Nekem tetszett, loli fan vagyok <3 a karakterek is... hát... a lányokkal semmi bajom nem volt, kedveltem őket (kivéve az a fekete hajú csaj) a maszkos csávó meg a favoritom volt, de nem tudom hogy vagy vele, de nem akartam már Rentaro-t is olyan "zsarnok/diktátor" szerepben látni mint már annyi karaktert más animékben... annyiszor el lőtték, hogy nekem már fáj, azt talán hiányolom hogy tragédia kevés volt. De ne aggódj, szerintem csak azért ilyen mert nem volt elég idő a kidolgozásra, csak tudnám hogy miért ilyen rövid az anime...
haaa, valaki megtalálná a Black Bullet Special-t valahol valamilyen felirattal (angol-magyar) hálás lennék neki 😃
Én anno rohadtuk kiakadtam a Black Bulletre. Kentaro, vagy Shintaro vagy kinek, a főhősünknek az utolsó öt percbe kezték el vezetni a jellemét. Mellesleg nevetséges hogy egy lolifanservicere építő anime lett abból ami indult. És ez a seinen. Bitch Please.
Befejeztem a Black Bullet-et és nagyon tetszik! A történet jó, láttunk már hasonlót de itt 1-2 csavarral változik is ami szerintem jót is tesz neki. A karakterek érdekesek, mindegyiknek van valami világ fájdalma, de itt-ott megjelenik pár sablon is. Ami leginkább zavart benne az a szerelmi szál, tekintve hogy imádom a lolikat, persze nem sokat csinálhattak volna ez ügyben, meg hárem anime is ugye bár.. a másik problémám: nagyon siet, de tényleg, sokszor csak néztem hogy: "ez most okké, de miért is van?"... a bevezetés egy csomószor hiányzik, ezért csak úgy maguktól történnek néha a dolgok. Meg látszik hogy 13 részes, de ennek ellenére is azt mondom, hogy jó, a poénok viccesek, a főszereplő páros kifejezetten tetszett, az ellenségek, a belső viszályok is nagyon jól meg vannak írva, és az anime elég hatás-vadász is, a hangulata sem rossz. Nekem: 8.7/10 (Igen én tizedre is pontozok, nálam már ez is számít 😆😉 szerk.: Ja, csak a vége egy része nem nagyon tetszett! Elhúzhatták volna 30 részig és lehetne még 2. évada is!
Aki szereti a lolikat, és csak unatkozik/vár valamire annak ajánlom, ne várj tőle sokat és nem fogsz csalódni! 😃 (+ ha még nem láttad)
fir3: Nagyon jó anime , szerintem nem fogsz csalódni benne. Én már megnéztem az első évadját és minden héten nézem a második évad új részét is. Eddig még ilyen animével nem találkoztam. Kicsit irónikus amiatt, hogy habár iskolában játszódik (ilyen anime százával van), de mégis egyedinek bizonyult (legalábbis számomra).
Szóval... most hogy "szabadon választhattam" a már listázott animéim közül, elkezdtem a Black Bullet-et és egész érdekes, a karakterek tetszenek habár ilyen felállást már vagy 100x láthattunk, a történet is ismerős lehet, de többet inkább csak a végén mondok, eddig nagyon bejön 😃
Uchiha Dungeon olvassa a mangát, még egy hónapja beszéltem vele az első rész után, elmondta hogy a történet még mangában is csak alakul, két éve. Ilyen dolgok elé nulla elvárással kell leülni mert olyat koppansz mint én tettem régó jóbarátommal. Az animével aminek a nevét azóta sem írtam le soha normálisan. (Tudjátok jól.. 😃😉
Amúgy a Chihayafuru LA jól hangzik, kíváncsi leszek mi lesz belőle, de kétlem hogy találnak rá megfelelő színészeket. 😃
Amúgy az új Digimon trailerében a régi Opening szól! 😃
dispPaP hát nemtudom, nekem ezek a csöcsös poénok még éppen tetszenek. A történet az még tényleg kicsit kiforratlan így az elején de lesz ez még jobb is. A karakterek szerintem jók csak Hestia az idegesítő loli nem jön be annyira.
