Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ilosz avatar
kedves nite a windows phone-nak és az androidnak van a legnagobb jövője a mobilpiacon!(ezt fáj kimondani de így van)
Igazad van,a meego-nak most nincs jövője de ha az intel ráfekszik a témára akkor nyerő lesz az is
0
0
0
0
niteforce avatar
lapartman: nem sértés volt de ugyanúgy isteníti ő a symbiant mint te az intel core i3-mat.
de a telefonos témában igazad van.

windows phone-ról mindenkinek megvan a véleménye, szerintem a kezelőfelület fos, ami viszont tény, hogy sokkal kevesebb alkalmazás van rá, mint egy androidra. blackberry üzletembereknek való, nem fogunk blackberryt ajánlani facebookra. IOS nem tudom hogy jön a képbe ebben az árkategóriában, Meegoo-nak szintén az a baja mint a WP7-nek, és még nagyon kevés telón fut az, a támogatás nem lesz akkora mint az androidnál vagy az ios-nél.
0
0
0
0
ilosz avatar
de ti csakis az androidos telefonokat istenítitek!
A windows phone,blackberry,ios,symbian/meego telefonokat semminek nézitek/veszitek
0
0
0
0
GAMER2 avatar
niteforce írta:
a legend az már régi telefon én így állítanám a rangsort:

Wildfire S- Galaxy Ace- Acer
nálam nagyon fontos a kezelőfelület ezért az acer az utolsó.

Nagyon szépen köszönöm a kitartó segítségedet!😃 Most elment tesóm egyetemre, de majd megmutatom neki ha hazaért.😀
0
0
0
0
niteforce avatar
ilosz írta:
jó akkor hívjuk ezt a fórumot "agyonhypeolt android telefonok vételének"

lásd be hogy jobb mint a symbian.
0
0
0
0
ilosz avatar
jó akkor hívjuk ezt a fórumot "agyonhypeolt android telefonok vételének"
0
0
0
0
niteforce avatar
a legend az már régi telefon én így állítanám a rangsort:

Wildfire S- Galaxy Ace- Acer
nálam nagyon fontos a kezelőfelület ezért az acer az utolsó.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
niteforce írta:
jó teló, de én inkább a HTC wildfire S és a samsung galaxy Ace közül dönteném el hogy melyiket vegyem.

Nah leszűkítem a kört!: Samsung Galaxy Ace
HTC Legend😳
Wildfire S
ChaCha
Acer S100 Liquid😀
0
0
0
0
niteforce avatar
ilosz írta:
csak az a baj,hogy a symbiant most tudta az android megelőzni Angliában!
Ennyit a többségröl.....

de megelőzte, vagyis már többen használnak androidot. Miért? mert jobb.
0
0
0
0
ilosz avatar
csak az a baj,hogy a symbiant most tudta az android megelőzni Angliában!
Ennyit a többségröl.....
0
0
0
0
niteforce avatar
ilosz írta:
az én válszom teljesen reális,mert a symbian még helyt tud állni

pedig már rajtad kívül mindenki, a nokia is belátta hogy teljesen elavult, és a változtatások ellenére sem tud versenyképes maradni.
Lassú, és nem érintőképernyőre tervezték.
0
0
0
0
ilosz avatar
az én válszom teljesen reális,mert a symbian még helyt tud állni
0
0
0
0
niteforce avatar
jó teló, de én inkább a HTC wildfire S és a samsung galaxy Ace közül dönteném el hogy melyiket vegyem.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
ilosz, ha tanácsot akarsz adni, akkor az "utálatod" vagy minek hívjam, felejtsd el és reális válaszokat adj.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
GAMER2 írta:
niteforce írta:
ilosz írta:
jajj de sok jó és szar telefon,csak az a baj hogy ti nem a chacha árkategóriájába ajánlottatok,így könnyű!😃
HTC 7 Pro
HTC 7 HD
Nokia N9
Nokia E7
Nokia X7

olyan vagy mint lapartman...
a wp7 nél kevés az alkalmazás, a Meego és a symbian pedig rosszabb mint az android.

Jólvan mobilokhoz nem értek😊

Am most találtam egy jónak kinéző cuccot, méghozzá az Acer S100 Liquidet erről vmi vélemény?
0
0
0
0
ilosz avatar
hát nem,mert még 4 évig támogatja a Nokia!😜
Mért mondtam bármit is az ellen hogy a chachát vegye meg?-.-
0
0
0
0
niteforce avatar
ilosz pusztán azért ajánl mindent csak nem androidost mert utálja, mert egyszer fogott egy HTC senstaion-t és nem volt rajta fájlkezelő. pedig van.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
ilosz írta:
jajj de sok jó és szar telefon,csak az a baj hogy ti nem a chacha árkategóriájába ajánlottatok,így könnyű!😃
HTC 7 Pro
HTC 7 HD
Nokia N9
Nokia E7
Nokia X7

a Symbian-t felejtsük el inkább...
0
0
0
0
GAMER2 avatar
niteforce írta:
ilosz írta:
HTC 7 Pro
HTC 7 HD
Nokia N9
Nokia E7
Nokia X7

a wp7 nél kevés az alkalmazás, a Meego és a symbian pedig rosszabb mint az android.

Jólvan mobilokhoz nem értek😊
0
0
0
0
niteforce avatar
ilosz írta:
HTC 7 Pro
HTC 7 HD
Nokia N9
Nokia E7
Nokia X7

0
0
0
0
ilosz avatar
HTC 7 Pro
HTC 7 HD
Nokia N9
Nokia E7
Nokia X7
0
0
0
0
randal avatar
GAMER2 írta:
GAMER2 írta:
ilosz írta:
neked is!😃

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Majd ha hazaérek suliból megmutatom neki hogy miket ajánlottatok a ChaCha ellen.😀

Nah megmutatam neki, de csak a ChaCha tetszik neki a legjobban. De viszont régebben muattam neki a Wildfire S-t, és az még tetszett neki. Szerintetek a ChaCha vagy a Wildfire S? 😎

A választék:Samsung Galaxy Ace
Motorola Defy😎
Samsung i5700 Spica
LG Optimus
HTC Desire
HTC Salsa
Motorola Milestone
HTC 7 Trophy
HTC ChaCha
HTC Wildfire S

Ti melyiket választanátok?😂

Én olyat vennék ami frissíthető Android ICS-re.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
kalashnikoff írta:
GAMER2 írta:
ilosz írta:
neked is!😃

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Majd ha hazaérek suliból megmutatom neki hogy miket ajánlottatok a ChaCha ellen.😀

Nah megmutatam neki, de csak a ChaCha tetszik neki a legjobban. De viszont régebben muattam neki a Wildfire S-t, és az még tetszett neki. Szerintetek a ChaCha vagy a Wildfire S? 😎

Wildfire S jobb.
[LINK]

Jólvan, köszi a választ!
0
0
0
0
GAMER2 avatar
GAMER2 írta:
ilosz írta:
neked is!😃

A választék:Samsung Galaxy Ace
Motorola Defy😎
Samsung i5700 Spica
LG Optimus
HTC Desire
HTC Salsa
Motorola Milestone
HTC 7 Trophy
HTC ChaCha
HTC Wildfire S

Ti melyiket választanátok?😂
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
GAMER2 írta:
ilosz írta:
neked is!😃

Wildfire S jobb.
[LINK]
0
0
0
0
R3mZy avatar
Samsung Galaxy Ace nekem ilyen van, egyszerüen nem birok rá panaszkodni, az internet nagyon gyors rajta, hangos a hangszóró egyszerüen profi telefon nagyon jol eltalálták, aki vásárolni szeretne érdeklődjön utána! Nagyon jó választás
0
0
0
0
GAMER2 avatar
ilosz írta:
neked is!😃

0
0
0
0
flyaway2 avatar
GamerfromUA: Pedig a live with walkman egy elég jó telefon kiváló külsővel...Nem tudom hogy szerinted miért néz ki rosszul... Egy IPhone 3-at odaver. [LINK]
0
0
0
0
niteforce avatar
szia, jó éjszakát 😂😂
0
0
0
0
ilosz avatar
akkor én is ajánlok😃
Nokia Asha 302
Okosabb,szebb,gyorsabb,olcsóbb mi kell még?😆
0
0
0
0
niteforce avatar
ilosz írta:
ja az x10 mini pro-ra gondoltam😃
Jó de ha ez kell a tagnak,mert ő nagy fb kocka akkor azt fogja megvenni😀
Szerinted akkor mért nem nézett más telefont?

jó ha azt szeretné nagyon akkor nyilván azt veszi.
én csak ajánlottam alternatívát, amik az én szempontjaim alapján jobbak, és az ő szempontjait nézve azokon is kiválóan lehet facebookozni.
0
0
0
0
ilosz avatar
ja az x10 mini pro-ra gondoltam😃
Jó de ha ez kell a tagnak,mert ő nagy fb kocka akkor azt fogja megvenni😀
Szerinted akkor mért nem nézett más telefont?
0
0
0
0
niteforce avatar
a HTC-nek 2,6 "
a mini pronak 3"
már kényelmesebb kezelni.

a külön arra a telefonra optimalizált facebookon kívül pedig nagyon rossz egy akkora kijelzőn böngészni.
vagy ott a samsung galaxy gio is.
0
0
0
0
ilosz avatar
igen csak annak nincs olyan jó stílusa és ugyanakkora a kijelző😜
0
0
0
0
niteforce avatar
én nem vennék ilyet a pici kijelzője miatt. Egy filmet nem lehet normálisan megnézni rajta, sok alkalmazás használata nehezül meg, nem is kényelmes egy ilyen pici kijelzőt kezelni, nézni.
Ha mindenképpen kell a qwertz billentyűzet, akkor a Sony Ericsson Xperia Mini Pro-t ajánlom. Csak 2 mozdulatba kerül kirakni egy facebook parancsikont vagy egy widgetet kirakni a főképernyőre.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
ilosz írta:
a célra megfelel,de bővebben itt:
mobilarena.hu/teszt/htc_chacha_facebookra_epitve/eloszo_tartozekok.html

Ezt már láttam😀 Csak gondoltam megkérdezlek titeket is, hogy mi a véleményetek róla,vagy esetleg vkinek hátha ilyen van, és megtudta volna velem osztani a tapasztalatait😃
0
0
0
0
ilosz avatar
a célra megfelel,de bővebben itt:
mobilarena.hu/teszt/htc_chacha_facebookra_epitve/eloszo_tartozekok.html
0
0
0
0
GAMER2 avatar
ilosz írta:
Engedélyezem a megvételét!😃

Bőveben? Van vmi véleményed róla??😃
0
0
0
0
ilosz avatar
Engedélyezem a megvételét!😃
0
0
0
0
GAMER2 avatar
kalashnikoff írta:
GAMER2 írta:
Sziasztok! Tesóm szeretne vmi okostelefont venni magának, és legfőképp facebookozni használná.😜 Én a HTC ChaChát ajánlottam neki.😀 Erről mi a véleményetek?😃

facebook-ra a legtökéletesebb. Rosszat igazából nem tudok(tudnék) mondani róla, már elég ha látom hogy HTC, az mindent elárul 😀

Köszi a gyors választ! Akkor marad a ChaCha😎
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
GAMER2 írta:
Sziasztok! Tesóm szeretne vmi okostelefont venni magának, és legfőképp facebookozni használná.😜 Én a HTC ChaChát ajánlottam neki.😀 Erről mi a véleményetek?😃

facebook-ra a legtökéletesebb. Rosszat igazából nem tudok(tudnék) mondani róla, már elég ha látom hogy HTC, az mindent elárul 😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
zte minek nem? nagyon jó gyártó világ ranglistán 3.
0
0
0
0
GamerfromUA avatar
Zte tutti fi x nem!
akkor Samsungok közzül valamilyet!
0
0
0
0
molfer98 avatar
[LINK]

Szerintem vegyél egy iphone 3gs-t 😃
0
0
0
0
GamerfromUA avatar
az a gond hogy sok pénzem nincs de a régi telóm (Nokia 5310) már xarrá ment szóval
a pénz annyira nem akadáj !
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát mennyi az x10 az korrekt teló bár attól függ mennyibe kerül. Egyébként van még más gyártó is. pl zte skate sony e xperia pro vagy valami jobb samsung.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció