Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ilosz avatar
és ennek a fórumnak lehetne a neve ilosz mindent elmagyaráz,pont.😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ilosz írta:
@niteforce
Soha!-.-
@Kmisi99
Na akkor tegyünk meg egy időutazást mert a sense felület még véletlenül sem az androidba kezdte a pályafutását,mert a windows mobile volt az a szerencsés os ahol megteremtették azt a fantasztikus felületet,a többi tákolmány androidon a nyomába se érhet
És akkor még egy infó ha nincs htc,sony ericcson nem lesz sikere az androidnak,mert a samsung az elején még nagyon félt az új os-tól(az androidot először bukásra ítélték érdemes rákeresni az 1.0 meg az 1.5-ös verziókra) ezért csinálta a windows mobile-os telefonokat😃

És ezzel én mit kezdjek? Az android 1.0 meg 1.5 hót régi az senki nem használja már eredendően mindenki fél az újításoktól. Azóta már jön a legújabb nem tudom hanyas android és töretlenül száguld felfelé az android megállíthatatlanul.
Most te hiába szidod az android a tények tények a számok számok a vélemények vélemények. Az android lett mára az egyik legjobb mobil oprendszer és pont .
0
0
0
0
niteforce avatar
a TouchWiz az szerintem nagyon jó felület 😜
0
0
0
0
ilosz avatar
@niteforce
Soha!-.-
@Kmisi99
Na akkor tegyünk meg egy időutazást mert a sense felület még véletlenül sem az androidba kezdte a pályafutását,mert a windows mobile volt az a szerencsés os ahol megteremtették azt a fantasztikus felületet,a többi tákolmány androidon a nyomába se érhet
És akkor még egy infó ha nincs htc,sony ericcson nem lesz sikere az androidnak,mert a samsung az elején még nagyon félt az új os-tól(az androidot először bukásra ítélték érdemes rákeresni az 1.0 meg az 1.5-ös verziókra) ezért csinálta a windows mobile-os telefonokat😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ilosz írta:
@niteforce
hát inkább legyen a bonyolultsága egy symbian szinten,olvastam a chipben én is de tudod mindenki máshogy gondolkozik😃
Na de hogy értetted azt hogy az android szép?O.o

Az androidból lehet az egyik legszebb felületet kihozni pl a htc sene felülettel hihetetlen szép na meg az egyedi módosításokkal mindennél szebb lehet egy android. Azt csak a winphone 7 közelíti meg de az meg nagyon letisztult abban a wp7 nyer. A symbian meg már ott meghalt hogy érintőkijelző ez volt az első és legsúlyosabb szeg a koporsójában. a wp7 mentette meg a nokiát.
0
0
0
0
niteforce avatar
ilosz írta:
ja ok akkor ezt is megtárgyaltuk és győzőtt a symbian,wp,ios😃

symbiant, wp7-et kiveszed akkor igen 😃
0
0
0
0
ilosz avatar
ja ok akkor ezt is megtárgyaltuk és győzőtt a symbian,wp,ios😃
0
0
0
0
niteforce avatar
hogy értettem hogy szép...
jól néz ki, jó rá nézni, tetszik. szép a kezelőfelület.
0
0
0
0
ilosz avatar
@niteforce
hát inkább legyen a bonyolultsága egy symbian szinten,olvastam a chipben én is de tudod mindenki máshogy gondolkozik😃
Na de hogy értetted azt hogy az android szép?O.o
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
na meg épp azért jó mert egyszerű kezelni. Elég mazochista lehetsz. Hát biztos rohadt jó az ha nyomd meg a menü gombot majd nyisd meg a parancs sort majd ír be 2000 karaktert és máris megnyílik a galéria na ez pl jobb? Hát nem éppen. Épp ezért népszerű az android akárki elkezeli de ha valaki nagyon ért hozzá annak is tökéletes mert rohadt sokoldalú az android.
0
0
0
0
niteforce avatar
Samsungomba pl van alapból... ha nincs, akkor is fél perc letölteni egyet marketről.
Nem az a jó OS amit csak egy programozó tud kezelni... Neked az a jó, ha bonyolult egy telefon? 😃 Azért jó az android mert az ujjadban van a kezelése, szinte oda sem kell nézned hogy tudd kezelni.
A symbian meg mióta jobb mint az android? Lassú, elavult és ronda. Ezt tesztek is kimutatják. Chip-ben le van írva feketén fehéren mérésekkel alátámasztva.
0
0
0
0
ilosz avatar
nem,azért mert a hétvégén nállam volt egy htc sensation xe és még egy fájlkezelő sincs benne könyörgöm,ez az túl egyszerű mert még "pisti" bácsi a hentes is tudja kezelni magyarul le van butítva a kezelés,de ezt a szépet dolgot nem értem?
A windows phone,symbian és az iphone mellett simán elbújhat az android,ha a google nem vásárolta volna fel az android céget,akkor csak ez a 3 versenyző lenne a ringben
0
0
0
0
niteforce avatar
ilosz írta:
az android miatt,szerintem az a győztese a legbóvlibb os ever versenyben😃

