Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
az egy szar teló én nem ajánlom 30 000 ret nem adnék érte és nem is nagyon ér többet. Ha fényképezésre kell arra ott van a fényképezőgép.
0
0
0
0
DCMAN avatar
oks köszi megnézem őket..valaki tud olyan boltot ahol kapni samsung pixon 12 telefont?thx😉..közben megvan...180 ropi😶
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
zte skate vagy még a sony e. xperia mini is ebben az árban van
0
0
0
0
DCMAN avatar
valaki tud mondani jo telot lehetőleg érintőképernyőset amin van gps?max45-ig
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
niteforce írta:
HTC Sensation
Annál az a lényeg, hogy ne legyen rajta a Beats logó. Ez az egyik olyan márka ami nagyon nem éri meg a pénzét. Jóformán csak haszonból és marketingből élnek. Hangjuk meg nulla.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Motorola Defy telóm eladó. 45 000Ft, még garis, dobozában, kifogástalan állapotban.
Ráfizetek jobbra max. +15 000Ft

Optimus Black nagyon érdekelne!!!!
0
0
0
0
Bershka avatar
Szerintetek ezek közül melyik lenne a legjobb választás?
HTC Sensation
Samsung Galaxy S Plus
LG Optimus 2X
0
0
0
0
bluefire avatar
jól néz ki 😃
szerintem jó én ezt fogom venni
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kmisi99 írta:
Közeli ismerősöknek ne higgyünk 😆 Az ilyenek azok akik mondják hogy há ecsém vettem öt forinté szamszung galkszi nyolcat húsz magos.
Az órajel marad de 710mhz is lazán fel lehet húzni. Amúgy egy jó rendszert raksz fel és máris gördülékeny lesz a teló. Pl itt egy vidim róla hogy egész korrekt a sebessége. Igaz homályos de a lényeg látszik
Jónak tűnik.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Bershka írta:
Szevasztok. Samsung Galaxy S Plus-ról mi a véleményetek?

Olvass róla tesztet. Sztem elég jó telefon
0
0
0
0
Bershka avatar
Szevasztok. Samsung Galaxy S Plus-ról mi a véleményetek?
0
0
0
0
DCMAN avatar
Kmisi99 írta:
Közeli ismerősöknek ne higgyünk 😆 Az ilyenek azok akik mondják hogy há ecsém vettem öt forinté szamszung galkszi nyolcat húsz magos.
Az órajel marad de 710mhz is lazán fel lehet húzni. Amúgy egy jó rendszert raksz fel és máris gördülékeny lesz a teló. Pl itt egy vidim róla hogy egész korrekt a sebessége. Igaz homályos de a lényeg látszik

ez jó telo??
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
lehet hogy van ilyen rom, nem tudom 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
niteforce írta:
aki keres az talál, biztos van jó áron 😀
amúgy mindegy, vehetsz telenorosat is. ha új, független romot raksz rá, olyan kártyát teszel bele amilyet akarsz. (én így tudom)
Magától a ROM frissítéstől szerintem nem változik a CPU órajele, de ha rootolod akkor könnyen húzhatod a prociját, vannak erre progik rootolt telefonokhoz.
Osztálytársamnak van ilyen telója. Azt mondta ha frissít akkor 720mhz-en fog majd menni.
0
0
0
0
niteforce avatar
aki keres az talál, biztos van jó áron 😀
amúgy mindegy, vehetsz telenorosat is. ha új, független romot raksz rá, olyan kártyát teszel bele amilyet akarsz. (én így tudom)
Magától a ROM frissítéstől szerintem nem változik a CPU órajele, de ha rootolod akkor könnyen húzhatod a prociját, vannak erre progik rootolt telefonokhoz.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
niteforce írta:
Sokkal jobb a blade netezésre, nagyobb és sokkal jobb felbontású a kijelzője ami netezéshez szerintem sokkal fontosabb mint hogy egy kicsit akad-e scrollozásnál.
Akkor blade lesz. Csak vodafonosat vagy kártya függetlent elég nehéz találni. Amúgy, ha frissebb adnroidot raknék rá akkor tényleg 700mhz körüli órajelen működne?
0
0
0
0
niteforce avatar
Sokkal jobb a blade netezésre, nagyobb és sokkal jobb felbontású a kijelzője ami netezéshez szerintem sokkal fontosabb mint hogy egy kicsit akad-e scrollozásnál.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kmisi99 írta:
Hát az x10 mini pro eléggé gyenge na meg rohadt kicsi. Szerintem annyiból bladet érdemes venni. Nemrég én is annyiért adtam el a bladet.
Netezésre akkor jobb lenne a blade? Ahogy néztem videókat egy kicsit akad rajta (Mondjuk a mostanihoz képest ezerszer jobban menne így is).
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát az x10 mini pro eléggé gyenge na meg rohadt kicsi. Szerintem annyiból bladet érdemes venni. Nemrég én is annyiért adtam el a bladet.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
És egy x10 mini pro megér 22K-t? Netezésre lenne használva. Itthon 3g-n iskolában pedig wi-fin.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Kmisi99 írta:
Simán érdemes használt telót venni szerintem sokkal jobban kijössz! Csak legyen rá gari. Én is 60k ért vettem pár hónapja egy lg optimus 2x et holott akkor még 100k volt boltba és garis volt. Nemtudom mennyit érthet az a mini vagy pro. Nézz szét a hardveraprón hogy mennyiért adják kb és pont annyit ér.

Jaja hardveraprón vannak a legjobb árak, és néha vaterára is becsúszik egy-két jó üzlet.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Simán érdemes használt telót venni szerintem sokkal jobban kijössz! Csak legyen rá gari. Én is 60k ért vettem pár hónapja egy lg optimus 2x et holott akkor még 100k volt boltba és garis volt. Nemtudom mennyit érthet az a mini vagy pro. Nézz szét a hardveraprón hogy mennyiért adják kb és pont annyit ér.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Használt xperia mini vagy mini pro mennyit ér? Illetve érdemes használt telefont venni?
0
0
0
0
greenmelon avatar
Quadgame94 írta:
Helló!
iPhone 3GS 16GB (720p, Jailbrack) Megéri Defymet elcserélni?

Simán megéri.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Master Killer írta:
Mennyit ér egy 1 hónapos vodás Galaxy Mini (S5570) ?

15 000Ft-ot, mert 22 000Ft-ért már kapsz SE Xperia Mini-t. A felett meg kapsz ZTE Blade-t, Skate-t, amik sokkal jobbak. Árulhatod 25 000Ft-ért is, de nem fogják meg venni.
0
0
0
0
niteforce avatar
3 ezer forint szerintem 😃
0
0
0
0
Master Killer avatar
Mennyit ér egy 1 hónapos vodás Galaxy Mini (S5570) ?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Helló!
iPhone 3GS 16GB (720p, Jailbrack) Megéri Defymet elcserélni?
0
0
0
0
szilvi96 avatar
Sziasztok!
Szerintetek mien telefont vegyek Samsung Galaxy S plus, vagy Sony Ericsson Xperia Ray?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát a tiszta színhű kijelző nem épp ez a kategória. Esetleg egy zte blade amit ajánlok 3,5 colos nagy felbontású kijelző a kategóriájában elég jó bár nem épp sebesség bajnok a képekkel nem lesz gondja.
0
0
0
0
Zaied avatar
Helló!

Kikérném a szakértők véleményét hogy milyen telefont vegyek?
Amit föltétlen tudnia kellene a készüléknek az az hogy nagy kijelzője legyen és tiszta viszonylag színhű képet adjon mert sokat szoktam telefonon képeket nézni, jó lenne ha nagy fölbontású képeket is gyorsan megnyitná és a telefonálás része is jó legyen😀. A keretem rá 20-30k.
0
0
0
0
troll56 avatar
Hali 2 telefon van ami igazán érdekelne
1. SE. live with walkman
1. Red bull mobile2 RBM2 ( ezzel csak annyi a bajom hogy android 2.1-es és azt szeretném megtudni hogy ezt lehetne e frissíteni 2.3 ra vagy 2.2 re 😀
Melyik a jobb szerintetek ? 😀
0
0
0
0
Matyi10 avatar
köszi. már rootolva van a telo
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Matyi10 írta:
Quadgame94 írta:
Matyi10 írta:
cyanogenMod az micsoda?

Mint a név is mutatja egy mód, androidra. Főzött romokra szokták rakni. Egy fajta launcherként is felfogható bár több annál, teljesen más kinézete lesz a telefonodnak.

értem. köszi az android 2,3 hogyan tudnám felraknia telora( galaxy 5) mert frissitéssel már nem tudom rá rakni

Hát ehhez kérdezz meg valaki hozzá értők, elméletben menne nekem is, de még nem próbáltam. Majd valaki leírja részletesen, ha szépen megkéred.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
hát, először is rootolni kell. Én a gingerbreadet az x10 minimre xrecoveryvel és clockworkmoddel raktam fel.
0
0
0
0
Matyi10 avatar
Quadgame94 írta:
Matyi10 írta:
cyanogenMod az micsoda?

Mint a név is mutatja egy mód, androidra. Főzött romokra szokták rakni. Egy fajta launcherként is felfogható bár több annál, teljesen más kinézete lesz a telefonodnak.

értem. köszi az android 2,3 hogyan tudnám felraknia telora( galaxy 5) mert frissitéssel már nem tudom rá rakni
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Matyi10 írta:
cyanogenMod az micsoda?

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Egy módosított rendszer jobb gyorsabb és vannak benne kényelmi extrák.
0
0
0
0
Matyi10 avatar
cyanogenMod az micsoda?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
greenmelon írta:
gyenesmartin írta:
Ezek közül melyik lenne a legjobb? (Én a sony mini-ra gondolok, de azért megkérdezem)
Sony mini pro (sima mini pro)
Sony X8
HTC wildfire s
Huawy X3
Jó volna sorrendbe, hogy ha nem lenne kapható a boltban az egyik még ott legyen a másik.

1. Mini Pro
2. HTC
3. Huawei
4. X8

Ez az én sorrendem, a Mini Pro szerintem bőven megérdemli az első helyet a QWERTY billentyűzet és az izmos hardver miatt.
THX. Remélem kapható lesz a boltban.
0
0
0
0
greenmelon avatar
dzsola írta:
Sziasztok! Szerintetek ZTE Blade és Telenor OneTouch (alcatel onetouch 990) közül melyik a jobb?

Az Alcatel korrektebb cucc, viszont kisebb felbontású a kijelzője.
0
0
0
0
greenmelon avatar
gyenesmartin írta:
Ezek közül melyik lenne a legjobb? (Én a sony mini-ra gondolok, de azért megkérdezem)
Sony mini pro (sima mini pro)
Sony X8
HTC wildfire s
Huawy X3
Jó volna sorrendbe, hogy ha nem lenne kapható a boltban az egyik még ott legyen a másik.

1. Mini Pro
2. HTC
3. Huawei
4. X8

Ez az én sorrendem, a Mini Pro szerintem bőven megérdemli az első helyet a QWERTY billentyűzet és az izmos hardver miatt.
0
0
0
0
greenmelon avatar
djwarp írta:
Sony X10 30k-ért megéri?😊

Annyit bőven. 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Sony X10 30k-ért megéri?😊
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
niteforce írta:
Mini pro
HTC Wildfire S
Huawei X3
Sony X8

Én a HTC-t venném a helyedben, a sense az nagyon jó, jól is optimalizálták, korrekt telefon a wildfire S.
htc-je van osztálytársamnak is. Nem néz ki rossz telefonnak. Az x8 ennyire rossz?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció