Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Puffin avatar
loghunful: videókártya nélkül próbáltad?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
nv driver fenn van? driver sweeper volt? Más játékoknál is kapsz kék halált? milyen 750 ti-d van?
0
0
0
0
no avatar
Emberek betettem az uj karit(gtx750ti) csak már 2szer lefagyott game közben ötlet?? kép elmegy, fekete képernyö hang beakad elején, powerre reagál, de semmi kék halál... ötlet??
fsp hexa 500 w táp...
0
0
0
0
Payphoner avatar
A táppal semmi gond nincsen... Először is én vissza tenném az alaplapra az i5 konfigot és ha nem működik akkor szólj😀
0
0
0
0
Meezmire avatar
Sziasztok!

Nem rég vettem egy Asrock z77 pro 4-es alaplapot bele egy i5 3570 procit. Kíváncsiságból megakartam nézni hogy működik-e, és ezért kiszedtem a régi gépemből néhány alkatrészt. Összeraktam egy HD 5670-es vgat (512mb), 8gb ddr3 ramot és egy M-tech 420-as tápot. Amikor bekapcsoltam minden felpörgött, de sajnos még a BIOS-ig se tudtam eljutni mert csak egy fekete háttért láttam. Lehetséges hogy a tápegység miatt nem indult el a gép? Szerintem a kábelezést jól csinűltam mert a régi gépemen is ugyan úgy kellet és azzal eltudott indulni a gép.
0
0
0
0
Bronson avatar
akkor azzal nem lesz gondod egy darabig! 😀
0
0
0
0
Attila57 avatar
sziasztok megoldodott a probléma müködik a gép egy seasonic 350w táp-ot vettem és meghajtsa a gépet!

Köszönöm mindenkinek aki segitett

És külön megköszöném:MaTpr0F és Bronson
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Seasonic, Corsair, FSP, Antec, Enermax, XFX - ezekből a gyártókból válassz majd szerintem.
0
0
0
0
Bronson avatar
egy jobb 400wattos elég lesz neki bőven! (gondolok itt az ajánlott tápokra, nem a 600wattosnagyonócó csodákra 😉 )
0
0
0
0
Attila57 avatar
Még csak annyit szeretnék kérdezni hogy egy 450W-os táp elég a gépemnek?
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Igazán nincs mit, örülök, hogy tudtam segíteni!
0
0
0
0
Attila57 avatar
cseszka:amikor a tápot bekapcsolom akkor az alaplapon elkezd világitanni egy zöld akármi.Az jelzi hogy feszültség alatt van az alaplap.

MaTpr0F:Köszönöm ezt a videot sokat segitet!!!!!!
az eredmény az hogy nem indul a táp szóval venni kell másikat!!
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Tápot úgy tudod megnézni, hogy a 24 pines csatlakozóján összekötöd a 2 tüskét amivel üresbe is el lehet indítani csak a tápot. Ha elindul akkor nem annak van baja.

Először ezt próbáld meg után jöhet a többi.

0
0
0
0
cseszka avatar
Én azért kipróbálnék másik tápot,lehet h meghalt.Honnan tudod h a lap kap áramot,ha be se kapcsol?
0
0
0
0
Attila57 avatar
Sziasztok!! olyan problémám lenne hogy játék közben egyszerüen kikapcsolt a gép és azóta nem lehet bekapcsolni.Egyszerüen meghalt a gép! nemtudom hogy a táp-e a rossz de az alaplap kap áramot.Szétszetem a tápot és semmi olyan hibája nincs amitöl szerintem ne lenne jó mert a kondezátorok nem puposak a bisztositék is rendbe van.A gép belül nem poros tisztán van tartva szóval nem tudom mi lehet a baj.
0
0
0
0
szilver avatar
Én megpróbálkoznék egy vírus kereséssel először.
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Sziasztok, remélem jó helyre írok. A kérdés az lenne, hogy otthagyom a gépet nem csinálok semmit, esetleg a utorrent megy, és néha amikor otthagyom magába és visszaérek a gép meleg. Egy párszor otthagytam magába de bekapcsoltam az openhardwaremonitort és néha előjön ez a hülyeség hogy mindent 100%-on használja a gép a procit és a videókarit és felmegy a hőfok jó magasra. De nem mindig csinálja, csak akkor ha a gépet otthagyom magában és akkor se mindig. Mi lehet vele? A spybot a nod32 és az advanced systemcare 7 semmit sem mutat? Válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
GRYFNB avatar
laca87 kösz a választ, de akkor hanyas szorzóra rakjam, mert most 11.5-ön van?
0
0
0
0
Bronson avatar
próbálj meg nem beta drivert, lehet az a baj...
0
0
0
0
Bronson avatar
nekem vga driver hibára húz a dolog... milyen driver van fent?
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hello. Lenne egy kis gondom. Nincs még egy napos a rendszer és ez idő alatt két kékhalált kaptam. Az üzenet a következő System Service Exception. Bluescreen View-ben két fájlt jelez pirosan. Egyik atikmdag.sys másik pedig ntoskrnl.exe. Valakinek valami ötlete mit lehet ezzel kezdeni?
0
0
0
0
exiikeh avatar
intelIA32: köszi szépen sajnos nincs, de nagy valószínűséggel vga gondok vannak :/
0
0
0
0
SuperPuma avatar
exiikeh: Valószínű hardverhiba lesz. Ha van másik régebbi videokártyád, akkor próbáld ki azzal.
0
0
0
0
laca87 avatar
lehetséges hogy a proci szorzó elállítódott nekem is csinált hasonlót a régi AMD-m próbáld meg újra beállítani és a ramoknál is lehet bevállik
0
0
0
0
GRYFNB avatar
helló. lenne egy olyan gondom hogy amikor indítom a gépet akkor írja azokat az adatokat hogy CPU, RAM stb... és akkor a processzort nem ismeri fel mondjuk úgy. Csak annyit ír ki hogy AMD Athlon 1140 MHZ, de nekem AMD Athlon 2600+ 1936 MHZ-es procim van. Meg a RAM-hoz azt írja hogy DDR 266-os. Utána pedig egy szöveg ír ami eddig nem volt. Valami ilyesmi, hogy CPU unworkable or has been changed. Please recheck - CPU SOFT MENU
0
0
0
0
exiikeh avatar
Sziasztok! A következő lenne a gondom...Bármelyik játékkal játszom különböző idő(van amikor fél óra-de van amikor 3óra) után a monitorom befeketedik és kiírja, h no signal detected. Erre a megoldás csak az újraindítás. Mi lehet a baj?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát ha netezés közben is kaptál akkor nem biztos, hogy vga driver. Bár játék közben is kaptál. Egyelőre várd ki lesz-e még most, hogy a ventit kisebbre vette. Bár nem tudom annak mi köze lehet hozzá.
0
0
0
0
roba1996 avatar
játszotam a black ops 2 vel de elötte csak neteztem és ugyan ugy kék halált kapott!
de most az utolsó kék halál óta észre vettem hogy az egyik 12 cm ventimnek a fordulat számát kissebre vette a gép mert maxon ment, a venti az ilyen COOLINK SWiF2 120P!
de most azóta jó legalább is azóta nem volt kék halál
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Mit csináltál mikor kaptad a kék halált?
0
0
0
0
roba1996 avatar
Kék halát kapott a gépem és nem tudom hogy mitől vagy miért!!! Valaki tudna segiteni itt egy kép ezt adta be kékhalál után!!
http://www.kepfeltoltes.hu/view/140702/1651199743_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
cian880123 avatar
és akkor segitséget kérnék még akkor kábelmodemem hogy tudnám lekodolni dlink dcm 301 a tipusa vidanetes köszönöm
0
0
0
0
cseszka avatar
Nekem is ano volt ilyen pendrive-om,és a végénn kukába került.
Késöbb egy másik pendrive nemakart bootolhato lenni,magyarul nembirtam bootolhatot csinálni belöl,és akkor körbe néztem a netenn,és ezt a leirást találtam.Angol,de egyszerü ha tudsz kicsit angolul,nekem megoldotta a problémát.Ebben is formatálja,hátha segit neked is.
Open a Command prompt window (run it in administrator mode)

in the command prompt, do the following commands:

-diskpart (to enter the tool)
-list disk
-select disk # (where # is the number of your Pen drive listed in the 'list disk' command)
-clean
-create partition primary
-select partition 1
-active
-format quick fs=fat32
-assign
-exit

UI.Nagy betükkel irj,mert a kicsit nembiztos h elfogadja.
0
0
0
0
toxicity avatar
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy egyszer csak az egyik gépes cuccokkal teli fiókban találtam egy 2 GB-os Pendrive-ot.

Eddig ugye nincs is semmi baj, de bedugom a gépbe, és kéri ,hogy formázzam.
Ok. Mondom 2 GB-ot jó lesz FAT32-be formázni. Ám a formázás ahogy véget érne, kiírja, hogy a lemez írásvédett. (WAT ? ? ?)

Segítsetek már légyszi, mert pont jó lenne most nekem ez a kis pendrive.
0
0
0
0
atstuff07 avatar
érdemes is lenne jelszóval levédetned a wifidet, mert így más is használhatja, kivéve, ha az téged nem zavar
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Wifi routered van ami képes a bejövő neted szétosztani. telekomnál pl olyanok vannak. Koaxon jön a net az megy bele a routerbe és abba dugod bele lan kábeleket amik meg menek a gépedbe. De ezekben a routerekben van wifi is csak az antennája beépített. https://blog.giuseppeurso.net/wp-content/uploads/2012/12/cisco-epc3925-624x176.jpg
0
0
0
0
cian880123 avatar
sziasztok az a kérdésem lenne hogy otton kábelnetem van és androidos telommal wifin keresztül van netem hogy lehetséges ez?köszönöm
0
0
0
0
Bronson avatar
lehet sérült, vannak rajta rossz szektorok... hdd sentinelt töltsd le és nézd meg mit mutat!
0
0
0
0
Ruvock avatar
Sziasztok! Valaki tudna okot modani arra, miért van az, hogy a HDD hosszas használat után elkezd kattogni, a gép befagy, majd ha szerencsém van tovább megy, vagy nem és marad a reset. Formázni teljesen jól lehet, újrahúzni is, nem is lassú, csak miután sok adat van rajta és egyre hátrébb kell nyúlnia az adatokért befingik. Ha valaki tud segiteni, akkor köszönöm szépem.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Most ironizáltál vagy tényleg? Sosem fogom megérteni miért kell használni több pontot ha nem indokolt. Egyszerűen félrevezető és csak további kérdéseket szül. Mint most is. Na mind1.
0
0
0
0
MyFather avatar
Köszi TaylorXIII ..... megoldotad a problémámat .. Kösszi
0
0
0
0
MariusTitus avatar
kössz Bronson lefutattam egy ellenőrzést és igen vírus szopatott eddig... még csökkentett módba is rakta jó párszor de már müködik rendesen
0
0
0
0
Bronson avatar
próbálj ki egy furmark vagy valamilyen stress tesztet, de lehet a táp... viszont nem biztos...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy windowsban ritkábban de játékokban állandóan kékhalálvan most raktam újra a windowst elötte is ezt csinálta lehet a tápegység vagy a memória memóriatesztet lefuttatam azt irja hogy jó tápegységem lcpower 500w azt irtánk hogy nem olyan jó néha nehezen kapcsol be a gép nem elsöre.Elöre is köszöm a segitséget.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
.NEt 4.5 megvan? AMd drivernél ez követelmény.
0
0
0
0
MyFather avatar
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy ujra raktam a pc-met és a videokártya driver telepitésénél bejön a kékhálál és igy nem tudom feltelepiteni ....eddig egyszer sem volt ijen most az elsö alkalom ... Elöre köszönöm a segitségett.
0
0
0
0
MariusTitus avatar
100 hm........ érdekes 😃 akkor mi lehet még a gond esetleg? RAM? bár azt látja mindet és játékbeli teljesitménycsökkenés sem volt
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció