Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
Érdekesség:
Ichigo, és Gaara magyar szinkronhangja benne lesz a lol ban is 😃

norbli01: hát öm, ez egy Hunglish (hungarian + english) szó ahogy sudosu mondaná 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Ki az eddig látott legbadassebb, legfélelmetesebb, legkawaiibb anime karakter számodra?

Badass: Roberta és Gilgamesh. Előbbi Black Lagoonban, utóbbi a Fate/Zeroban nyújtott teljesítményéért érdemelte ki.

Félelmetesebb: Balalaika, Guts és Griffith. Előbbi szintén Black Laggon, aki látta tudja miért. Utóbbi Berserk de adok rá egy magyarázatott. Ez a két kari akiről elhiszem hogy bármire képes egyetlen célért. Nem mellesleg Griffith szemei jelennek meg a legrosszabb rémálmaimban is.

Legkawaiibb: Yuno. És most nem viccelek!
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ki az eddig látott legbadassebb, legfélelmetesebb, legkawaiibb anime karakter számodra?

Legbadasebb: (egyáltalán van ilyen szó? 😃😉 Natsu Dragneel egyértelműen 😃
Legfélelmetesebb: Yuno - egyszerre imádtam és ijedtem meg tőle, szerintem értitek miért
Legkawaiibb: Tsutsukakushi Tsukiko - nekem is ő vezeti a listát maga karakter olyan kawaii 😃 Ha nem nincs 1 kiemelkedő jellemzője amiért aranyos lenne, mert mindene miatt az 😃 + Midori Fuse, Tina Sprout, Enju Aihara, (Black Bullet) náluk nem találkoztam sok aranyosabb karakterrel, de ha közöttük is választani kell ilyen sorrendben 😃
0
0
0
0
sudosu avatar

legbadassebb: Hirtelen csak Yuno a Mirai Nikki-ből jut eszembe.
Legfélelmetesebb: Erre nem tudok válaszolni. Nem vagyok az a "ijedős" típus animénél
Legkawaiibb: Nehéz kérdés. Az energisztikus féléből Yazawa Nico, a félénkből pedig Nagisa Furukawa.
0
0
0
0
soko avatar
Nah végig néztem a btooom-ot 😃
Tényleg egy jó anime jó elképzeléssel !
Tetszett maga a story kicsit érdekes mondjuk hogy min alapszik ,játékból hirtelen komoly öldöklés lett 😃 !
A karakterek nagyon jók voltak de sajnos nem az összesre fókuszáltak hogy pl ki hogy került össze azért szerintem illet volna a karaktereket "bemutatni" hogy milyen csapatok alakultak.
A másik volt egy rész mikor be kattan a fő emberkénk és akkor ugyan úgy csinálja a valóságban mint a játékban , nah szerintem az egy epic jelenet volt végülis onnan látszik hogy erős lenne .
Ami nagyon kár hogy ez valóban ordít a 2.évadért ami nagyon jó lenne .
Ennek függvényében 10/7 😃 !
0
0
0
0
xoki avatar
Na legyen egy kérdés, megint a karakterekkel kapcsolatban.

(tehát 1-1 karakter mindháromra minimum)

Legbadassebb: Erza Scarlet - szerintem mindenki ismeri
Legfélelmetesebb: Mirajene - Nos horror meg hasonló animéket nem sokat láttam, szóval egyenlőre senki más aki igazán ijesztő, de ő is az a maga módján démon formában 😃
Legkawaiibb: Tsutsukakushi Tsukiko- akármennyire is Azunyan a kedvenc egyenlőre ő vezeti e téren a listát, pont az animébe illő hanggal etc.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Asszem megjött az ichlet egy újabb írásra, amint megfogalmazom a kérdést felteszem ide, kíváncsi vagyok hogy reagáltok. Aztán arról majd írok. 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Szoktatok játszani animés játékokkal? Ha igen melyik a kedvencetek és miért?
Hát animés játékkal nem nagyon, egyedül a K-on! PSP Game. Ha Japán anime-hez hasonló megjelenítésről van szó akkor régebben játszottam az Agarest Generations of War-al, Valkyria Chronicles-el, Legend Of Zelda-val (bár ez grafikailag kissé kakutojás a listámban) és adok egy try-t a Final Fantasy sorozatnak is (tudom hogy legenda blah-blah, videók alapján nem győzött meg, szóval inkább kipróbálom)
Esetleg lehet az Osu! is, mivel az alapkoncepciója animén alapul és végülis a beatmapok 98%-a anime vagy egyéb Japán zene. Szóval ezt jelölném meg kedvencnek is.

