Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HTC Sensation
Ráfizetek jobbra max. +15 000Ft
Optimus Black nagyon érdekelne!!!!
HTC Sensation
Samsung Galaxy S Plus
LG Optimus 2X
szerintem jó én ezt fogom venni
Közeli ismerősöknek ne higgyünk 😆 Az ilyenek azok akik mondják hogy há ecsém vettem öt forinté szamszung galkszi nyolcat húsz magos.
Az órajel marad de 710mhz is lazán fel lehet húzni. Amúgy egy jó rendszert raksz fel és máris gördülékeny lesz a teló. Pl itt egy vidim róla hogy egész korrekt a sebessége. Igaz homályos de a lényeg látszik
Szevasztok. Samsung Galaxy S Plus-ról mi a véleményetek?
Olvass róla tesztet. Sztem elég jó telefon
Közeli ismerősöknek ne higgyünk 😆 Az ilyenek azok akik mondják hogy há ecsém vettem öt forinté szamszung galkszi nyolcat húsz magos.
Az órajel marad de 710mhz is lazán fel lehet húzni. Amúgy egy jó rendszert raksz fel és máris gördülékeny lesz a teló. Pl itt egy vidim róla hogy egész korrekt a sebessége. Igaz homályos de a lényeg látszik
ez jó telo??
aki keres az talál, biztos van jó áron 😀
amúgy mindegy, vehetsz telenorosat is. ha új, független romot raksz rá, olyan kártyát teszel bele amilyet akarsz. (én így tudom)
Magától a ROM frissítéstől szerintem nem változik a CPU órajele, de ha rootolod akkor könnyen húzhatod a prociját, vannak erre progik rootolt telefonokhoz.
amúgy mindegy, vehetsz telenorosat is. ha új, független romot raksz rá, olyan kártyát teszel bele amilyet akarsz. (én így tudom)
Magától a ROM frissítéstől szerintem nem változik a CPU órajele, de ha rootolod akkor könnyen húzhatod a prociját, vannak erre progik rootolt telefonokhoz.
Sokkal jobb a blade netezésre, nagyobb és sokkal jobb felbontású a kijelzője ami netezéshez szerintem sokkal fontosabb mint hogy egy kicsit akad-e scrollozásnál.
Hát az x10 mini pro eléggé gyenge na meg rohadt kicsi. Szerintem annyiból bladet érdemes venni. Nemrég én is annyiért adtam el a bladet.
Simán érdemes használt telót venni szerintem sokkal jobban kijössz! Csak legyen rá gari. Én is 60k ért vettem pár hónapja egy lg optimus 2x et holott akkor még 100k volt boltba és garis volt. Nemtudom mennyit érthet az a mini vagy pro. Nézz szét a hardveraprón hogy mennyiért adják kb és pont annyit ér.
Jaja hardveraprón vannak a legjobb árak, és néha vaterára is becsúszik egy-két jó üzlet.
Helló!
iPhone 3GS 16GB (720p, Jailbrack) Megéri Defymet elcserélni?
Simán megéri.
Mennyit ér egy 1 hónapos vodás Galaxy Mini (S5570) ?
15 000Ft-ot, mert 22 000Ft-ért már kapsz SE Xperia Mini-t. A felett meg kapsz ZTE Blade-t, Skate-t, amik sokkal jobbak. Árulhatod 25 000Ft-ért is, de nem fogják meg venni.
iPhone 3GS 16GB (720p, Jailbrack) Megéri Defymet elcserélni?
Szerintetek mien telefont vegyek Samsung Galaxy S plus, vagy Sony Ericsson Xperia Ray?
Kikérném a szakértők véleményét hogy milyen telefont vegyek?
Amit föltétlen tudnia kellene a készüléknek az az hogy nagy kijelzője legyen és tiszta viszonylag színhű képet adjon mert sokat szoktam telefonon képeket nézni, jó lenne ha nagy fölbontású képeket is gyorsan megnyitná és a telefonálás része is jó legyen😀. A keretem rá 20-30k.
1. SE. live with walkman
1. Red bull mobile2 RBM2 ( ezzel csak annyi a bajom hogy android 2.1-es és azt szeretném megtudni hogy ezt lehetne e frissíteni 2.3 ra vagy 2.2 re 😀
Melyik a jobb szerintetek ? 😀
cyanogenMod az micsoda?
Mint a név is mutatja egy mód, androidra. Főzött romokra szokták rakni. Egy fajta launcherként is felfogható bár több annál, teljesen más kinézete lesz a telefonodnak.
értem. köszi az android 2,3 hogyan tudnám felraknia telora( galaxy 5) mert frissitéssel már nem tudom rá rakni
Hát ehhez kérdezz meg valaki hozzá értők, elméletben menne nekem is, de még nem próbáltam. Majd valaki leírja részletesen, ha szépen megkéred.
cyanogenMod az micsoda?
Mint a név is mutatja egy mód, androidra. Főzött romokra szokták rakni. Egy fajta launcherként is felfogható bár több annál, teljesen más kinézete lesz a telefonodnak.
értem. köszi az android 2,3 hogyan tudnám felraknia telora( galaxy 5) mert frissitéssel már nem tudom rá rakni
cyanogenMod az micsoda?
Ezek közül melyik lenne a legjobb? (Én a sony mini-ra gondolok, de azért megkérdezem)
Sony mini pro (sima mini pro)
Sony X8
HTC wildfire s
Huawy X3
Jó volna sorrendbe, hogy ha nem lenne kapható a boltban az egyik még ott legyen a másik.
1. Mini Pro
2. HTC
3. Huawei
4. X8
Ez az én sorrendem, a Mini Pro szerintem bőven megérdemli az első helyet a QWERTY billentyűzet és az izmos hardver miatt.
Sziasztok! Szerintetek ZTE Blade és Telenor OneTouch (alcatel onetouch 990) közül melyik a jobb?
Az Alcatel korrektebb cucc, viszont kisebb felbontású a kijelzője.
Ezek közül melyik lenne a legjobb? (Én a sony mini-ra gondolok, de azért megkérdezem)
Sony mini pro (sima mini pro)
Sony X8
HTC wildfire s
Huawy X3
Jó volna sorrendbe, hogy ha nem lenne kapható a boltban az egyik még ott legyen a másik.
1. Mini Pro
2. HTC
3. Huawei
4. X8
Ez az én sorrendem, a Mini Pro szerintem bőven megérdemli az első helyet a QWERTY billentyűzet és az izmos hardver miatt.
Sony X10 30k-ért megéri?😊
Annyit bőven. 😃
Mini pro
HTC Wildfire S
Huawei X3
Sony X8
Én a HTC-t venném a helyedben, a sense az nagyon jó, jól is optimalizálták, korrekt telefon a wildfire S.