A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
thug85 avatar
Én az RC-t használom már amióta elérhető, de idáig semmi problémám nem volt vele.
Illetve annyi, hogy az új Riddick nem ismeri fel az oprendszert, és nem települ.
0
0
0
0
Flash avatar
A 7600 RTM-en már nekem is minden műxik, előtte 7229 volt a gépemen, de azzal nagyon súlyos gondok voltak...!
0
0
0
0
roberto888 avatar
A legújabb!😆 Az RTM!😆 Igaz nem használom de nem baj!😆
0
0
0
0
no avatar
szerintetek eddig meik build a legjobb?
0
0
0
0
zola1995 avatar
az rtm verzióhoz van olyan kód hogy örökre lehessen használni?
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
hát teljes win 7 elvileg csak vmikor októberben lesz,de az RTM változat elérhető,azon már csak nagyon kevés dolgot fognak változtatni,én RC-t használok,Nekem bevált
0
0
0
0
pakai93 avatar
nem tudja vki mikor lesz vmi biztos teljes win7 amit érdemes feltenni??
0
0
0
0
zsoltika12 avatar
azt probalom de nem nagyon jarok sikerel😢
0
0
0
0
Flash avatar
Van hozzá már egy csomó aktivátor! Nézz szét gugliba!
0
0
0
0
zsoltika12 avatar
valaki tud kuldeni egy windows 7 RTM verzios activalo kodot meg koszonem elore is😀?
0
0
0
0
Flash avatar
Peterboy90 írta:
hi most tettem fel tegnap a win7et és azelött xpthasználtam és ha megnyitottam a számitógép és ott van hogy c helyi lemez d dvd és ott volt a webkamera is és a win 7ben eltünk hogy tudnám megtalálni a camot?

Sztem a vezérlőpultban keresd a csatlakoztatott eszközöknél, és onnan elvileg át tudod rakni a saját gépbe. (ha esetleg hülyeséget írtam, akkor bocs!)
0
0
0
0
thug85 avatar
Rage írta:
Windows 7 Full

A Microsoft bejelentette, hogy eltörli a Winidows 7 E verziót, és európába is a IE-vel jön

Lehet örvendezni! 😀 Megúszuk azt a fura helyzetet, hogy lett volna újonan telepített operációs rendszerünk, netünk, de nem lett volna böngésző hozzá.Lesarkítva így nézett volan ki a helyzet október 22-től, ha nem találnak megfelelő megoldást az EU döntésére, amely nem engedélyezte olyan Windows 7 operációs rendszerek forgalmazását, amely megsérti a böngészők monopóliumára vonatkozó döntésüket. A elképzelés szerint, a felhasználó maga választhatja ki, melyik browsert kívánja használni. Az EU ugyan hivatalosan még nem fogadta el a módosítást, de a pozitív visszajelzések alapján a redmondi szoftver óriás, bejelentette, hogy nem adja ki az internet explorer nélküli változatot.

Forra's:www.gomax.hu

Én meg azt olvastam, hogy telepítéskor lehet majd választani böngészőt. De vajon milyen böngészők közül lehet majd választani.
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
hi most tettem fel tegnap a win7et és azelött xpthasználtam és ha megnyitottam a számitógép és ott van hogy c helyi lemez d dvd és ott volt a webkamera is és a win 7ben eltünk hogy tudnám megtalálni a camot?
0
0
0
0
Rage avatar
Windows 7 Full

A Microsoft bejelentette, hogy eltörli a Winidows 7 E verziót, és európába is a IE-vel jön

Lehet örvendezni! 😀 Megúszuk azt a fura helyzetet, hogy lett volna újonan telepített operációs rendszerünk, netünk, de nem lett volna böngésző hozzá.Lesarkítva így nézett volan ki a helyzet október 22-től, ha nem találnak megfelelő megoldást az EU döntésére, amely nem engedélyezte olyan Windows 7 operációs rendszerek forgalmazását, amely megsérti a böngészők monopóliumára vonatkozó döntésüket. A elképzelés szerint, a felhasználó maga választhatja ki, melyik browsert kívánja használni. Az EU ugyan hivatalosan még nem fogadta el a módosítást, de a pozitív visszajelzések alapján a redmondi szoftver óriás, bejelentette, hogy nem adja ki az internet explorer nélküli változatot.

Forra's:www.gomax.hu
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Gyorsbb de nem sokkal egy példa nekem a gta iv xp alatt 30 másodperc alatt töltött be windows 7 en 1 perc alatt vistan 2 perc alatt
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Gyorsbb de nem sokkal egy példa nekem a gta iv xp alatt 30 másodperc alatt töltött be windows 7 en 1 perc alatt vistan 2 perc alatt
0
0
0
0
no avatar
még az lenne a kérdséem hogy gyorsabb sokkal a win 7 mint a vista?
0
0
0
0
MaliDual avatar
probáljátok meg ezt [LINK] a vistasat rakd föl annyi bitest amilyen az oprendszered
0
0
0
0
MaliDual avatar
Nekem fölrakta az agp-s kártyához a drivert.csak jót kell letölteni
0
0
0
0
levi27 avatar
zsoltika12 írta:
fel tetem a 7 -et es nem kapok a videokarinak megfelelo drivert csak vistarasegitsetek kerlek😞😞

Ugyan ez a bajom csak nekem agp-s karihoz nincs driver😞a vista-s nem jó hozzá mert nem ismeri fel 😢
0
0
0
0
zsoltika12 avatar
fel tetem a 7 -et es nem kapok a videokarinak megfelelo drivert csak vistarasegitsetek kerlek😞😞
0
0
0
0
no avatar
és akkor érdemes felrakni, vagy haggyam a vistát?
0
0
0
0
Flash avatar
Geri9412 írta:
MaliDual írta:
Geri9412 írta:
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne h sem a vista (32-64 bit),sem a win 7 RC,RTM nem megy fel a gépemre. Már nagyon sok dolgot kipróbáltam,nekem elég alaplapgyanús,már a legújabb bios van rajta,de nem lett jobb.
Amikor DVD-ről bootolok akkor a telepítés elején (amikor bekéne adnia a nyelvválasztót) egyszerűen megáll és nem megy tovább.😞
Ha vki tud erre megoldást nagyon megköszönném!😀

Ha proci húzva van akkor állítsd vissza, mindent állíts vissza eredetire. nekem ez volt a baj húzott procival akartam telepíteni és nem ment föl. visszaraktam eredetire és egy nyikkanás nélkül fölment.

Nem volt húzva,már megpróbáltam 1Gb-t rammal is és kisebb proci órajellel(3Ghz-->2Ghz),de semmi nem használt,windowsból a telepítés addig megy ameddig újra nem kell indítani a gépet,utána amikor folytatni akarja megáll...😕
Az alaplapommal lenne a gond?

Ha bios-ból bootolsz, akkor pedig folytania kéne...
0
0
0
0
thug85 avatar
Tibi019 írta:
ha felrakom az rc-t akkor azt meddig tudom használni?

2010 júliusig. De frissítést már csak augusztus végéig csinálnak hozzá.
0
0
0
0
no avatar
ha felrakom az rc-t akkor azt meddig tudom használni?
0
0
0
0
Geri9412 avatar
MaliDual írta:
Geri9412 írta:
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne h sem a vista (32-64 bit),sem a win 7 RC,RTM nem megy fel a gépemre. Már nagyon sok dolgot kipróbáltam,nekem elég alaplapgyanús,már a legújabb bios van rajta,de nem lett jobb.
Amikor DVD-ről bootolok akkor a telepítés elején (amikor bekéne adnia a nyelvválasztót) egyszerűen megáll és nem megy tovább.😞

Ha proci húzva van akkor állítsd vissza, mindent állíts vissza eredetire. nekem ez volt a baj húzott procival akartam telepíteni és nem ment föl. visszaraktam eredetire és egy nyikkanás nélkül fölment.

Nem volt húzva,már megpróbáltam 1Gb-t rammal is és kisebb proci órajellel(3Ghz-->2Ghz),de semmi nem használt,windowsból a telepítés addig megy ameddig újra nem kell indítani a gépet,utána amikor folytatni akarja megáll...😕
Az alaplapommal lenne a gond?
0
0
0
0
Flash avatar
Kmisi99 írta:
Mostmár szakítok a winfos 7 el több változatot is próbáltam de nem tetszik neki a gépem

Ha egy ilyen gép nem tetszik a Win7-nek, akkor nem is veszek új gépet! 😆
0
0
0
0
MaliDual avatar
Geri9412 írta:
Sziasztok!

0
0
0
0
ROBIN avatar
Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. Elmentem nyaralni és le jelszavaztam a gépet de mire visszaértem elfelejtettem. Tudna valaki segíteni hogy hogy tudnám kiiktatni a jelszót vagy legalább ujjat adni?? Nekem bármilyen módszer jó még a parancs soros is. Léci segítsetek sürgős! THX! Ja azt elfelejtettem hozzátenni hogy Windows 7 -em van és egy fiók van az is a rendszergazda vagyis én. Erre kéne megoldás. És csökkentett módban ugyanúgy behozza a jelszókérést!
0
0
0
0
Geri9412 avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mostmár szakítok a winfos 7 el több változatot is próbáltam de nem tetszik neki a gépem
0
0
0
0
ROBIN avatar
Ja azt elfelejtettem hozzátenni hogy Windows 7 -em van és egy fiók van az is a rendszergazda vagyis én. Erre kéne megoldás. És csökkentett módban ugyanúgy behozza a jelszókérést!😢😢😢😢😢😢
0
0
0
0
zelcsi avatar
ROBIN írta:
Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. Elmentem nyaralni és le jelszavaztam a gépet de mire visszaértem elfelejtettem. Tudna valaki segíteni hogy hogy tudnám kiiktatni a jelszót vagy legalább ujjat adni?? Nekem bármilyen módszer jó még a parancs soros is. Léci segítsetek sürgős! THX! 😢😢😢😢😢😢😢
van egy op crack nevű progi,linux-os,az feltöri!!!leszeded kiírod,aztán cd-ről boot-olsz!magától elindul és feltör a gépen minden jelszót!
0
0
0
0
Szamp avatar
ROBIN írta:
Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. Elmentem nyaralni és le jelszavaztam a gépet de mire visszaértem elfelejtettem. Tudna valaki segíteni hogy hogy tudnám kiiktatni a jelszót vagy legalább ujjat adni?? Nekem bármilyen módszer jó még a parancs soros is. Léci segítsetek sürgős! THX! 😢😢😢😢😢😢😢

Hát ez nagyon vicces. Most nem lehet neked túl jó!
0
0
0
0
no avatar
próbád meg csökkentett módban elindítani....
0
0
0
0
ROBIN avatar
0
0
0
0
zelcsi avatar
halalfej írta:
És VGA-hoz van Win7-es driver.
van hozzá driver!
0
0
0
0
kovi avatar
ha írtak ki rá drivert akkor van
0
0
0
0
halalfej avatar
És VGA-hoz van Win7-es driver.
0
0
0
0
kovi avatar
Zaktarada írta:
Lenne egy olyan kérdésem hogy aki w7-et használ az milyen drivereket használ xp-set vagy vistásat? Pl:vga

xp-s drivereket nem fogad el a win 7, de a vistás jó hozzá
0
0
0
0
Zaktarada avatar
Lenne egy olyan kérdésem hogy aki w7-et használ az milyen drivereket használ xp-set vagy vistásat? Pl:vga
0
0
0
0
halalfej avatar
Kmisi99:
Próbáld azt hogy játékikon->Tulajdonságok->Kompatibilitás->Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban és átállítod Vistára.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát ez nem igaz senki sem segít
0
0
0
0
levi27 avatar
Nekem ez se lessz fent mert a vga-t nem ismeri be vagyis legalábbis az illesztőjét nem 😢
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Kérlek az enyimre is válaszoljatok
0
0
0
0
halalfej avatar
Biztos hogy menni fog rajta, mert ajánlotton DirectX 9.0 videokártya kell neki.
0
0
0
0
zola1995 avatar
a teljes W7 menne DX10 ? vagy csak DX11 menne?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció