Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ilosz avatar
igen,akkor kb 2 hónapja,mért nem fagy le?😃
Symbian nincs eltemetve 2014-ig,úgyhogy nem felejtsük el kérlek
Meg amúgy is most jön a symbian utolsó nagy durranása
"De a többi szempontból az android-ra épülő telók az erősebbek"
Ezzel a mondtattal mi van,csak nem elkerülte a szemecskédet?-.-
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
magyarlovag01 írta:
És hardver téren melyik az erősebb?
Android vagy symbian? 😊

Android.

ilosz a Symbian-t felejtsük már el kérlek.... Lehet hogy te imádod meg minden, de attól nem kellene rossz válaszokat adni a(szerinted rosszabb android-ra) és minősítés fölé vinni a "kis kedvenc" Symbian-t.

És csak elárulom neked. A Symbian a leglassúbb op. rendszer telefonra. Az érintőképernyős telójukkal magasan az egyik legrosszabb választások közé tartozik.És az androiddal ellentétben, a Symbian többször le fagyík mint ahogy te gondolod. Szóval itt el is lehet felejteni azt hogy a Symbian jobb hardver téren mint az Android.
0
0
0
0
ilosz avatar
muszáj volt ezt a kérdést feltenni?😃
660mhz vagy 1ghz vs dupla magos 1,2ghz és a többi megoldás ami jobb
Symbian:tökéletesen fut
Android:néha megakad
De a többi szempontból az android-ra épülő telók az erősebbek
0
0
0
0
magyarlovag01 avatar
És hardver téren melyik az erősebb?
Android vagy symbian? 😊
0
0
0
0
ilosz avatar
3.muszáj volt valamit mondjak😃
5.de igenis komolyan gondolom mert itt böki a szememet a telefonomon!
Akkor mondjuk azt egyenlően állunk😆
0
0
0
0
ilosz avatar
ott biztos nem,max kínai szart!😜
0
0
0
0
greenmelon avatar
ilosz írta:
Hol a picsába találsz 150$-ért iphone 4s-t?-.-

Ott ahol Dell Venue Pro-t. 😉
0
0
0
0
greenmelon avatar
ilosz írta:
1.ez magátol értetődik
2.egyetértek de jobb anyagokból készítették,nem gagyi műanyagból
3.és minek a sok zenelejátszó,mikor mindegyik ugyanazt tudja,ja és symbianra is van vagy 100 darab és jobban szól kihangosítva az e72
4.kinek mi
5.igen akkor meséld androidra hol van:
Mail for exchange
Blackberry connect
Vagy bármi ehez hasonló szolgáltatás mert a google a gmail-t nem csinálta meg így
És kérek többi üzleti/irodai progi nevet amit használnak is sokan a quickofficon kívül!

3. Honnan veszed, hogy jobban szól? Melyik kretén az, akinél ez szempont? Ha ennyire nem tudsz ellenérvet felhozni inkább ne is erőlködj.
4. Nem hiszem, hogy a kisebb kijelző valakinek jobban bejön.
5. Mail for exchange van, gugliban "mail for exchange android" első találat.
Ezt a blackberrys szarságot ge sem gondolhatod komolyan, de azért megnéztem neked, a méltán híres guglival erre is találtam megoldást.
A quickoffice-on kívül mégis mire van szükséged?
0
0
0
0
ilosz avatar
Hol a picsába találsz 150$-ért iphone 4s-t?-.-
0
0
0
0
ilosz avatar
1.ez magátol értetődik
2.egyetértek de jobb anyagokból készítették,nem gagyi műanyagból
3.és minek a sok zenelejátszó,mikor mindegyik ugyanazt tudja,ja és symbianra is van vagy 100 darab és jobban szól kihangosítva az e72
4.kinek mi
5.igen akkor meséld androidra hol van:
Mail for exchange
Blackberry connect
Vagy bármi ehez hasonló szolgáltatás mert a google a gmail-t nem csinálta meg így
És kérek többi üzleti/irodai progi nevet amit használnak is sokan a quickofficon kívül!
0
0
0
0
greenmelon avatar
ilosz írta:
Nite akkor a Dell Venue Pro-t ajánlom,amit amcsiban szinte ingyen adnak itt már ha azt mondod hogy az a kis szar jobb,akkor hanyatt vágom magam!😃

A 2 telefon messze nem egy ligában játszik, evidens, hogy a Dell a jobb. Az amcsi árak nem mérvadók, ennyi erővel iPhone 4S-t is mondhattál volna mert azt is fillérekért megkapod ott.
0
0
0
0
greenmelon avatar
ilosz írta:
@niteforce
Igen,csak a mini pro lemerül 5 perc alatt,sokkal szebb szerintem az e72,zenehalgatás szempontjábol is jobb,kijelző szebb,fejlettebb irodai funkciók

1. E72 aksi 3 nap, Mini Pro 2 nap, na bumm hatalmas érvágás
2. A szépség relatív 😉
3. Zenehallgatásban ugyanazt nyújtja mindkettő, azzal a különbséggel, hogy a Sonyra milliószor több zenelejátszó közül válogathatsz
4. A kijelző nem szebb egyáltalán, plusz a Nokiáé még kisebb is
5. Droidra sokkal de sokkal több irodai (ahogy az összes többi féle is) alkalmazás van, arról nem is beszélve, hogy nem egy hangya***nyi billentyűzeten kell írnod.

Leírtam mindent, várom a cáfolatokat. Legalább egy minimális objektivitást vihetnél a mondandódba néha, hogy ne egy fanboy hülyegyerek szélmalomharcát kelljen olvasnunk...
0
0
0
0
ilosz avatar
Nite akkor a Dell Venue Pro-t ajánlom,amit amcsiban szinte ingyen adnak itt már ha azt mondod hogy az a kis szar jobb,akkor hanyatt vágom magam!😃
0
0
0
0
randal avatar
ilosz írta:
Kalman95 írta:
Én egy Nokia e72 és egy sony ericsson Xperia mini pro közt hezitalok
nokiat azert akarom mert eddig csak nokiam van és tetszik a qwertz billentyűzet, sokaig birja az aku és nem szeretem az érintoképernyos telefont
a mini pro azert jon szoba mert van neki qwertz billentyuzete és az android miatt sokkal tobbb lehetoseget rejt magaban de az akuja gyenge

Természetesen az E72-őt ajánlom meg amúgy is nem egy kategória a 2 tudásban!😉

SE Mini pro, ezen ne gondolkozz. Nokia E72 nem egy mai darab, a mini pro minden szempontból jobb.
0
0
0
0
ilosz avatar
bazz én nem ajánlam a c1-et soha senkinek,az tényleg gyenge telefon!😃
És a kedves kérdező említi az akut úgyhogy ezért mondtam
Ember itt senki sem kérdez windows phonennal kapcsolatban,mindig a nokia vs mindenki!-.-
Ja csak nehogy a nokia 808 letarolja egy időre a csúcskategóriát!😜
0
0
0
0
niteforce avatar
de ez tényleg mire jó?
ennyi erővel egy C1-01 meg egy samsung galaxy nexus közül jobb a C1 mert tobább bírja az akkuja, és symbianos.
Úgy nézel ki, mint aki leragadt 2007-ben, amikor még tényleg a symbian volt a nyerő, de azóta rengeteget fejlődött az Android, megjelent a WP7, stb...
És a symbian meg lefolyik a lefolyón, már senkinek nem kell olyan telefon.
az irodai munka meg tényleg marha kényelmes lehet 1/10 körömnyi gombokon és egy kicsi kijelzőn.
0
0
0
0
ilosz avatar
hallgatlak!-.-
Én bármit ajánlanák kivéve android-os telót😃
0
0
0
0
greenmelon avatar
ilosz írta:
@niteforce
Igen,csak a mini pro lemerül 5 perc alatt,sokkal szebb szerintem az e72,zenehalgatás szempontjábol is jobb,kijelző szebb,fejlettebb irodai funkciók

Most csak azért ne ajnározd már, mert Nokia és symbianos. 😀
Te is tudod, hogy hülyeség amit írtál, ha szeretnéd, ki is fejthetem neked a miértjét.
0
0
0
0
ilosz avatar
@niteforce
0
0
0
0
niteforce avatar
ilosz írta:
Kalman95 írta:
nokiat azert akarom mert eddig csak nokiam van és tetszik a qwertz billentyűzet, sokaig birja az aku és nem szeretem az érintoképernyos telefont
a mini pro azert jon szoba mert van neki qwertz billentyuzete és az android miatt sokkal tobbb lehetoseget rejt magaban de az akuja gyenge

Mini pro-t ajánlom mindenképpen.
Mélyen ellene vagyok a kisképernyős, egérpiszoknyi gombokkal ellátott mobiloknak.
Ami egy nagyon nagy + hogy egy androidnak a kezelése mérföldekkel egyszerűbb mint annak a nokiának a kezelése, nem csak az előnytelen kialakítás miatt.
Ha mindenképpen nokiát és qwerty-set akkor E7.
Azt még én is használnám pedig utálom a nokiát
0
0
0
0
ilosz avatar
Kalman95 írta:

0
0
0
0
molfer98 avatar
niteforce írta:
molfer98 írta:
milyen telóra érdemes elcserélni egy x8-at ? ami jobb és gyorsabb?

fent említett alcatel (telenor one touch)

Szerintem egy kissé ronda 😞
0
0
0
0
niteforce avatar
molfer98 írta:

fent említett alcatel (telenor one touch)
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
molfer98 írta:
iphone 3g-t megéri venni használtan? 😀

nem
nagyon szar az akksijuk, a legtöbb széthasznált meg karcos.
0
0
0
0
molfer98 avatar
iphone 3g-t megéri venni használtan? 😀
0
0
0
0
greenmelon avatar
20k-ért Alcatel OT990 továbbra is.
Ne ajánlgassátok már állandóan az elavult X8-at ha sokkal jobb is van az áráért.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Sony X8,tapasztalatból tudom hogy nagyon jó,nekem is x8 van és egy nagyon királytelefon!
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Szerintetek Sony Xperia X8 vagy Optimus GT540 ?
Mindkettő 20K-ért.
0
0
0
0
Kalman95 avatar
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
kalashnikoff írta:
bigbeagle01 írta:
kalashnikoff írta:
bigbeagle01 írta:
Sziasztok!

Szeretném a véleményeteket kérni abban hogy melyik telefont érdemesebb venni, úgy hogy én legalább (és tudom hogy ez manapság már furcsa) 5 évre tervezem venni. Van 2 kiszemeltem, az egyik a HTC Sensation XE a másik pedig a HTC ONE X. (nem tudom hogy megérnek-e annyi pénzt)Habár lehet ajánlani másikat ,de vannak alapvető kikötéseim: az árnál az számít hogy vagy kártyásan telenor/djuice vagy pedig függetlenül, a felületnél pedig hogy megfelelő legyen mindenre de az ár/érték is jó legyen. (mondjuk a többi gyártó felülete annyira nem tetszik ,de meg lehet győzni.)

Bocsi a hosszú sorokért.
Előre is köszi a válaszokat.

a HTC Sensation XE "bőven" megéri az árát. Gyors a processzor (300Mhz-et ráver a Galaxy S II-re) viszont RAM-ilag lemarad. Tudását nézve szerintem az ára reális.
Na a HTC ONE X meg már a jéghegy csúcsa. 4,7 hüvelykes (720x1280)-as felbontásával már szinte kisebb számítógépeket aláz meg. (felbontás terén) (Viszont ezért b*romi sokat kell kiadni. Kb 190.000Ft-ot (ami b*romi sok)

Igen azt néztem is hogy 180E lesz a one x és nem tudom hogy megéri-e

Hát ahogy a "részletes" adatait nézem, a tudása szempontjából reális ára lesz. (sokan már a képernyő miatt is meggondolják a vételt)

Igen a tudása elég jó + a tegra 3 azért tartós is egy picit ,de engem aggaszt egy kicsit az hogy csak 26Gb a szabd hely (haár nem tudom mi mennyit foglal mert androidom még nem volt) és az hogy több helyen is microsimet olvasok amiről meg semmit se tudok (még azt se hogy itthon az lesz-e meg hogy ha az akkor hogy tudom használni, de előbb döntenem kell úgy is hogy milyet vegyek)
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
bigbeagle01 írta:
kalashnikoff írta:
bigbeagle01 írta:
Sziasztok!

Szeretném a véleményeteket kérni abban hogy melyik telefont érdemesebb venni, úgy hogy én legalább (és tudom hogy ez manapság már furcsa) 5 évre tervezem venni. Van 2 kiszemeltem, az egyik a HTC Sensation XE a másik pedig a HTC ONE X. (nem tudom hogy megérnek-e annyi pénzt)Habár lehet ajánlani másikat ,de vannak alapvető kikötéseim: az árnál az számít hogy vagy kártyásan telenor/djuice vagy pedig függetlenül, a felületnél pedig hogy megfelelő legyen mindenre de az ár/érték is jó legyen. (mondjuk a többi gyártó felülete annyira nem tetszik ,de meg lehet győzni.)

Bocsi a hosszú sorokért.

a HTC Sensation XE "bőven" megéri az árát. Gyors a processzor (300Mhz-et ráver a Galaxy S II-re) viszont RAM-ilag lemarad. Tudását nézve szerintem az ára reális.
Na a HTC ONE X meg már a jéghegy csúcsa. 4,7 hüvelykes (720x1280)-as felbontásával már szinte kisebb számítógépeket aláz meg. (felbontás terén) (Viszont ezért b*romi sokat kell kiadni. Kb 190.000Ft-ot (ami b*romi sok)

Hát ahogy a "részletes" adatait nézem, a tudása szempontjából reális ára lesz. (sokan már a képernyő miatt is meggondolják a vételt)
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
kalashnikoff írta:
bigbeagle01 írta:
Sziasztok!

Bocsi a hosszú sorokért.

0
0
0
0
kalashnikoff avatar
bigbeagle01 írta:
Sziasztok!

Bocsi a hosszú sorokért.

0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Sziasztok!

Bocsi a hosszú sorokért.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az araboktól lehet olcsón szerezni a cuccokat. Ami a boltban 140k azt megszerezheted 50-ért. Ha meg megunod, akkor eladod 80-ért, és még 30k haszon is lesz belőle.
0
0
0
0
randal avatar
Szerintem a segítséget kérő személy nem külföldről akar telefont rendelni....
0
0
0
0
ilosz avatar
rendeljél külföldröl béla ha olcsón akarsz
0
0
0
0
ilosz avatar
ja hogy magyarországon az már más!😃
Itthon nem tudok!
0
0
0
0
niteforce avatar
A Lumia 710 is 73 ezertől kezdődik
0
0
0
0
randal avatar
Akkor légyszíves linkeld már be hogy hol lehet azokat telefonokat kapni ha nem probléma.
0
0
0
0
ilosz avatar
kedves új barátunk a nokiának és a zte-nek van 50 ezer alatti windows phoneja!😜
0
0
0
0
randal avatar
Kártyafüggetlent vagy előfizetésest akar venni?

Azt is figyelembe kell hogy egy jó WP7-s telefon nem ebben az árkategóriában kezdődik újonnan. Ha jó az emlékezetem akkor ezek a telefonok kb 50E forintos árkategóriában vannak, és így csak androidos telefonok jöhetnek szóba , ha már korszerű telefont akar venni.
Én így gondolom.

Ha előfizetésest akar venni akkor ott már több lehetőség van.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem rohadt jók a wp7 es telók Mindegyik nagyon "smooth" azaz hihetetlenül gördülékeny és lágyan megy minden csak a leg erősebb lehjobban optimalizált androidok érnek a közelébe. Az meg hogy mittom én 2 milliárd helyett "csak" 500 millió alkalmazás van hú az aztán az érvágás.
0
0
0
0
niteforce avatar
lapartman997 írta:
Akkor bele sem merek gondolni, hogy Androidra mennyi jelenik meg naponta 😆!

androidra rengeteg sok, mindenki fejleszthet rá 😀
arra van a samsung galaxy nexus, meg a nexus s.
0
0
0
0
DCMAN avatar
huu megy ám a csata😲de most akor melyik is a jobb??
0
0
0
0
ilosz avatar
január óta naponta kb 50-100 program jelenik meg wp-re
0
0
0
0
ilosz avatar
mért is?