Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bEEfRee avatar
fuhh 😆 nekem általában aztse tudom hol a telóm 😆 suliban rajzolok róla, meg zenét hallgatok, másra nemjó 😆 (Samsung Monte) ... sőőt idegesítő is.. állandóan hívnak amikor játszok.. idegesítő 😃 szegényt egyszer már a szekrénynek is nekivágtam 😃 (1 karc sincs rajta 😜 )
0
0
0
0
no avatar
adam990304 írta:
Nekem van egy Xperia X8-am,azzal meg vagyok jelenleg elégedve,nem kell más.
Majd ha olyan gépem lesz,amilyet akarok,minden tartozékkal,akkor majd telót veszek.
Első nálam a gép. 😃

Amíg lehet hívni vele nincs gond 😊
0
0
0
0
no avatar
Nekem van egy Xperia X8-am,azzal meg vagyok jelenleg elégedve,nem kell más.
Majd ha olyan gépem lesz,amilyet akarok,minden tartozékkal,akkor majd telót veszek.
Első nálam a gép. 😃
0
0
0
0
Drassler avatar
Toma97, be szerzek egy ilyet 😃 befogom vele a NASA-t! 😃
0
0
0
0
Toma97 avatar
Ezt nemlehet elhagyni,otthon hagyni 😆
https://blog.tmcnet.com/sip-invite/old-telephone.jpg
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
nem ilyen tokra gondoltam, hanem ami akkor védi a telefont, amikor nem használod. Tehát bele csúsztatod a telefont. Én abban hordtam az Optimus One-omat, már majdnem fél éves, és egyik egy karc sincs a képernyőn. Kizárólag a hátulja kopott egy pontban, ahol találkozik a felülettel.
0
0
0
0
greenmelon avatar
niteforce írta:
nem tudnék okosteló nélkül létezni 😃
egyszer veszel már csak az kell 😊

Én is így jártam...😕
0
0
0
0
niteforce avatar
nem tudnék okosteló nélkül létezni 😃
egyszer veszel már csak az kell 😊
0
0
0
0
niteforce avatar
mondjuk a kijelzőt nem védi semmi 😕
többi meg úgy nem zavarna.
0
0
0
0
greenmelon avatar
niteforce írta:
tényleg jó, lehet hogy majd veszek egyet.

Mostmár mindegy! 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
tényleg jó, lehet hogy majd veszek egyet.
0
0
0
0
Drassler avatar
Ez például még jól is néz ki! 😃 https://www.minigsm.hu/galeria/kepek/1306158881_s5830_fekete_szilikon.jpg
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
niteforce: ezért éri meg befektetni egy bőrtokba 😜
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor végülis jó 😃
galaxy ace-mre ráférne egy ilyen, kár hogy az TFT 😞
tiszta lepattogzott az az oldalsó fényes műanyag meg karcos az üveg is 😃
0
0
0
0
greenmelon avatar
niteforce írta:
a beégés

Jah, tök általános dolog ezeknél. Mondjuk előnye is van: ha beteszel egy éjszakára valami képet max fényerőn akkor elvileg beég a kép igen csúnyán, azt pedig ingyen cserélik gariba. Az én telefonomnál konkrétan a kompeltt előlapot kicserélik, tehát a keretet, érintőüveget, meg magát a képernyőt. Szóval ha van valami sérülés az előlapon, eme módszerrel teljesen eltüntethető.
0
0
0
0
greenmelon avatar
niteforce írta:
tényleg? 😲😲

A beégés vagy a többi? 😃
0
0
0
0
greenmelon avatar
kalashnikoff írta:
Hát az amoled képernyője idővel tényleg romlik, de ez szinte minden kijelzőnél igaz. (Természetesen ez az idő nagyon-nagyon sok) Meg ha rávetődik a napfény, akkor szinte képtelenség látni valamit. (vagy is nehezen látható.)

Ami a durva, hogy az amolednek beég a képe mint a plazmának. Májusban lesz egy éves a telóm de szürke háttérnél már látszik a beégés.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Itt van előttem a Galaxy S, arról írok...
A pentile matrix tönkrevágja az egészet. 4 colon tiszta pixeles, nincs éle a dolgoknak. Teljes képernyőn nem lehet olvasni a netes oldalakat a fent említettek miatt, míg a 3,2"-es HTC-men simán lehetett. A fehér szín meg kék pixeles.

Az S2-nél legalább már orvosolták ezt.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Hát az amoled képernyője idővel tényleg romlik, de ez szinte minden kijelzőnél igaz. (Természetesen ez az idő nagyon-nagyon sok) Meg ha rávetődik a napfény, akkor szinte képtelenség látni valamit. (vagy is nehezen látható.)
0
0
0
0
no avatar
A super amoled-nek hányinger a kijelzője ???😲 ...honnan veszed ? Nagyon el vagy tájolódva. 😊
0
0
0
0
The Richie avatar
greenmelon írta:
ilor14 írta:
Köszönöm a gyors választ akkor meg is van milyen telefonom lesz!Már egy jó ideje gondolkodtam,hogy milyen legyen,de most megvan 😃

Ja, elég jó cucc, örülj neki, hogy nem super amoled kijelzője van, annak hányinger a képe...

ezzel azért vitatkoznék...😊
0
0
0
0
greenmelon avatar
ilor14 írta:
Köszönöm a gyors választ akkor meg is van milyen telefonom lesz!Már egy jó ideje gondolkodtam,hogy milyen legyen,de most megvan 😃

Ja, elég jó cucc, örülj neki, hogy nem super amoled kijelzője van, annak hányinger a képe...
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
ilor14 írta:
Szerintetek a Samsung galaxy W jó telefon?Gyorsaságban,kezelhetőségben,fénykép minőségben és az ár-érték arányban?

gyors, jó a kezelhetősége a touchwiz felület miatt, fényképek is rendben vannak, 720p-ben vesz fel videót.
Ár érték arányban is elég jó. Nagyon jó teló, egyedül a kijelzője lehet negatívum, ugyanis TFT, de attól még nem ronda 😀
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek a Samsung galaxy W jó telefon?Gyorsaságban,kezelhetőségben,fénykép minőségben és az ár-érték arányban?
0
0
0
0
bfrenk avatar
Köszönöm a segítségeteket! 😀
0
0
0
0
Thomech avatar
greenmelon írta:
bfrenk írta:
Sziasztok!
Nyáron talán szeretnék (ha nem találok jobbat amire elkölthetném a pénzem😃😉 venni egy érintőképernyős telefont. Nagyon nem értek ezekhez, szóval ezért kérem a segítségeteket. Olyan 30-40 ezer körüli árban gondolkodok. Melyik a legjobb ebben a kategóriában és mik a fontos tényezők amiket figyelembe kell venni egy ilyen telefon vásárlásánál?

A Telenor One Touch-ot (Alcatel OT-990) tudom ajánlani 25-ért vagy SE Live with Walkman-t 40-ért.

Ott a pont nekem is Sony Ericsson Live With Walkman-em van és korrekt kis teló! 😀
Főbb szempontok:
-Proci erőssége
-Érintős kijelző nagysága
-Fénykép, és videó készítési minősége
-Meg még szerintem a Ram is fontos
-És minél újabb Magyar nyelvű Android operációs rendszert támogasson!
Szerintem ezek a legfontosabb tényezők nagyjából.
0
0
0
0
greenmelon avatar
greenmelon írta:
lapartman997 írta:
Szerintetek igaz a hír, hogy a ZTE Mimosa X 45.000Ft körül lesz? 😂😂😂 2 mag Nvidia tegra 2 1,5GHz-es proci, lesz benne szerintem 1GB RAM, a GPU-t nem tudom... Ez vajon valami átverés lesz majd? Ha ez igaz, akkor mindjárt főbelövöm magam, hogy megvettem az Xperia Ray-t 70-ért.

100%, hogy nem igaz, efelől nyugodt lehetsz. 😀

Ha valami isteni közbeavatkozás folytán esetleg tényleg annyi lesz, akkor meglesz az első ZTE telefonom. 😃
Ezt a Galaxy S névre keresztelt biliműanyag ipari hulladék úgyis megy a levesbe nemsoká.
0
0
0
0
greenmelon avatar
bfrenk írta:
Sziasztok!
Nyáron talán szeretnék (ha nem találok jobbat amire elkölthetném a pénzem😃😉 venni egy érintőképernyős telefont. Nagyon nem értek ezekhez, szóval ezért kérem a segítségeteket. Olyan 30-40 ezer körüli árban gondolkodok. Melyik a legjobb ebben a kategóriában és mik a fontos tényezők amiket figyelembe kell venni egy ilyen telefon vásárlásánál?

A Telenor One Touch-ot (Alcatel OT-990) tudom ajánlani 25-ért vagy SE Live with Walkman-t 40-ért.
0
0
0
0
greenmelon avatar
lapartman997 írta:
Szerintetek igaz a hír, hogy a ZTE Mimosa X 45.000Ft körül lesz? 😂😂😂 2 mag Nvidia tegra 2 1,5GHz-es proci, lesz benne szerintem 1GB RAM, a GPU-t nem tudom... Ez vajon valami átverés lesz majd? Ha ez igaz, akkor mindjárt főbelövöm magam, hogy megvettem az Xperia Ray-t 70-ért.

100%, hogy nem igaz, efelől nyugodt lehetsz. 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
lapartman997 írta:
Szerintetek Xperia Ray-ről megérné váltani majd ZTE Mimosa X-re, ha tényleg olyan olcsó lesz?

szerintem nem. A ray az egy korrekt, minőségi telefon, nem is lassú, jó a kamera.
0
0
0
0
niteforce avatar
Froyo (2.2)-vel valóban, gingerbreaddel 640x480-ban 30 FPS-el.
A kijelző TFT kategóriában még kifejezetten jó szerintem, csak kicsit kicsi a felbontása, de ha nem közvetlen közelről nézed az sem zavaró.
saját vidi 😀
0
0
0
0
sisko avatar
niteforce írta:
Drassler írta:
Sziasztok, Samsung Galaxy Ace-ről vélemény? 😀

nekem olyan van, ha szolgltatónál veszed akkor egy jó vétel.
a kijelzője kicsit pixeles és néha lassú a rendszer.
Az a fémnek tűnő műanyag sáv pedig kopik, nagyon rossz fogni, elég ócska az a része.
viszont a kamerája nagyon jó, a kezelőfelület szép, egyszerű, és jó kezelni, összességében egy szerethető telefon.

Ui: hamarosan jönnek a normális 4 magos telefonok 😀
az LG optimus 4X már megjelent.

Az lehet,hogy jó a kamerája,de videót sajnos csak QVGA felbontásban(320x240) vesz fel a gép, és csak 15 fps képfrissítéssel, ami eléggé harmatos teljesítmény manapság,és a kijelző is elég gyenge 😞
0
0
0
0
maniacc avatar
Szerintem tök fölösleges 4magos teló.. Meg 4,7" -os képernyős telóval elég hülyén nézz ki ha telefonálok valakivel 😃 Akkora a telefon mint a fejem.. Ezek inkább már tablet kategóriába tartoznak, egy telefonnak sztem max 4"-os képernyő elég.
0
0
0
0
no avatar
Állítólag a HTC Edge is 4 magos lesz.Olvastam PC Guruban.
0
0
0
0
niteforce avatar
Drassler írta:

nekem olyan van, ha szolgltatónál veszed akkor egy jó vétel.
a kijelzője kicsit pixeles és néha lassú a rendszer.
Az a fémnek tűnő műanyag sáv pedig kopik, nagyon rossz fogni, elég ócska az a része.
viszont a kamerája nagyon jó, a kezelőfelület szép, egyszerű, és jó kezelni, összességében egy szerethető telefon.

Ui: hamarosan jönnek a normális 4 magos telefonok 😀
az LG optimus 4X már megjelent.
0
0
0
0
Drassler avatar
0
0
0
0
bfrenk avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
lapartman997 írta:
Szerintetek igaz a hír, hogy a ZTE Mimosa X 45.000Ft körül lesz? :?:?:? 2 mag Nvidia tegra 2 1,5GHz-es proci, lesz benne szerintem 1GB RAM, a GPU-t nem tudom... Ez vajon valami átverés lesz majd? Ha ez igaz, akkor mindjárt főbelövöm magam, hogy megvettem az Xperia Ray-t 70-ért.
Kitudja. Lehet annyi lesz.:D
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor ajánlom ezt:
[LINK]
kicsit drágább de megéri szerintem 😀
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Ricsi272 írta:
Üdv! Nekem van egy sony w595-öm és nem tudnátok hozzá egy jó minőségű headset-et? (most a gyári hpm-64es van valami hasonló kéne csak ami jobban szól)

Sony Ericsson HPM-75 (5200Ft)
0
0
0
0
Ricsi272 avatar
niteforce írta:
Ricsi272 írta:
Üdv! Nekem van egy sony w595-öm és nem tudnátok hozzá egy jó minőségű headset-et? (most a gyári hpm-64es van valami hasonló kéne csak ami jobban szól)

mennyi pénzed van rá?

4-5 ezer
0
0
0
0
niteforce avatar
Ricsi272 írta:

mennyi pénzed van rá?
0
0
0
0
Ricsi272 avatar
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
lapartman997 írta:
Szerintetek lecseréljem az Xperia Rayem erre?

https://fmate1998.kepeslap.com/images/18348/Tescogazdas%E1gosmobil.jpg 😆

Nyugodt szívvel cseréld le. A legjobb vétel a piacon most. (😆😉
0
0
0
0
GAMER2 avatar
😀Köszi a választ😉
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Mindkét telefont láttam élőben, de a htc az jobb.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció