😃
És mi van ha a 8800GTX-t SLI-ba kötjük ! 😃
De azért az durva hogy egy 10 éve összerakott gamer gép ma már nem sok vizet zavar 😀 2005 😃
De egy 2007-ban összerakott gamer gép még ma is szépen viszi a Dragon ball xenoverset is 😃
Ez 2007-ben összerakott gépezek 😃 QX 6850 egy Q9650/E5450 szintjén van! 😃
Ehhez a 4 maghoz hozzá rakunk egy 8800GTX-et és már egész szép teljesítményt add!
Szinte minden játék elmegy még ma rajta 😃
ha meg lesz a monitorom aztán videókártya csere jön, na meg alaplap és ram bővítés .d
Spoiler!
Spoiler!
doge489 nem csak arra jó amúgy.
LCD az enyém és lenovo 😃
carl18: tehát FHD-re kell váltani! Akkor nem lesznek csíkok! 😃
winrar: megérné neked is előbb monitorra beruházni! 😀
A mostanival azon kívül, hogy egy picit fakók a színek, nincs más bajom.
http://hardverapro.hu/apro/lg_w2220p_22_eips_monitor_elado
De amit néztem monitort HDMI-vel 1080P felbontású szóval, sima csatlakozással meg 1680X1050
Megnézzem mennyi kéz alól egy 1080P monitor .d
Kehbya te leszel a következő tirexi ? 😆?
Jó szórakozást addig is 😃
Spoiler!
[LINK]
Addig nem újítok én sem semmi komolyat... 😃
Itt olvastam
http://www.esports-gear.com/hirek/jatek/techguru-nvidia-pascal-gpu-szallitmany-feltunese-a-tsmc-tol-es-erkezoben-az-uj-gm200-as-2-magos-szorny_2015-09-28
prismateech: 4K még egy messzi gondolat. Én jóformán egyik mai kártyát sem használnám 4K-ra, legfeljebb felsőkategóriás kártyát SLI/CFX-be kötve.
Viszont, ha majd kevés lesz a 380, akkor váltanék újra kártyát és szerinted/szerintetek akkor már mindenképpen új proci kell, vagy még bírná az i5-öm? 4K-ban nehezebb cpu limitet elérni.
Most tervezek R9 380 4GB-t, majd full hd monitort. Aztán jó pár év múlva megint egy új kártya és 4K monitor. Vagy addigra már mindenképpen kelleni fog egy i7, vagy egy teljesen új processzor?
+ A pentium 4 korszakba nem volt ilyen különbség az intel és amd között, az egy más korszak volt.
Én 2007-es alkatrészeket írtam, De egy 2008-ba összerakott gép még jobban helyt áll most , egyetlen gond a DX 11 hiánya :S
Egy Tomb Raider 2013 alatt nagyon szépen skálázódna az SLI 😃
[LINK]
És mi van ha a 8800GTX-t SLI-ba kötjük ! 😃
De egy 2007-ban összerakott gamer gép még ma is szépen viszi a Dragon ball xenoverset is 😃
Ez 2007-ben összerakott gépezek 😃 QX 6850 egy Q9650/E5450 szintjén van! 😃
Ehhez a 4 maghoz hozzá rakunk egy 8800GTX-et és már egész szép teljesítményt add!
Szinte minden játék elmegy még ma rajta 😃