alap 3,4ghz sztem 4,5 körül meg lenne a 90-100-as avg amint látod proci limitem van így is igaz ha az elsimítást felrakom akkor meg a vga limit van és csak 55 az avg fps kb ez így pont optimális ahogy be van lőve a játék 😀
Ha gondoljátok másból is mehet vidi 😀 de ha procit akarunk mérni akkor kb 1024x768-ba kéne és med / low beállítás mellet mer akkor a vga nem igen játszik közre.Jó kivétel itt ez itt nagyon nyalta az nv az ubi seggét.
45ezerbe amennyibe vettem sztem bestbuy volt de most már szeretnék néhány fx vidit is látni remélem lesz és nem ezért csináltam a vidit.
Nekem is ez az első AC, szóval én sem tudok. Kipróbáltam a Unity és az AC4-et, de 10 percnél tovább azokkal sem játszottam.
Én úgy a felvétel negyedénél jöttem rá arra, hogy a jobb katt az a futás 😆
Nálam még tölt, ebből holnap reggeli belinkelés lesz 😕
Na kész ac 3 vidi előre szolok nem tudok ac-zni és nem is szoktam :S csak sima 30fps video ha 60-al vettem volna akkor kb 1,6 gb lett volna így csak 800mb lett kb 😃
Dani46:Értem én ugyan így voltam én is. A mostani gépemmel játszottam 1280-ba én is ott voltak érdekes dolgok...Utána mikor megvettem a mostani monitoromat akkor helyreálltak az értékek és jött a gpu limit. :"D
dave500: jó az elképzelésed, ha ilyen célokra akarsz egy olcsó, de versenyképes gépet, jó választás lehet egy FX-es konfig! én viszont az asrock lap helyett amit kinéztél, ezt ajánlom: ASUS M5A97 R2.0 ! Ugyanannyiba kerül, jobb felszereltség és 3év garancia a 2évvel szemben! Mellég egy fx8320 meg egy HyperX 16GB Beast DDR3 1600MHz CL9 KIT. A 8320-at ajánlom a 8350-el szemben, mivel az az 500mhz egyszerűen kihozható és nem ér szerintem +10ezret...
Liptik valami kriptába voltam lent magától csinálta nem én. De nagy nehezen most vittem át, hát szitkozódtam rendesen! 😃 HD 7770-et mennyibe lehet elpasszolni?
Carl18: csak azt nem értem azt mondtad hogy liptik azt mondja neki jobban megy az ac3 mint neked pedig neki is amd vga és pont eggyel gyengébb mint a tied (hd7750) meg egy fx 4100.Jó persze eddig semmit nem láttunk abből amit liptik mondott mer erősen kamu szaga van 😃
Üdv!
Gondolkodok még egy utolsó update-n a gépen, egy Asrock 970 EXTREME 4-es alaplappal, valamilyen dinnye procival (8 magos FX) meg soksok RAM-al..minimum 8 giga, sokszor használok FL studiot millió pluginnal, és ilyenkor éhes, főleg ha chrome is megy..
Megéri váltani?
Pixx idáig minden játék simán ment ezen kívül én is amd radeon-ra tippelném a hibát, majd ha meg lesz a másik kártya ami nvidia lesz akkor tesztelem . Jó mindegy Ac2-őt játszottam fu de felkurta az agyam. Csinálom a küldetést és akkor átvált oldalsó kamera állásra de az irányítás is megváltozik és felfele W-betűvel ugrik de akkor az meg oldalra megy. Már annyi probléma van vele hogy inkább kiakasztok valami mást 😆
Jongir ezzel kellet volna kezdeni 😆 és akkor nyugodt lennék 😆
Az lehet hogy nem lesz ugyan annyi, csak a gpu limitet sokkal egyszerübb kezelni,cpu limit- el meg nemtudsz mit kezdeni még komoly oc val se,ezért mondom inkább gpu limit a jobb,ezt meg felbontásba tudod elérni!!!persze ne egy régi 9600 gt próbálj full hd be járatni azért mer az is gpu limit!!!!!
Azt azért ne meséld be neki, hogy 1920x1080-ba ugyan úgy fog menni mint 1280x1024-be mert ez nem igaz. Akkor mindenki 1080p-be és 4k-ba játszana ha a felbontás nem számítana semmit az fps-ben.
winrar 2 órája offline gondolom ő is teszi fel a vidit 😃 Carl18:Játék vezióval semmi gond mert nekem elég jól megy 😀 lehet driver gond van nálad nem vagy valami?esetleg biosban nincs valami ami visszafogja a procit monitoroznod kéne hogy tényleg 3,2ghz-n megy vagy sem.
Már 60x el lett mondva minnél kisebb felbontás és grafikai beállítás,annál jobban megy a cpu,gpu meg alig ez egy i7 alatt is igy lenne,használj normális felbontást nem lesz kevesebb fps ed mer akkor legalább megy a vga és közelbe se lesz cpu limit,nemtom mit nemlehet ezen érteni!!!!!!
Bronson: Neki is I5-3470 van a gépébe, nekem processzor limiten van videókártya 80-85%-on jár néha 90. Leveszem Normal beállításra akkor 73-75%-on jár a kártya, jó mindegy beleuntam ebbe.
Le vettem minden minimumra, 800X600 minimumon se megy jobban úgy ugy 50 fps körül szenved videókártya meg 30%-on jár. Nem hasonlítom egy GTX 970-hez. Legújabb verzió van fent 1,6 javítással. De azért érdekes hogy egy 2 magos jobban viszi mint az enyém 😆
Ha csak az kell, hogy egy pillanatra felmenjen 60 FPS-re, akkor csináld azt, hogy nézz fel az égre. 😆
Amúgy meg szerintem a verzió, a patch és a felbontás is számít.
Liptik értem én idáig is hogy optimalizálatlan, de nézd meg a GTX 970-es videót, az én processzorom fix 60fps-el futtatja maximum beállítások mellet. Nekem minimumon sincs meg a fix 60 fps :S
carl18: Optimalizálatlan a játék, vicces lenne, ha valakinek meg lenne ebbe a 30 fps full ultran 4kban. Na akartok egy kis videót, de most nincs rajta a játék. HAHA Majd felteszem és kaptok egyet.
Ha teljesen vissza veszem normalra akkor is 45-55 között ingadozik. Nincs túl nagy különbség, én a videókártyára tippelek nem szereti a játék az amd kártyát. Annak a srácnak GTX 970 mellet maxon megy 60fps-el úgy, Normalon nagy néha felugrik egy 2 pillanatig 60-ra aztán megy vissza 50-re.
A hőfok probléma eléggé érdekes, szirénázik még a gép is 😆 I7-4790K 2:00-tol kezdődik a sziréna effektus. Hűtés nincs leírva a videóba...gondolom gyári. Olvastam olyat hogy valaki delid közbe nyírta ki az I7-4790K-t, nem lehet kellemes dolog :S
Nos hát i7 3770K-s teszteket éppenséggel adhatok milyet szeretnél, hogy feltegyek? (Mintha verseny lenne...meg óvoda...omg.) Éés legyünk precízek, mivel igazolod, hogy nem objektív a két link amit küldtem? Ha nem tudod ne állíts ilyet ha már precízek vagyunk. Á Sejtem már... Az oldal készítői úgy keltek fel reggel, hogy saját hitelességük romba döntésével kamu eredményeket pakolnak fel egy kis zsebbpénzért cserébe... B+ ez eszembe sem jutott :-). Sajnos én nem rendelkezem még egy AMD FX-el (csak a6-tal) amit itt tesztelgethetnék. De ezt megtetted már te korábban ahol az intel jött ki győztesen aztán szépen lefikáztad, hogy milyen szar. Áh na mindegy... Átnyalom a videóid ASAP.
Jongir:
Látom, sikerült megint internetes tapasztalatokat belinkelni, én a sajátodra lettem volna kiváncsi, nem x-y oldal méréseire, ahol meg vannak támogatva anyagilag innen-onnan, úgyhogy legyünk precízek, ahogy mondtad.
A hűtő rendesen rajta van a CPU-n, a paszta pedig noctua nt-h1.
A hardvereim ugyanazok, mint az FX9590-nél, kivéve kettő hardvert :i7 4790K alaplap + Asus Sabertooth alaplap.
A hőfok nem +41°C fokos a házban, és mivel még a ház is ugyanaz (legyünk precízek), mint láthatod elég jól szellőző példány.
Mivel az FX-et is konnektorból mértem, "ugyanabból a konnektorból", ugyanazzal a fogyasztás mérővel, hogy legyünk precízek, ezért a konnektoros mérésem hiteles.
A két processzor közötti in-game játék fps különbségait, megtekintheted a youtube csatornámon AB+Riva Tunerrel monitorozva "azonos beállítások mellett", mind in-game, mind cpu freki+vga freki+ram freki+időzítés. (legyünk precízek)
Köszönöm a válaszod, viszont most már szeretnék tőled kapni teszteredményeket, tapasztalatokat saját kútfőből, mivel precízek vagyunk. Nem csak beszélek a két hardver összehasonlításáról, hanem fizikailag volt/van is hozzá közöm. Eddig tőled csak mások által leírt és vagy anyagilag megtámogatott valamelyik gyártó összehasonlító "paramétereit" láttam/olvastam. Tudod legyünk precízek. Ezek fényében nem tekinthető objektív eredményeknek, az általad linkelt oldal eredményei. A te szubjektív in-game videó összehasonlításaid, eredményeid érdekelnének.
Ilyen formán tőled még nem tanulhattam semmit...
Hát úgy kapott ki hogy amint látod ez a játék képes 8 magot is egész szépen leterhelni és sajnos ilyenkor jön elő az fx-ek ereje.Mondjuk mikor már megláttam hogy az i5-t ennyire terheli (majdnem maxon teker mind a 4 mag) gondoltam hogy majdnem egy i7 szintet fog hozni az fx ebben gameban.Mint pl a bf4-ben ott is szépen skálázódik az fx.
Ha nem produkál több fps a procim mint bassus16 fx8320 procija akkor eladom és veszek egy 8350-et 😃
szerk: már látom 😆
Ha gondoljátok másból is mehet vidi 😀 de ha procit akarunk mérni akkor kb 1024x768-ba kéne és med / low beállítás mellet mer akkor a vga nem igen játszik közre.Jó kivétel itt ez itt nagyon nyalta az nv az ubi seggét.
45ezerbe amennyibe vettem sztem bestbuy volt de most már szeretnék néhány fx vidit is látni remélem lesz és nem ezért csináltam a vidit.
Én úgy a felvétel negyedénél jöttem rá arra, hogy a jobb katt az a futás 😆
Nálam még tölt, ebből holnap reggeli belinkelés lesz 😕
[LINK]
Gondolkodok még egy utolsó update-n a gépen, egy Asrock 970 EXTREME 4-es alaplappal, valamilyen dinnye procival (8 magos FX) meg soksok RAM-al..minimum 8 giga, sokszor használok FL studiot millió pluginnal, és ilyenkor éhes, főleg ha chrome is megy..
Megéri váltani?
Ezt hogy csináltad?
Jongir ezzel kellet volna kezdeni 😆 és akkor nyugodt lennék 😆
még 137 perc omg INVITEL <3
Le vettem minden minimumra, 800X600 minimumon se megy jobban úgy ugy 50 fps körül szenved videókártya meg 30%-on jár. Nem hasonlítom egy GTX 970-hez. Legújabb verzió van fent 1,6 javítással. De azért érdekes hogy egy 2 magos jobban viszi mint az enyém 😆
Amúgy meg szerintem a verzió, a patch és a felbontás is számít.
Nekem I5-el 45-55-el azért érdekes. Nem lehet mindent arra fogni hogy a játék optimalizálatlan.
A játék nem igazán szereti a amd kártyákat egy HD 7970 egy GTX 560TI szintjén teljesít alatta.
Akkor majd estefele szolgálok videóval.
Winrar mindegy a lényeg hogy bostonba legyen! 😀
Látom, sikerült megint internetes tapasztalatokat belinkelni, én a sajátodra lettem volna kiváncsi, nem x-y oldal méréseire, ahol meg vannak támogatva anyagilag innen-onnan, úgyhogy legyünk precízek, ahogy mondtad.
A hűtő rendesen rajta van a CPU-n, a paszta pedig noctua nt-h1.
A hardvereim ugyanazok, mint az FX9590-nél, kivéve kettő hardvert :i7 4790K alaplap + Asus Sabertooth alaplap.
A hőfok nem +41°C fokos a házban, és mivel még a ház is ugyanaz (legyünk precízek), mint láthatod elég jól szellőző példány.
Mivel az FX-et is konnektorból mértem, "ugyanabból a konnektorból", ugyanazzal a fogyasztás mérővel, hogy legyünk precízek, ezért a konnektoros mérésem hiteles.
A két processzor közötti in-game játék fps különbségait, megtekintheted a youtube csatornámon AB+Riva Tunerrel monitorozva "azonos beállítások mellett", mind in-game, mind cpu freki+vga freki+ram freki+időzítés. (legyünk precízek)
Köszönöm a válaszod, viszont most már szeretnék tőled kapni teszteredményeket, tapasztalatokat saját kútfőből, mivel precízek vagyunk. Nem csak beszélek a két hardver összehasonlításáról, hanem fizikailag volt/van is hozzá közöm. Eddig tőled csak mások által leírt és vagy anyagilag megtámogatott valamelyik gyártó összehasonlító "paramétereit" láttam/olvastam. Tudod legyünk precízek. Ezek fényében nem tekinthető objektív eredményeknek, az általad linkelt oldal eredményei. A te szubjektív in-game videó összehasonlításaid, eredményeid érdekelnének.
Ilyen formán tőled még nem tanulhattam semmit...
Ha nem produkál több fps a procim mint bassus16 fx8320 procija akkor eladom és veszek egy 8350-et 😃