Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
greenmelon avatar
Ha nincs szükséged a tepsi méretű kijelzőre akkor mindenképp a HTC.
0
0
0
0
greenmelon avatar
GAMER2 írta:
Szerintetek melyiket valasszam? 1.HTC Wildfire S

2.ZTE Skate

A telefon netezesre lenne hasznalva.Ha tudtok jobbat legyszi segitsetek😀

HTC, sokkal minőségibb cucc. 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
DCMAN írta:
az uj Motorola RazR jó telo?

nagyon 😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
niteforce írta:
a ZTE jobb választás nagyobb a kijelzője.

Koszi a gyors valaszt😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
az uj Motorola RazR jó telo?
0
0
0
0
niteforce avatar
a ZTE jobb választás nagyobb a kijelzője.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Szerintetek melyiket valasszam? 1.HTC Wildfire S

2.ZTE Skate

A telefon netezesre lenne hasznalva.Ha tudtok jobbat legyszi segitsetek😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
greenmelon írta:
Quadgame94 írta:
greenmelon írta:
DCMAN írta:
az uj Nokia Lumia 800-as telot megéri megvenni?

Hát azt a 150-et amennyiért függetlenül adják talán nem éri meg, de maga a cucc valami eszméletlenül jó. Ha lenne annyi fölös pénzem biztosan beruháznék egyre. Ha 100 körül meg tudod venni valami akció keretében akkor bőven megéri.

Már veszel 60-70ért is. Windows Phone az mindegyiken ugyan az. Használtam HD7-et meg egy e900at is. Semmi kül. Egyiskem akad.

44-ért vettem az Omniámat... Lehet, hogy a rendszer, ellentétben az Androiddal az összes modellen kifogástalanul fut, de attól még a telefonok közel sem ugyanazok. Nagyságrendbeli különbségek vannak pl. egy HTC TITAN és egy ZTE Tania közöttt.

Én szoftverre értettem. Nyilván úgy nem, de biztos nem adnék ki pénzt egy WP7ért.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
djwarp írta:
Motorola RAZR XT910
Ez jó telónak számít?😊

Persze hogy jó telefon. A Motorola legjobban sikerült telefonja.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Quadgame94 írta:
greenmelon írta:
DCMAN írta:

Hát azt a 150-et amennyiért függetlenül adják talán nem éri meg, de maga a cucc valami eszméletlenül jó. Ha lenne annyi fölös pénzem biztosan beruháznék egyre. Ha 100 körül meg tudod venni valami akció keretében akkor bőven megéri.

Már veszel 60-70ért is. Windows Phone az mindegyiken ugyan az. Használtam HD7-et meg egy e900at is. Semmi kül. Egyiskem akad.

44-ért vettem az Omniámat... Lehet, hogy a rendszer, ellentétben az Androiddal az összes modellen kifogástalanul fut, de attól még a telefonok közel sem ugyanazok. Nagyságrendbeli különbségek vannak pl. egy HTC TITAN és egy ZTE Tania közöttt.
0
0
0
0
niteforce avatar
djwarp írta:
Motorola RAZR XT910
Ez jó telónak számít?😊

nagyon 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Motorola RAZR XT910
Ez jó telónak számít?😊
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
greenmelon írta:
DCMAN írta:

0
0
0
0
greenmelon avatar
DCMAN írta:

0
0
0
0
DCMAN avatar
0
0
0
0
greenmelon avatar
Joker020 írta:
niteforce írta:
Az s2 jobb.szerintem mert nagyobb a kijelzoje

Szeretem azokat az embereket akik azért ítélik el a másik telefont mert pl a másiknak nagyobb a kijelzője 😃 Egyik osztálytársamnak S2-van, lassan fél éve használja és elég szar... órán benyomta az Angry Birds-t nem futott semmilyen alkalmazás, és össze vissza akadozott a játék, iPhone alatt pedig nem, még úgy sem, hogy futnak az alkalmazások. És ne is beszéljünk az Androidon lévő olykor elég idegesítő bugokról...

Hát ja, az android a megbízhatatlanság iskolapéldája, főleg ha az iOS-t vesszük ellenfélnek. 😃
0
0
0
0
AlwinHD avatar
niteforce írta:

Szeretem azokat az embereket akik azért ítélik el a másik telefont mert pl a másiknak nagyobb a kijelzője 😃 Egyik osztálytársamnak S2-van, lassan fél éve használja és elég szar... órán benyomta az Angry Birds-t nem futott semmilyen alkalmazás, és össze vissza akadozott a játék, iPhone alatt pedig nem, még úgy sem, hogy futnak az alkalmazások. És ne is beszéljünk az Androidon lévő olykor elég idegesítő bugokról...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
niteforce írta:
proci még oké, a kijelző az ami nagyon rossz.
Hát igen a kijelző... Van tőle szebb is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nem csak a mhz számít ha jól van optimalizálva a rom lás zte blade egy jó kis főzött rommal az én szar LG optimus 2x 1ghz/2mag sebességét is hozza.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
Nekem a gyenge processzor és a pofátlanul gyenge aksi idő miatt, nem éri meg a 27-et.
Szerintem túl lett árazva. Nekem 20-nál többet nem ér, mert tényleg zavaróan gyenge a 600Mhz-s processzor és a gyenge aksi.
Úgyis csak netezésre használom. Arra meg elég jó. Meg ahogy látom a 2.3.4-es android van rajta. Nem pedig a 2.2-es. Nagyon gyors a menü még egyszer sem fagyott le.
0
0
0
0
niteforce avatar
proci még oké, a kijelző az ami nagyon rossz.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
full új garis esetén korrekt ár +az 576 os kedvezmény tök jó de egy használt pl zte blade jobb lett volna az még olcsóbb is 2-3000 el.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
gyenesmartin írta:
27-ért jó vétel volt újonnan egy samsung galaxy mini? Nem én vettem azért kérdezem.

Én barátnőmnek 20-ért vettem használtan. De mondjuk úgy használtan, hogy tényleg egy karcolás nem volt rajta sehol. Szerintem nem éri meg a 27-et.
Teljesen újonnan sem? Még kaptam hozzá 2000ft kedvezményt is amit pl elkölthetek az 576-ban is. Havidíja meg 1600ft.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
27-ért jó vétel volt újonnan egy samsung galaxy mini? Nem én vettem azért kérdezem.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Szerintem is S2..Sokkal nyitottabb rendszer az Android, mint az iOS. Meg nekem jobban is tetszik!😃 S2-nek ráadásul sokkal nagyobb a képernyője is, és gördülékenyen fut rajta az android. Nem láttam még fagyni, vagy belassulni S2-t😃 Nemsokára jön az ICS is rá, szóval még jobb lesz.😃
0
0
0
0
pakai93 avatar
hardX írta:
pakai: Apámnak mind2 van, és az iPhone minden tekintetben jobb! A mostani legújabb op rendszer picit bugos, de ezt javitják azt mondták.. Amugy lesz S2+ a közeljövőben.
iPhone mellet szól a aksi ideje, mivel nem kell annyiszor tölteni, meg miközben használod ugy érződik rajta h stabilabb gördülékenyebb mint az android😀

ezt én is igy tapasztaltam 😀 az iPhone-nak hatalmas előnye az op.rendszer, de sajnos van néhány hátránya is az S2-vel szemben.. de ha vetelre kerül majd sor akkor szerintem a helyszinen döntöm el, hogy melyik lesz 😆 😂
0
0
0
0
_AsheXp avatar
pakai: Apámnak mind2 van, és az iPhone minden tekintetben jobb! A mostani legújabb op rendszer picit bugos, de ezt javitják azt mondták.. Amugy lesz S2+ a közeljövőben.
iPhone mellet szól a aksi ideje, mivel nem kell annyiszor tölteni, meg miközben használod ugy érződik rajta h stabilabb gördülékenyebb mint az android😀
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Én mindenképpen az S2-re szavazok. Szerintem minden szempontból jobb.
0
0
0
0
pakai93 avatar
mind2 baromi jó és mind2 másért tetszik 😀
az apple legnagyobb előnye az oprendszer, ezt leszámitva a samsung több dologban tetszik jobban 😊 de az oprendszer felér azokkal az apróságokkal és igy kb egy szinten van nálam mindkettő 😕
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
pakai93 avatar
Samsung Galaxy S II vs Apple iPhone 4(S)
?
0
0
0
0
kucsi avatar
gytomi írta:
Samsung Galaxy I9103 R vagy HTC EVO 3D??

samsung 😀
0
0
0
0
gytomi avatar
Samsung Galaxy I9103 R vagy HTC EVO 3D??
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Nokia C5-00-án hol lehet beállítani,hogy hívásnál kijelezze a hívót is ne csak a számot?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Az a baj, és megintcsak használtról nyilatkozok, hogy LG, és Samsungnak nincs igazi 45-60 000Ft-os, közepes android telója. Optimus Black nagyn ritka. Galaxy S régi, nekem nem is tetszik. S plus ugye már drágább, és a W is 60-on felül an.LG nél 2x 60-on felül van szintén.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az összes normális androidos telóba van wifi gps minden szar. Az úgymond alap követelmény az androidhoz.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
DCMAN írta:
és samsungban vagy lg- ben van olyan ami gps-is van benne meg egyébb nyalánkság?

Az LG-t nem igazán ismerem, viszont Samsungból jó lehet a Galaxy Gio (S5660). Az új kártyafüggetlen ára akörül mozog ami a te elképzelésed.
0
0
0
0
DCMAN avatar
és samsungban vagy lg- ben van olyan ami gps-is van benne meg egyébb nyalánkság?
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Quadgame94 írta:
Ja használt árat írtam.

Mondjuk sejtettem hogy használt lehet, mindenesetre ennyi pénzt megér. A kérdés csak az hogy DCMAN használt vagy új telefont szeretne venni.
Ha nem zavarja h használt akkor érdemes lehet utána járni ennek a hirdetésnek, de persze személyes átvétellel.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
gyurmi írta:
Igen nagyon jó kis telefon, jó választás ha nem zavar a kicsi méret. Ugyanaz a hardver dolgozik benne mint a nagyobb Sony Ericsson-okban. Egyedül az Exmor-r szenzort hagyták ki belőle(ez az alacsony fényviszonyok között készített képeket turbózza fel egy kicsit)
Viszont én úgy tudom hogy az Xperia mini 50k HUF körül van nem pedig 35k körül.
Az x10 mini van ebben az árkategóriában viszont azt nagyon nem ajánlom! (pedig SE fan vagyok)

Ja használt árat írtam.

http://hardverapro. hu/apro/se_xperia_mini_elado_csere_garis_full_dobozos/hsz_1-50.html

majd a szóköz nem kell.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Igen nagyon jó kis telefon, jó választás ha nem zavar a kicsi méret. Ugyanaz a hardver dolgozik benne mint a nagyobb Sony Ericsson-okban. Egyedül az Exmor-r szenzort hagyták ki belőle(ez az alacsony fényviszonyok között készített képeket turbózza fel egy kicsit)
Viszont én úgy tudom hogy az Xperia mini 50k HUF körül van nem pedig 35k körül.
Az x10 mini van ebben az árkategóriában viszont azt nagyon nem ajánlom! (pedig SE fan vagyok)
0
0
0
0
DCMAN avatar
szal a x-peria mini enyire jo tello lenne??érdemes beruházni rá?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Kmisi99 írta:
de attól még vacak. Van benne egy jobb kamera és semmi más. Azért nem ér számomra 30k nál többet.

Még annyit sem. Tesóm barátjának volt anni mikor kijött. Néha hassnálatm én is. Maga a kinézet szar, kezelhetőség közepes, igazából én tuti nemadnék érte annyit. Xperia mini 35 000Ft és vesz fel HDben is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
de attól még vacak. Van benne egy jobb kamera és semmi más. Azért nem ér számomra 30k nál többet.
0
0
0
0
DCMAN avatar
de ez a m8910-es ez jó és nem is 30 ezer amit te néztél az m8800-as sztem azt lehet anyiért kapni
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció