Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
jani9921: Milyen drviert használsz? inkább használj régebbit de stabilat. Te kártyádnak úgyis tökmind1 azzal már érdemben nem foglalkoznak. Ha nem driver akkor esetleg tuning miatt lehet de kétlem, hogy tuningoltál.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Heló!
Nekem az a problémám hogy a vidikarim nem ad jelet a monitornak :/
Tegnap történt egy kis baleset. A gép össze volt kötve a TV-vel hdmi kábellel.
Haveromnak sikerült átesni rajta "-.- és azóta van ez a probléma.
Megnéztem a hdmi kimeneten elhajlott két kis "pöcök". Csak azt nem tudom, hogy akkor a DVI része miért nem működik. Pedig indításnál rendesen felpörög a venti. Jelenleg az nVidia 8400GS-t használom, mert csak az működik. Aki tud valami ötletet hogy mi lehet a probléma, kérem írjon.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, Az lenne a problémám, hogy elég sűrűn játék közben megfagy a képem majd 1-2 perc múlva, kiírja hogy: AMD videó kártya képernyő illesztőprogram nem válaszolt de sikeresen helyreállt, a videókártyával nincs gond, kicseréltem már ugyanúgy kiírja, tápot is váltottam.. Csak most az nem tudom, hogy ez Hardveres hiba, vagy Software-s. Valakinek Valami ötlet?:S
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Masterthief: Igen, Tűzróka lassú, azt használtam kb 10 évig, és az istenért sem akartam váltani, tavaly nyár óta Chrome, sokkal gyorsabb, stabilabb.
0
0
0
0
Masterthief avatar
Tomech!
Nálam épp fordítva van. A Google Chrome és a Torch baromi gyors (You Tube-on 1080p-ben is gyorsan bufferel.), a Firefox meg jóval lassabb.
0
0
0
0
Bronson avatar
a youtube mindig is egy tákolmány marad...szerintem nincs ember akinek még nem ment volna rosszul 😂
0
0
0
0
Thomech avatar
Hát akkor nem vagyok egyedül! 😕
Pedig már megtanulhatták volna a fejlesztők ami jól működik azt nem kéne megváltoztatni. Mint pár évvel ezelőtt mikor a youtbe ott frissítették egy sokkal másabb kinézettel és 1-2 hónapig még videót sem tudott az ember megnézni, nem megosztani stb.... 😊
0
0
0
0
Bronson avatar
Tomech : üdv a klubban... minap tárgyaltuk másokkal valamelyik fórumban hogy a chrome rakoncátlankodik sokunknál egy ideje... 😞
0
0
0
0
Thomech avatar
Nem tudtam eldönteni hová lenne való a kérdésem így végül ide írom! 😃
Szóval az lenne a gondom, hogy mióta a goggle chrome kinézetétt frissítették azóta lassú az egész és a youtube os videókat 360p is szaggatva viszi. Eddig meg a tényleges 1080p videókat is gond nélkül vitte. Tapasztalta ezt már más is? Lehet vissza kéne térnem a Firefox ra? Mivel lehetne esetleg megoldani ezt mert már nagyon idegesítő. A Chrome ott kitakarítottam már Advanced System Care ral meg minden előzményt töröltem de ugyan az..... 😕
0
0
0
0
ProAkos avatar
Elősször is köszönöm a válaszokat. Elvileg a gép jelzi a hangot de én semmit nem észlelek belőle, még ha az alaplapi hangkártya halt volna meg még mindig ott van a videókártya HDMI kimenete szóval nem értem. Akkor észleltem amiután a gép restartolva lett jó párszor ez a hiba utána jött elő, de azóta újra lett rakva a windows. Ha ez esetleg segít valamit azóta volt 2 kékhalálom is ami szinte sosem fordult elő. BIOSba nem néztem, de sosem turkáltam volna ott hogy letiltsam de megnézem majd és akkor jelentkezek.
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Hali!
Milyen gond lehet az ha a nyomtatót nem ismeri fel a gép!Még a nyomtató driverének telepítésénél felismerte de utánna nem tudok szkenelni ezt írja ki:a windows(xp/7): ismeretlen ezköz nem lehet felismerni stb stb a nyomtató driver azt írta ki hogy az usb kábel nincs csatlakoztatva!Több op rendszerrel ki lett próbálva a gépemen és ugyan ezt a gondot produkálta(az alaplap drivere tökéletesen telepítve volt)!Más gépen viszont tökéletesen működött a nyomtató!
Milyen driver gond lehet????
Én ramra gyanakszok!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
BIosban engedélyezve van az alaplapi hang?
0
0
0
0
matyosowski avatar
öhhm eszközkezelő látja a hangkártyát? sajnos nekem ötletem sincs hogy mi lehet a probléma, lehet hogy le van tiltva a hangkari valahol? a legrosszabb eset ha behalt a hangkártya az alaplapon. Am mióta csinálja ezt, volt e reinstall valami fagyás, kék halál?
0
0
0
0
ProAkos avatar
Amikor utoljára néztem azt írta hogy a legfrissebb driver van rajta. A keverőpultnál azt írja hogy van rajta hang.
0
0
0
0
cseszka avatar
Hangerö nincs levéve?Driver felven telepitve?Válaszd ki az alapértelmezett hanglejátszó eszközt,az eszközkezelöben tilds le,majd engedélyezd.
0
0
0
0
ProAkos avatar
Sziasztok!

Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy a gépemnek semmi hangja nincs. Jack csatlakozóval semmi, próbáltam hangfalat, headsetet mindhiába. Végső elkeseredésembe már a HDMI-re dugtam a tévét de még nagy meglepődésemre még ez se produkált semmit. Valaki valami tipp? Mert nekem semmi ötletem nincs hol kéne elindulni a probléma megkeresésében.
0
0
0
0
Bronson avatar
Segítséget szeretnék kérni, egy elég fura probléma jelentkezett nálam nemrég... majdnem az összes játékban leesik az fps-em drasztikusan.Pl. épp most léptem ki a Rage-ből mert stabil 60fpsről leesett 17-re, és csinálhatok bármit nem lesz több.majdnem minden játékban ez van, tökéletesen megy egy darabig és csak az újraindítás után normális újra,teljesen random hogy mikor jelentkezik.NEM melegszik túl semmi, nincsenek magas hőfokok amikor droppol.Először a tuningra gyanakodtam de az nélkül is fennál a probléma... cool and quiet és egyéb energiatakarékossági cuccok kikapcsolva... nvidia driver legújabb... mintha valami mégis befékezné a procit, de mi és miért? tanácstalan vagyok...
0
0
0
0
cseszka avatar
Anno nekem is volt egy Biostar lapom,annak egyik napról a másikra lett baja.Naszóval....mikor rányomtam a leállitásra,leállitott mindent,de a ventik tovább forogtak,még a procié is.Nem reagált semmire,hiába nyomkodtam a bekapcsolot,vagy hosszan h leálljon,semmire se reagált.Csak ha áramtalanitottam akkor tudtam ujra inditani.Utánna megint igy leállitani.Itt a lap ment gajra,ugy h elötte 2hónapja járt le róla a gari,de még kicserélték.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
azóta vettem másik vinyót, és force shutdown nem= áram lecsapással, nálam legalábbis..
0
0
0
0
jancsi1996 avatar
Esélyes lenne egy op-rendszer újrarakás -programozásu bug lehet- , mert tönkrecibálod a merevlemezed(tudniillik ezek a cuccosok 7200 fordulat/perccel mennek, és azt sejted, mi van, ha lecsapod alóla az áramot)
0
0
0
0
spleenszuru avatar
sziasztok !

mi lehet az oka annak, hogy nagyritkán, eddig összesen 2szer fordult elő, a gép nem kapcsol ki ?
rányomok a leállításra, kiírja hogy leállítás, le is kapcsol a kép, de a gép megy tovább, hiába várok nem áll le, csak force shutdownal.
köszi előre is.
0
0
0
0
Bronson avatar
próbáltam már a flasht újrarakni, próbáltam csak a pepper flash-el de ugyanaz...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Flash playert rakjátok újra, de ha ez nem segít akkor magát a böngészőt is, hátha az már igen.
0
0
0
0
Bronson avatar
azért ne vicceljünk már hogy 3 megnyitott ablak után megzabálja a gépemet... röhej az egész... lehet valamelyik update okozza a hibát...
0
0
0
0
jancsi1996 avatar
Tesókáim a chrome zabálja a legjobban a hardvert, szóval nem hiszem, hogy meg lehetne oldani.
Próbálj akkor netezni, amikor senki más.

Én is lehet megteszem...kéne :/
Az lenne a poén, ha most a mozzillára cuppanna rá mindenki.
0
0
0
0
Bronson avatar
pedig pont azért tértem át a chrome-ra firefoxról mert ott szaggatott a you tube hang 😂 ilyen az én szerencsém... olvastam nemrég hogy Magyarországon már a chrome a legelterjedtebb lehet visszaállok...
0
0
0
0
jancsi1996 avatar
Bronson: egyszerûen mindenki chromot használ, és ilyenkor szeret elôjönni a túlterhelés jelensége.
0
0
0
0
Bronson avatar
Croster : nem vagy egyedül, nálam egy hete kezdte kb... nem tudom mi lehet a hiba de engem is baromira bosszant... szintén chrome-ot használok, vagy az egyik vagy a másik... 😠
0
0
0
0
kabalapasi avatar
érdekel valakit egy Egy Sappgire HD 4870 x2 2gb 512bit hibás. Müködik de csíkozik.
0
0
0
0
Bronson avatar
MC MaRcI : mielőtt megnéztem volna az adatlapod csak magamban tippeltem hogy egy Codegen lesz...és láss csodát! 😂 az elmúlt időszakban voltak még páran ezzel a problémával, ajánlott a mielőbbi csere egy nem no name tápra!
0
0
0
0
no avatar
Szerintem "haldoklik". Ideje volna minél előbb cserélni, mielőtt más alkatrészekben is kárt tesz.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Elkezdett kattogni a tápom múlthéten kezdődött de akk abbahagyta kb egy hétig és most megint csinálja. Úgy tudom a tápban nincsenek mozgó alkatrészek ezért gondolom a ventillátor csinálja.
mi lehet a baja? vagy a feszültség miatt van?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Azzal is lehet de ő ezt írta mert neki ez bevált. Egyébként én a problémát látom több helyen de megoldást azt nem látok rá😞
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Bocsanat,ne erts fere,nem akartam megserteni senkit,az meg mar az en bajom,hogy nem tudok gepelni!
Egyebkent tisztaban vagyok a virtualis memoval,es egyes jatekok kovetelmenyevel,de ha vissza olvasol ,akkor rajosz hogy a BF4 el van a gond*(es ott a VMnem kell,meg egyebkent is 10gb Ramnal mar lenyegtelen)!
TaylorXIII es spleenszuru Szerintetek akkor mert van a jatekban VERTICAL SYNC???Avval kell lekorlatozni az FPSed!
0
0
0
0
Bronson avatar
A röhej az, hogy te még írni sem tudsz rendesen és leszólod a másikat.Ha értékelnéd mások segítségét csendben maradnál.Szerinted semmi de semmi köze nincs a játék futtatásához a virtuális memóriának ha be van állítva?Gondolom akkor még nem is találkoztál olyan játékkal ami el sem indul, ha az ki van kapcsolva... jelen esetben meglehet, hogy valóban nem fog segíteni, de ha már valaki vette a fáradtságot hogy válaszoljon neked, te meg komplett használhatatlan sületlenségnek titulálod azt.De itt be is fejezem mert nincs értelme veled vitázni.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
és a dxtorys dolog sem segített amit korábban írtak?
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Az a rohej,hogy nem is tudtok segiteni,es irkaljatok ide a nagyobnal-nagyobb hulyeseget!Ne sertodjetek meg,ertekelem segitsegeteket!
De azert ti sem gondoljatok komolyan,hogy a virtualis memoria segit a jatek futatasan,talan ha meg SSDem volna akkor,de az sem volna elvezheto...
0
0
0
0
Bronson avatar
a feszültségemelés a 'játék', a virtuális memóriát akkor állítod be és kapcsolod ki amikor akarod... nem tudom honnan ered nálad ez a 'nem játék a virtuális memória' dolog...
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Bronson Szerintem is semmit,de ezt olyanlottak es en kiprobaltam!
De a virtualis memoriaval nem erek el semmit!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Én nem is akartam vele játszani csak ezt látom lehetséges megoldásnak másnál. De bajt nem tudsz vele okozni szerintem. Ha nem segít akkor visszaállítod úgy ahogy volt.
0
0
0
0
Bronson avatar
Tudod te mi a virtualis memoria? Mert szerintem Nem,avval ne akarj jatszani!

és akkor próbálj meg segíteni az ilyeneknek... 😊 és te szerinted azzal, hogy emeltél a feszültségen mégis mi változott volna a memóriakihasználtságon?
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Tudod te mi a virtualis memoria? Mert szerintem Nem,avval ne akarj jatszani!
Persze vannak programok aminek kell,ha keves a memo a gepedben!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Próbáltad, hogy ennyire biztos vagy benne, hogy nem érsz el vele semmit?
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Felraktam 1.8v a Biosban,a Control Center nevezetu program mutatja is,hogy 1.8,de aida64 1.5mutat!
Most akkor ezt nem ertem,vagy nem jo helyen nezem az Aidat?Valami mas programot tudtok mondani ami mutatja a jelenlegi feszt a Ramon?

TaylorXIII a virtualis memoriaval nem erek el semit,szoval azt megsem probalom!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ez nem hinném, hogy hardveres hiba.
szerk:
Ezt próbáld ki:
his is an AMD issue. Go to your task manager, click show programs from all users, find aticlxx and end it. Do this before joining a game or as soon as you see that on the task manager. If you have a brand spanking new AMD card and not some old 3,4,5,6 series card, then your problem is elsewhere.

meg ezt:
Guys, I think I solved the problem. Please follow the instructions below:
Open the right side menu on win 8, choose search and tap View Advanced System Configuration, or something like this.
Tab ADVANCED > PERFORMANCE (CONFIG)
Tab Advanced again > Virtual Memory (CHANGE)
Disable the first mark (automatically management), instead choose initial size half of your total RAM, for example I use 8 gbs and I chose initial size 4096 mb...same value for max size 4096 mb and OK for all tabs...

This is going to limit your virtual memory to half of your total ram, so your apps will not consume all of your ram, avoiding pc crash.

Valamelyik talán jó lesz.
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Feszultseget emelekneki es majd meglassuk!
0
0
0
0
spleenszuru avatar
PC GAMER:
ezen a ram evés dolgon nekem a dxtory segít.
tipikus példának igen, pont jó a proto 2, lekorlátozom 60 fps-re, így nem tudja megenni az összes ramom, és nem is kezd el szaggatni bizonyos idő után.
próbáld ki.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ez más játéknál is előfordul? lapozófájl mennyire van állítva windowsban?
0
0
0
0
PC GAMER avatar
TaylorXIII Battlefield 4
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
PC GAMER: Oké én csak azért írtam mert nekem segített és akkor 15 percenként ezt megcsináltam😃 MElyik BF ez egyébként?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció