A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tooth9 avatar
gyula001 írta:
meg kéne próbálni a win 7-et fölrakni csak nem tudom melyiket mert van egy csomó verzió belőle valaki help😀

Windows 7 RTM 7600 nekem ez van. 64 bites. Magyar az egész. Telepítésnél ki lehet választani, hogy magyar legyen! 😉 És megvagyok vele elégedve.
0
0
0
0
gyula001 avatar
szerintem is inkább várok még vele😃
0
0
0
0
gyula001 avatar
meg kéne próbálni a win 7-et fölrakni csak nem tudom melyiket mert van egy csomó verzió belőle valaki help😀
0
0
0
0
beci9405 avatar
Win7-nél nincsenek olyan problémák hogy a crack-es játékokat nem nagyon futtatja mert nekem a 64 bit-es vistám kinem állja ezeket csak is eredeti meg a monitorom és vibrál iylenkor játék közben???
0
0
0
0
pakai93 avatar
de ha olcsóbb memóriát szeretnél és nem olyan olcsót ami gagyi akkor én a Kingmax-ot ajánlom nekem is az van a gépemben 2x 2gb, ebből 2gb 1066MHz-es DDR2-es memória 6600Ft körül mozog...
0
0
0
0
tooth9 avatar
Igen, szerintem minimum 2GB!😀
Vegyél Kingston HyperX!-et,1066mhz-t vagy Corsair,OCZ-t. Ezek nagyon megbízhatóak, és jók is. 😀
0
0
0
0
no avatar
szerintem nagyon király op.rendszer.

gyorsabban bootol be a gép. az automatikusan induló prg. sokkal hamarabb töltődnek be, a game-ek gyorsabbak...jó!
0
0
0
0
tooth9 avatar
Nekem alapból magyar az RMT! És jobban mennek a 64 bitesen a játékok, mint 32 bitesen! 😀
0
0
0
0
mtrelax avatar
tényleg ti hol találtatok a win7 build 7600 rtm-hez (64 bites) magyarítást?
0
0
0
0
gyula001 avatar
ASUS P5QL SE S775 alaplap
Intel S775 Pentium Dual Core E5400 2,7GHz BOX processzor
Kingmax 2GB DDR2 PC2-8500 1066MHz memória
XFX ATI HD4870 1GB DDR5 (HD-487A-ZWFL) PCI-E videókártya
LC Power 550W 6550GP2 ATX pPFC 14cm tápegység
ez lesz az új gép
0
0
0
0
NoysR avatar
nekem mióta kiadták azóta fentvan és magyarosítva is van és nagyon meg vagyok elégedve vele...
0
0
0
0
Flash avatar
😀 Az attól függ milyen gépet veszel!
0
0
0
0
gyula001 avatar
most veszek egy új gépet szerintetek megéri fölrakni a win 7-et😊
0
0
0
0
Flash avatar
Van már magyar 64 bites is, azon gondolkodám...
0
0
0
0
Bewy avatar
én pl win7 64bites verziójával szenvedtem kicsit mire találtam rá vírusírtót ami jó meg normális aktivátort. de olyan magyarosítást nem találtam ami működik is
0
0
0
0
Flash avatar
Lehet h nekem is váltanom kéne 64 bitre mán...
A hétköznapi programok többsége jó 64 bitre? (Pl: lejátszók, audio-video szerkesztők, tömörítők, cpu-z, gpu-z, everest stb.)
És a játékok jobban mennek 64 biten?
0
0
0
0
tooth9 avatar
Na leszedtem az RTM-et, 64 bites, majdnem 2x olyan gyors mint az előbbi 32 bites. 😃 Tetszik, könnyű használni. 😃
0
0
0
0
Flash avatar
Bandi094 írta:
feltettem a Windows 7 , de nem tudom feltenni a nyomtató driverét , mit csináljak , tegyem vissza az XP-t?😢
nyomtató: hp deskjet 656c

Nekem HP Deskjet F2180 van, én sem tudtam felrakni a driver cd-jét, de nekem vezérlőpultból tökéletesen működik. 😀
0
0
0
0
Bandi094 avatar
feltettem a Windows 7 , de nem tudom feltenni a nyomtató driverét , mit csináljak , tegyem vissza az XP-t?😢
nyomtató: hp deskjet 656c
0
0
0
0
Zaktarada avatar
tudd valaki aktivátort a windows7 hez mert nekem ami van azt ha elindítom elvileg aktiválja , újra indítom a gépet és nincsen aktiválva.
0
0
0
0
thug85 avatar
Itt most nem az a lényeg, hogy elég vagy nem hanem az, hogy miért nem működik.😀
De ha mindent jól dugtál be, akkor ötletem sincs.
0
0
0
0
Flash avatar
Használd azt amelyik műxik, oszt kész!
1 meghajtó bőven elég 1 gépbe!
0
0
0
0
b665 avatar
Sziasztok.Felraktam a windows7 Ultimate-t.De valamilyen oknál fogva nem olvassa be a dvd olvasóban lévő dvdket.Felpörgeti a lemezt aztán megáll.A gép meg csak gondolkozik.A sajátgép amúgy mutatja hogy van dvd olvasóm.Egyébként nem ment tönkre mert xp alatt tökéletesen működik.Az eszközkezelő szerint jó és az illesztő is naprakész.Nem értem mi baja van.Már vagy 3x újraraktam de nem javult meg.Amúgy van 1 dvd íróm is de azzal semmi gond nincs.Kérlek segítsetek!!!!
0
0
0
0
no avatar
érdekes.

én a Bionic commando-t a win7 nyomtam végig...sli-vel.

Most az Arma 2-t nyomom, és ezzel sincs probléma. A legújabb driver-t raktad fel? 190.38 win7 ??
0
0
0
0
vorago avatar
nekem fent van a win 7,szuperul működik is csak az nvidia driver rosszalkodik rajta,szóval nem tudtam még kipróbálni rendesen egy game-et sem rajta.
0
0
0
0
no avatar
Az RTM-el nincs semmi probléma. Meg nem kell félni, hogy 1 év után lejár, már régen van hozzá aktivátor. Az RTM (7600) merem ajánlani...
0
0
0
0
s3ctorr avatar
én még nem rakom fel mert nem stabil. meg ha lejér az 1 év próbaidő akkor rakhatom ujra az xpt vagy várhatok a normális win7re
0
0
0
0
defdani avatar
windows 7 szerintem jobb mint a vista
0
0
0
0
no avatar
Kivágásnál, a forrás mappa eltűnik, csak a cél mappa marad meg. Ne cut-kivágást csinálj, hanem copy-másolást! Ez mindenütt így működik...nem csak a windows-nál...
0
0
0
0
Nedadam avatar
nekem meg az a bajom a winfos 7 el hogy kivágok 1 mappábol valamit majd beilleszteném 1 másik mappába akkor eltűnik a cucc 😲
0
0
0
0
no avatar
tooth9 írta:
Nekem az lenne a bajom a Windows 7-el, hogy nem találom a Hálózati kapcsolatokat, azon belül a Speciális kapcsolatokat, a Hamachival kapcsolatban. Mert nem tudok Flatout 2-vel multizni, és azt ajánlották, hogy itt kell valamit átállítani, de nem találom. 😞

talán itt megtalálod amit keresel:

Vezérlőpult\Hálózat és internet\Hálózati és megosztási központ\Speciális megosztási beállítások
0
0
0
0
tooth9 avatar
Nekem az lenne a bajom a Windows 7-el, hogy nem találom a Hálózati kapcsolatokat, azon belül a Speciális kapcsolatokat, a Hamachival kapcsolatban. Mert nem tudok Flatout 2-vel multizni, és azt ajánlották, hogy itt kell valamit átállítani, de nem találom. 😞
0
0
0
0
no avatar
Letöltöd mondjuk az Imgburn prg-t.
[LINK]

Feltelepíted. A magyar nyelvi file-t, bemásolod, a languages mappába. Elindítod-> Tools -> Settings -> átállítod a nyelvet magyarra.

ezek után -> Mód -> Lemez írása -> A forrásnál kitallózod az iso file-t, beállítod az írási sebességet, és az írást a lemez ikonokra kattintva el is kezdi.
Ha végzett kész a telepítő dvd...
0
0
0
0
no avatar
heló!
Letöltöttem a windows 7 et és kiakarom irni boot dvd-re csk nemtom hogy .
Egy Iso fájl van benne csak nemtom hogy kicsomagoljam vagy mit kell csinálni vele?
0
0
0
0
no avatar
Szia zelcsi!

Hát ennek én is örülök. A vistával szenvedtem eleget. Eddig a win7 remekel (kopp-kopp-kopp)!

A tervező prg-t, amin dolgozom (Solid Edge ST) akarom még kipróbálni, remélem itt sem lesz probléma...

Ja még egy észrevétel!

A fórumokon arra is panaszkodnak, hogy aki egy kis OC-t eszközölt a gépén, annak nem mindenkinek működik rendesen a win7. Nálam szerencsére, ilyen probléma sem jelentkezett (kopp-kopp-kopp)... 😃
0
0
0
0
zelcsi avatar
szia barátom!örülök hogy jó lett a win 7 neked!
0
0
0
0
no avatar
Egy kis saját tapasztalat az x64 RTM-el!

Hosszú agyalás után után, úgy döntöttem, hogy feltelepítem a Win7-et. A telepítés előtt több fórumot is végig jártam, itthonit, és külföldit is egyaránt! Többen írták, hogy a legtöbb baj az integrált, illetve kártyás hangkártyákkal van, a kiadott Win7-es driverek, nem megfelelőek hozzájuk. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nekem is kellett keresnem új drivert, de nekem kifogástalanul működik. A másik a virtual driver-es prg. a daemon tools okoz sok mindenkinek fejfájást! Telepítéskor ad egy figyelmeztetést a win, de feltelepül rendesen, és megfelelően működik.
Eddig minden prg. feltelepült rendesen, és működik is ahogy kell neki.
A prg:
Ac3 , xvid 64bit , divx7 , winamp 5.56 , winrar 3.80 , flasfxp 3.77 beta , Eset smart security 4.0 , Ultraiso , daemon tools , ccleaner , TC 7.04 , a driverek...

Kipróbáltam még a Bionic Commando-t is. Sli-vel művszik rendesen. A vista után kész megváltás ez az op. rendszer.

Röviden ennyi, bár még lehetne ragozni...
0
0
0
0
Gero33 avatar
Már próbáltam, de +20db kevés volt neki, +30dbnél meg visszhangzott...de megoldottam, visszaraktam a jó öreg xp-t 😜
0
0
0
0
Flash avatar
A hangerőkeverőben, és a rögzítőeszközöknél is rakd maxra a jelszintjét a mikinek, és az egyéni fülön legyen bekapcsolva a +20db boost! (nálam alapban be van)
0
0
0
0
Gero33 avatar
Valaki tudna segíteni, hogy kell mikrofont beállítani Windows 7 alatt? Valamiét nagyon halkan veszi fel a hangot és a túloldalon nem hallani amit mondok. Előre is köszi a segítséget!
0
0
0
0
FeRR avatar
majd küldj linket PÜ-ben😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát az a full azt meg kell venni vagy letölteni amit meg most kiadtak az törvényesen letölthető de az biztos hogy amint fenlessz torrentbe letöltöm
0
0
0
0
zola1995 avatar
ha felvan téve a win7 érdemes lesz újra rakni azt a verziót ami októberbe jön ki?
0
0
0
0
Flash avatar
Próbálj másik aktivátort, hátha...
0
0
0
0
Bewy avatar
szerintem ha kijön a rendes win7 én is megpróbálom lecserélni a vistát arra, de nem tudom hogy lesz e hozzá kedvem hogy felrakjam :/
0
0
0
0
dave500 avatar
Most énis felrakok vmit😃
0
0
0
0
Nedadam avatar
én is asszem azt használook
0
0
0
0
no avatar
én a 7600TRM et használomm elég jó
0
0
0
0
Holey avatar
Nekem a 7100-as RC van fent, és miután 1picit ki takarítottam, minden tökéletesen működik!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció