az hogy a haverjánál volt, csak a VGA-t zárja ki... attól még a proci felmelegedhet és az is okozhat újraindulást... de tényleg jó lenne tudni a tápot is hogy milyen...
azt írta a haverjánál ment 3 napig hiba nélkül! persze lehet h attól még nála elég rossz a szellőzés, jó lenne tudni h milyen tápja van illetve h a srácnak aki tesztelte 3 napig milyen van.
Nem a driver ujra rakással vagy letörlésével van itt gond mert az minden ugy megy ahogy kelll!
De akármelyik játékkal probálom félóra vagy kevesebb megakad a kép és a hang és ujra indul beadja a kékhalált azt csá ! Mindegy hogy Win 7 32bit vagy 64 bit ugyan az !
beczelaszlo: amikor felteszel egy VGA drivert akkor ne rá telepítsd az előzőre, hanem teljes uninstall, akár Driver Sweeper és csak utána tedd fel a legutolsó drivert, az tök mind1 h béta vagy WHQL, AMD-nél ebből már egy ideje nem csinálnak problémát! Ha utána sem jó akkor húzd újra a rendszert, biztos h nem hardveres a gond, 100% h szoftveres!
Szevaztok nemrégiben rektam össze ujj gépet !
De van 1-2 probléma vele állandóan ha elkezdek Játszani Pl: Bf3 Multi akkor kékhalál(atikmpag.sys)-re hivatkozik gondoltam biztos a driver felraktam a legujjabbat de ugyan ugy felraktam régebbit ugy is! elvittem haverhoz h megnézzük h ott is ezt csinálja e de ott volt 3 napig nyuzni és semmi hiba elvittem szervízbe ott nemtaláltak semmi hibát ! Ugyhogy segítséget szeretnék kérni h mégis milehet a baj ?! Adataim frissítettem ez az ujj gép ami levan íva az adatlapomra előre is köszönöm !
ez gép hiba lehet?
Splinter Cell Conviction eredeti játékról van szó. be akarok regisztrálni erre a ....... uPlay idiótaságra és ezt kapom:
"Uplay has detected an unrecoverable error and must shutdown...."
mit tudok ez ellen tenni?? vagy ez gép hiba? :/
Hello!
1 olyan problémám lenne, hogy friss Win7+driverek mellett sem tudom azt a teljesítményt elérni amit tesztek alapján elvárnék. Tapasztalt már vki ilyesmit? Nem pont ugyanaz a konfig, de hasonló. pl Tomb Raider: a tesztben 45.5FPS, nálam 24,5 a minimum, hasonló a helyzet a Crysis 3nál is.
http://www.i p o n/elemzesek/megerkeztek_az_uj_radeonok!/1881/5
No srácok változott a harci helyzet az 560ti top kártya ügyében!
Bios frissítés után a játékokból ugyan úgy kilképked de a metro 2033 benchmark és a 3dmark progiból nem!
Pedig a metro-nál 1080p/very high beállítást eszközöltem és a gpu tweak szerint 98%-s kihasználtsága volt a kártyának... 3dmark progival meg volt ahol eléggé akadozott a kép!
De nem lépkedett ki és nem volt hiba ha meg játszom kilépked hibával...
Nem poénnak szántam ezt írta a srác én nem néztem utána annak a lapnak hogy mi van rajta meg mi nincs csak irta h nem ad képet az alaplapi vga kérdezzek rá és megtettem valszeg ö irta el.. a p5kc lapot ismerem sokáig olyanom volt azon sem volt integrált vga. Majd rákérdek de tulzottan nem érdekel hogy mit szenved az alaplapjával, csak az enyém érdekel h működjön ha ideér
Ezt most poénnak szántad?😃 Ezen a lapon nincs integrált vga... Akkor mi a jó francba dugta bele a monitor csatlakozóját?[LINK] Vagy a P5KPL nem volt pontos típus?
Bocs telefonról írok, azt hiszem nem úgy rövidítettem, ahogy kellene.. a G31 az természetesen Gigabyte lap, csak ez az asus lap is azé a srácé, akitől a gigabytot veszem... annyit tudok, hogy az amit írt asus p5kpl.. és a tánt úgy értettem hogy azt mondja tán, ez annyit jelent állítása szerint.. igaz nem így kellett volna írni. Csak telóról egy hét mire leírom amit akarok.. szóval mondtam neki a bios resetet, de azon már túl van, vgaja meg nincs hogy kipróbálja.. pedig hiába mondom neki, hogy másképp nem sokra megy ha semmiképp nem kapcsol fel a monitor.
Nem egészen értem most milyen ASUS G31 lapról van szó. Te gigabytod fofgsz szerezni, nem? A te lapod meg Asrock. Akkor most, hogy jött ide ASUS lap? Egyébként előtte volt benne videokártya? Milyen lapról van szó pontosan? Vagy kell bele egy videokártya és át kell állítani alaplapira vagy talán bios resetnél visszaáll és az alaplapi a deafult vagy pl az a deafult ha nincs PCI-E slotban vga akkor az alaplapit lehet használni. De ilyen nem minden lapnál van. És mi az, hogy talán nem ad képet? Azt írtad tán ami azt jelenti talán. Vagy ad képet vagy nem😃 Ha ad képet akkor miről beszélünk?
valahol én is tudom hogy a márkafüggőség marhaság... ez még abból az időből maradt bennem mikor az volt a király gépileg akinek 128mb-os karija van.. 😃 (szép idők is voltak... u ugy mikor a 300 as cerkákat húzgáltuk) RedRabbit ezt a kártyát fel írtam este ha lesz időm alaposan utána olvasok.. Blint 92 én ha nem tudom mi a bibi és a tanács se segít akkor azt szoktam hogy ki kell próbálni a gépet pl. : másik vgaval, másik ramokkal, erősebb jobb fajta táppal stb.. idő után előjön a bibi.. TaylorXIII én sem hiszem, csak akitől veszem a g31 lapot annak az asus lapja csippan a bios de tán nem ad képet. Én mondtam neki h próbálja meg hogy tesz bele az alaplapi helyett rendes vgat de csak erősködik...
Puklee: Nem hiszem, hogy alaplapi videokari külön ki tud menni egy olyan lapon. ha beraksz egy vga-t akkor az le lesz tiltva. De egy kártya is el tud látni több monitort.
Puklee kipróbáltam a ramokat külön de mindegyikkel ugyan az a hibajelenség...
Kezd körvonalazódni bennem a gondolat, hogy megreptetem a vasat a harmadikról!
Puklee: Soha nem volt "game márkafüggő", ez amolyan városi legenda, gyors és lassú kártyák voltak. Intróban látott logó pedig fizetett reklám...😉
30k környékén r7 260x a legjobb vétel, ebben az árfekvésben nincs ellenfele, ha mindenképp NV kell várj, 750Ti jó vétel lesz, de még magas az ára(40k).
Igazából soha nem ismertem az atikat.. össz vissz volt egy r9200am anno, amin még a gta3 is szaggatott alapon, meg utána egy pár hónapig asszem egy x800 de azzal mindig az volt, hogy alig akarta a drivert feltelepíteni, meg alaphelyzetbe állt a gpu, meg textúra hibák.. igaz ez nem most volt.. lehet a vga volt rossz... egyébként hogy néztem a gtx650 tesztjét, akkor a 7770 egész tetszett.. mert azzal hasonlították össze... csak ugye emberi természet, hogy ha valamit nem ismersz lehet idegenkedsz tőle... gondolom mára nincs már olyan, mint anno hogy egyik másik game márkafüggő volt.. legalább is akkor minden gépes ismerősöm ezt állította.. ha tényleg van olyan jó ez az ati ebben a kategóriában akkor lehet ez lesz az első ati amiért pénzt adok... jah még vmi alaplapi video kari ki tud külön menni?
TaylorXIII: Akkor se sima 650, 650Ti_33k igaz 260x gyorsabb olcsóbb. Nem értem miért kell ennyire márkab@zinak lenni. Másik gyártó ebben a szegmensben, olcsóbban, jobb teljesítményt nyújt ! 😊 Ne haragudjatok, de ez a véleményem, ha valami jobb mellette még olcsóbb is, nem fogom előnyben részesíteni a drágább lassabb terméket, lehet rajta akármilyen logó !
