Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
dispPaP avatar
Pedig minden idők negyedik legtöbbet eladott mangája, Ráadásul több mind NEGYVEN ÉVE FUT, és NEM SHOUNEN! Szal az hogy nem ismered nem jelent semmit, ismeretlenek között több érdemi cucc van, találtam így nem egy gyöngyszemet.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Még soha... Miért? Az milyen?
0
0
0
0
dispPaP avatar
Norbi, a Golgo-ról hallottál már?
0
0
0
0
norbli01 avatar
Személy szerint én a Zetsuen-ről most hallok először...
0
0
0
0
soko avatar
attack on titan-ra gondolsz ?
Az valóban jó volt csak kb fél anime .
Hárem ezt nem teljesen értem melyikre gondolsz 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Pár éve pedig az egyik legjobban várt sorozat volt, úgy emlékszem hogy a másik két - a Zetsuennél jobban..- szarrá hypeolt között futott (Hárem+Titán), azért nem emlékszik erre utólag szinte senki.
0
0
0
0
soko avatar
dispPap : Hmmm valóban az a jelenet érdekes volt ,de én nem is hallottam hogy be volt hypolva és sokat se vártam tőle de annyira nekem nem emelkedett ki 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Soko: a Zetsuenben volt egy hatalmas jelenet amin a mai napig röhögök:
(Atom spoiler mellesleg)
Spoiler!
Aika beszól a múltban hogy, ja hogy már megöltek, semmi para, de akkor megölöm magam mert csak én vagyok hozzá elég erős. 😆

Zetsuen amúgy az átlagshounenek legjobbja. Az utóbbi évekből legalább is. 😆 Próbál okos lenne, és jól is áll, csak a két legnagyobb rejtélyt bassza el, meg a tanulságot. Annak is 2012ben akkora hypeja volt... mára kb alig van ember aki emlékszik rá.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Úgy látom Addicts-ra felkerült az Unbreakable Machine Doll light novel-je, úgyhogy asszem tovább keresgélek, még van remény 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Köszönöm a válaszokat.😃 sudosu én néha szoktam angol szinkronnal nézni. De amúgy azért keresek ilyen oldalt mert van egy osztálytársam aki csak angol szinkronnal hajlando nezni animéket (9 évig Dubaiban élt).
fir3 utánanézek és ha találok leírom.😃

soko Tudom, mindenkinek megvan a maga véleménye de a Zetsuent eléggé lehúzod. Azért ennél szerintem többet érdemel.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: Oh, vágom, hát... teszek vele egy próbát 😃 csak az alap módot szerintem jobban élvezem, de majd kiderül 😃

flyaway2: Akkor a 2. évadba lehet bele sem kezdek, nem azért, de nincs időm rá, rengeteg anime van amit még meg kell néznem 😃

Köszi mindenki a Novel-hez az ötleteket, sajnos csak e-bay-en találtam, az is japánul van, manga az viszont van de... elég drága szóval...
0
0
0
0
soko avatar
😃 Aztán én is írtam flyaway reakciójára a dispPap féle pozitívumra DE érdekes modon telorol írtam és rögtön nem küldte el ..😞
Mellesleg én inda-n nézem az animeket ergó online 😃 !

Amúgy végignéztem a zetsuen no tempest the civilization blaster így egy kis vélemény kifejtés várható .
Nos az anime tartalmazza azokat amiket én imádok : fantasy,harc,jó grafika,és egy kis romance .
DE mind ezzek ellenére annyira még se tetszett az anime .Vegyük példának a story-t mágia és a logika nem feltétlen passzol egymáshoz szerintem . Már pedig kisebb nagyon hangsúlyt fektet erre az anime de mindegy is ..A másik hogy mágia szó alatt millió meg egy variáns jutt az ember eszébe , de itt más a helyzet ők alig használják ki és ez szintén irritáló ...
Ami még zavaró az anime-ben az hogy nagyon el nyújtja a story-t szerintem felesleges volt 20+ részt csinálni az anime-nek . És még mindig van zavaró tényező az anime-ben számomra pl: karakterek kicsit ki bővül a szerep szóval az anime nem egy-két emberre fókuszál , és itt a baj még hozzá hogy teljesen felejthető azok a karakterek akiket még az anime be tesz .
Talán ami jó volt az nagyon max a vége fele volt de ott se volt egy nagy szám se a harc jelenetek . Egyszer nézősnek ajánlom -> 10/5 ..😃 !
0
0
0
0
sudosu avatar
flyaway2:
Nyaa.se-n talán van fent anime Angol szinkronnal is, de nem nagyon jellemző senkire hogy Angol szinkronnal néz animét 😃

norbli01:
Spoiler!

Egyszerű, gyümölcsöket kell elkapkodni. 😀
Az irányítás lehet nyilakkal (amit persze átállíthatsz) dash-elni meg a bal shift-el vagy bal egérgombbal kell.
Dash-t akkor kell használni, amikor már tudod hogy nem fogod elérni a note-ot és gyorsítani kell. Vannak ilyen piros stroke-al jelölt note-ok is, amelyek boost-ot (hyperdash) adnak szóval segít hogy el tud érni a következő note-ot.
A CTB (Catch the beat) működik az összes Standard-es mappal és persze vannak modhoz készült mapaok is.
Itt van néhány replay, azért prónáltam nem annyira epic replay-emet választani 😃

A skin-től ne félj, nem ilyen csak én csináltam magamnak egy minimalista skin-t amivel jobban tudok játszani.

Eredeti skinnel, lusta voltam akkor feltölteni a skinem osu! record-ba.

0
0
0
0
dispPaP avatar
Olyan jó azért nem volt hogy emlékezzek is rá. 😃 Amúgy ha LN-t akartok rendelni az Amazont vagy az Aliest jobban ajánlom, ebayen kevés a kínai eladó.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
norbli01 Az Aldnoah első évadja az tényleg elég jó lett. Pár rész és biztos megtetszik.😃 És igen vannak fura dolgok.
A második évad az meg...na szóval a második évad....hááát... egy fujj lett. Én is csak azért néztem mert érdekelt, hogy hogyan folytatják vagyis azért kezdtem el, nézni azért néztem mert nem volt más. Kb egy történet nélküli mecha shounen anime lett.

dispPaP én írtam a pozitívos dolgot de csak poénnak szántam.😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: Értem, köszi a tippet! Akkor utána nézek 😀 Igazából az egyetlen problémám, hogy amit meg akarok rendelni eddig csak japánul volt, úgyhogy asszem meg kell tanulnom a nyelvet.. vagyis, most kell megtanulnom 😃 Viszont arról felvilágosítasz még, hogy mi az a CTB? 😆

dispPaP: Háát, majd meglátjuk hogy fent tartja-e az érdeklődésem, mert eddig nem találkoztam érdekes karakterrel, max 2-vel de abból az egyiket ugye elméletileg már kinyírták... 😆
0
0
0
0
dispPaP avatar
Aldnoah, első évada nem volt rossz, azon kívül hogy kicsit irritált a főhős. Mondjuk voltak benne WTFok tényleg. Viszonylag jó lezárása lett volna, ha nem lett volna második évada. A második évadból egyrészt néztem, és dobtam, meglátod ha odaérsz... 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01:
Hát nem igazán tudok mondani erre specializálódott helyeket, én még nem vásároltam. Ebay-el az a baj, hogy Amerikából olcsón adják el (ha van) viszont 6-7K HUF környékén van a posta.
Amazonon esetleg még megnézheted, ott szoktak lenni mangák, Light Novelleket nem tudom hogy lehet e találni.
0
0
0
0
norbli01 avatar
dispPaP: Hát ehhez nem tudok mit hozzá szólni... Szerinted az Aldonah.Zero milyen lett? (1. évad) most néztem meg az első részt de kicsit WTF érzésem volt. Ráadásul most, hogy jobban kezdtem figyelni a grafikát, még túl csillogós is... kidolgozatlanságról nem is beszélve, szóval inkább nem figyelem tovább...

xoki: Hááát, akkor még bele fér, csak hát 2-3 animét nézek csak, és időm nincs újra, csak ha befejeztem valamelyiket, de ezek közül meg 2 még mindig fut 😃 Szerintem pedig amúgy nagyon sokat írok.. habár inkább 16-22 között vagyok aktív 😃 Amúgy én is frissítgetem amikor nem csinálok semmit, de nem mindig tudok hozzá szólni a témához... vagy legalábbis értelmeset 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: inkább keveset 😃 Hát én frissitgetem folyamatosan hogy irt e valaki szinte mindig, kivéve ha lol ba vagy osuba vagyok 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
A közvélemény minden szarnak tart ami kicsit is kiemelkedik a tömegből, csak mondom. (Vagy szerinted miért cserélték le a történetet és a karaktereket csöcsökre és seggekre?) Mellesleg ameddig nem láttál egy adott dolgot nem tudod hogy milyen. Igen ebben én hibázok, csak a jelenlegi állást elnézve nem hiszek semmilyen érkező animében.
0
0
0
0
norbli01 avatar
dispPaP: Szóval, ha van egy olyan anime amit a közvélemény gagyinak tart, de nekem emlékezetes volt valami miatt akkor arra az animére lehetek "büszke" mintha egy remekmű lenne, mert nekem az volt? De abban tényleg igaza volt, hogy tényleg ez volt az eddigi legpozitívabb hozzá szólásod, de nekem ezzel semmi bajom nincs 😃 csak kicsit vicces, hogy még ez sem kifejezetten egy hatalmas dicséret 😆

Wow, mennyit kommentelek, nem idegesítő hogy ennyit írok? :/ O.o
0
0
0
0
dispPaP avatar
A Higurashival mellélőttél, a főtörténetetről ugyen is csak pár sort tudsz meg a második évad végére is. Amúgy a második évad sokkal jobb, ráadásul van kapcsolat Bernkaster és Rika között az Uminekoban. De lévén egy játék adaptáció esélyük sem volt megvalósítani a novel minőségét.

[LINK]

Amúgy valaki írta hogy a Nanatsuhoz volt a legpozitívabb hozzászólásom. Most kajak jobb lenne ha minden átlag kliséfeszthez pozitívan állnék hozzá? (Amit valszeg 2nap alatt el is felejtek. ) Próbáltam régen álltam hozzá pár animéhez így, azt se tudom már mi a címük, annyira az átlaghoz tartoznak.

Most végignéztem a következő 2 szezont... hát mit ne mondjak, elég spórolós időszak lesz... Gangstan, a One PunchManen, meg az új Arian kívül nem lesz még cím alapján sem kiemelkedő cucc. Azt röhögtem megint a nyári szezon fele csöcsfeszt, hihetetlen hogy egy normális mangát nem adaptálnak, legalább néha, még egy Gantz remakenek is örülnék kajak.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki kijavítottam, most jobb? 😆 Hát igen, ez a korhatáros dolog engem kifejezetten zavar néha, de nem olyan szembetűnő csak 1-2 arc-nál
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01
"szeretnék enni LightNovel-eket"
biztos nagyon finomak lehetnek 😆

Egyébként ja, a manga ilyen téren k**va jó 😃 Kár hogy kihagyják őket az animéből pedig simán megoldhatnák hogy beleférjen a 12 es korhatárba, de hát ez van...
0
0
0
0
SuperPuma avatar
xoxi: A legalsó képkockát nem tudom értelmezni 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Na ezekért viszont kár, hogy nem olvasom a mangát 😃 Ó, de ahogy látom Natsu vissza kapja az új/régi ruháját 😃 ezt vártam már mi óta 😆

sudosu: Akkor amint tudok, szerintem veszek supportot, és amúgy jó hogy jösz, épp tőled akartam kérdezni, hogy szeretnék *venni LightNovel-eket és (nem nem digitálisan 😃😉 e-bay-ről érdemes ha találok, vagy van valami oldal ahonnan lehet rendelni? 😜
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Pár nappal ezelőtt elkezdtem nézni a Higurashi-t. Hát mit is mondjak róla... Először is nagyon tetszik a hangulata és ahogy szinte egyik pillanatról a másikra úgy tűnik, hogy a barátaid az ellenségeiddé váltak. Lényegében ennyi tetszett belőle. A történet egy kicsit bizarr, de érdekes. Az első évadban végig néztem az elő arcot(ha nevezhetem igy) és per pillanat még mindig ott tartok.
Ajánlanátok valamilyet igazi rémisztő horror animét? Arigatō.
0
0
0
0
xoki avatar
Új fairy tail manga spoiler (nem vészes, mert animébe nem hiszem hogy beleteszik, csak egy kis vicces fanservice jelenet 😃 Utolsó részt (legalsó) elolvasni csak saját felelősségre! 😃 )
😃 😆
Spoiler!
https://naruto-kun.hu/manga/mangas/Fairy%20Tail/438/Fairy_Tail_438_05.png
0
0
0
0
soko avatar
xoki : Az anime listámra fel is vettem 😃 !
0
0
0
0
xoki avatar
Két napig nem vagyok csak és ennyi olvasni való összegyűlt, woow 😃

fir3: 5d:9h:30m kb az élőszereplős sorozat (egy rém rendes család 1 végignézés) de van leglább 15-20 végignézés 😃
Anime pedig MAL alapján: 52 nap kikerekitve, és ebbe nincs benne a naruto shippuuden, one piece etc.

Grafikailag mely anime/animék voltak a legjobbak szerintetek?
NA ez egy nagyon jó kérdés, sokat gondolkodtam rajta:
Első helyen az egyszerű, viszont nem romló animáció és kidolgozottságúak vannak nálam:
PL az újabb KyoAni animék: K-on! ; Tamako market ; Hibike! Euphonium
Utána még nagyon tetszik a:
Bleach grafja - egy két szereplő kivételével mind rendes embereknek néznek ki és szerintem azon animék közé is tartozik ahol nem romlik a grafika(főleg a többi nagy shounenhez viszonyitva), ráadásul ahogy az idő múlik észre lehet venni különbséget hogy a főbb karakterek öregednek nem csak time skipnél változik meg a kinézetük.
Valamint a "kawaii" graf is tetszik de az csak bizonyos animéknek áll jó pl: Gochuumon wa usagi desu ka? ; Kiniro mosaic ; Chuunibyou demo koi ga shitai ; Non non biyori; To aru index/railgun valamint még a Working!! is ide mondható
Na lehet kicsit sokat irtam, de ennél kevesebbet nem tudok mondani, főleg hogy igazából mindegyik másnak mondható 😃

NA és befejeztem a Ryuugajou Nanana no Maizoukin-t
Naaagyon jó kis anime. Érdekes. Először is van egy bérlakásokkal foglalkozó személy aki mindig kiadja a 202 - es szobát. Ebben a szobában viszont ott van egy halott lány szelleme, és mindig a frissen beköltözött személy "gondoskodik" róla. E lányt megölték és a gyilkosát keresi (gondolom akkor nem lesz a szobához kötve ha megtalálja.) Van neki egy gyüjteménye, amely különböző természetfeletti erővel rendelkező cuccokat tartalmaz. Ennek a kereséséről szól maga az anime. Mindegyik ilyen cucc egy kincsesládába lett elrejtve, és minden kincsesláda egy titkos helységben van ahol furfangos logikai feladványok után szerezhetik meg a tartalmát, amelyek érdekes módon elég kidolgozottak. Karakterek jók, és elég egyediek mind. Többet azért nem irok mert azon információk amelyeket megtudunk róluk a legfontosabbak az anime történetvezetésében.
Na és a legnagyobb baj vele mint általában mindegyikkel mostanában hogy befejezetlen........ Kb ez is olyan mintha félbecsapták volna az animét és done. Mindenesetre jó kis anime, érdemes megnézni 8/10
0
0
0
0
sunny474 avatar
Na látom van itt minden. Így utólag lehet a CGI-t ki kellett volna vennem a kérdésből. Most,hogy mondtátok,nem is emlékszem olyan CGI sorozatra ami nyomott hagyott volna bennem grafika terén(vagy bármi másban), csak moviek.
0
0
0
0
sudosu avatar
Rég írtam már, kicsit visszaolvastam a topic-ban és néhány dologra válaszolnék akkor én is.

Érdekes kérdés, attól függ hogy a rajzstílusra vagy maga a látványra adod e hangsúlyt. Látvány esetén nálam a Shakugan No Shana lenne ami hozza amit kell, de igazából nekem a legtöbb anime megjelenése beszokott jönni, persze kivétel erősíti a szabályt.

