Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mert az a ku***va live with walkman nedm izgat!
szóval az x10 elk mi van mit gondoltok?
atz x8 as 176 dollár
na oké itt ukrajnában az pontosan 236 dollár szóval inkább x8 de mi a baj vele?
Nekem van egy gagyi Xperia X8-am.😜
Suliba viszon jó vele netezni.
A Galaxy Spica nem jobb a 3-nál ? Én úgy találtam meg hogy a Spicanak 800Mhz-es procija van a 3-nak pedig 600Mzh.
Szerk.: Amúgy mindíg a Samsungoknál jukadunk ki pedig nem sok jót hallottam felőlük. Melyik márkában van hasonlóan jó és hasonló áru mobil ami Win-es vagy Androidos ? Ott van a ZTE és a HTC is 😃 Azok közül melyik a jó ?
nem értem mi baja van mindenkinek a samsunggal...
Nekem semmi, tapasztalatom sincsen, csak nem hallottam róla sok jót :/
nekem már a 2. samsung telefonom van, rosszat nem tudok mondani róluk.
A Galaxy Spica nem jobb a 3-nál ? Én úgy találtam meg hogy a Spicanak 800Mhz-es procija van a 3-nak pedig 600Mzh.
Szerk.: Amúgy mindíg a Samsungoknál jukadunk ki pedig nem sok jót hallottam felőlük. Melyik márkában van hasonlóan jó és hasonló áru mobil ami Win-es vagy Androidos ? Ott van a ZTE és a HTC is 😃 Azok közül melyik a jó ?
Nekem semmi, tapasztalatom sincsen, csak nem hallottam róla sok jót :/
A T-Mobile web áruházában jol szét lehet nézni, ajánlom.Én is ott néztem ki a magamnak valot 😀
és nem is gorilla glass-es.
vedd a galaxy 3-mat korrekt telefon.
nite ezt már leírtunk szerintem,hogy windows phone nélkül csődbe mennek
mert az a nokia zárt rendszere volt,licenszelni lehetett de drágán
Ennyi erővel az ios-t is mondhatnád-.-
A symbian jó volt. Régen. De most már sokkal modernebb operációs rendszerek vannak. Nem tudta a nokia felfejleszteni úgy a symbian-t hogy az versenytársa lehessen az androidnak, az iOS-nek vagy a WP7-nek.
Ezért kellett a nokiának a WP7 ha nincs a WP7 akkor a Nokia valószínűleg csődbe ment volna pár éven belül.
Csak azért mert kéne nekem egy teló de csak netezésre meg hívásokra használnám😀 arra megfelel?😊
Ennyi erővel az ios-t is mondhatnád-.-
Vennék vagy cserélnék, ezt még nem dontottem el, egy samsung galaxy s2-t. A teló vodás és előfizus. A kérdés az, hogy ha én megveszem a telót és a fazon nem fizeti a számlát, akkor a telót is letiltják?
[LINK]
Jó vétel, gyors és a kamerája is jó.
Azonban ilyen árban van még a Samsung Galaxy W szerintem azt is érdemes megnézni.
Köszi a segítséget,már régóta nézelődök,megnézem a Galaxy W-t is
Azonban ilyen árban van még a Samsung Galaxy W szerintem azt is érdemes megnézni.
most akarok új telefont venni és az xperia neo-t néztem ki
szeritetek megéri az árát? vagy tudtok ilyen árban jobb telefont ajánlani?
ez az én sajátos kifejezésem😃
saját kifejezés az hogy "nem tetszik", de a sz*r az már kinyilvánulás és azt kicsit sem lehet "saját kifejezésnek" mondani.
most nem akarok vitát nyitni,mindenki mást szeret!😃
De akkor ne azt mond, hogy szar, hanem hogy neked nem tetszik.. Nem ugyanaz a kettő.
1.igen védem is a symbiant,most már nem akarok rábeszélni senkit semmi másra csak arra amit ő választott
Képzeld nem volt rajta és le kellet tölteni bal*szkám,és nyugodtan mutathatsz nekem még ilyen "csúcskategóriás" telefonokat,a sz*r androidon
2.én is észrevettem,hogy gyengül a symbian ha hátrébb olvasnál 1-2 mm-el akkorlátnád hogy milyent telót szeretnék venni,és akármennyire is akarod hogy symbianosok legyenek,sajnios nem.
3.és?amikor megjelent még tökéletes volt,de elárulok egy titkot😀
Lehet rá más Rom-kat rakni nem csak a gyárit
4.abba már nem megyek bele,legyen igazad és kész.........
1.igen védem is a symbiant,most már nem akarok rábeszélni senkit semmi másra csak arra amit ő választott
Képzeld nem volt rajta és le kellet tölteni bal*szkám,és nyugodtan mutathatsz nekem még ilyen "csúcskategóriás" telefonokat,a sz*r androidon
2.én is észrevettem,hogy gyengül a symbian ha hátrébb olvasnál 1-2 mm-el akkorlátnád hogy milyent telót szeretnék venni,és akármennyire is akarod hogy symbianosok legyenek,sajnios nem.
3.és?amikor megjelent még tökéletes volt,de elárulok egy titkot😀
Lehet rá más Rom-kat rakni nem csak a gyárit
4.abba már nem megyek bele,legyen igazad és kész.........
indoklásokat is kaphatnák?😃
Elég annyi, hogy: HTC 😃 Egyik legmegbízhatóbb márka, telefonok közül legjobb talán.😃 Nagyon minőségi cuccokat adnak csak ki a kezeik közül. (Legalábbis a nagy árkategóriákban) Szóval nyugodt szívvel ajánlom neked a HD2-t.😉 De persze ha akarod, várd meg valaki más véleményét is!😀
greenmelon: ÁMEN!😃
Itt véded a symbiant hogy mennyire ***a, habár egy HTC Sensationön kívül nem fogtál még más telefont a kezedben, ott is leragadtál azon, hogy nincs rajta fájlkezelő. Ami egyébként van, csak bal*** vagy és nem találtad meg.
A Symbian jó. Volt egészen míg el nem kezdték érintőképernyőre csinálni. Azelőtt nem vettem csak symbianos telót, azóta az utolsó lenne amit vennék. A Symbian csilaga leáldozott. Régi, elavult. Akárhogy is vergődsz itt nekünk, ezek TÉNYEK.
Az meg igen erős téveszme, hogy a Nokia a piacvezető. Mióta az érintőképernyő a trendi, folyamatosan csökken a részesedése, csak halvány árnyéka régi önmagának. Pont ezért nyitottak a WP7 felé, mert veled ellentétben nekik leesett, hogy a Symbiannal lehúzhatják a rolót. Bár itt megjegyezném, hogy WP7-ben ők képviselik a legrosszabb ár/érték arányt.
Az X1 egy rakás szar, optimizálatlan és lassú. Olvass róla teszteket, véleményeket.
A droidos HTC Sense merőben eltér a WinMo-s változattól, de ha láttad volna mindkettőt élőben, nem pofáznál az ellenkezőjéről. Egyébként, annak ellenére, hogy Windowson is pöpec a Sense, csak azért tűnik olyan nagyon szupernek, mert igazi felüdülés a hányadék, használhatatlan gyári WinMo-s UI után. Androidnál kevésbé feltűnő, mivel a gyári felület is kellemes, sőt.
Peace.