Superlompos: ha az lenne akkor már lenne emu 😃
bár ha csinálnának valami über zseniális védelmi rendszert, hogy csak eredeti PS3 játékkal lehessen játszani.... akkor talán... de nem.. mégsem... a konzol vásárlásából több pénz jön be 😃
Kornel77, Superlompos: ha a PS3 készítői csinálnának emulátort akkor egy olyan gépen is elfutna ami viszi a Crysis 2-t minimumon... legalábbis valami ilyesmit olvastam 😃
amúgy lehet hogy elég lenne neki... de mivel még nincs emu ezért tök mind1 😃
Superlompos írta:
Nincs olyan gép, ami képes lenne olyan környezet megteremtésére, ami felér egy ps3-mal. Ráadásul, ha gép lenne, akkor hiányzik az emulátor. Ugyanis még csak béta hulladékok sincsenek.
Nincs olyan gép, ami képes lenne olyan környezet megteremtésére, ami felér egy ps3-mal. Ráadásul, ha gép lenne, akkor hiányzik az emulátor. Ugyanis még csak béta hulladékok sincsenek.
maradok a PS3 megvételénél... most körülnéztem hogy milyen játékok vannak rá.. hát nem igazán az én izlésem... elég könnyűnek és "agyatlannak"(nem kell gondolkodni) tűnnek a játékok... de majd meglátjuk... 😀 elöbb jogsi aztán PS3 😃
ja meg plusz 4 év mire lesz hozzá elég erős gép 😀 amúgy volt valami kamuhír hogy a WIN8 tudja majd az XBOX 360 játékokat futtatni 😃 én azért örültem volna neki ha nem kamu 😀
NTSC-U, vagy PAL? 😀
De semeikkel nem működik :S
Pedig ez az egyetlen játék, amiért vennék egy ps-t 😃
elvileg el kelll indulnia és játék közben kellene lennie hibának.
Erre van valami megoldás? 😃
bár ha csinálnának valami über zseniális védelmi rendszert, hogy csak eredeti PS3 játékkal lehessen játszani.... akkor talán... de nem.. mégsem... a konzol vásárlásából több pénz jön be 😃
amúgy lehet hogy elég lenne neki... de mivel még nincs emu ezért tök mind1 😃
Oks 😉
Gerdszo..Akkor az nem valami fényes 😆
Miért lennék emulátor bajnok? 😆
Ez leírhatatlan betűkkel,elmondhatatlan szavakkal 😃
Itt te vagy a mester ebben a zónában 😆
Ám van PS3 emulátor,mert nem találok? 😀
Ne is keress!
Rendben főnök! 😃
van emulátor... csak nem működik 😃 én leszedtem egyet... betettem a játékot a progiba és megfagyott a gép 😆
Ne is keress!
Rendben főnök! 😃
Ne is keress!
Van, de hulladék. 😆
Te vagy itt az Emulátor bajnok 😃
Olyan kérdésem lenne, hogy a Spartan Total Warriorral tudnék e játszani pc-n.
Ha igen, akkor melyik emulátorral?
Köszi😀
Kamulátor😉
ui.: sajnos 1 játék miatt nem fogok PS3-at/xbox360-at venni... 😀
Én még nem próbáltam egyet se monduk. Nyílván torrentről kell leszedni, mert ott kapsz hozzá bios fájlokat.
2 db xbox emulátor van: [LINK]
A "régit" Xbox Classic-nak , at "ujjat" Xbox360-nak nevezték!😀