hát nekem nagyon tetszik, az nem igaz hogy több ramot zabál mert nálam csak kicsivel többet fogyaszt ramból mint az xp, és a játékok meg sokkal jobban mennek rajta, annyi problémát vettem észre hogy van egy két dolog amit nehéz beállítani rajta, meg egy hátrány hogy legalább is nekem nem sikerült összehozni az xp-vel lanon mert azt írja hogy csak win 7-el kompatiblis, ezért nem engedi a kapcsolatot. de összeségében nagyon jó, és csak ajánlani tudom, én semmi pénzért nem raknám vissza az xp-t😃
Nem raktam föl drivert a videókártyához akko az élményindexen a 3d játék stb 2,0-át kapott fölraktam akkor meg 6,0-át.És az is érdeles hogy a kártyám csak a directX 10 et támogatja és a 10.1 van fönn.
Csak a hülye programok gátolták de a játékok ugyan úgy mennek vele mint a vistan és szerinted a spyware terminatorra rábízhatom a gép őrzését mert elég sokat torrentezek
Kmisi99 írta:
Gratulálok szívből gratulálok a Winnfos 7-nek ugyanis több ramot eszik mint ami windows vista volt és kicsit sem jobb nála. Legalábbis nálam.
Hát az érdekes, mivel nálam nem eszik több ramot egy grammal sem.
A windows defender szart sem ér, nekem soha nem talált semmit, mikor vírus volt a gépemen,
Avast, Ad-Aware, Spyware Terminator, Trojan Remover én ezeket használom.
Peterboy90 írta:
hi! leszedtem a win7 et xpm van most fent a gépemen és szeretném feltenni a 7et. jah amúgy asus laptopom van. légyszives segitsetek mert ha rányomok hogy a cdről bootoljon akkor is elkezdi tölteni az xpt. segitsetek. előre is köszi
Az azért lehet mert nem kép fájlban irtad ki dvd-re. Vagy pedig a biosban nem állitottad be hogy dvd röl bootoljon. Poweriso segitségével feltudod irni a dvd re képfájlban!
hi! leszedtem a win7 et xpm van most fent a gépemen és szeretném feltenni a 7et. jah amúgy asus laptopom van. légyszives segitsetek mert ha rányomok hogy a cdről bootoljon akkor is elkezdi tölteni az xpt. segitsetek. előre is köszi
Kmisi99 írta:
Én is egy Windows 7 RTM X64 végleges HUN 7600.16385 nevű torrentet töltöttem le
Az már tényleg a véglegesnek szánt kiadás de írt a Microsoft, hogy apróbb változtatásokkal fogják kiadni majd véglegesen.
Úgyhogy érdemesebb még egy kicsit várni vele, mert akkor majd ezt is cserélni fogod.
Passz,nekem feltette rendesen,1 Bajom van a Win 7 el:a GameGuard nem kompatibilis vele ezért azz mmorpg-knél a gameguard kilép 10 perc után és a gém lefagy,arre nemtudtok vmi megoldást? esetleg Virtualbox al menne?
Valaki tudna segíteni? letöltöttem a 9.7 es drivert telepítem de csak valami ati install managert rak föl meg a visual c++-t meg hdmi audio-t. A gond az hogy a catalyst control centert meg a többit sem ez miért van?
Hát elég sok mindenben körözi a vistát... pl: kevesebb kompatibilitási hiba... kevesebb ramot zabál (játékok alatt is) és szerintem gyorsabb is... nekem sokkal jobban bejön mint a vista... olyan mint ha modernizált xp lenne! 😆
Most töltök egy Windows 7 RTM build 6.1.7600.16385 Ez valami régebbi verzió? Vagy újabb mert elvileg magyar és 64 bites a teljes neve Windows 7 RTM build 6.1.7600.16385 64 bit Hungarian
Én úgy hallottam hogy amikor a lejárás közelében van akkor óránként kikapcsol majd végül egyáltalán nem enged bekapcsolni. De akkora én majd leszedek egy teljes verziót valamelyik torrent oldalról
Gratulálok szívből gratulálok a Winnfos 7-nek ugyanis több ramot eszik mint ami windows vista volt és kicsit sem jobb nála. Legalábbis nálam.
Hát az érdekes, mivel nálam nem eszik több ramot egy grammal sem.
Avast, Ad-Aware, Spyware Terminator, Trojan Remover én ezeket használom.
ati hd 3650 AGP-hez felteszem az illesztőt win7-hez és azt írja h nem működik megfelelően(Kód:43)😢 valaki pls HELP
Töltsd le a hotfix-et talán az menni fog itt a link: [LINK]
a vista-sat töltsd. 32 vagy 64 bites azt töltsd amilyen az oprendszered.
Az azért lehet mert nem kép fájlban irtad ki dvd-re. Vagy pedig a biosban nem állitottad be hogy dvd röl bootoljon. Poweriso segitségével feltudod irni a dvd re képfájlban!
Atheros AR5009 802.11 a/g/n Wireless Network adapter
nagyon köszi előre is a segitséget
Valaki próbálta már ezt a verziószám eltüntető patch-et?
levi27: Küldök neked privátban egy oldalt ahol lehet, hogy találsz.
Ha a vízjel eltávolítására gondolsz ott a jobb alsó sarokban, akkor én már próbáltam és működik. Eltűnteti.
Valaki próbálta már ezt a verziószám eltüntető patch-et?
Kösz😃
ennek a 32bit-es verzíójához nem tud valaki egy serial-t?Fontos pls
Az már tényleg a véglegesnek szánt kiadás de írt a Microsoft, hogy apróbb változtatásokkal fogják kiadni majd véglegesen.
Úgyhogy érdemesebb még egy kicsit várni vele, mert akkor majd ezt is cserélni fogod.
de agp-hez jó legyen pls a verzó nekem 8😆
Most ma nem ertem a Windows 7-be van DX10??vagy csak a vistaba?
DX11 van a Win7 ben😉
Én már csak akkor fogom lecserélni a véglegesre, ha ez lejár.