A kissé gótikus beütés a Date A Live c. animációnál bejött, igaz még nem láttam, de amikor egyik kedves barátomnak kerestem megfelelő képet userpage-hez, akkor megkedveltem a megjelnítését. Régebbi animék közül tetszik a Uchuu Senkan Yamato megjelenése és a Musekinin Kanchou Tylor-é is. Szóval ezeknek adnám a rajzstílusra vonatkozó plusz pontot. Meg persze a Steins;Gate vagy a Valkyria játékok egyedi rajzstílusáról sem szabad elfelejtkezni.

Igazából akkor nem releváns a grafika ha egy jó sztorit látok magam előtt, viszont a rajzstílusnál rendelkezek némi elvárással, szóval nem akarok hányni ha valamire ránézek (tipikus példálózásom tárgya One Piece)
Jó persze van egy egyedi stílusa amit én el is fogadok, de az a típusú egyediség nem jön be. Tudom hogy bizonyos személyek most úgyis a billenytyűre fognak fejelni és flame-war-t indítanak.

Bár ezen dolgok meghatározása nem az én rezortom, hisz már nem is nézek animét, csak Visual és Light novelleket olvasok. Esetleg ha valakinek kell valami jó ajánlás akkor nyugodtan írjon csak! 😀

Jelenleg ezek a VN-ek mennek nálam:
Spoiler!
- Clannad (Az összes Key Studios-os novelt tervezem elolvasni)
- Hoshizora No Memoria
Annyit mondok csak róla hogy egy remek Novel egy srácról szól aki egy gyermekkori románcát fogja felfrissíteni, de teljesen elfelejtett a lányról mindent. Azért hagyta el szülővárosát mert édesanyjának jobb állása lett közben. Majd egy szörnyű esemény következtében visszatér szülővárosába, ugyebár ahogy az szokott lenni meglátogatja azon helyeket ahol gyermekkorában járt.
Akkor kezd emlékezni a dolgokra, amikor találkozik ismét a lánnyal, egy bizonyos kilátóban, viszont ő róla kiderül pár információ, kiderül hogy egy kaszás (grim reaper), ő nem egy általános értelemben vett kaszás, de akit érdekel majd úgyis elolvassa.
A sztori két főszálat tartalmaz, attól függ hogy melyik klubbhoz csatlakozol:
Tenkoru - Ők fürkészik az eget, tanulmányozzák a csillagokat
A másik csoport nevét már nem tudom megmondani, de ők földöntúli, paranormális jellenségekkel foglalkoznak.
- Nekopara *kühüm*
Hát mit mondjak rá, tipikus Eroge novel. Az animációk jól meglettek alkotva amiért pozitívum jár a fejlesztőcsoportnak. Ilyen jó animációt még nem láttam VN-es életem során. A sztori elék gyerekded cipőben jár, amiről igazából nem mondok semmit, mert *kühüm* őőő nem tudok róla semmit mondani. Van benne "ugráló csecs technológia"
Ja és a opening-et Nao énekelte (fripside énekese)
Jövőre jön a második kötet, várom <3

norbli:Spoiler!
igaz hogy régen írtad már, de igen csak akkor tudsz egyszer változtatni nevet, ha veszel supportert. Szerintem megéri venni, igaz hogy én kaptam 😆 . Szép userpage-et lehet csinálni. Meg lehet használni az Osu! direct-et amíg van supportered ami arra képes hogy játékban letöltheted a beatmapokat. Ja és tessék jönni CTB-zni, mert ígyis kevés Magyar játékos van!!! 😃
Ha szeretnél néhány példát látni az Userpage képességeire nézd meg a profiljainkat:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Mint windows alatt a Dr.Watson
0
0
0
0
dispPaP avatar
A Full CGI moviek elég szépek, részben. Pl a 3ik kép a Sekai no Mukou Ni-ből van, aminek az egyik fele brutálisan néz ki, a másik fele viszont csak simán gagyi.

Conan meg a mai napig fut amúgy. 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Pokémon sem volt egy Cryengine 3as cucc, de legalább maga a sorozat szerethető vol. Inuyasha is majd 20 éves sorozat már. Azt pl sokáig néztem is. A Yu Yu Hakuson sem lehetett unatkozni.
A Totoro is 88as.
https://www.maxlolz.com/wp-content/uploads/2012/02/How-Brock-See-You.jpg

Azt tudom, hogy a legrosszabb amit láttam, az valami robotos CGI sorozat volt. Kyubix talán.
Bár a Konan a detektív is felér egy Péntek 13al
0
0
0
0
norbli01 avatar
flyaway2: 271. részben alakul át, múltkor én is újra néztem 😃 - hoppá, valaki megelőzött 😃

dispPaP: Igen és én pont ezért utálom a CGI-t mert ha nem valami movie akkor 95% hogy gagyi a CGI, ők utáltatták meg velem, nem tehetek róla 😜 Persze láttam már jót is, de az tényleg ritka.

A grafika nekem sem számít úgy igazán, lásd: Yu Yu Hakusho, Inuyasha, habár utóbbi elég szép volt szerintem... De szeretem ha valami olyan szép mint pl. az Unbreakable Machine-Doll, nekem annak a grafikája tetszett meg leginkább, de igazából hasonlóval még nem találkoztam... Lehet ajánlani 😆

Valaki megtudná ezt nekem erősíteni: [LINK] ???
0
0
0
0
Sevalin avatar
flyaway2: Ichigo vs Ulquiorra - 271.rész
0
0
0
0
dispPaP avatar
Elárulom azért ocsmány a legtöbb CGI mert olcsóbb megoldás az igénytelen CGI, mint a normálic CGI vagy a normális rajz. Amúgy nem igazán érdekel a grafika, nem egyszer mondtam már hogy volt anime amit úgy néztem hogy megtudtam számolni a pixeleket olyan kockás volt. (340*260 asszem)
0
0
0
0
flyaway2 avatar
norbli01 Csak ritkán van a fórumon hasonlítgatás. Bár én se szeretek hasonlítgatni. A véleményét meg mondja el mindenki úgy ahogy akarja.😃 Valaki súgja már meg, hogy melyik Bleach részben volt az Ichigo vs Ulqiorra (ha így írják) fight.Mármint a durvább amikor Ichigo átváltozik.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Most mindenki hirtelen a Shingeki-t fujjozza, nem azt mondom, hogy csoda szép, de szerintem nem mondható csúnyának inkább csak más a stílusa... a CGI-ról annyit hogy lehet hogy drágább, de amilyen drága pont olyan ocsmány is... az alábbi 3 képben lehet hogy szép de az egy MOVIE, a többi animében ami nem csak egy 2 órás film abban meg lehetetlen megcsinálni szépre, vagy legalábbis azt a színvonalat nem fogják tudni tartani. A Black Bullet-ben sem volt olyan hányinger a CGI de erősen kellett koncentrálnom arra, hogy a feliratot olvassam és ne csukjam be a szemem... az hogy mennyi pénz van 1-1 CGI filmre az csak az egyik ok, szerintem kevésbé népszerű is. A Shingeki-ben tetszett a kamera mozgás, még ha nem is volt minden centiméterük kidolgozva a titánoknak, nézd meg a mangát, azért ott sem csoda szép a látvány. És nem, most nem azt mondom, hogy nincsenek ronda animék mostanában.

Szerintem elég sok szép anime van mostanság is, és vannak remek animék, DE mostanában csak azt látom hogy hasonlitgatjátok a remekművekhez, mert azok egyediek, a többi meg klisé... De pont ezek miatt a klisék miatt lesz a többi egyedi, nem ilyen elvárásokkal kell hozzá ülni egy animéhez, próbáljatok máshogy gondolkodni.. Nézem a D.Gray Man-t és tényleg rohadt jó, persze hogy az Ao no Exorcist el van maradva tőle de arra sem lehet azt mondani hogy rossz. Szóval szerintem érdemes nyitottnak lenni az új animékre és nem csak a régiekhez hasonlitgatni, de mostanában csak ez megy ezen a fórumon 😃
0
0
0
0
Sithseen avatar
Én most ezt kezdtem el nézni http://animegun.hu/dungeon-ni-deai-wo-motomeru-no-wa-machigatteiru-no-darou-ka-2015/ és mind történetileg és még grafikailag is ott van a szeren! a chihiro szellemországbant meg múlt héten néztük meg pont 😃 örök kedvenc 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Úristen...és tényleg. Feltűnt már eddig is csak mindig szemethunytam felette, de néhol már olyan ronda a grafika, hogy szúrja a szemem a változás. És példának most a Tokyo Ghoul ugrik be. Amikor konkrétan letudják 3 ponttal a szemeket meg a száját egy karakternek ha távolról mutatják.
És amúgy a shingeki tényleg ocsmány. Szörnyű az a grafika.
0
0
0
0
dispPaP avatar
CGI mind a három. Amúgy a Chihiro tényleg eléggé ütős, ahhoz képest hogy nem mai anime az sem. Meg azért a Studio Ghibili világszinten sem kis név... nem szarral gurigáznak, talán az egyetlen stúdió amelynek név alapján tudjuk hogy minőségi munkát csinálnak. Egyébként grafikailag egy átlag sorozat manapság rohadtul nem nevezhető szépnek, lássátok Owari no Seraph, nagyjából a Hokuto no Kenben szebbek a rajzok, pedig az a 80as években készült. Shingekit is csak azért szépezi mindenki mert rongyosra van hypeolva és senki sem mer érte szólni, ellenben a Kaiji milyen ronda holott ugyan az a stílus csak a Kaiji el van nagyolva a stílusa miatt. CGI meg mindig jobb lesz mint a kézzel rajzolt, illetve majdnem mindig... Kérdés hogy mennyi pénz van 1-1re.

Lejjebb első képem pl az egyik valaha készült legdrágább anime, a Harlock mozi, ami 30millió dollárból készült, és még így is töredéke egy marvel filmnek.

Ma az a divat hogy van egy elfogadott szint, ami alatt nem szabad adni, és ennyi, telerakják eyecandyvel, mert azt hiszik mert csillog attól jobb lesz, bullshit please. Inkább a részletesség ami lenyűgöző lehet manapság, mert abban lehet alkotni, a stúdiók meg úgysem léphetnek meg egy résznél egy határt pénzben, ha meg meglépik akkor lesznek majd olyan látványos romlások az animében. (Gondolom párban ti is észrevettétek hogy meglepően gyenge a rajz vagy az animáció pl az anime második felében.)
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Mondjuk beba lenne, ha pont a Ghiblis filmek nem lennének jók, meg úgy általában ilyen egész estés filmek.
0
0
0
0
norbli01 avatar
intelIA32: Meg tudom érteni, ezek tényleg nagyon szépek és részletesség is van benne, én csak azért nem írtam egyiket sem, mert ezek inkább movie-k és azokat én ebbe nem vettem bele 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Chihiro szellemországban 😊
Nem csak azért mert ezt szeretem, hanem mert tényleg jó szerintem.
Háttérrel foglalkoztak rendesen mindenhol. Tükröződés is van.

A másik amit megtudnék így nevezni, az a Vándorló palota.

dispPap: Az amit linkeltél már 3D-s modellekkel van?
0
0
0
0
dispPaP avatar

Spoiler!
https://rogermcd.files.wordpress.com/2014/04/deadfish-captain-harlock-2013-v2-movie-bd1080paac-mp4_snapshot_00-06-15_2014-04-27_00-30-33.png

Spoiler!
https://img205.imageshack.us/img205/6345/bscap0293vl3.jpg

Spoiler!
https://andriasang.com/con0gv/hack_vs_screens/images/23vem/full.jpg
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Aldnoah.Zero
Fate/Zero

Ezeket a zero-s animéket nagyon eltalálják.😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
-Unbreakable Machine-Doll (Imádom a grafikáját, kedvencem a mai napig 😃😉
-K-ON!
-BlackRock Shooter
-Hentai Ouji to Warawanai Neko
-Black Bullet

Hát, talán mondanám még a Shingeki no Kyojin-t, meg a Psycho Pass-t, de lehet az már sok lenne 😃

Ja, és mellesleg ez a D.Gray Man valami rohadt jó, kár hogy eddig nem folytattam, de végre eljutottam a 3. OP-ig amit egyszerűen imádok, és egyre izgalmasabbak a dolgok 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció