Win7-nél nincsenek olyan problémák hogy a crack-es játékokat nem nagyon futtatja mert nekem a 64 bit-es vistám kinem állja ezeket csak is eredeti meg a monitorom és vibrál iylenkor játék közben???
de ha olcsóbb memóriát szeretnél és nem olyan olcsót ami gagyi akkor én a Kingmax-ot ajánlom nekem is az van a gépemben 2x 2gb, ebből 2gb 1066MHz-es DDR2-es memória 6600Ft körül mozog...
ASUS P5QL SE S775 alaplap
Intel S775 Pentium Dual Core E5400 2,7GHz BOX processzor
Kingmax 2GB DDR2 PC2-8500 1066MHz memória
XFX ATI HD4870 1GB DDR5 (HD-487A-ZWFL) PCI-E videókártya
LC Power 550W 6550GP2 ATX pPFC 14cm tápegység
ez lesz az új gép
én pl win7 64bites verziójával szenvedtem kicsit mire találtam rá vírusírtót ami jó meg normális aktivátort. de olyan magyarosítást nem találtam ami működik is
Lehet h nekem is váltanom kéne 64 bitre mán...
A hétköznapi programok többsége jó 64 bitre? (Pl: lejátszók, audio-video szerkesztők, tömörítők, cpu-z, gpu-z, everest stb.)
És a játékok jobban mennek 64 biten?
Sziasztok.Felraktam a windows7 Ultimate-t.De valamilyen oknál fogva nem olvassa be a dvd olvasóban lévő dvdket.Felpörgeti a lemezt aztán megáll.A gép meg csak gondolkozik.A sajátgép amúgy mutatja hogy van dvd olvasóm.Egyébként nem ment tönkre mert xp alatt tökéletesen működik.Az eszközkezelő szerint jó és az illesztő is naprakész.Nem értem mi baja van.Már vagy 3x újraraktam de nem javult meg.Amúgy van 1 dvd íróm is de azzal semmi gond nincs.Kérlek segítsetek!!!!
Kivágásnál, a forrás mappa eltűnik, csak a cél mappa marad meg. Ne cut-kivágást csinálj, hanem copy-másolást! Ez mindenütt így működik...nem csak a windows-nál...
tooth9 írta:
Nekem az lenne a bajom a Windows 7-el, hogy nem találom a Hálózati kapcsolatokat, azon belül a Speciális kapcsolatokat, a Hamachival kapcsolatban. Mert nem tudok Flatout 2-vel multizni, és azt ajánlották, hogy itt kell valamit átállítani, de nem találom. 😞
talán itt megtalálod amit keresel:
Vezérlőpult\Hálózat és internet\Hálózati és megosztási központ\Speciális megosztási beállítások
Nekem az lenne a bajom a Windows 7-el, hogy nem találom a Hálózati kapcsolatokat, azon belül a Speciális kapcsolatokat, a Hamachival kapcsolatban. Mert nem tudok Flatout 2-vel multizni, és azt ajánlották, hogy itt kell valamit átállítani, de nem találom. 😞
Feltelepíted. A magyar nyelvi file-t, bemásolod, a languages mappába. Elindítod-> Tools -> Settings -> átállítod a nyelvet magyarra.
ezek után -> Mód -> Lemez írása -> A forrásnál kitallózod az iso file-t, beállítod az írási sebességet, és az írást a lemez ikonokra kattintva el is kezdi.
Ha végzett kész a telepítő dvd...
heló!
Letöltöttem a windows 7 et és kiakarom irni boot dvd-re csk nemtom hogy .
Egy Iso fájl van benne csak nemtom hogy kicsomagoljam vagy mit kell csinálni vele?
Hát ennek én is örülök. A vistával szenvedtem eleget. Eddig a win7 remekel (kopp-kopp-kopp)!
A tervező prg-t, amin dolgozom (Solid Edge ST) akarom még kipróbálni, remélem itt sem lesz probléma...
Ja még egy észrevétel!
A fórumokon arra is panaszkodnak, hogy aki egy kis OC-t eszközölt a gépén, annak nem mindenkinek működik rendesen a win7. Nálam szerencsére, ilyen probléma sem jelentkezett (kopp-kopp-kopp)... 😃
Hosszú agyalás után után, úgy döntöttem, hogy feltelepítem a Win7-et. A telepítés előtt több fórumot is végig jártam, itthonit, és külföldit is egyaránt! Többen írták, hogy a legtöbb baj az integrált, illetve kártyás hangkártyákkal van, a kiadott Win7-es driverek, nem megfelelőek hozzájuk. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nekem is kellett keresnem új drivert, de nekem kifogástalanul működik. A másik a virtual driver-es prg. a daemon tools okoz sok mindenkinek fejfájást! Telepítéskor ad egy figyelmeztetést a win, de feltelepül rendesen, és megfelelően működik.
Eddig minden prg. feltelepült rendesen, és működik is ahogy kell neki.
A prg:
Ac3 , xvid 64bit , divx7 , winamp 5.56 , winrar 3.80 , flasfxp 3.77 beta , Eset smart security 4.0 , Ultraiso , daemon tools , ccleaner , TC 7.04 , a driverek...
Kipróbáltam még a Bionic Commando-t is. Sli-vel művszik rendesen. A vista után kész megváltás ez az op. rendszer.
A hangerőkeverőben, és a rögzítőeszközöknél is rakd maxra a jelszintjét a mikinek, és az egyéni fülön legyen bekapcsolva a +20db boost! (nálam alapban be van)
Valaki tudna segíteni, hogy kell mikrofont beállítani Windows 7 alatt? Valamiét nagyon halkan veszi fel a hangot és a túloldalon nem hallani amit mondok. Előre is köszi a segítséget!
meg kéne próbálni a win 7-et fölrakni csak nem tudom melyiket mert van egy csomó verzió belőle valaki help😀
Windows 7 RTM 7600 nekem ez van. 64 bites. Magyar az egész. Telepítésnél ki lehet választani, hogy magyar legyen! 😉 És megvagyok vele elégedve.
Vegyél Kingston HyperX!-et,1066mhz-t vagy Corsair,OCZ-t. Ezek nagyon megbízhatóak, és jók is. 😀
gyorsabban bootol be a gép. az automatikusan induló prg. sokkal hamarabb töltődnek be, a game-ek gyorsabbak...jó!
Intel S775 Pentium Dual Core E5400 2,7GHz BOX processzor
Kingmax 2GB DDR2 PC2-8500 1066MHz memória
XFX ATI HD4870 1GB DDR5 (HD-487A-ZWFL) PCI-E videókártya
LC Power 550W 6550GP2 ATX pPFC 14cm tápegység
ez lesz az új gép
A hétköznapi programok többsége jó 64 bitre? (Pl: lejátszók, audio-video szerkesztők, tömörítők, cpu-z, gpu-z, everest stb.)
És a játékok jobban mennek 64 biten?
feltettem a Windows 7 , de nem tudom feltenni a nyomtató driverét , mit csináljak , tegyem vissza az XP-t?😢
nyomtató: hp deskjet 656c
Nekem HP Deskjet F2180 van, én sem tudtam felrakni a driver cd-jét, de nekem vezérlőpultból tökéletesen működik. 😀
nyomtató: hp deskjet 656c
De ha mindent jól dugtál be, akkor ötletem sincs.
1 meghajtó bőven elég 1 gépbe!
én a Bionic commando-t a win7 nyomtam végig...sli-vel.
Most az Arma 2-t nyomom, és ezzel sincs probléma. A legújabb driver-t raktad fel? 190.38 win7 ??
talán itt megtalálod amit keresel:
Vezérlőpult\Hálózat és internet\Hálózati és megosztási központ\Speciális megosztási beállítások
[LINK]
Feltelepíted. A magyar nyelvi file-t, bemásolod, a languages mappába. Elindítod-> Tools -> Settings -> átállítod a nyelvet magyarra.
ezek után -> Mód -> Lemez írása -> A forrásnál kitallózod az iso file-t, beállítod az írási sebességet, és az írást a lemez ikonokra kattintva el is kezdi.
Ha végzett kész a telepítő dvd...
Letöltöttem a windows 7 et és kiakarom irni boot dvd-re csk nemtom hogy .
Egy Iso fájl van benne csak nemtom hogy kicsomagoljam vagy mit kell csinálni vele?
Hát ennek én is örülök. A vistával szenvedtem eleget. Eddig a win7 remekel (kopp-kopp-kopp)!
A tervező prg-t, amin dolgozom (Solid Edge ST) akarom még kipróbálni, remélem itt sem lesz probléma...
Ja még egy észrevétel!
A fórumokon arra is panaszkodnak, hogy aki egy kis OC-t eszközölt a gépén, annak nem mindenkinek működik rendesen a win7. Nálam szerencsére, ilyen probléma sem jelentkezett (kopp-kopp-kopp)... 😃
Hosszú agyalás után után, úgy döntöttem, hogy feltelepítem a Win7-et. A telepítés előtt több fórumot is végig jártam, itthonit, és külföldit is egyaránt! Többen írták, hogy a legtöbb baj az integrált, illetve kártyás hangkártyákkal van, a kiadott Win7-es driverek, nem megfelelőek hozzájuk. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nekem is kellett keresnem új drivert, de nekem kifogástalanul működik. A másik a virtual driver-es prg. a daemon tools okoz sok mindenkinek fejfájást! Telepítéskor ad egy figyelmeztetést a win, de feltelepül rendesen, és megfelelően működik.
Eddig minden prg. feltelepült rendesen, és működik is ahogy kell neki.
A prg:
Ac3 , xvid 64bit , divx7 , winamp 5.56 , winrar 3.80 , flasfxp 3.77 beta , Eset smart security 4.0 , Ultraiso , daemon tools , ccleaner , TC 7.04 , a driverek...
Kipróbáltam még a Bionic Commando-t is. Sli-vel művszik rendesen. A vista után kész megváltás ez az op. rendszer.
Röviden ennyi, bár még lehetne ragozni...