soko:
Nekem is tetszett a Btooom egy nap alatt néztem végig akkoriban, ami tőlem egy nagy szó, meg éppenséggel nem volt gépem akkor! 😆
0
0
0
0
dispPaP avatar
Ahhoz képest mennyire vártam pár éve a Btooom-ot, olyan hamar el is felejtettem.
0
0
0
0
soko avatar
Most szerintem elkezdem a Btooom-ot fogalmam sincs milyen lesz de sokaknak tetszett 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Mondjuk ha nagyon unatkozok lehet elkezdem az Earth Maiden Arjuna-t, úgy is régóta parkol a gépen.
0
0
0
0
xoki avatar
Szintén semmi most kivételesen 😃 Pár nap szünet lesz valószinű aztán jöhet a Btooom!. Meg az uj futó animék: danmachi, yahari, kinmoza, hibike.
Ja meg elkezdtem nem olyan régen a Hyoukat, elég boring, de lehet lesz még jobb szóval egyenlőre még kap egy kis esélyt ha több kedvem lesz hozzá.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Tudom, máshogy neki se álltam volna 😃 Csak olyan pixelesek a feltöltések (a feliratosak) hogy rossz nézni, de csak átvészelem valahogy 😆

dispPaP: Játsz, vagy nézz inkább filmet/sorozatot 😃 Később meg be pótolod 😀
0
0
0
0
dispPaP avatar
Semmit, nincs kedvem semmihez. Próbálom a szezont követni, de azt se megy, felét megint ki kukáztam.
0
0
0
0
soko avatar
Ugyan így indultam én is a D.gray-el és nem fogod megbánni 😃 !
0
0
0
0
norbli01 avatar
soko: Igaz, 12 részes, de még csak 5-öt láttam belőle és még ha az elején be is jött... inkább elkezdem megint a D.Gray Man-t mert azt már megnéztem a magyar szinkron végéig, és mostanában újra érdekel, és ha már ennyire meg kedveltem a feliratot... 😃
0
0
0
0
soko avatar
Norbli : Nagyon jó ! Hasonlít az ízlésünk valóban még a Deadman terén is nem rossz anime de elégé el tudja veszíteni az ember az érdeklődését bár azért ha már elkezdted nézd végig azt hiszem 12 részes nem ? D.Gray Man az egyik legjobb 😃 !
flyaway: A Danmachi már nekem is a listámon van . 😃 Illetve a highscool is 😃 !
Nálam most az a baj van egy jó pár anime de jelenleg még fut és csak akkor akarom nézni amikor már befejezett .
Most valami jó kis harcias természetfeletti erővel bíró anime-t akarok nézni 😃
Most így a tokyo ghoul jutt eszembe ami talán ilyen ?
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Rainbow, Danmachi, Clannad After Story, Highschool D😆 Born,
0
0
0
0
norbli01 avatar
Fairy Tail, Bleach, Fate/Zero, meg most a Deadman Wonderland-ot szüneteltetem, lehet hogy dobom is, mert nem rossz, de nem tartja fent az érdeklődést, és helyette a D.Gray Man-t kezdem el. Te? 😃
0
0
0
0
soko avatar
Ki mit néz mostanság ? 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
disPaP: Én is megnéztem még tegnap, és nagyon tetszett, szóval mindenképpen elolvasom 😃

xoki: Elkezdtem olvasni a Fairy Tail mangát, de megijesztett, hogy előre tudni fogom hogy majd mi történik és ezért nem lesz izgalmas szóval gyorsan le álltam vele, de így is egy 5-6 részt előre haladtam 😆 😃
0
0
0
0
soko avatar
dispPap : Személy szerint nekem nagyon tetszett jobb volt szerintem mint az első része nah de nem akarok offolni , mellesleg írtam hsz-t 😃 !
0
0
0
0
dispPaP avatar
Egy napig nem voltam de látom ment a kedvencek közül a karate. Ezért nem éri meg összehasonlítani de mindegy, egiyk világ szabály üti a másikat. Amúgy Jönne egy Tengen Toppa Gurren Lagann azt csókolom, úgy is nagyobb mint az univerzum. 😃

Amúgy írtam az új [LINK]ről ha érdekel!
0
0
0
0
norbli01 avatar
Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3, azért mert a karakterek jók, a harc rendszer is nagyon tetszett, habár néha mát túl egyszerű (Vagy a Dead or Alive 5-é túl bonyolult...) + van benne Tournament mód
Ezen kívül a revolutions-el játszottam még, de az nem jött be, meg mással nagyon nem tudok játszani ugye PC....
0
0
0
0
soko avatar
HA de rég voltam már itt 😃 Legalább is nekem az volt 😃 !
szerk : Végig sikerült néznem a Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.
A véleményemet spoiler alárejtem mert fogalmam sincs tudok-e majd úgy fogalmazni hogy ne spoilerezem le ezért a biztonságért 😃 ! Spoiler!
Nos lényegében nekem ez a fajta műfaj/kategória hogy középsulis comedy nem igazán szokott tetszeni de úgy véltem hogy még is csak bele lessek egybe és majd meglátom hogy tetszeni fog -e vagy legbelül igazam volt 😃 És az a helyzet hogy nekem ez a fajta valóban nem tetszik és itt térnék ki az anime-re.
Kezjük a story-val szerintem egy semmit mondó story-ja volt az anime-nek nem haladtak se előre se hátra. A másik maga a karakterek hát mit ne mondjak valahogy nem jöttek át ..Ami még idegesített az anime-ben bár az csak a felénél jelentkezett ezzek a yaoi(remélem jól írtam) jelenetek/utalások hát WTF ..erre nem térnék ki ..És végül a vége amikor próbál kibontakozni a szerelmi szál hát mit is mondjak maga a megoldása nem tetszett.
Nah de részemről ennyi számomra annyira nem tetszett ..
10/3

Egy kérdés volt-e olyan anime ami miatt elkezdtétek azt a műfajt is nézni illetve talán kedvenc műfajotok lett ? (bocsesz az érdekes megfogalmazás miatt de gondolom a példából már értitek mire gondolok 😃 )
pl: Nekem a Strike The Blood volt ilyen ugye ami ecchi/harem-be lehet sorolni és ettől kezdve szerettem meg ezt a fajta kategóriát . (persze ami fantasy elemeket is tartalmaz ) 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Hát én nem igen értem mire céloznak a képen.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
FVCK YOURSELF 9GAG!!!!!!4!!!négy!!!NÉGY4!4!!!!!4!!
SPOILER!!!!

Spoiler!
https://i.imgur.com/0yG66mK.jpg
0
0
0
0
xoki avatar
Ichigóban lévő hollow teljesen külön irányithatja ichigo testét. Hasonlít a Naruto-kyuubi párosra, de nem ugyanaz. Ráadásul vasto lorde vál is átváltozhat, vagy csak simán Vizard formába és akkor maszk van rajta 😃
A tűzzel el is kell találni ugyebár, egy két shunpo közbe nehéz lenne, és ez a genjutsuba jutásra is igaz 😃
NA de mindegy

Megnéztem a gin no sajit. Hát hihetetlen jó volt. Ez most egy aránylag hosszú véleményezés lesz:
Először is az első évad 10/10 a második már 9/10
Szóval hogy miért is: Poénokban hihetetlen jó volt, már azért is mert én alapból viccesnek tartom az ilyen jellegű poénokat és embereket. Tehát az anime mezőgazdasági iskoláról szól, ahova egy olyan személy is megy aki igazából semmit nem tud ezekről a dolgokról, honnan jön a tojás pl. Ő csak elmenekül a városából mert nem szereti az apja jellemét és azt ahogy viselkedik vele, ezért ebbe a távoli suliba megy. Aztán miután kicsit jobban megismerkedik a környezettel, már mennie kell egy kicsit ujabba is mivel klubba kell belépnie, ami jelen esetben lovas klub lesz. Először szinte csak dolgoztatják később már lovagolhat is. Innen indul be a történet lényegében. Folyamatosan alakul és fejlődik főszereplőnk jelleme, de mindig megmarad az benne hogy egyszerűen sajnálja az állatokat, valamint a munkamánia. Van egy lány akibe szerelmes de szinte semmi szó nincs róla, pedig a második évadban nagyon is belefért volna és szerintem bele is kellett volna rakni, valamint a 2. évad előnye a történet szép folytatása és más irányba elvitele, de pont emiatt csak 9 pont, de összességében 10.
Na és végül hogy miért is ennyire jó, mert a leirtak alapján semmi különös ugyebár:
- karakterfejlődés nagyon jó, egy ilyen animéhez képest
- több szál van de még is egybeolvad úgymond, (minden diáknak megvan a családi problémája stb, amiből majd egyet láthatunk rendesen kifejtve a második évadban)
- sok tanulság van benne, amely főként a suli befejezése utáni életre vonatkozik, de ezen kivül sok más is de azt spoiler nélkül nehéz leirni
- grafika tökéletesen illik hozzá
- főbb karakterek érdekesek és egyediek
Ami viszont nem tetszett:
- eléggé befejezetlen, nem ártana egy 3. évad vagy egy OVA, hiányoltam hogy nem tudtuk meg hogy mi lett a karakterekkel, az utolsó pár rész végén történtek után..
- ja és a szerelmi szál kibontakozásának hiánya (apró poénok vannak erről, lehet ezért ilyen de akkor is beleillett volna)
0
0
0
0
xoki avatar
fir3 vámpir? mármint a bountok? Mert az filler. Ichigo most nagyon tápos már.
Ha genjutsuba esik akkor a benne lévő hollow levágja helyette az ellenfelét 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Hát ha úgy dueloznának hogy "na gyere harcoljunk", akkor lenne néhány karakternek esélye.
Viszont emigy mire észrevennék már egy getsuga tenshou menne keresztül rajtuk, ráadásul a most felhozott ellenpéldák emberek, akiket könnyebb megölni mint a shinigamit.
Na de nézzük:
luffynak akkor folyamatosan fenn kell tartani a hakit, meg a gear 2, vagy 4 et hogy sebességben is egy szinten legyenek.
Narutónak meg szintén fenn kell tartani folyamatosan ami nála elég véges, ráadásul idő kell neki mire áttud lépni sennin módba.

Mindenre tudok logikus magyarázatot adni régen ezzel foglalkoztam mert találtam egy szép kidolgozottt naruto vs ichigo animációt. Rohadt jó volt, a kommenteknél természetesen ment a vita, szóval utánaolvasgattam, és eddig nem találtam ichigo nak rendes ellenfelet ami egyszinten lenne vele vagy erősebb lenne nála.
De egyébként ez egy jó téma lett szerintem 😃 Várom a további lehetséges ellenfeleket a számára, nézzük tudom e cáfolni, vagy más tudja e amit én irtam 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar

Szoktam. Vagyis játszottam már.😃
Naruto Ultimate Ninja Storm 3 és 2.
És valami pixelrengeteg bleach verekedős játék, de olyan játékot mindenből csinálnak kb. csak a nevét elfelejtettem.
És a ninja storm 3 a kedvencem nekem is. Nincs rá magyarázat, szimplán csak azzal játszottam a legtöbbet.
0
0
0
0
SuperPuma avatar

Ha a Street Fighters annak számít, akkor igen.
0
0
0
0
dispPaP avatar
xoki, ezen logika alapján nem tudnának Luffyhoz érni mivel nincs hakija Ichigonak.
0
0
0
0
xoki avatar
Öm hát igen már ha ugyebár van PC re.
Kedvencem az osu! már amennyire animés játéknak lehet nevezni. Azon kivül nekem is a ninja storm 3. Alig várom már a 4 et 😃

Ichigo szétverné mindegyiket. Ennek egy fő és teljesen logikus oka van: a többiek nem láthatják shinigami formában 😀
0
0
0
0
dispPaP avatar
Igazából hajókázni kell, és valami gagyi random storyban mindig harcolni. Storyt ki se vittem, nem érdekelt. Online fightokért éri meg.
0
0
0
0
dispPaP avatar
De van benne. Amúgy egyenlő az összes karakter, ami igazából kicsit vicces hisz van benne Gintoki és Kenshin is, meg Goku és Naruto is. 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar

J-Star Victory VS-al szoktam. Mondjuk ugyan az a gondja mint az összes többi ilyen bunyós árkádjátéknak, szar a harcrendszere. Unabalance és buggos, azért el lehet vele lenni. 😃 Na meg a Hackel, de abba már világbajnok szinten vagyok. 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Nekem a legnagyobb bajom vele, hogy nem úgy tűnik mint hogy ez a story haladni akarna valamerre, a második évad a főszálhoz szinte semmit sem rakott hozzá.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
dispPaP: Hát ja....elég sz@r. Az első évad izgalommal teli, megismertetik velünk a legtöbb karaktert, sok helyszín van stb... a másodikban a 11. részig Akihabarában vannak (asszem ott..😃😉 meg a jobb harcosok egy dungeonban.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Mennyit bírtok 1 óra alatt írni OMG...

Fly, a Rainbow csak jobb lesz, de nagyon kemény sorozat, erősen +18!

A Log Horizont meg dobd a második fele nagyon szar. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
In medias res kezdése van akkor
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én se néztem, csak azt hogy mire ki raktam, már volt előtte egy másik 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar
xoki ha nem mondod fel se tűnt volna.😆 ilyen se volt még.😃
Amúgy az 5.részig úgy kb. semmi magyarázat. Ez csak úgy van. Éld bele magad.😀
0
0
0
0
xoki avatar
flyaway2: tudtam, és a gif miatt kezdtem el nézni.
Az első rész nem nyűgözött le, ezzel a na itt van ez meg ez, meg ezek a szereplők és done kezdéssel 😃 Remélem a többi részben elmagyarázza az anime világát is, hogy miért vannak ott pontosan nem csak egy bevezető mondatnyit... csak nem akarok sietni mert ugyebár még futó anime...

Btw flyaway2 és norbli01, hogy tudtatok ennyire pontosan egyszerre kommentet irni? 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nem fog, bízok a többiekben 😃

Azt hiszem megint meg kell néznem az Unbreakable Machine-Doll-t, "megint" szerelmes lettem... Yaya~
https://kepfeltoltes.hu/150507/54052-unbreakable-machine-doll-unbreakable-machine-doll_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Van sütim is és úgyis nézni kell már valamit 😃
flyaway2: Érdemes elkezdeni az Aldonah.Zero-t? láttam hogy van második évadja és érdekelt egy kicsit az első is...
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Hú én ebből a fórumvitából inkább kimaradok. Bár xoki hsz.-ében látok igazságot.
Amúgy xoki a GIF amit a gifes videó alá raktál a Danmachiból van.😃 (csak ha nem tudtad volna.😀 )

Elkezdtem a Rainbow-t. Azthittem valami aranyos kis gyerekmese lesz a címből ítélve és bumm 180°os ellentéte. Eddig 3 részt láttam de eléggé f*sza.

Clannad After Story-t a mai napig nem kezdtem el, nemtudom miért, pedig mindenki aztmondja, hogy jobb az első évadnál ami viszont meg nagyon tetszett.
Durarara második évadjából meg úgy kb. 2 egész rész maradt.
A Log Horizon második évadját is félbehagytam... és énhülye mindig új animékbe kezdek, pedig van mit bepótolnom....Ja meg az Aldnoah.Zero 2
.évadjából is 1 vagy 2 rész van még hátra már egy ideje...
Közepesen hosszú poszt, hogy ne vitázzunk hanem írjuk le a saját f@szságainkat.😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Végén itt is kitör a csetepaté 😊
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én sosem voltam sudosura ki akadva, az csak egy észrevétel volt, gome ha valakit megbántottam, én próbálom ki békíteni a társaságot ha netán "össze ugrana" 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Így már értem.
Nem linkelek be videót, mert már szerintem kismilliószor tettem ki
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció