Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szerintetek Dell Venue Pro vagy Htc HD 2?😀
Htc HD 2 (szerintem)
szerintem is😉
szerintetek Dell Venue Pro vagy Htc HD 2?😀
Htc HD 2 (szerintem)
na zárjuk le ezt a veszekedést........😀
oké csak még annyit mondok hogy ha szar a symbian akkor nemis tudom miért a nokia a világ vezető mobilgyártója😊
a nokia is tudja hogy ma már nem szállhat versenybe a symbian a modern OS-ekkel. Nem hiába kezdett el Windows Phone-os telefonokat gyártani, mert az egy jó OS.
na zárjuk le ezt a veszekedést........😀
oké csak még annyit mondok hogy ha szar a symbian akkor nemis tudom miért a nokia a világ vezető mobilgyártója😊
most 3 telefon közül ajánljátok nekem valamelyiket 😀 1. a Sony Ericsson Live with Walkman a 2. az X10 mini és a 3. a Nokia 500 😀 előre is köszi a segítséget 😃
1.
az X10 szerintem nagyon kicsi, a nokia 500-at meg a symbian erősen visszafogja.
Miért fogná vissza a symbian sokkal jobb mint az android
Nem jobb, tesztekkel alátámasztott hogy lassabb és bugosabb mint az android.
Az anna és a belle meg még szerintem ronda is.
szarok a tesztekre én tudom hogy jobb ezt használom már vagy 5 éve és tökéletes
akkor viszont nem értem minek kérdezted...
bírom azt amikor előre eldönti valaki hogy mit akar venni, de csak a vita kedvéért megkérdezi...
Vedd a nokiát és tépd ki a hajad a symbian-től.
nem is én akarok telót venni😃 hanem Koppy96
most 3 telefon közül ajánljátok nekem valamelyiket 😀 1. a Sony Ericsson Live with Walkman a 2. az X10 mini és a 3. a Nokia 500 😀 előre is köszi a segítséget 😃
1.
akkor viszont nem értem minek kérdezted...
bírom azt amikor előre eldönti valaki hogy mit akar venni, de csak a vita kedvéért megkérdezi...
Vedd a nokiát és tépd ki a hajad a symbian-től.
ilosz: eszembe sem jutott kötekedni, tényekkel alátámasztva ajánlottam egy telefont.
de ha neki nem kell, akkor az igényei szerint vegye azt ami neki tetszik.
részemről ennyi, pont, symbian fanokkal nem tárgyalok a telefonokról, cső!
1.
1.
1.
Miért fogná vissza a symbian s7 sokkal jobb mint az android
1.
nem is úgy gondoltam 😃 csak majd jön vmi anti-nokiás....😃
én az vagyok de nem akarok olyasmit mint ami az ati vs nvidiánál van 😃
úgyhogy én inkább hagyom 😃
végre egy Nokia párti😃
Még egy 😆 Már vagy 10 éve csak nokiám van-volt,eddig soha semmilyen bajom nem volt velük.😃
Xperia x8 20E-ért vagy samsubg galaxy spica 17-ért ?
bármit csak ne samsungot azokkal csak a szívás van nekem egyszer volt de többet nem is kérek belőle:@jobban jársz ha sanyi ericcsont veszel😀
vagy ha a legjobbat akarod vegyél nokiát!!
@Koppy96
Xperia x8😀
De annak a hardvere gyengébb, miért kéne azt vennem. Azért kérdeztem hogy győzzetek meg róla hogy az x8 jobb 😃
számadatokban gyengébb, de a gyakorlatban gyorsabb mint a spica, mert a spica hadrvere, és a szoftvere is régi.
@Koppy96
Xperia x8😀
De annak a hardvere gyengébb, miért kéne azt vennem. Azért kérdeztem hogy győzzetek meg róla hogy az x8 jobb 😃
Xperia x8😀
www.ujmobilok.hu/index.php?oid=items&gyarto=4&did=1174
Már nézegettem a neten telefonokat és veszek magamnak egy egyszerű, gombos, kisképernyős telefont. Csak az üzemidő a szempont nálam.
Vállalkozóként szerintem használsz office-t meg netet,szóval valami üzleti telefont kéne venned mint például a Nokia E7 vagy a Motorola Milestone sorozat,de ha anyagilag jobban el vagy engedve akkor az új Razr telefonokat szintén a Motorolától
Kapni még manapság olyan telefont, aminek az üzemideje meghaladja legalább a 3-4-5 napot?
Felháborítónak tartom, hogy sokszor naponta töltenem kell az alig egy éves telefonom és vállalkozóként nem egyszer kritikus pillanatokban merült le teljesen a telefonom. Nekem ennyit az Android nem ér meg. Ha működne a régi 3510i -m, komolyan mondom, szívesebben használmám azt, mert ezzel a mostanival csak szívás van.
Nekem van egy LG GD510 POP telefonom, az kibír 1 hetet normál használat mellett. Csak telefonálásra használom, meg néha-néha hallgatok rajta zenét. Bőven megteszi 😀 De majd szeretnék mellé egy másik telefont, amin tudok netezni, de ezt akkor is megtartom, mert sokáig bírja az aksija.
Felháborítónak tartom, hogy sokszor naponta töltenem kell az alig egy éves telefonom és vállalkozóként nem egyszer kritikus pillanatokban merült le teljesen a telefonom. Nekem ennyit az Android nem ér meg. Ha működne a régi 3510i -m, komolyan mondom, szívesebben használmám azt, mert ezzel a mostanival csak szívás van.