HakuDragon ez vicces volt 😆
Rambus Várom a videód 😆 Addig zaklatlak amíg nem kapok AC 3-at videót 😆
Amúgy is ez nem fair az i5-3470 még át se változott Super Saiyan-be! 😆
Amúgy nem értem minek kell így felkapni a vizet meg személyeskedni, azt írtam ha az amd procidon van vízhűtés nem értem az intelre miért nem tudtál egy értelmes hűtést venni.
rambustibi78: Én szívesen meghallgatom a tapasztalataidat és mindent ami szerinted rossz az Intel-be. Ugyanis ah az AMD új processzorai valami fényesek akkor Intel-hez kell nyúljak előbb utóbb. Tehát jöhet hideg is meg meleg is. Én gtx 970 g1 mellé akarok procit majd szerinted mennyire lenne elég ahhoz a mostani? Intelbe meg egy i7 4770 vagy 4790-re gondoltam. Meg egyszer írtad, hogy az AMD-nél minden energiatakarékos módot kapcsoljunk ki. Én az automatikus órajel emelést kikapcsoltam és felhúztam magamtól 4.00GHz.re. Még 1-2 jó tanács jöhetne.
Ram(bo)bus-TI-bi Igen igen, Hol is kezdjem :-) Egy poros, gyári hűtővel, lestresszelt proci 91°C maghője hmmm izgalmas :-) De akkor már minek van rajta hűtő? Ezért nem a procit hibáztatom, ha le akarom égetni egyszerűen lefüstöltetem aztán csókolom. Az enyém nem egy csúcs hűtő h80 kupakhőmérsékletet mondok neked 28° nyáron esetleg 33° agyon hajtva, szivatva max 42° Belső max. maghő mennyi? kb 60-65°. Ezzel nekem semmi bajom sem volt. De neked? Ocztél talán, gyári hűtővel, azzal a ragacsos pasztával? Ki okádja a fikát az Amd-ről? Én nem személyeskedtem... Csak értetlenkedtem a tesztjeid után fikázod a jobb teljesítményt ami nem logikus. Ha meleg, tegyél rá normál hűtőt, pasztával és ne vergődj... És igen kérlek mesélj még ezekről a tapasztalatokról (ha már fórumozunk :-) a túlárazásról is... (Még jó, egy kifinomultabb technológia, kisebb fogyasztással, még jó, hogy megvan az ára... Miért adná olcsóbban a jobbat a rosszabbnál? Mondjuk az arányokon vitatkozhatunk ezt elismerem.) ééés végül menjünk bele az összehasonlításba is, hadd tanuljak...
reszler112233:
Akkor ajánlom az i7 4790K-t ás az új Skylake processzorokat.
Csak egy jó tanács, delidelés nélkül ne rántsd fel 4.8Ghz-re CB R15 alatt 😂, vagy ha az indiánoknak szeretnél füstjeleket küldeni, akkor természetesen kötelező 😆
1 hónapja van gyíkhétkám, és jobban informált vagyok, mint itt az őshonos inteles vérpistikék?
Mi folyik itt Gyöngyösön? Figyeljetek má oda!! 😊
Na ez az ! 😃 AMD vs Intel valósággá válik! 😃 akkor vedd a szívedre! 😆 Milyen egy magja darabokra veri te normális vagy? Tibi ez csak árba röhögi körbe az én procim .d
Jongir:
Írd le azt is, hogy a csodálatos intel processzor brutálisan fantasztikus kupak alatti gyári pasztázása miatt, mennyire hűvös? Mennyire nem fűt? Esetleg egy 91C°-os maghő az szerinted hűvös? Ja!!! Egy 100e forintos "csúcstechnológiájú" intelprocesszort delidelni kell, hogy ne legyen belőle sercegő tepsi és ezzel egyből bukjad a garanciát. Tudom még fikázni az intelt, ha gondolod, mert a fekete levest nem merik leírni a gyíntelvérpistikék....., de az AMD-ről bezzeg okádják a fikát... Belemenjek még az intel "alacsony" fogyasztásába is? Esetleg a messziről "híres" gyíntel gyári hűtőjéről is meséljek, az AMD fikázott gyári hűtőjével összehasonlítva? Esetleg összehasonlítsam az eladási árakat AMD vs. Gyíntel? Beszéljek a Gyíntel túlárazott processzorairól és alaplapjairól, vagy foglald össze ezeket is és írd le mennyire nagyszerű a "kék" oldalon lenni.
hát nem tudom egy fx 4100 mit produkálhat ez alatt a játék alatt főleg mivel még az első szériás bull az még jobban nem remekel az 1 szálas teljesítményben.De áh ilyet kijelenteni hogy hozza az ivy i5 szintjét 😆
Ez a játékot régen láttam haveromnál G640-el és 9600GT-vel és akkor néztem miért fút ez ilyen rosszul! Akkor még nem tudtam hogy ilyen nagy gépigénye van . Megnézném hogy menne AMD procival 😆 Liptik csinálj egy tesztet ezen a részen ilyen beállítással 😆
Zoli73 processzor kihasználtság 75-80-85% volt! 😆 Mozis videót kellet csinálnom mert nincs shadowplay funkcióm 😞 Processzorba meg nem akartam felvétellel terhelni, így is volt elég feladata! 😃
I Lájk :-) AC3. Ez az én videóm régebbről, ez még 760-ason ment... Sajna nem monitoroztam esztétikai (és filozófiai) okokból. A Vertical Sync sajnos kikapcsolva maradt és lovaskocsik be-bugoltak. De nem is ez volt a lényeg... Next time majd okosabb leszek.
https://www.youtube.com/watch?v=qa0irYqGHuU
Mér ez az ac3 annyira gépigényes játék?Még soha nem játszottam vele de mondják mikor be érsz Bostonba ott tudja enni a gépet lehet lehúzom holnapra azt megnézem hogyan megy 😀
hmm most nézem azért a 3570k-t 4,2 ghz mellet úgy megeszi az ac3 hogy nem megy maxon a vga LoL na már csak azért is leszedem mit produkál a 2600k alatta
Liptik: én csak egyetlen dolgot nem hiszek el hogy az AC3 ugyan úgy fut FX 4100-al mint az I5-3470-el 😆 Múltkori állításod ez volt... Nekem ugyan mindegy milyen színű és nevű a processzor! Legyen teljesítménye és feleljen meg arra amire használom. Lehet felőlem AMD és intel is a teljesítménye legyen jó érdemes legyen beruházni rá. Nem mondom rossz az amd de egyenlőre nincs olyan processzoruk amire vevő lennék. Régen a Phenom széria az amit meg is vettem volna, pcx-en voltak akciók Phenom 945 20-21E-be! 😀 Ha amd ellenes lennék nem amd kártya volna a gépembe!
"Ha az A betűs vöröset szereted, akkor AMD, ha I betűs kéket szereted, akkor Intel."
Jongir: Nekem FX-em van és nem fűt. 😆 Miiiiééééééért? Legalább nem kellene fűtés a házba.
carl18: És te elhiszed, hogy neki ilyen Superman erős CPU-ja meg VGA-ja van?
carlHát az i7-tel érte el a legjobb eredményeket. Fantasztikusat produkált. Sajnos neki nem ez a véleménye. (Nem akarok most prázsvitát kreálni de nem értem mi volt a baja vele, hogy lement bohócra, és vissza a jó öreg amd-re, aztán hadd menjen lassabban...)
Bár nem értem mér a gyár hűtés fityeg neki a 4790k-n.
Mikor a fx-en egy kompakt vízhűtés volt neki ezt is meglehetne rángatni rendesen mivel van neki alaplapja hozzá (főleg ha van valami megbízható emberke aki delidel akkor ajaj lehet adni neki az ívet 😀 )
De ahogy látom PH-n épp "bencsmárkozik" és nemfog rá válaszolni amit írtatok eddig : [LINK]
Most néztem rambus géplapját! 😆
GTX TITAN X/FX 9590 yeah
GTX TITAN X/AMD Opteron 6380 yeah
GTX TITAN X/I7-4790K Bohóc ( épp hogy ez hajtsa meg legjobban a TITAN X-et! )
Jongir maximum GTX 960-at veszek! 😀 Minimum GTX 660-at ! 😀 Lehet GTX 760 lesz ! Vagy R9-270! Majd ami jó árba lesz ! De vágyok már egy jó Nvidia kártyára!
Jongir ez jó volt! 😃 Fűtés az nekem is jól jönne! 😃 hát én is azért vettem az i5-3470-et fogyasztása se rossz! Teljesítménye is tökéletes mindenre! Majd kap egy GTX 960-at valamikor és akkor kész is a gép! 😀
rambustibi & Liptik Én inkább úgy reklámoznám, hogy
-Lassan pörög a villanyóra? Vegyen AMD processzort...
-Hideg van a lakásban? Vegyen FX Processzort...
-Bosszankodni szeretne mert túl nyugodt az élete számítógép-építés terén? Vegyen AMD processzort és VGA-t.