Most elkezdtem még a D😆 Born-t. Hát mit ne mondjak, naaagyon elszoktam az ecchi animéktől. Pedig még régen volt olyan időszakom amikor csak ecchie-t néztem.
xoki: Most pont jól jön, hogy még futó animéket kezdwk el mert vizsgâim lesznek hó végén és így csak szombatonként (asszem szombat) 45 percet vesz el az időmből az animézés.😆
flyaway2: szerintem nem kellett volna elkezdeni mert még futó anime 😃 Egyébként a válaszom rá is-is. Jó, de hype miatt lehet nem fog mindenkinek tetszeni...
Na én is végignéztem Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga:
Ööm nem tudok mit mondani rá... 😃
Na szóval, ööö, ez egy érdekes anime. Elneveztem "szellem yuri" nak 😃 Konkrétan tényleg egész jó, érdekes történet, jó graf, karakterek is jók, bár nem tudunk meg róluk sokat, amit hiányoltam. Hagy maga után pár kérdést, de ennek ellenére jól is van befejezve, bár úgy nézem úgy csinálták meg, hogy ha népszerű, lehet második évadot is csinálni, ha meg nem akkor nem muszáj... Mindenesetre 8/10 már csak azért is mert elég vicces. Mást nem róla akit érdeke úgy is megnézi. Esetleg még annyit hogy MAL ecchiként tünteti fel 18+ korhatárral, de igazából mindig kivan takarva minden, tehát nem egy d x d, bár mindegy szóval akit érdekli az ilyen majd utána néz 😃
norbli01: igen néha nekem is ez az érzésem volt 😃
Na és elkezdtem a Gin no saji -t
Eszméletlen jó!! 4 rész után többet röhögtem mint az összes eddigi animémem együtt! 😃
Ha ez ilyen marad végig akkor 10/10
Ez egy érdekes anime is. Mezőgazdasági iskola, ilyen egyetem szerű, csak annyi a különbség hogy dolgoznak is nem csak tanulnak. Adott a főszereplőnk aki nem szokott hozzá az ilyen tanyasi stb dolgokhoz és amikor meglátja pl a tojás honnan jön meg hasonlóak... 😃
Na nem irok többet ezt muszáj látnia mindenkinek!!! Legalább az első részt 😃 😃
Elütötte a hypevonat. 3 rész után dobtam, azt hittem lesz valami, de a szokásos csöcsfelkötős poénok, nulla történettel párosítva, unalmas karakterekkel. 😃
Valski tud valamit a Danmachi -ról? Jó anime vagy csak elütötte a hype vonat?
Szerk.: F*sza, f*sza... Olyan mint egy SAO-Log Horizon keverék, de közbén mégse VRMMO hanem egy ilyen MMO világ alapból. Eddig 4 rész után nagyon bejön.
Hehe 😃 Én is végig néztem a Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?
Le is írnám a véleményem de xoki már leírta. Mert nekem is kb ugyan az a véleményem nagyon jó anime de csak úgy ordít a második évadért 😃 !
10/7 Nálam is 😃 !
Mivel megvolt a Map Pool CWC-re (Osu! CTB VB) ezért úgy gondoltam hogy egy kis szösszentet írok róla. Mármint berakom a 3 kedvenc zenémet, amit majd jól befogok gyakorolni! (Többek között)
Először is group-stage-hez képest elég unfair nehéz beatmapokat kaptunk, de ebből is próbáljuk majd kihozni a maximumot jövő hétévégén! A másik meg az hogy az ellenfeleink között ott van Chile és Japán akik nagyon erősek, de azért a Németeket sem szabad alábecsülni!
Akit érdekelne csoportok felállása:
Szóval jöjjön is a három favoritom:
Dango dango dango... Miért is ne egyik kedvenc zeném. Igaz hogy olyan jumpok vannak a mapján hogy agyam eldobom. 😃
Nincs kommentem, jól összerakott zene.
Touhou-s zenéket szintén imádom! 😀
Ha valakit majd érdekel a zenék listája, holnapra felfog kerülni az Osu! oldalára. Ja és lehet a mi mérkőzésünket fogják közvetíteni Twitch-en, szóval akit érdekel majd nézze itt:
[LINK]
Végignézetm a Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga-t és... nem tudok róla mit mondani? 😆 Jó anime, szép a grafika, a karakterek furcsák, 1-2 sablontól eltekintve, egyediek, vicces, a történet (számomra) új, és egészen bejött az egész annak ellenére, hogy néha már nekem volt ciki ami a monitoron volt, 1-2x el is takartam a szememet már 😆
És, most bele kezdhetek valami újba...
Btooom!-mal kezd. Igaz csak 12 részes és úgy van befejezve, hogy lesz 2.évad, de így magábam az első évad is pont elég.
És utána Ao no Exorcist. A története érdekes. Amikor megnéztem.akkor tetszett. Így utólag már lepontoznám.
xoki:Ao no Exorcist, Btooom! Ezeket tudom, a Btoom-ot nem láttam de néztem róla kritikákat és nagyon jónak tűnik, az Ao no Exorcist viszont nagyon jó kis 24 részes anime, nem túl kiemelkedő de szerintem jobb mint az átlag, talán a befejezésével nem nagyon leszel elégedett 😀
dispPaP: Olyan anime nincs ami nem merít ötletet másikból, szóval egyáltalán nem probléma.
Nos lehet hogy vége lesz majd, konkrétan ez az új történet - nagy spoiler- Spoiler!
a fairy tail újraegyesitéséről szól, natsuék mennek sorba megkeresni a régi céh tagokat, és ha ez megtörténik már lehet a "főellenségről" fog szólni majd és vége
Na és ezek közül ki melyiket javasolja megnézésre: Spoiler!
Zero no Tsukaima
Ao no Exorcist
Btooom!
Golden Time
Kobato
Hidan no Aria
Summer Wars
Ryuugajou Nanana no Maizoukin
Kimikiss Pure Rouge
Shugo Chara!
True Tears
Hayate no Gotoku!
Hourou Musuko
xoki: Imádom amikor spolereket írsz 😆 de ezt most tényleg nem olvasom el 😃 csak akkor annyit kérdezek: hol olvasod a mangát? Mert most el akarom kezdeni venni, de az sokáig tartana 😃
Én is látom hogy sok általános shounen elem van benne, de sok új is, vagy legalábbis maga a világa és a karakterek miatt, beszippant 😜
Kicsit értetlenül olvasom ezeket a Fairy Tail beszámolókat. 😃
Jó-jó tudjátok nem offense, de csak én vettem észre hogy az összes eddig FT arc régi shounen arcok egybegyúrása? Lásd a Paralel World, láttuk millió helyen, külön animékben is. Vizsga arc, szintén, YYH, HxH, Mar, Ueki stb. Aréna arc, körülbelül minden második shounenbe megtalálható, még a One Piece is elkezdte, de hogy minek..? TimeSkip is nagy divat lett, DB-Naruto-Bleach-OnePiece- most FT...
A főtörténete meg a szokásos shounen, egy cél ami majd biztos alakulni fog. Mondjuk azt hallottam Igneel egy ideig megjelent a mangába. Amúgy ha TimeSkip volt akkor nagyon vége szaga lehet, úgytudom a Rave Masterben is volt a vége előtt timeskip?
Igen a fairy tail ritka jó épp azért jöttem ide hogy irjak a mangáról 😃
Na szóval nem hittem, hogy ezt mondom, de szerintem átveszi a bleach helyét (egyenlőre csak a manga, de ha az új animációval kibékülök lehet az anime is 😃 ) Na most az új manga történet k*rva jó!! Eleve hogy most 4 héten át 2 fejezet jön hetente, Bleachnél meg lehet örülni ha minden héten megjelenik, ami mellesleg majdnem fele olyan hosszú... Na mindegy lényegtelen, szóval:
Ez az új történet eddig szerintem az egyik legjobb. Semmi erőltetett dolog nincs benne, karakterek végre megint önmaguk, értem ez alatt natsu hülyeségeit pl stb. (hogy eddig miért nem voltak azok, az spoiler, meg eleve kell olyan feel rész is bele persze). Szóval látszik a mangaka munkája. Meg ugye e történet előtt volt (nem nagy spoiler Spoiler!
1 év időugrás
) e miatt - kicsit nagyobb spoiler - Spoiler!
mindenki erősebb lett, főleg lucy n lepődtem meg. ja és happyn aki nem változott, és ez rohadt nagy poén most Carla hoz képest 😃
Na ezt muszáj volt leirni, annyira jó ez a rész, alig várom animébe 😃
flyaway2: Én is csak véletlen találtam rá O.O de hála istennek hogy megtaláltam, mert így tényleg jó lett a vége és nincs hiány érzetem tőle 😀 Majd később én is újra nézem de már megint találtam néhány érdekes animét...
Hát, ha szerinted jobb mint a Vampire Knight akkor tényleg bele nézek, nővérem, is szereti, de eddig csak random részeket láttam belőle, meg úgy nagyjából a karaktereket tudom 😃 (nem leszólni akarom a VK-t, csak nekem nagyon nem tetszik)
Én veled ellentétben (kivéve a nagy melles részt, meg ha túlságosan is comedy és nem szól semmiről) az ilyeneket szeretem, habár a sima fantasy-t jobban preferálom mint a robotosat, legyen egy kitalált világ, sok fantasy elemmel.... De ha már ecchi, a Kiddy Grade-be nézz bele, és mond el róla a véleményed, ha unatkozol, az hasonló, csak komolyabb történettel, nem teljesen elhülyéskedve, kíváncsi vagyok rá 😃 az állati fülek a lányokon meg.... hol bejön hol meg semmi értelme... De nekem tetszeni szokott, már amennyi ilyen animét láttam 😆
norbli01: hát mirai nikki az, de az another nem, mivel direkt úgy fejezi be hogy "egyenlőre minden oké", mert ugyebár a következő diákokkal is megtörténhet majd ugyanez 😃
Ja és megnéztem két részt a Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga ból, és hát öm ééérdekes lesz úgy nézem 😃
Hát SoK filmre én is kíváncsi vagyok. Azt tényleg furcsálltam a trailerben hogy csak japánok vannak. Ne értsetek félre, nem rasszista megjegyzés volt, de mint írtátok ti is, az animében is több nemzetiség van.
Teljesen igazatok van, az animében is több nemzetiségűek voltak a karakterek, ezt így totál elrontották, arról már nem is beszélve, hogy a technika is fejlettebb mint az animében 😜
Ja az SnK t már elrontották, nekem már a színészek se tetszenek. PL hogy japán az a szőke alak is az animéből 😃
Na és egyébként kérdés:
Melyek azok az animék számotokra amelyekre azt lehet mondani, hogy befejezett pl nem hagy megválaszolatlan dolgot; befejezett történet, jó befejezés, tartalmas maga az anime etc?
én csak a death notet tudom mondani, attól függetlenül hogy nem tetszik a vége, túl egyszerű...
valamint a Steins gate t
Jelenleg ilyen jó befejezett animéket keresek szóval várom a válaszokat 😃
Én is csak a Death Note filmeket láttam és abból is csak az első kettőt, ami nagyon tetszett, L nagyon adta, de sajnos Light és Misa nagyon nem hasonlítottak az eredetire, leginkább Lightot sajnálom, pedig neki a karaktere az nagyon tetszett, kinézetre is bírtam 😃
Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?
Hát ez olyan 50% SAO/log horizon + 50% no game no life 😃
Szerintem nagyon jó, viszont sok hiányossága van sajnos, eleve hogy 10 rész csak, meg ordít egy másik évadért. A no game no life másik világba kerülés történik itt is meg ami úgy néz ki mint a sao ba, karakterek és grafikai is. Akkor no game no life hoz hasonlóan itt is játékot játszanak egymással csak itt harcolnak elsősorban. Szerelmi szál nincs benne, dráma se ami emlitésre méltó, comedy kicsit jelen van, a szokásos fanservice fajta, ami érdekes módon bele is illik az epizódokba. Karakterek elég jók, a főkarakter nagyon op és badass. Csak ugye nem sokat tudunk meg rólunk.
Tehát nem rossz viszont naaagyon sok megmagyarázatlan dolog van benne, épp ezért jó szívűen 7/10
Mert ha lenne folytatása simán érne ennyit, alapból a light novel jobb értékelést is kapott. Csak nagyon összesűrítették animében ezért lett ilyen....
haaa, valaki megtalálná a Black Bullet Special-t valahol valamilyen felirattal (angol-magyar) hálás lennék neki 😃
Aki szereti a lolikat, és csak unatkozik/vár valamire annak ajánlom, ne várj tőle sokat és nem fogsz csalódni! 😃 (+ ha még nem láttad)
Amúgy tudom hogy igazam van. 😆
Ez az egyetlen film amit várok úgy 3-4 év után, azóta nem néztem egyet se 😃
Amúgy a Chihayafuru LA jól hangzik, kíváncsi leszek mi lesz belőle, de kétlem hogy találnak rá megfelelő színészeket. 😃
Amúgy az új Digimon trailerében a régi Opening szól! 😃
Most elkezdtem még a D😆 Born-t. Hát mit ne mondjak, naaagyon elszoktam az ecchi animéktől. Pedig még régen volt olyan időszakom amikor csak ecchie-t néztem.
xoki: Most pont jól jön, hogy még futó animéket kezdwk el mert vizsgâim lesznek hó végén és így csak szombatonként (asszem szombat) 45 percet vesz el az időmből az animézés.😆
Lesz live action film a Chihayafuruból! Jajj csak ne rontsák el onegaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Na én is végignéztem
Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga:
Ööm nem tudok mit mondani rá... 😃
Na szóval, ööö, ez egy érdekes anime. Elneveztem "szellem yuri" nak 😃 Konkrétan tényleg egész jó, érdekes történet, jó graf, karakterek is jók, bár nem tudunk meg róluk sokat, amit hiányoltam. Hagy maga után pár kérdést, de ennek ellenére jól is van befejezve, bár úgy nézem úgy csinálták meg, hogy ha népszerű, lehet második évadot is csinálni, ha meg nem akkor nem muszáj... Mindenesetre 8/10 már csak azért is mert elég vicces. Mást nem róla akit érdeke úgy is megnézi. Esetleg még annyit hogy MAL ecchiként tünteti fel 18+ korhatárral, de igazából mindig kivan takarva minden, tehát nem egy d x d, bár mindegy szóval akit érdekli az ilyen majd utána néz 😃
norbli01: igen néha nekem is ez az érzésem volt 😃
Na és elkezdtem a Gin no saji -t
Eszméletlen jó!! 4 rész után többet röhögtem mint az összes eddigi animémem együtt! 😃
Ha ez ilyen marad végig akkor 10/10
Ez egy érdekes anime is. Mezőgazdasági iskola, ilyen egyetem szerű, csak annyi a különbség hogy dolgoznak is nem csak tanulnak. Adott a főszereplőnk aki nem szokott hozzá az ilyen tanyasi stb dolgokhoz és amikor meglátja pl a tojás honnan jön meg hasonlóak... 😃
Na nem irok többet ezt muszáj látnia mindenkinek!!! Legalább az első részt 😃 😃
Szerk.: F*sza, f*sza... Olyan mint egy SAO-Log Horizon keverék, de közbén mégse VRMMO hanem egy ilyen MMO világ alapból. Eddig 4 rész után nagyon bejön.
Le is írnám a véleményem de xoki már leírta. Mert nekem is kb ugyan az a véleményem nagyon jó anime de csak úgy ordít a második évadért 😃 !
10/7 Nálam is 😃 !
Először is group-stage-hez képest elég unfair nehéz beatmapokat kaptunk, de ebből is próbáljuk majd kihozni a maximumot jövő hétévégén! A másik meg az hogy az ellenfeleink között ott van Chile és Japán akik nagyon erősek, de azért a Németeket sem szabad alábecsülni!
Akit érdekelne csoportok felállása:
Szóval jöjjön is a három favoritom:
Nincs kommentem, jól összerakott zene.
Touhou-s zenéket szintén imádom! 😀
Ha valakit majd érdekel a zenék listája, holnapra felfog kerülni az Osu! oldalára. Ja és lehet a mi mérkőzésünket fogják közvetíteni Twitch-en, szóval akit érdekel majd nézze itt:
[LINK]
És, most bele kezdhetek valami újba...
És akkor valószinű a Btooom! lesz az első, thx all.
És utána Ao no Exorcist. A története érdekes. Amikor megnéztem.akkor tetszett. Így utólag már lepontoznám.
dispPaP: Olyan anime nincs ami nem merít ötletet másikból, szóval egyáltalán nem probléma.
Nos lehet hogy vége lesz majd, konkrétan ez az új történet - nagy spoiler- Spoiler!
Na és ezek közül ki melyiket javasolja megnézésre:
Spoiler!
Ao no Exorcist
Btooom!
Golden Time
Kobato
Hidan no Aria
Summer Wars
Ryuugajou Nanana no Maizoukin
Kimikiss Pure Rouge
Shugo Chara!
True Tears
Hayate no Gotoku!
Hourou Musuko
Én is látom hogy sok általános shounen elem van benne, de sok új is, vagy legalábbis maga a világa és a karakterek miatt, beszippant 😜
Jó-jó tudjátok nem offense, de csak én vettem észre hogy az összes eddig FT arc régi shounen arcok egybegyúrása? Lásd a Paralel World, láttuk millió helyen, külön animékben is. Vizsga arc, szintén, YYH, HxH, Mar, Ueki stb. Aréna arc, körülbelül minden második shounenbe megtalálható, még a One Piece is elkezdte, de hogy minek..? TimeSkip is nagy divat lett, DB-Naruto-Bleach-OnePiece- most FT...
A főtörténete meg a szokásos shounen, egy cél ami majd biztos alakulni fog. Mondjuk azt hallottam Igneel egy ideig megjelent a mangába. Amúgy ha TimeSkip volt akkor nagyon vége szaga lehet, úgytudom a Rave Masterben is volt a vége előtt timeskip?
Na szóval nem hittem, hogy ezt mondom, de szerintem átveszi a bleach helyét (egyenlőre csak a manga, de ha az új animációval kibékülök lehet az anime is 😃 ) Na most az új manga történet k*rva jó!! Eleve hogy most 4 héten át 2 fejezet jön hetente, Bleachnél meg lehet örülni ha minden héten megjelenik, ami mellesleg majdnem fele olyan hosszú... Na mindegy lényegtelen, szóval:
Ez az új történet eddig szerintem az egyik legjobb. Semmi erőltetett dolog nincs benne, karakterek végre megint önmaguk, értem ez alatt natsu hülyeségeit pl stb. (hogy eddig miért nem voltak azok, az spoiler, meg eleve kell olyan feel rész is bele persze). Szóval látszik a mangaka munkája. Meg ugye e történet előtt volt (nem nagy spoiler Spoiler!
Na ezt muszáj volt leirni, annyira jó ez a rész, alig várom animébe 😃
Hááát, igen eléggé érdekes 😆 nekem tetszik, már csak 2 rész van hátra belőle 😃
Ja és megnéztem két részt a Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga ból, és hát öm ééérdekes lesz úgy nézem 😃
Na és egyébként kérdés:
Melyek azok az animék számotokra amelyekre azt lehet mondani, hogy befejezett pl nem hagy megválaszolatlan dolgot; befejezett történet, jó befejezés, tartalmas maga az anime etc?
én csak a death notet tudom mondani, attól függetlenül hogy nem tetszik a vége, túl egyszerű...
valamint a Steins gate t
Jelenleg ilyen jó befejezett animéket keresek szóval várom a válaszokat 😃
Hát ez olyan 50% SAO/log horizon + 50% no game no life 😃
Szerintem nagyon jó, viszont sok hiányossága van sajnos, eleve hogy 10 rész csak, meg ordít egy másik évadért. A no game no life másik világba kerülés történik itt is meg ami úgy néz ki mint a sao ba, karakterek és grafikai is. Akkor no game no life hoz hasonlóan itt is játékot játszanak egymással csak itt harcolnak elsősorban. Szerelmi szál nincs benne, dráma se ami emlitésre méltó, comedy kicsit jelen van, a szokásos fanservice fajta, ami érdekes módon bele is illik az epizódokba. Karakterek elég jók, a főkarakter nagyon op és badass. Csak ugye nem sokat tudunk meg rólunk.
Tehát nem rossz viszont naaagyon sok megmagyarázatlan dolog van benne, épp ezért jó szívűen 7/10
Mert ha lenne folytatása simán érne ennyit, alapból a light novel jobb értékelést is kapott. Csak nagyon összesűrítették animében ezért lett ilyen....
JA és egy kis agyf*sz zene 😃