Hát asszem mire eljutok a vga vásárlásáig jobban fogom vágni meik a jobb és megtalálni azt az ár/teljesitmény arányt ami nekem jo.. első ránézésre ez a gtx 650 nem rossz és ha jól látom olyan 30 ezer körül mozog..
Azt tudom h kevesebbet eszik.. am mittom én gépházhoz volt a táp.. ha nyáron meglesz az uj vga kap normális tápot.. egyébként a kártyákkal megfogtál.. mikor utoljára foglalkoztam géppel még a 9600 gt meg 9800gtx vt az uj meg a nagy szám meg a dx 10 meg krájszisz meg a folytatása a warhead.. utána miskolcon meg győrben dekkoltan, télen jöttem haza azóta fogl jobban géppel megint a procikon eligazodok, ge az uj vgakon sajna egyáltalán nem...
E4400-at tuti bírni fogja mivel a pentium D 820-nál 30 wattal kevesebbet fogyaszt elvileg és quadok meg akörül fognak fogyasztani mint a pentium d procid most. VGAból még a 9600GT is kevés lesz DXben is meg teljesítményben is GTA V-höz. Oda legalább egy GT 640 kell de inkább GTX 650. Legalábbis szerintem ez lesz. Kis fogyasztású kártya szal nem lesz nagy változás 7600GS meg 8400GS után ilyen téren. 420-as táp pontosan milyen? Mert egyx DX 11-es GT 520-szal vagy GT 610-zel rohadtul kitörölheted a feneked. Azokat a 9600GT is alázza. Az kb egy GT 630 teljesítményű kártya ami meg kb egy GT 440 ami a GT 520-nál kb 3szor jobb. A GTX 650 meg kb kétszer vagy talán picit többször erősebb kártya mint GT 630. Itt van GT 610 vs 8400GS([LINK]) az egyetlen amit érdemes nézni az a Passmark eredmény. Ez összesített pontszám fos meg ezek hát pff szégyen, hogy ilyet publikálnak a neten. Itt meg egy GTX 650 VS GT 610([LINK]) és itt is passmark meg 3d mark 11 pontszámot érdemes nézni meg a többi dx eredményt is. Azok úgy reálisak.
Hát azóta tettem bele egy 8400gs-t semmivel se jobb, bar 1-2 fps javulás van mindenhol főleg hogy ez pci expresses (a 7600 agp foglalatu volt.. hibrid a lapom) szerencsére mielőtt megköveztek, ingyen kaptam a kártyát, tudom hogy hulladék.. még nem tudom.. volt egy gf 9600gt karim nagyon szerettem, de valszeg már elavult.. majd az ujabb 3 számjegyű nvidiák közt nézek egy dx 11 est (nvidia párti vagyok ati egyszer vt az is véletlen) de majd nyáron akkorra összejön kb a 4 magos proc meg a kari ára... bízom benne, hogy a 4 giga rammal kihuzok 1 évet.. annyi idő kell minimum mire anyagilag helyrejövök, ha már győrből hazajöttem.. de ez nem ide tartozik.. ja még annyi h 420as táp bírni fogja?
Puklee: GTA V-nél leginkább a videokártya lesz a lényeg. core 2 quad még elég lesz szerintem. RAMból viszont a 4gb lehet kevés lesz vagy az lesz minimum. Ha amiatt nem indulna majd valahogy meghackelik, hogy kevesebbel is fusson és akkor fog futni😃 De lowon egy DX11-es videokártyával szerintem szinte biztos, hogy fog futni a GTA V. Kártyából mire váltasz? 7600GS már nagyon gyenge. Hiába lesz erősebb procid. Ahhoz még a mostanid is elég. A gép fürgébb lesz, jobban terhelhető de a játékok lehet semmivel sem fognak jobban futni.
TaylorXIII Hát ennél feljebb max akkor tervezek fejleszteni ha kijön netán pcre a gta v és közepes grafhoz i proci kell mert amúgy nem vok egy hardcore gamer, nincsenek nagy elvárásaim.. abból indulok ki hogy a mostani konfigomnál minden jobb.. én még jó is vagyok ezzel, meg a tervezett géppel. A környékemen a legtöbben még mindig a szerencsétlen 473as foglalatú p4es ddr1 es ramos gépeket nyúzzák..
Az már 320 utáni. Azzal lehetnek problémák. Itt egy 320 előtti de a 306-nél újabb. [url]http://www.guru3d.com/files_get/geforce_314_22_beta_driver_download,2.html[/url] Ha kéne még....😆:[LINK]
Halihó!
Újra raktam a gépem... a hibajelenség ugyan az 😞
"képernyőillesztő nem reagált és utána sikeresen helyreállt"
Nem a legfrissebb verziójú driver van fent!
Egyre jobban arra gyanakszom, hogy kártya hiba...
Hát azóta tettem bele egy 8400gs-t semmivel se jobb, bar 1-2 fps javulás van mindenhol főleg hogy ez pci expresses (a 7600 agp foglalatu volt.. hibrid a lapom) szerencsére mielőtt megköveztek, ingyen kaptam a kártyát, tudom hogy hulladék.. még nem tudom.. volt egy gf 9600gt karim nagyon szerettem, de valszeg már elavult.. majd az ujabb 3 számjegyű nvidiák közt nézek egy dx 11 est (nvidia párti vagyok ati egyszer vt az is véletlen) de majd nyáron akkorra összejön kb a 4 magos proc meg a kari ára
De... időközben akadt mellé egy szintugy gigabyte lap.. gigabyte g31 ez mar a quadokat is tamogatja.. csak kérdés hogy megér e ez a g31 lap meg az e4400 13ezret
De akármelyik játékkal probálom félóra vagy kevesebb megakad a kép és a hang és ujra indul beadja a kékhalált azt csá ! Mindegy hogy Win 7 32bit vagy 64 bit ugyan az !
De van 1-2 probléma vele állandóan ha elkezdek Játszani Pl: Bf3 Multi akkor kékhalál(atikmpag.sys)-re hivatkozik gondoltam biztos a driver felraktam a legujjabbat de ugyan ugy felraktam régebbit ugy is! elvittem haverhoz h megnézzük h ott is ezt csinálja e de ott volt 3 napig nyuzni és semmi hiba elvittem szervízbe ott nemtaláltak semmi hibát ! Ugyhogy segítséget szeretnék kérni h mégis milehet a baj ?! Adataim frissítettem ez az ujj gép ami levan íva az adatlapomra előre is köszönöm !
Splinter Cell Conviction eredeti játékról van szó. be akarok regisztrálni erre a ....... uPlay idiótaságra és ezt kapom:
"Uplay has detected an unrecoverable error and must shutdown...."
mit tudok ez ellen tenni?? vagy ez gép hiba? :/
1 olyan problémám lenne, hogy friss Win7+driverek mellett sem tudom azt a teljesítményt elérni amit tesztek alapján elvárnék. Tapasztalt már vki ilyesmit? Nem pont ugyanaz a konfig, de hasonló. pl Tomb Raider: a tesztben 45.5FPS, nálam 24,5 a minimum, hasonló a helyzet a Crysis 3nál is.
http://www.i p o n/elemzesek/megerkeztek_az_uj_radeonok!/1881/5
Bios frissítés után a játékokból ugyan úgy kilképked de a metro 2033 benchmark és a 3dmark progiból nem!
Pedig a metro-nál 1080p/very high beállítást eszközöltem és a gpu tweak szerint 98%-s kihasználtsága volt a kártyának... 3dmark progival meg volt ahol eléggé akadozott a kép!
De nem lépkedett ki és nem volt hiba ha meg játszom kilépked hibával...
Azóta nem válaszolnak...
Kezd körvonalazódni bennem a gondolat, hogy megreptetem a vasat a harmadikról!
30k környékén r7 260x a legjobb vétel, ebben az árfekvésben nincs ellenfele, ha mindenképp NV kell várj, 750Ti jó vétel lesz, de még magas az ára(40k).
Újra raktam a gépem... a hibajelenség ugyan az 😞
"képernyőillesztő nem reagált és utána sikeresen helyreállt"
Nem a legfrissebb verziójú driver van fent!
Egyre jobban arra gyanakszom, hogy kártya hiba...