miért szar az android?
Mert szép, egyszerű kezelni, rengeteg app van rá, és nyílt forráskódú?
0
0
0
0
ilosz avatar
az android miatt,szerintem az a győztese a legbóvlibb os ever versenyben😃
0
0
0
0
Koppy96 avatar
ilosz írta:
na ne röhögtess már nite,samsungok a leggagyibbak😜

Miért olyan gagyi az a Samsung ?
0
0
0
0
ilosz avatar
fél évig használtam xperiat és tökéletes volt,nem tom mi a bajod vele?😀
0
0
0
0
greenmelon avatar
Koppy96 írta:
Galaxy 3 ról vélemények ?
Nem akarok mindenképpen Samsungot, de a galaxy sorozatról olvastam eddig a legtöbbet ezért kérdezgetem. De ha tud valaki a galaxyknál jobbat ( használtan ) max 20E-ért nyugodtan írja.

Csak ismételni tudom magam: Alcatel OT-990.

ilosz írta:
szerintem van épp elég program windows mobilra is😜
forum.mobilism.org/portal.php?mode=articles&block=aapp
A kezelőfelület a htc-s windows mobilokban jók a sense felület miatt

Samsungot szerintem se vegyél inkább egy xperia x1-et vagy htc diamond-ot ha windowsosnál maradnál

Xperia X1-et semmiképp, még rosszabbul sikerült cucc mint a Samsung próbálkozásai.
0
0
0
0
ilosz avatar
na ne röhögtess már nite,samsungok a leggagyibbak😜
0
0
0
0
niteforce avatar
Koppy96 írta:
Nem akarok mindenképpen Samsungot, de a galaxy sorozatról olvastam eddig a legtöbbet ezért kérdezgetem. De ha tud valaki a galaxyknál jobbat ( használtan ) max 20E-ért nyugodtan írja.

ennél jobbat nem nagyon fogsz találni 20-ért.
0
0
0
0
ilosz avatar
10k-val nem tudod kipótolni,mert akkor tudok egy ütős telefont😀
0
0
0
0
Koppy96 avatar
0
0
0
0
ilosz avatar
WinMobile-nak lőtték le😜
(nem ugyan az a 2!)
0
0
0
0
xlife avatar
WinPhone-nak tegnap állították le az alkalmazásboltját, így már nem érdemes venni.
0
0
0
0
ilosz avatar
szerintem van épp elég program windows mobilra is😜
forum.mobilism.org/portal.php?mode=articles&block=aapp
A kezelőfelület a htc-s windows mobilokban jók a sense felület miatt

Samsungot szerintem se vegyél inkább egy xperia x1-et vagy htc diamond-ot ha windowsosnál maradnál
0
0
0
0
greenmelon avatar
Meg sokkal kevésbé felhasználóbarát, kevés használható app van rá, na meg már eljárt felette az idő.

A Samsung winmo-s mobiljai meg különösen szarok, használhatatlanok.
0
0
0
0
ilosz avatar
semmi baj nincs a windows mobile-al csak meg kell szokni,mert sokkal másabb az androidnál vagy bármelyik más opp.renszerű telónál.😀
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Kmisi99: Nem értem tisztán 😜 az Omnia nem ér a Spica közelébe vagy fordítva ?

Mi baj van a Win Phoneal ?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
egyértelműen a spica a omnia a közelébe nem ér
0
0
0
0
greenmelon avatar
De amúgy X8 már 15-ért is van használtan.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Koppy96 írta:
Akkor még egy kérdés :
Samsung Galaxy Spica vagy Samsung i900 Omnia ?

20-ért Alcatel OT-990 (Telenor One Touch), igen jó kis teló. Hardveraprón van is pár eladó éppen. A samut nem javaslom mivel Windows Mobile-os.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Akkor még egy kérdés :
Samsung Galaxy Spica vagy Samsung i900 Omnia ?
0
0
0
0
lumosnina avatar
Sziasztok 😃

MA volt a kezemben egy Xperia Play 😆
Hát, mondanom sem kell, hogy nagyon megtetszett. Nagy kijelző, szép megjelenítéssel. Remek anyaghasználat...stb.
Ám, az kissé sokkolt, hogy a teteje szinte lotyog rajta. Osszecsukott állapotban ez nagyon észrevehető.
Nektek mi a tapasztalatotok?
És, hol a lgolcsóbb jelenleg?

THX 😃
0
0
0
0
Koppy96 avatar
És tudsz ennél jobban mondani max 20E forintért ( használtan ) ?
0
0
0
0
niteforce avatar
Koppy96 írta:
niteforce írta:
Koppy96 írta:
Sziasztok.
Melyik telefon érné meg jobban ? Egy Samsung Galaxy Spica vagy egy Xperia X8 ha kb egy árban vannak ? Az xperiával annyi bajom van, hogy nincs rajta multitouch és egy oldalra csak 1 widgetet lehet rakni, a Spicat nem ismerem ennyire, ezért nem tudom melyik lenne a jobb.

a spica eléggé lassú teló, akad

Akkor inkább x8 ?

igen az jobb
0
0
0
0
Koppy96 avatar
niteforce írta:
Koppy96 írta:
Sziasztok.
Melyik telefon érné meg jobban ? Egy Samsung Galaxy Spica vagy egy Xperia X8 ha kb egy árban vannak ? Az xperiával annyi bajom van, hogy nincs rajta multitouch és egy oldalra csak 1 widgetet lehet rakni, a Spicat nem ismerem ennyire, ezért nem tudom melyik lenne a jobb.

Akkor inkább x8 ?
0
0
0
0
niteforce avatar
Koppy96 írta:
Sziasztok.

0
0
0
0
Koppy96 avatar
Sziasztok.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Bershka írta:
Szerintetek samsung galaxy s plus vagy htc evo 3d?

Mérlegelj, hogy melyik telefon extráira van inkább szükséged. Szerintem a HTC a nyerő, bár az is igaz, hogt Samsungot élből nem javasolnék...
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Bershka írta:

Samsung Galaxy S Plus
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Bicike írta:
én csütörtökön kaptam meg a ZTE skate-emet

És mi a véleményed róla?😀
0
0
0
0
Bershka avatar
0
0
0
0
Bicike avatar
én csütörtökön kaptam meg a ZTE skate-emet
0
0
0
0
niteforce avatar
A galaxy W-nek jobb a kezelése, gyorsabb a procija, kamerája is ott van, és nagyobb is a telefon.
0
0
0
0
molfer98 avatar
ha fényklépezni nem kell akkor samsung 😃
0
0
0
0
no avatar
Na szerintetek a Samsung galaxy W-t vagy Sony Ericsson Xperia Ray-t vegyek?
([LINK])Netezésre,fényképezésre telefonálásra meg ilyen dolgokra használnám!Melyik a jobb szerintetek?(Árban a Ray olcsóbb)
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Engem barátnőm szokott rendszeresen, meg a haverok amikor összeülünk lan party-ra 😃 Más nem igazán.Még max fater, ha kell valamit segíteni neki a gépen. Szóval én nem vagyok "híres", örülök is neki 😃

(na de szerintem ez már off 😆😉
0
0
0
0
bEEfRee avatar
hát hidd el enyém se volt olcsó, de ha már 10x hívnak játék kozben akkor már azért repulni szokott 😃 nemnagyon torodok telefonnal, mert az nem fontos számomra. a gépet már védem 😀
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Én azért nem dobálom a telefonomat, mert kicsit drága volt és nem szeretnék egy újra hónapokat gyűjteni 😃
Biztonságosan tárolom, nem dobom unatkozásképp a kutyának hogy hozza vissza (😆😉, és ilyen hasonló veszélyes dolgot 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció