Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Játékban se érzed meg a HT-t.
nemám 😀
2500k-ban is még akkora az erő hogy sok program/játék ki se tudja használni. amit most nyújt a 2600k/2700k (pl HT) azt sehol nem érzed meg.
csak teszt progikban
Nem is neked mondtam. 😀
már megint bocs, ha megint előfordul (mármint az, hogy egymás után 2x írok) akkor... nemtom, bannolhatsz egy hétig (ha tudsz 😀 ) 😀
Csak leírta, hogy az ő álláspontja szerint a 2700k lenne a legjobb, mert nagyobb órajel több szál. De tudjuk, hogy a 2700k az semmivel sem jobb, mint a 2600k, csak egy parasztvakítás.
Megint megpróbáltam a 3,7 Ghz-et, de... tudjátok már a cpu coltot 1,3-ra (majdnem, kb 1,28, vagy 7) ) az IMC -t 1,2-re (ezt is majdnem) a ram az 1,6V atöbbit hagytam, illetve 23-as szorzó mint mindig és 162 Mhz-es BCKL (azaz 3664 Ghz) szal az a kérdésem,
amint a BCKL-t 165-ösre (vagy 163-ra) akarom rakni, akkor megáll (lefagy) az egér és rá 5-10 (inkább 5 ) másodpercre leáll a gép, rá egy 5 mp-re megint beindul (és zúgnak a fülembe a ventik ) am 71-72fokos volt a melegebb mag!
nem lehetséges sehogysem 3,7-et kihozni belőle? Mert ha nem akkor (ha igen akkor is 😃 ) megveszem a 13 pro-t majd jövő hónapban vmikor 😀
i5 2500K a legjobb gaméra első osztályu áru
ilyen alapon akkor 2700k... az meg már részlet kérdés hogy nem éri meg, dehát több szálas, nagyobb órajel....ha a te szemszögedből nézzük
ajj haggyuk már, mindig csak bu*ultok 😆 más szó nem sikerült ki 😆
i5 2500K a legjobb gaméra első osztályu áru
ilyen alapon akkor 2700k... az meg már részlet kérdés hogy nem éri meg, dehát több szálas, nagyobb órajel....ha a te szemszögedből nézzük
Egy i5 2500k is bőven megteszi.
na lássuk mivan akkor ha dcman-nak van igaza: vegyél 120 ezerért vmi faxa asus rog-os lapot, rakjál bele egy intel sandy-e 3960x procit, azt még tuningolni se kell, 3,9 ghz turbó, 12 szálon. és kidobtál kb 350 ezeret 2 cuccért.... na zsírak vagyunk 😃
csak az a 2 cucc kicsit elégé ütös cucc...persze vehet az ember a 2 magos procijára is hütöt és azt huzza de a 2 mag az akor is 2 mag marad..jo hogy tuningal odaver sok 4 magost de....
Pl. pentium dual core E6300 2800MHz ---> 4000 MHz
Core 2 Duo E7500 2930 MHz ---> 4000 MHz
Itt egy link az E7500-ról, egy jobb lappal meg hűtővel mehet neki a 4500 MHz is.
[LINK]
ismerd már el hogy tévedtél...
azért mondom hogy persze igazatok van ti profik vagytok jobban tudjátok szal ha ti azt mondjátok hogy huzhatja akor huzza
tudnál emelni de elég keveset ez nem olyan tuningolos fajta proci az a baj..nem érdemes nagyon vennél rá másik hütöt akor sem......intelnél a K-s végzödésü procik a jol tuningolhatok amd-nél meg a Black editon procik
Omg...
3.6Ghz-ig stabil a proci 1,45v-on 😉
Tehát a mostani duplájára húzhatja az tényleg nem sok 😂
és esetleg tudnál nekem segíteni hogyan tudnám megemelni? és hogy kell-e rá másik hűtő vagy sem?!
Ha nem is fagy csak úgy, akkor is érdemes tesztelni valamilyen progival a stabilitást.
Enyém sem bírja a 220 as FSB-t, enyém nem is indul el.
A ventillátor jó hűti a procit? mert lehet az az oka a leállásnak.
ja bocs 😃, ***on most 10 e környékén van, de rem tudok majd ettől a sráctól venni, felvételi után persze 😞 szombaton 10 órakor (istenem csinálj szombaton 9: 55 -kor egy nagy katasztrófát 😃😉
én is most szombaton felvételizek 😆
nem tudod véletlenül a kérdéseket?? 😃, bár 4-es - 5-ös vok 😃
Hello!!
Megint megpróbáltam a 3,7 Ghz-et, de... tudjátok már a cpu coltot 1,3-ra (majdnem, kb 1,28, vagy 7) ) az IMC -t 1,2-re (ezt is majdnem) a ram az 1,6V atöbbit hagytam, illetve 23-as szorzó mint mindig és 162 Mhz-es BCKL (azaz 3664 Ghz) szal az a kérdésem,
amint a BCKL-t 165-ösre (vagy 163-ra) akarom rakni, akkor megáll (lefagy) az egér és rá 5-10 (inkább 5 ) másodpercre leáll a gép, rá egy 5 mp-re megint beindul (és zúgnak a fülembe a ventik ) am 71-72fokos volt a melegebb mag!
ja bocs 😃, ***on most 10 e környékén van, de rem tudok majd ettől a sráctól venni, felvételi után persze 😞 szombaton 10 órakor (istenem csinálj szombaton 9: 55 -kor egy nagy katasztrófát 😃😉
én is most szombaton felvételizek 😆
Egész jó áron van, én tavaly 6500-ért vettem, de láttam 7500-ért is. 2 magos procikhoz elég 4 GHz-nél.
7000 ft újonnan : kaphatok véleményt? 😃 am [url]http://***/apro/uj_arctic_freezer_13_es_freezer_13_pro/hsz_1-50.html[/url]
http:// hardver apro. hu/apro/uj_arctic_freezer_13_es_freezer_13_pro/hsz_1-50.html
a szpészeket töröljétek ki!
és a mostani ramjaim bírnák a húzást?
nem nagyon 😃 ugy sincs értelme , am irtam gépedhez
Ott hoz leginkább eredményt a proci húzás, ahol proci limit van.
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van nekem egy intel core 2 duo e8500-as procim amit szeretnék olyan 4 ghz-ig húzni. mien hűtőt vásároljak vagy hogy an tudom ezt elérni. Az LN2-őt azért kihagyom még 😀😃
Szerintem hagyd a francba nekem is core2duo-m van és hiába húzod semmi értelme egy dekával nem lesz gyorsabb vagy elvezhetőbb csak instabilabb a rendszer ennyi
? azé' valamennyit csak ér :S
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van nekem egy intel core 2 duo e8500-as procim amit szeretnék olyan 4 ghz-ig húzni. mien hűtőt vásároljak vagy hogy an tudom ezt elérni. Az LN2-őt azért kihagyom még 😀😃
Szerintem hagyd a francba nekem is core2duo-m van és hiába húzod semmi értelme egy dekával nem lesz gyorsabb vagy elvezhetőbb csak instabilabb a rendszer ennyi