Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok! Szerintetek ZTE Blade és Telenor OneTouch (alcatel onetouch 990) közül melyik a jobb?
0
0
0
0
niteforce avatar
Mini pro
HTC Wildfire S
Huawei X3
Sony X8

Én a HTC-t venném a helyedben, a sense az nagyon jó, jól is optimalizálták, korrekt telefon a wildfire S.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ezek közül melyik lenne a legjobb? (Én a sony mini-ra gondolok, de azért megkérdezem)
Sony mini pro (sima mini pro)
Sony X8
HTC wildfire s
Huawy X3
Jó volna sorrendbe, hogy ha nem lenne kapható a boltban az egyik még ott legyen a másik.
0
0
0
0
Matyi10 avatar
sziasztok az lenne a bajom h van egy galax 5 mobilom és rákötöttema gépre és ki irta h frissiteni kell okéztam és és teljesen megváltozott a mobil nincs benne magya nyelv és még ékezetes betű sincs vmi ötlet h hogyan tudom megoldani?

szerk.: megoldottam.
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
igen😃 azt néztem éppen én is😃
0
0
0
0
greenmelon avatar
Norbi1996 írta:
Szerintetek a samsung galaxy 3 jó teló? ilyet szeretnék venni...

Inkább Galaxy Gio-t vegyél, egy árban vannak és a Gio jobb nála minden tekintetben.
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Szerintetek a samsung galaxy 3 jó teló? ilyet szeretnék venni...
0
0
0
0
no avatar
X8-on semmiképpen nem frissítenék a legújabbra a helyetekben.Szerintem ronda is a rendszer ráadásul vagy 2 hónapig vacakoltam,hogy rakjak rá 360 Launcher 1.3-at.Fel tudta rakni,pedig nem volt fájlkezelője 😆
0
0
0
0
greenmelon avatar
nemkrisz11 írta:
Arc S bolti ára 110-115 😲 Azt hittem egy árban van az SGS Plus-al...Na akkor olyat nem veszek

Pontosítok, találtam egy boltot ahol 100 kártyafüggetlenül, utána csak 110 körül van, de pl. Telenornál is 109 praktikummal.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Arc S bolti ára 110-115 😲 Azt hittem egy árban van az SGS Plus-al...Na akkor olyat nem veszek
0
0
0
0
greenmelon avatar
nemkrisz11 írta:
greenmelon írta:
nemkrisz11 írta:
Xperia arc S-ről vélemény? Jobb mint a Galaxy S Plus?

Kb. egy kategória, de az Arc S áráért már SGS2-t kapsz.

Használtat?

Az Arc S bolti ára 110-115 körül mozog ha jól tudom, S2-ből árulnak 0 perces példányokat hardveraprón és vaterán 90 és 110 között.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
greenmelon írta:
nemkrisz11 írta:

Használtat?
0
0
0
0
greenmelon avatar
nemkrisz11 írta:

0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
greenmelon írta:
Kmisi99 írta:
greenmelon írta:
Nem csak az LG hibája, az egész Android úgy egy rakás szar ahogy van. 😃

Na és mi a szar rajta mond már meg? Rohadt jó. Sok más telókon rohadt jól megy. Ez elég idióta kijelentés volt.

Gondolom mindjárt felhozod a hűdeszuper ZTE Blade-edet példának, hogy azon mennyire királyul megy a droid. Jó neked, hogy ilyen jó tapasztalataid vannak, én sajna pont az ellenkezőjét tapasztaltam.

Eddig volt 4 okostelefonom volt/van, 1 Windows Mobile, 2 droid, egy WP7. A 2 droid közül az egyik az a Galaxy S ami azért továbbra sem mondható szarnak, az android mégis megeszi azt a bivalyerős hardvert amit aláraktak. Tökmindegy milyen ROM/kernel van rajta, az úgyis fagy, belassul stb. Persze nem állandóan, de szívtam már meg vele elég csúnyán pont emiatt.

A HTC Hero-m az egy rossz vicc volt. Az egész telefon szaggatott, mellesleg főzött romot se tudtam rá tenni, mert a gyári 2.1-es frissítés teljesen zárttá tette a bootloadert. Ha már ők nem adnak ki rá újabbat, nehogy már rendes főzöttet lehessen rá tenni.

A WinMobile-os HTC Diamond 2-mben pont ugyanez a hardver duruzsolt, csak épp WVGA képernyővel, ellentétben a Hero HVGA felbontásával. Sokkal gyorsabb volt, szaggatást, fagyást csak ritkán tapasztaltam, mellesleg olyan játékot játszhatóan vitt a 2x akkora képernyőn (konkrétan az NFS Shiftet), ami a Hero-n el se indult. Persze ott meg megvolt a WM hátránya, a sokkal gyengébb app felhozatal az Androiddal szemben.

Az Omnia 7-em valami eszméletlen jó telefon volt, az tényleg nem állt meg még egy másodpercre sem. Egyedül a játékoknál látszott, hogy hardveresen gyengébb mint a Galaxy.

Átfogalmazom amit írtam. Nem rossz az android, csak már annyira nyitott (meg annyiféle vason elfut), hogy szinte lehetetlen optimalizálni, épp ezért megbízhatóság szempontjából egy hatalmas nulla a rendszer. A WP7 meg az iOS ugyan zárt, de legalább betonstabil mindkettő.

A bladem tök jó volt a hardveréhez képest rohadt jó volt. Most LG fostimus 2x em van ami lassabb mint a blade sok helyen. Az új szöveged már jobban tetszik hogy nem lehet tökéletesíteni mert annyira nyitott de ennek ez a hátránya.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Matyi10 írta:
ha resetelema telot akkor ujra hálozat függő lesz? mert msot hálozat független

Elméletileg nem, mivel a hard resettel azt a romot reseteled ami rajta van, nem a gyári romot állítja vissza.
0
0
0
0
Matyi10 avatar
ha resetelema telot akkor ujra hálozat függő lesz? mert msot hálozat független
0
0
0
0
gisti avatar
muki_kutya írta:
gisti írta:
ehez mit szoltok nokia x7-00 szerintem veszek 1 et majd mert elég jól néz ki

Szép teló remélem megszerzed magadnak 😃

igyekszek lassan meg lesz a platina gyémant kártya azt nagyon locson meg veszem
0
0
0
0
muki_kutya avatar
gisti írta:

Szép teló remélem megszerzed magadnak 😃
0
0
0
0
gisti avatar
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Most írtam egy jó hosszú szöveget, de inkább kitöröltem, mert flame warba menne át. Mindenesetre, az hogy nekem működik a telefonom, nem érvelés az android mellett.
Megbocsájtok.
0
0
0
0
greenmelon avatar
apetit1989 írta:
greenmelon írta:
apetit1989 írta:
Sosem volt jó érv, hogy pl. nálam lassult, nálam fagyott. Az én droidommal semmi baj nincs, ugyanakkor hallottam már, hogy az iOs rendetlenkedett valakinek. Ezen szerintem kár vitázni

Amit most felhoztál legalább annyira gyenge érv mint az enyém. Én például iOS-t nem láttam még fagyni, na bumm.

Csak hogy én nem érveltem semmivel. Hol állítottam mi rossz és mi jó?

"...nálam lassult, nálam fagyott. Az én droidommal semmi baj nincs, ugyanakkor hallottam már, hogy az iOs rendetlenkedett valakinek..."
Bocsáss meg, azt hittem ezzel a droid mellett érvelsz.
0
0
0
0
greenmelon avatar
apetit1989 írta:
Pont így vagyok vele, van olyan játék ami szaggat és játszhatatlan. De a többi funkciójában villámgyors. Rengeteg fénykép van bennem mégsem vár képváltás közben. Nem fagyott le még sosem, talán egy-kétszer fordult elő, hogy az iGo nem volt hajlandó műholdat találni, de az lehet a program bugja vagy valami.

Az iGO nekem szaggatott keményen mindkét droidos telómon.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
greenmelon írta:
apetit1989 írta:
Sosem volt jó érv, hogy pl. nálam lassult, nálam fagyott. Az én droidommal semmi baj nincs, ugyanakkor hallottam már, hogy az iOs rendetlenkedett valakinek. Ezen szerintem kár vitázni

Amit most felhoztál legalább annyira gyenge érv mint az enyém. Én például iOS-t nem láttam még fagyni, na bumm.

Csak hogy én nem érveltem semmivel. Hol állítottam mi rossz és mi jó?
0
0
0
0
greenmelon avatar
A lassulás meg persze nagyon relatív dolog, van akinek már a 10 FPS is folyamatosnak hat, nekem már szinte a 30 is bántja a szemem, a megszokás miatt.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Pont így vagyok vele, van olyan játék ami szaggat és játszhatatlan. De a többi funkciójában villámgyors. Rengeteg fénykép van bennem mégsem vár képváltás közben. Nem fagyott le még sosem, talán egy-kétszer fordult elő, hogy az iGo nem volt hajlandó műholdat találni, de az lehet a program bugja vagy valami.
0
0
0
0
greenmelon avatar
apetit1989 írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
Nekem sincs semmi problémám az androiddal, és bár a telóm nem túl erős, így is szerintem még korrekt a sebessége. Scrollozásnál pl nem akad csak ritkán, amikor programok futnak a háttérben. Játéknál akad, de az a gyenge hardware miatt 😕
0
0
0
0
apetit1989 avatar
0
0
0
0
greenmelon avatar
Kmisi99 írta:
greenmelon írta:

Na és mi a szar rajta mond már meg? Rohadt jó. Sok más telókon rohadt jól megy. Ez elég idióta kijelentés volt.

Gondolom mindjárt felhozod a hűdeszuper ZTE Blade-edet példának, hogy azon mennyire királyul megy a droid. Jó neked, hogy ilyen jó tapasztalataid vannak, én sajna pont az ellenkezőjét tapasztaltam.

Eddig volt 4 okostelefonom volt/van, 1 Windows Mobile, 2 droid, egy WP7. A 2 droid közül az egyik az a Galaxy S ami azért továbbra sem mondható szarnak, az android mégis megeszi azt a bivalyerős hardvert amit aláraktak. Tökmindegy milyen ROM/kernel van rajta, az úgyis fagy, belassul stb. Persze nem állandóan, de szívtam már meg vele elég csúnyán pont emiatt.

A HTC Hero-m az egy rossz vicc volt. Az egész telefon szaggatott, mellesleg főzött romot se tudtam rá tenni, mert a gyári 2.1-es frissítés teljesen zárttá tette a bootloadert. Ha már ők nem adnak ki rá újabbat, nehogy már rendes főzöttet lehessen rá tenni.

A WinMobile-os HTC Diamond 2-mben pont ugyanez a hardver duruzsolt, csak épp WVGA képernyővel, ellentétben a Hero HVGA felbontásával. Sokkal gyorsabb volt, szaggatást, fagyást csak ritkán tapasztaltam, mellesleg olyan játékot játszhatóan vitt a 2x akkora képernyőn (konkrétan az NFS Shiftet), ami a Hero-n el se indult. Persze ott meg megvolt a WM hátránya, a sokkal gyengébb app felhozatal az Androiddal szemben.

Az Omnia 7-em valami eszméletlen jó telefon volt, az tényleg nem állt meg még egy másodpercre sem. Egyedül a játékoknál látszott, hogy hardveresen gyengébb mint a Galaxy.

Átfogalmazom amit írtam. Nem rossz az android, csak már annyira nyitott (meg annyiféle vason elfut), hogy szinte lehetetlen optimalizálni, épp ezért megbízhatóság szempontjából egy hatalmas nulla a rendszer. A WP7 meg az iOS ugyan zárt, de legalább betonstabil mindkettő.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
greenmelon írta:

0
0
0
0
greenmelon avatar
HTC Sensation se rossz. 😀
0
0
0
0
Bershka avatar
krutka írta:
galaxy S2 😆

Ha a haverom ismerőse tud szerezni jó áron akkor az lesz😃
0
0
0
0
Matyi10 avatar
sziasztok nekem egy galaxy 5 telom van és sehogy sem tudom aktiválni a google account mindig ki ir vmit tudtok segíteni?
0
0
0
0
Bershka avatar
Bakker 😆 Valaki tudna ájánlani egy nagyon jó androidos telefont?
0
0
0
0
greenmelon avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Egy fos szerintem. Papíron rohadt jó gyakorlatban a szerencsétlen LG nem tud egy rendes rendszert megcsinálni rá. És a kamerája se valami jó. A kijelző ami jó benne egyedül na meg játékokban jeleskedik.
0
0
0
0
Bershka avatar
LG optimus 2x mennyire jó telefon?
0
0
0
0
no avatar
muki_kutya írta:
dzsola írta:
muki_kutya írta:
dzsola írta:
ximo írta:
Köszi a gyors választ, esetleg tudnál ilyen okos telefont ajánlani a 35-45000Huf-os kategóriában, nagyon hálás lennék, teljesen elveszettnek érzem magam a témában... 😞

ZTE Blade (holnap megyek megvenni én is), Xperia x8, Xperia x10 minik, LG Optimus one, Tmobile Pulse,

ZTE Blade-t csak ajánlani tudom!! Nekem is olyan van és szeretem. Az akksi is elfogadható. Annyi bajom van vele hogy a gép nem ismeri fel az USB kábelt. Kártyaolvasóval tudom csak használni. (Ha bemész a profilomba ---> Gépeim ---> Ott van a ZTE Blade-ről egy kis leírás)😀

Köszi, hogy írtál!😃 amúgy nekem a mostani Sony Ericsson W302-met is alig ismeri fel :S vagy 20 x ki-be "dugom" az USB-t mire észleli :/

OFF: De legalább felismeri 😆. A Blade-nél meg csak tölti a telót.
Amúgy teló mániás vagyok van egy "kisebb" teló gyűjteményem és soknak még a doboza is megvan meg ilyenek.
ON: Bejelölnélek havernak és hogyha megveszed a telót és ha valamit nem értessz vagy nem találsz akkor nyugodtan írhatnál.

Bejelöllek, és köszi hogy segítesz!
0
0
0
0
muki_kutya avatar
dzsola írta:
muki_kutya írta:
dzsola írta:
ximo írta:
Köszi a gyors választ, esetleg tudnál ilyen okos telefont ajánlani a 35-45000Huf-os kategóriában, nagyon hálás lennék, teljesen elveszettnek érzem magam a témában... 😞

ZTE Blade (holnap megyek megvenni én is), Xperia x8, Xperia x10 minik, LG Optimus one, Tmobile Pulse,

ZTE Blade-t csak ajánlani tudom!! Nekem is olyan van és szeretem. Az akksi is elfogadható. Annyi bajom van vele hogy a gép nem ismeri fel az USB kábelt. Kártyaolvasóval tudom csak használni. (Ha bemész a profilomba ---> Gépeim ---> Ott van a ZTE Blade-ről egy kis leírás)😀

Köszi, hogy írtál!😃 amúgy nekem a mostani Sony Ericsson W302-met is alig ismeri fel :S vagy 20 x ki-be "dugom" az USB-t mire észleli :/

OFF: De legalább felismeri 😆. A Blade-nél meg csak tölti a telót.
Amúgy teló mániás vagyok van egy "kisebb" teló gyűjteményem és soknak még a doboza is megvan meg ilyenek.
ON: Bejelölnélek havernak és hogyha megveszed a telót és ha valamit nem értessz vagy nem találsz akkor nyugodtan írhatnál.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
De ximonak dual simes telefon kell.Azok a telefonok amiket felsoroltatok csak 1 sim foglalattal rendelkeznek,szóval nem jók neki.
Sziasztok!
A telefonokhoz abszoludt nem értek, valószínüleg nagyon gyökér kérdés: Van olyan telefon ami két sim kártyás, és egyszerre elérhető vagyok mnidkét számon, vagyis két sim kártyát tényleg egyszerre lehet benne használni???
0
0
0
0
no avatar
muki_kutya írta:
dzsola írta:
ximo írta:

0
0
0
0
muki_kutya avatar
dzsola írta:
ximo írta:

0
0
0
0
no avatar
ximo írta:

0
0
0
0
ximo avatar
Boldog új évet mindenkinek! Köszönöm Gabesz, nem ragaszkodok én feltétlen a smart phone vonalhoz, de amiket linkeltél nagyon jól néznek ki, köszi még egyszer a segítséget!
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
[LINK]
Am dual sim oksotelefon nem sok van..de viszont hagyományos gombos telókból van rengeteg.
[LINK]
ez sztem elég jó telefon,használható a mindennapokban és elég erős az akksija is.De viszont eléggé meghaladja a keretet.
Itt egy másik is,ami megéri az árát.:
[LINK]
0
0
0
0
Sicu33 avatar
valavala11vok írta:
djwarp írta:
Manapság megéri venni egy X8-at?😊

szerintem igen de ez a te döntésed

Nekem tetszik😀