Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Symbian nincs eltemetve 2014-ig,úgyhogy nem felejtsük el kérlek
Meg amúgy is most jön a symbian utolsó nagy durranása
"De a többi szempontból az android-ra épülő telók az erősebbek"
Ezzel a mondtattal mi van,csak nem elkerülte a szemecskédet?-.-
És hardver téren melyik az erősebb?
Android vagy symbian? 😊
Android.
ilosz a Symbian-t felejtsük már el kérlek.... Lehet hogy te imádod meg minden, de attól nem kellene rossz válaszokat adni a(szerinted rosszabb android-ra) és minősítés fölé vinni a "kis kedvenc" Symbian-t.
És csak elárulom neked. A Symbian a leglassúbb op. rendszer telefonra. Az érintőképernyős telójukkal magasan az egyik legrosszabb választások közé tartozik.És az androiddal ellentétben, a Symbian többször le fagyík mint ahogy te gondolod. Szóval itt el is lehet felejteni azt hogy a Symbian jobb hardver téren mint az Android.
660mhz vagy 1ghz vs dupla magos 1,2ghz és a többi megoldás ami jobb
Symbian:tökéletesen fut
Android:néha megakad
De a többi szempontból az android-ra épülő telók az erősebbek
Android vagy symbian? 😊
5.de igenis komolyan gondolom mert itt böki a szememet a telefonomon!
Akkor mondjuk azt egyenlően állunk😆
Hol a picsába találsz 150$-ért iphone 4s-t?-.-
Ott ahol Dell Venue Pro-t. 😉
1.ez magátol értetődik
2.egyetértek de jobb anyagokból készítették,nem gagyi műanyagból
3.és minek a sok zenelejátszó,mikor mindegyik ugyanazt tudja,ja és symbianra is van vagy 100 darab és jobban szól kihangosítva az e72
4.kinek mi
5.igen akkor meséld androidra hol van:
Mail for exchange
Blackberry connect
Vagy bármi ehez hasonló szolgáltatás mert a google a gmail-t nem csinálta meg így
És kérek többi üzleti/irodai progi nevet amit használnak is sokan a quickofficon kívül!
3. Honnan veszed, hogy jobban szól? Melyik kretén az, akinél ez szempont? Ha ennyire nem tudsz ellenérvet felhozni inkább ne is erőlködj.
4. Nem hiszem, hogy a kisebb kijelző valakinek jobban bejön.
5. Mail for exchange van, gugliban "mail for exchange android" első találat.
Ezt a blackberrys szarságot ge sem gondolhatod komolyan, de azért megnéztem neked, a méltán híres guglival erre is találtam megoldást.
A quickoffice-on kívül mégis mire van szükséged?
2.egyetértek de jobb anyagokból készítették,nem gagyi műanyagból
3.és minek a sok zenelejátszó,mikor mindegyik ugyanazt tudja,ja és symbianra is van vagy 100 darab és jobban szól kihangosítva az e72
4.kinek mi
5.igen akkor meséld androidra hol van:
Mail for exchange
Blackberry connect
Vagy bármi ehez hasonló szolgáltatás mert a google a gmail-t nem csinálta meg így
És kérek többi üzleti/irodai progi nevet amit használnak is sokan a quickofficon kívül!
Nite akkor a Dell Venue Pro-t ajánlom,amit amcsiban szinte ingyen adnak itt már ha azt mondod hogy az a kis szar jobb,akkor hanyatt vágom magam!😃
A 2 telefon messze nem egy ligában játszik, evidens, hogy a Dell a jobb. Az amcsi árak nem mérvadók, ennyi erővel iPhone 4S-t is mondhattál volna mert azt is fillérekért megkapod ott.
@niteforce
Igen,csak a mini pro lemerül 5 perc alatt,sokkal szebb szerintem az e72,zenehalgatás szempontjábol is jobb,kijelző szebb,fejlettebb irodai funkciók
1. E72 aksi 3 nap, Mini Pro 2 nap, na bumm hatalmas érvágás
2. A szépség relatív 😉
3. Zenehallgatásban ugyanazt nyújtja mindkettő, azzal a különbséggel, hogy a Sonyra milliószor több zenelejátszó közül válogathatsz
4. A kijelző nem szebb egyáltalán, plusz a Nokiáé még kisebb is
5. Droidra sokkal de sokkal több irodai (ahogy az összes többi féle is) alkalmazás van, arról nem is beszélve, hogy nem egy hangya***nyi billentyűzeten kell írnod.
Leírtam mindent, várom a cáfolatokat. Legalább egy minimális objektivitást vihetnél a mondandódba néha, hogy ne egy fanboy hülyegyerek szélmalomharcát kelljen olvasnunk...
Én egy Nokia e72 és egy sony ericsson Xperia mini pro közt hezitalok
nokiat azert akarom mert eddig csak nokiam van és tetszik a qwertz billentyűzet, sokaig birja az aku és nem szeretem az érintoképernyos telefont
a mini pro azert jon szoba mert van neki qwertz billentyuzete és az android miatt sokkal tobbb lehetoseget rejt magaban de az akuja gyenge
Természetesen az E72-őt ajánlom meg amúgy is nem egy kategória a 2 tudásban!😉
SE Mini pro, ezen ne gondolkozz. Nokia E72 nem egy mai darab, a mini pro minden szempontból jobb.
És a kedves kérdező említi az akut úgyhogy ezért mondtam
Ember itt senki sem kérdez windows phonennal kapcsolatban,mindig a nokia vs mindenki!-.-
Ja csak nehogy a nokia 808 letarolja egy időre a csúcskategóriát!😜
ennyi erővel egy C1-01 meg egy samsung galaxy nexus közül jobb a C1 mert tobább bírja az akkuja, és symbianos.
Úgy nézel ki, mint aki leragadt 2007-ben, amikor még tényleg a symbian volt a nyerő, de azóta rengeteget fejlődött az Android, megjelent a WP7, stb...
És a symbian meg lefolyik a lefolyón, már senkinek nem kell olyan telefon.
az irodai munka meg tényleg marha kényelmes lehet 1/10 körömnyi gombokon és egy kicsi kijelzőn.
Én bármit ajánlanák kivéve android-os telót😃
@niteforce
Igen,csak a mini pro lemerül 5 perc alatt,sokkal szebb szerintem az e72,zenehalgatás szempontjábol is jobb,kijelző szebb,fejlettebb irodai funkciók
Most csak azért ne ajnározd már, mert Nokia és symbianos. 😀
Te is tudod, hogy hülyeség amit írtál, ha szeretnéd, ki is fejthetem neked a miértjét.
nokiat azert akarom mert eddig csak nokiam van és tetszik a qwertz billentyűzet, sokaig birja az aku és nem szeretem az érintoképernyos telefont
a mini pro azert jon szoba mert van neki qwertz billentyuzete és az android miatt sokkal tobbb lehetoseget rejt magaban de az akuja gyenge
Mini pro-t ajánlom mindenképpen.
Mélyen ellene vagyok a kisképernyős, egérpiszoknyi gombokkal ellátott mobiloknak.
Ami egy nagyon nagy + hogy egy androidnak a kezelése mérföldekkel egyszerűbb mint annak a nokiának a kezelése, nem csak az előnytelen kialakítás miatt.
Ha mindenképpen nokiát és qwerty-set akkor E7.
Azt még én is használnám pedig utálom a nokiát
milyen telóra érdemes elcserélni egy x8-at ? ami jobb és gyorsabb?
fent említett alcatel (telenor one touch)
Szerintem egy kissé ronda 😞
milyen telóra érdemes elcserélni egy x8-at ? ami jobb és gyorsabb?
fent említett alcatel (telenor one touch)
iphone 3g-t megéri venni használtan? 😀
nem
nagyon szar az akksijuk, a legtöbb széthasznált meg karcos.
Ne ajánlgassátok már állandóan az elavult X8-at ha sokkal jobb is van az áráért.
Mindkettő 20K-ért.
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kérni abban hogy melyik telefont érdemesebb venni, úgy hogy én legalább (és tudom hogy ez manapság már furcsa) 5 évre tervezem venni. Van 2 kiszemeltem, az egyik a HTC Sensation XE a másik pedig a HTC ONE X. (nem tudom hogy megérnek-e annyi pénzt)Habár lehet ajánlani másikat ,de vannak alapvető kikötéseim: az árnál az számít hogy vagy kártyásan telenor/djuice vagy pedig függetlenül, a felületnél pedig hogy megfelelő legyen mindenre de az ár/érték is jó legyen. (mondjuk a többi gyártó felülete annyira nem tetszik ,de meg lehet győzni.)
Bocsi a hosszú sorokért.
Előre is köszi a válaszokat.
a HTC Sensation XE "bőven" megéri az árát. Gyors a processzor (300Mhz-et ráver a Galaxy S II-re) viszont RAM-ilag lemarad. Tudását nézve szerintem az ára reális.
Na a HTC ONE X meg már a jéghegy csúcsa. 4,7 hüvelykes (720x1280)-as felbontásával már szinte kisebb számítógépeket aláz meg. (felbontás terén) (Viszont ezért b*romi sokat kell kiadni. Kb 190.000Ft-ot (ami b*romi sok)
Igen azt néztem is hogy 180E lesz a one x és nem tudom hogy megéri-e
Hát ahogy a "részletes" adatait nézem, a tudása szempontjából reális ára lesz. (sokan már a képernyő miatt is meggondolják a vételt)
Igen a tudása elég jó + a tegra 3 azért tartós is egy picit ,de engem aggaszt egy kicsit az hogy csak 26Gb a szabd hely (haár nem tudom mi mennyit foglal mert androidom még nem volt) és az hogy több helyen is microsimet olvasok amiről meg semmit se tudok (még azt se hogy itthon az lesz-e meg hogy ha az akkor hogy tudom használni, de előbb döntenem kell úgy is hogy milyet vegyek)
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kérni abban hogy melyik telefont érdemesebb venni, úgy hogy én legalább (és tudom hogy ez manapság már furcsa) 5 évre tervezem venni. Van 2 kiszemeltem, az egyik a HTC Sensation XE a másik pedig a HTC ONE X. (nem tudom hogy megérnek-e annyi pénzt)Habár lehet ajánlani másikat ,de vannak alapvető kikötéseim: az árnál az számít hogy vagy kártyásan telenor/djuice vagy pedig függetlenül, a felületnél pedig hogy megfelelő legyen mindenre de az ár/érték is jó legyen. (mondjuk a többi gyártó felülete annyira nem tetszik ,de meg lehet győzni.)
Bocsi a hosszú sorokért.
a HTC Sensation XE "bőven" megéri az árát. Gyors a processzor (300Mhz-et ráver a Galaxy S II-re) viszont RAM-ilag lemarad. Tudását nézve szerintem az ára reális.
Na a HTC ONE X meg már a jéghegy csúcsa. 4,7 hüvelykes (720x1280)-as felbontásával már szinte kisebb számítógépeket aláz meg. (felbontás terén) (Viszont ezért b*romi sokat kell kiadni. Kb 190.000Ft-ot (ami b*romi sok)
Hát ahogy a "részletes" adatait nézem, a tudása szempontjából reális ára lesz. (sokan már a képernyő miatt is meggondolják a vételt)
Sziasztok!
Bocsi a hosszú sorokért.
Sziasztok!
Bocsi a hosszú sorokért.
Bocsi a hosszú sorokért.
Itthon nem tudok!
Azt is figyelembe kell hogy egy jó WP7-s telefon nem ebben az árkategóriában kezdődik újonnan. Ha jó az emlékezetem akkor ezek a telefonok kb 50E forintos árkategóriában vannak, és így csak androidos telefonok jöhetnek szóba , ha már korszerű telefont akar venni.
Én így gondolom.
Ha előfizetésest akar venni akkor ott már több lehetőség van.
Akkor bele sem merek gondolni, hogy Androidra mennyi jelenik meg naponta 😆!
androidra rengeteg sok, mindenki fejleszthet rá 😀
arra van a samsung galaxy nexus, meg a nexus s.
Olcsó,közép,felső mindegyik kategóriában tökéletes telefonjaik vannak