Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
@niteforce
Soha!-.-
@Kmisi99
Na akkor tegyünk meg egy időutazást mert a sense felület még véletlenül sem az androidba kezdte a pályafutását,mert a windows mobile volt az a szerencsés os ahol megteremtették azt a fantasztikus felületet,a többi tákolmány androidon a nyomába se érhet
És akkor még egy infó ha nincs htc,sony ericcson nem lesz sikere az androidnak,mert a samsung az elején még nagyon félt az új os-tól(az androidot először bukásra ítélték érdemes rákeresni az 1.0 meg az 1.5-ös verziókra) ezért csinálta a windows mobile-os telefonokat😃
És ezzel én mit kezdjek? Az android 1.0 meg 1.5 hót régi az senki nem használja már eredendően mindenki fél az újításoktól. Azóta már jön a legújabb nem tudom hanyas android és töretlenül száguld felfelé az android megállíthatatlanul.
Most te hiába szidod az android a tények tények a számok számok a vélemények vélemények. Az android lett mára az egyik legjobb mobil oprendszer és pont .
Soha!-.-
@Kmisi99
Na akkor tegyünk meg egy időutazást mert a sense felület még véletlenül sem az androidba kezdte a pályafutását,mert a windows mobile volt az a szerencsés os ahol megteremtették azt a fantasztikus felületet,a többi tákolmány androidon a nyomába se érhet
És akkor még egy infó ha nincs htc,sony ericcson nem lesz sikere az androidnak,mert a samsung az elején még nagyon félt az új os-tól(az androidot először bukásra ítélték érdemes rákeresni az 1.0 meg az 1.5-ös verziókra) ezért csinálta a windows mobile-os telefonokat😃
@niteforce
hát inkább legyen a bonyolultsága egy symbian szinten,olvastam a chipben én is de tudod mindenki máshogy gondolkozik😃
Na de hogy értetted azt hogy az android szép?O.o
Az androidból lehet az egyik legszebb felületet kihozni pl a htc sene felülettel hihetetlen szép na meg az egyedi módosításokkal mindennél szebb lehet egy android. Azt csak a winphone 7 közelíti meg de az meg nagyon letisztult abban a wp7 nyer. A symbian meg már ott meghalt hogy érintőkijelző ez volt az első és legsúlyosabb szeg a koporsójában. a wp7 mentette meg a nokiát.
ja ok akkor ezt is megtárgyaltuk és győzőtt a symbian,wp,ios😃
symbiant, wp7-et kiveszed akkor igen 😃
jól néz ki, jó rá nézni, tetszik. szép a kezelőfelület.
hát inkább legyen a bonyolultsága egy symbian szinten,olvastam a chipben én is de tudod mindenki máshogy gondolkozik😃
Na de hogy értetted azt hogy az android szép?O.o
Nem az a jó OS amit csak egy programozó tud kezelni... Neked az a jó, ha bonyolult egy telefon? 😃 Azért jó az android mert az ujjadban van a kezelése, szinte oda sem kell nézned hogy tudd kezelni.
A symbian meg mióta jobb mint az android? Lassú, elavult és ronda. Ezt tesztek is kimutatják. Chip-ben le van írva feketén fehéren mérésekkel alátámasztva.
A windows phone,symbian és az iphone mellett simán elbújhat az android,ha a google nem vásárolta volna fel az android céget,akkor csak ez a 3 versenyző lenne a ringben
az android miatt,szerintem az a győztese a legbóvlibb os ever versenyben😃
miért szar az android?
Mert szép, egyszerű kezelni, rengeteg app van rá, és nyílt forráskódú?
na ne röhögtess már nite,samsungok a leggagyibbak😜
Miért olyan gagyi az a Samsung ?
Galaxy 3 ról vélemények ?
Nem akarok mindenképpen Samsungot, de a galaxy sorozatról olvastam eddig a legtöbbet ezért kérdezgetem. De ha tud valaki a galaxyknál jobbat ( használtan ) max 20E-ért nyugodtan írja.
Csak ismételni tudom magam: Alcatel OT-990.
szerintem van épp elég program windows mobilra is😜
forum.mobilism.org/portal.php?mode=articles&block=aapp
A kezelőfelület a htc-s windows mobilokban jók a sense felület miatt
Samsungot szerintem se vegyél inkább egy xperia x1-et vagy htc diamond-ot ha windowsosnál maradnál
Xperia X1-et semmiképp, még rosszabbul sikerült cucc mint a Samsung próbálkozásai.
Galaxy 3 ról vélemények ?
Nem akarok mindenképpen Samsungot, de a galaxy sorozatról olvastam eddig a legtöbbet ezért kérdezgetem. De ha tud valaki a galaxyknál jobbat ( használtan ) max 20E-ért nyugodtan írja.
ennél jobbat nem nagyon fogsz találni 20-ért.
(nem ugyan az a 2!)
forum.mobilism.org/portal.php?mode=articles&block=aapp
A kezelőfelület a htc-s windows mobilokban jók a sense felület miatt
Samsungot szerintem se vegyél inkább egy xperia x1-et vagy htc diamond-ot ha windowsosnál maradnál
A Samsung winmo-s mobiljai meg különösen szarok, használhatatlanok.
Mi baj van a Win Phoneal ?
Akkor még egy kérdés :
Samsung Galaxy Spica vagy Samsung i900 Omnia ?
20-ért Alcatel OT-990 (Telenor One Touch), igen jó kis teló. Hardveraprón van is pár eladó éppen. A samut nem javaslom mivel Windows Mobile-os.
Samsung Galaxy Spica vagy Samsung i900 Omnia ?
MA volt a kezemben egy Xperia Play 😆
Hát, mondanom sem kell, hogy nagyon megtetszett. Nagy kijelző, szép megjelenítéssel. Remek anyaghasználat...stb.
Ám, az kissé sokkolt, hogy a teteje szinte lotyog rajta. Osszecsukott állapotban ez nagyon észrevehető.
Nektek mi a tapasztalatotok?
És, hol a lgolcsóbb jelenleg?
THX 😃
Sziasztok.
Melyik telefon érné meg jobban ? Egy Samsung Galaxy Spica vagy egy Xperia X8 ha kb egy árban vannak ? Az xperiával annyi bajom van, hogy nincs rajta multitouch és egy oldalra csak 1 widgetet lehet rakni, a Spicat nem ismerem ennyire, ezért nem tudom melyik lenne a jobb.
a spica eléggé lassú teló, akad
Akkor inkább x8 ?
igen az jobb
Sziasztok.
Melyik telefon érné meg jobban ? Egy Samsung Galaxy Spica vagy egy Xperia X8 ha kb egy árban vannak ? Az xperiával annyi bajom van, hogy nincs rajta multitouch és egy oldalra csak 1 widgetet lehet rakni, a Spicat nem ismerem ennyire, ezért nem tudom melyik lenne a jobb.
Akkor inkább x8 ?
Sziasztok.
Szerintetek samsung galaxy s plus vagy htc evo 3d?
Mérlegelj, hogy melyik telefon extráira van inkább szükséged. Szerintem a HTC a nyerő, bár az is igaz, hogt Samsungot élből nem javasolnék...
Szerintetek samsung galaxy s plus vagy htc evo 3d?
Samsung Galaxy S Plus
én csütörtökön kaptam meg a ZTE skate-emet
És mi a véleményed róla?😀
([LINK])Netezésre,fényképezésre telefonálásra meg ilyen dolgokra használnám!Melyik a jobb szerintetek?(Árban a Ray olcsóbb)
(na de szerintem ez már off 😆😉
Biztonságosan tárolom, nem dobom unatkozásképp a kutyának hogy hozza vissza (😆😉, és ilyen hasonló veszélyes dolgot 😃