- Mérges? Mert hibába vesz AMD CPU-t még mindig nem érzi benne úgy a megfelelő craftot mint egy intelnél? Semmi baj... A hiba az ön gépében és elképzelésében van... Változtasson! Felejtse el a problémáit és vegyen Intel processzort :-) Az irodájában viszont használjon AMD processzort mert 2 számot remekül össze tud adni 😀 és még a helységet is felfűti :-)
Mondjuk igen nekem a szarrá húzott gtx 960-al nincs meg afix 60 fps de neki egy r9 270-el igen úgy érzem akkor váltanom kell.Vagy esetleg nálam UserError van?
csuz-li:
Mivel carl18 GTA V-ös linkje után írtad ezt szintén GTA-ról:
Nálam pl Vsyncel a stabil 60 fps FHD felbontás mellett max grafikával úgy van meg
. Ezért ha jól sejtem te is a GTA V-ről beszéltél. Na már most akkor az a max grafika nem hiszem hogy max grafika nálad. Vagy ha mégis, akkor neked valami rendkívül spéci R9 270-ed lehet, ami lepipálja még az R9 Fury X-et, vagy a GTX 980 Ti-t is:
hmm kéne itt az oldalon pl olyan szavazást indítani hogy kihasználnak amd illetve intel procikat az oldalon nagyobb többségben vagy ugyan ezt vga oldalon is.
Vagy hogyan szokták kombinálni az emberek pl intel + ati vagy amd+nv vagy amd + ati vagy intel +nv
Nem ilyen szavazások hogy ki mivel rögzít most akinek nv van az úgy is Shadowplay (nem majd fraps és lesz 50gb +30 fps végig) Atinál meg Action sztem bár hiába a shadowplay sokan így is Action-t használnak meg Fraps már akinek bírja a cpu 😃
Az jó akkor! hátna! 😀 abba viszont biztos vagyok hogy Én csuz-li és winrar esetében 2 év múlva is elég lesz játékra a processzor! Van egy haverom aki zaklat engem miért nem veszek I7-et meg ilyenek. Én meg írtam neki mi a R@knak ha a mostani is elég mindenre. Hogy még nagyobb limitem legyen a HD 7770-el 😃 I5-4460-i5-3470-és a FX 8350 szerintem 4-5 évre biztos elég lesz! 😀
carl18: Nekem még sosem esett be 60 alá az fps a GTA-ban...
Persze a 60 fps-hez VGA is kell, szóval nem mindegy az sem, hogy mi miatt esik be az fps. Márpedig a GTA sem használja ki a 8 szálat, csak négyet, mivel az az előző konzolokra készült, szóval tök mindegy, hogy 4-6, vagy 8 szálas a processzor alatta. Nálam pl Vsyncel a stabil 60 fps FHD felbontás mellett max grafikával úgy van meg, hogy a CPU-ból négy magot terhel; az első mag ~60-65%-on megy, a többi ~50%-on van és a VGA sem megy túl sűrűn 90% fölé.
Hát mindenkinek más az igénye! 😀 Pixx 2015-ben is van olyan cím ami jobban megy intellel.
Én azért vásároltam az i5-őt mert számított a fogyasztás, és akár hogy nézzük nincs olyan játék ami szaggatna vele! Amd-vel a gta 5-nél a minimum fps-s legjobban a zavaró haverom FX 6300-asa is 45-ról folyton beesett 30-ra és úgy már zavaró! Nekem a játszható fps úgy 50-60 körül van!
Rambus Várom a videód 😆 Addig zaklatlak amíg nem kapok AC 3-at videót 😆
Amúgy is ez nem fair az i5-3470 még át se változott Super Saiyan-be! 😆
Amúgy nem értem minek kell így felkapni a vizet meg személyeskedni, azt írtam ha az amd procidon van vízhűtés nem értem az intelre miért nem tudtál egy értelmes hűtést venni.
Akkor ajánlom az i7 4790K-t ás az új Skylake processzorokat.
Csak egy jó tanács, delidelés nélkül ne rántsd fel 4.8Ghz-re CB R15 alatt 😂, vagy ha az indiánoknak szeretnél füstjeleket küldeni, akkor természetesen kötelező 😆
1 hónapja van gyíkhétkám, és jobban informált vagyok, mint itt az őshonos inteles vérpistikék?
Mi folyik itt Gyöngyösön? Figyeljetek má oda!! 😊
Írd le azt is, hogy a csodálatos intel processzor brutálisan fantasztikus kupak alatti gyári pasztázása miatt, mennyire hűvös? Mennyire nem fűt? Esetleg egy 91C°-os maghő az szerinted hűvös? Ja!!! Egy 100e forintos "csúcstechnológiájú" intelprocesszort delidelni kell, hogy ne legyen belőle sercegő tepsi és ezzel egyből bukjad a garanciát. Tudom még fikázni az intelt, ha gondolod, mert a fekete levest nem merik leírni a gyíntelvérpistikék....., de az AMD-ről bezzeg okádják a fikát... Belemenjek még az intel "alacsony" fogyasztásába is? Esetleg a messziről "híres" gyíntel gyári hűtőjéről is meséljek, az AMD fikázott gyári hűtőjével összehasonlítva? Esetleg összehasonlítsam az eladási árakat AMD vs. Gyíntel? Beszéljek a Gyíntel túlárazott processzorairól és alaplapjairól, vagy foglald össze ezeket is és írd le mennyire nagyszerű a "kék" oldalon lenni.
Zoli73 processzor kihasználtság 75-80-85% volt! 😆 Mozis videót kellet csinálnom mert nincs shadowplay funkcióm 😞 Processzorba meg nem akartam felvétellel terhelni, így is volt elég feladata! 😃
https://www.youtube.com/watch?v=qa0irYqGHuU
hmm most nézem azért a 3570k-t 4,2 ghz mellet úgy megeszi az ac3 hogy nem megy maxon a vga LoL na már csak azért is leszedem mit produkál a 2600k alatta
Na igen rambustibi ez "nemhajcsaki" 😆
[LINK]
Jongir: Nekem FX-em van és nem fűt. 😆 Miiiiééééééért? Legalább nem kellene fűtés a házba.
carl18: És te elhiszed, hogy neki ilyen Superman erős CPU-ja meg VGA-ja van?
Mikor a fx-en egy kompakt vízhűtés volt neki ezt is meglehetne rángatni rendesen mivel van neki alaplapja hozzá (főleg ha van valami megbízható emberke aki delidel akkor ajaj lehet adni neki az ívet 😀 )
De ahogy látom PH-n épp "bencsmárkozik" és nemfog rá válaszolni amit írtatok eddig : [LINK]
GTX TITAN X/FX 9590 yeah
GTX TITAN X/AMD Opteron 6380 yeah
GTX TITAN X/I7-4790K Bohóc ( épp hogy ez hajtsa meg legjobban a TITAN X-et! )
Spoiler!
-Lassan pörög a villanyóra? Vegyen AMD processzort...
-Hideg van a lakásban? Vegyen FX Processzort...
-Bosszankodni szeretne mert túl nyugodt az élete számítógép-építés terén? Vegyen AMD processzort és VGA-t.
- Mérges? Mert hibába vesz AMD CPU-t még mindig nem érzi benne úgy a megfelelő craftot mint egy intelnél? Semmi baj... A hiba az ön gépében és elképzelésében van... Változtasson! Felejtse el a problémáit és vegyen Intel processzort :-) Az irodájában viszont használjon AMD processzort mert 2 számot remekül össze tud adni 😀 és még a helységet is felfűti :-)
Mivel carl18 GTA V-ös linkje után írtad ezt szintén GTA-ról:
[LINK]
[LINK]
Vagy hogyan szokták kombinálni az emberek pl intel + ati vagy amd+nv vagy amd + ati vagy intel +nv
Nem ilyen szavazások hogy ki mivel rögzít most akinek nv van az úgy is Shadowplay (nem majd fraps és lesz 50gb +30 fps végig) Atinál meg Action sztem bár hiába a shadowplay sokan így is Action-t használnak meg Fraps már akinek bírja a cpu 😃
"az amd játékra való, az intel meg irodai processzor"
Inkább úgy mondanám, hogy játékra, munkára és szerverre van az AMD, minden másra ott az Intel.
Inkább úgy mondanám, hogy "az AMD játékra való, az Intel meg nagy céges irodáknál, szervereknél"
Persze a 60 fps-hez VGA is kell, szóval nem mindegy az sem, hogy mi miatt esik be az fps. Márpedig a GTA sem használja ki a 8 szálat, csak négyet, mivel az az előző konzolokra készült, szóval tök mindegy, hogy 4-6, vagy 8 szálas a processzor alatta. Nálam pl Vsyncel a stabil 60 fps FHD felbontás mellett max grafikával úgy van meg, hogy a CPU-ból négy magot terhel; az első mag ~60-65%-on megy, a többi ~50%-on van és a VGA sem megy túl sűrűn 90% fölé.
Én azért vásároltam az i5-őt mert számított a fogyasztás, és akár hogy nézzük nincs olyan játék ami szaggatna vele! Amd-vel a gta 5-nél a minimum fps-s legjobban a zavaró haverom FX 6300-asa is 45-ról folyton beesett 30-ra és úgy már zavaró! Nekem a játszható fps úgy 50-60 körül van!