Emberek betettem az uj karit(gtx750ti) csak már 2szer lefagyott game közben ötlet?? kép elmegy, fekete képernyö hang beakad elején, powerre reagál, de semmi kék halál... ötlet??
fsp hexa 500 w táp...
Nem rég vettem egy Asrock z77 pro 4-es alaplapot bele egy i5 3570 procit. Kíváncsiságból megakartam nézni hogy működik-e, és ezért kiszedtem a régi gépemből néhány alkatrészt. Összeraktam egy HD 5670-es vgat (512mb), 8gb ddr3 ramot és egy M-tech 420-as tápot. Amikor bekapcsoltam minden felpörgött, de sajnos még a BIOS-ig se tudtam eljutni mert csak egy fekete háttért láttam. Lehetséges hogy a tápegység miatt nem indult el a gép? Szerintem a kábelezést jól csinűltam mert a régi gépemen is ugyan úgy kellet és azzal eltudott indulni a gép.
Tápot úgy tudod megnézni, hogy a 24 pines csatlakozóján összekötöd a 2 tüskét amivel üresbe is el lehet indítani csak a tápot. Ha elindul akkor nem annak van baja.
Sziasztok!! olyan problémám lenne hogy játék közben egyszerüen kikapcsolt a gép és azóta nem lehet bekapcsolni.Egyszerüen meghalt a gép! nemtudom hogy a táp-e a rossz de az alaplap kap áramot.Szétszetem a tápot és semmi olyan hibája nincs amitöl szerintem ne lenne jó mert a kondezátorok nem puposak a bisztositék is rendbe van.A gép belül nem poros tisztán van tartva szóval nem tudom mi lehet a baj.
Sziasztok, remélem jó helyre írok. A kérdés az lenne, hogy otthagyom a gépet nem csinálok semmit, esetleg a utorrent megy, és néha amikor otthagyom magába és visszaérek a gép meleg. Egy párszor otthagytam magába de bekapcsoltam az openhardwaremonitort és néha előjön ez a hülyeség hogy mindent 100%-on használja a gép a procit és a videókarit és felmegy a hőfok jó magasra. De nem mindig csinálja, csak akkor ha a gépet otthagyom magában és akkor se mindig. Mi lehet vele? A spybot a nod32 és az advanced systemcare 7 semmit sem mutat? Válaszokat előre is köszönöm!
Hello. Lenne egy kis gondom. Nincs még egy napos a rendszer és ez idő alatt két kékhalált kaptam. Az üzenet a következő System Service Exception. Bluescreen View-ben két fájlt jelez pirosan. Egyik atikmdag.sys másik pedig ntoskrnl.exe. Valakinek valami ötlete mit lehet ezzel kezdeni?
helló. lenne egy olyan gondom hogy amikor indítom a gépet akkor írja azokat az adatokat hogy CPU, RAM stb... és akkor a processzort nem ismeri fel mondjuk úgy. Csak annyit ír ki hogy AMD Athlon 1140 MHZ, de nekem AMD Athlon 2600+ 1936 MHZ-es procim van. Meg a RAM-hoz azt írja hogy DDR 266-os. Utána pedig egy szöveg ír ami eddig nem volt. Valami ilyesmi, hogy CPU unworkable or has been changed. Please recheck - CPU SOFT MENU
Sziasztok! A következő lenne a gondom...Bármelyik játékkal játszom különböző idő(van amikor fél óra-de van amikor 3óra) után a monitorom befeketedik és kiírja, h no signal detected. Erre a megoldás csak az újraindítás. Mi lehet a baj?
Hát ha netezés közben is kaptál akkor nem biztos, hogy vga driver. Bár játék közben is kaptál. Egyelőre várd ki lesz-e még most, hogy a ventit kisebbre vette. Bár nem tudom annak mi köze lehet hozzá.
játszotam a black ops 2 vel de elötte csak neteztem és ugyan ugy kék halált kapott!
de most az utolsó kék halál óta észre vettem hogy az egyik 12 cm ventimnek a fordulat számát kissebre vette a gép mert maxon ment, a venti az ilyen COOLINK SWiF2 120P!
de most azóta jó legalább is azóta nem volt kék halál
Kék halát kapott a gépem és nem tudom hogy mitől vagy miért!!! Valaki tudna segiteni itt egy kép ezt adta be kékhalál után!!
http://www.kepfeltoltes.hu/view/140702/1651199743_www.kepfeltoltes.hu_.png
Nekem is ano volt ilyen pendrive-om,és a végénn kukába került.
Késöbb egy másik pendrive nemakart bootolhato lenni,magyarul nembirtam bootolhatot csinálni belöl,és akkor körbe néztem a netenn,és ezt a leirást találtam.Angol,de egyszerü ha tudsz kicsit angolul,nekem megoldotta a problémát.Ebben is formatálja,hátha segit neked is.
Open a Command prompt window (run it in administrator mode)
in the command prompt, do the following commands:
-diskpart (to enter the tool)
-list disk
-select disk # (where # is the number of your Pen drive listed in the 'list disk' command)
-clean
-create partition primary
-select partition 1
-active
-format quick fs=fat32
-assign
-exit
UI.Nagy betükkel irj,mert a kicsit nembiztos h elfogadja.
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy egyszer csak az egyik gépes cuccokkal teli fiókban találtam egy 2 GB-os Pendrive-ot.
Eddig ugye nincs is semmi baj, de bedugom a gépbe, és kéri ,hogy formázzam.
Ok. Mondom 2 GB-ot jó lesz FAT32-be formázni. Ám a formázás ahogy véget érne, kiírja, hogy a lemez írásvédett. (WAT ? ? ?)
Segítsetek már légyszi, mert pont jó lenne most nekem ez a kis pendrive.
Wifi routered van ami képes a bejövő neted szétosztani. telekomnál pl olyanok vannak. Koaxon jön a net az megy bele a routerbe és abba dugod bele lan kábeleket amik meg menek a gépedbe. De ezekben a routerekben van wifi is csak az antennája beépített.
Sziasztok! Valaki tudna okot modani arra, miért van az, hogy a HDD hosszas használat után elkezd kattogni, a gép befagy, majd ha szerencsém van tovább megy, vagy nem és marad a reset. Formázni teljesen jól lehet, újrahúzni is, nem is lassú, csak miután sok adat van rajta és egyre hátrébb kell nyúlnia az adatokért befingik. Ha valaki tud segiteni, akkor köszönöm szépem.
Most ironizáltál vagy tényleg? Sosem fogom megérteni miért kell használni több pontot ha nem indokolt. Egyszerűen félrevezető és csak további kérdéseket szül. Mint most is. Na mind1.
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy windowsban ritkábban de játékokban állandóan kékhalálvan most raktam újra a windowst elötte is ezt csinálta lehet a tápegység vagy a memória memóriatesztet lefuttatam azt irja hogy jó tápegységem lcpower 500w azt irtánk hogy nem olyan jó néha nehezen kapcsol be a gép nem elsöre.Elöre is köszöm a segitséget.
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy ujra raktam a pc-met és a videokártya driver telepitésénél bejön a kékhálál és igy nem tudom feltelepiteni ....eddig egyszer sem volt ijen most az elsö alkalom ... Elöre köszönöm a segitségett.
fsp hexa 500 w táp...
Nem rég vettem egy Asrock z77 pro 4-es alaplapot bele egy i5 3570 procit. Kíváncsiságból megakartam nézni hogy működik-e, és ezért kiszedtem a régi gépemből néhány alkatrészt. Összeraktam egy HD 5670-es vgat (512mb), 8gb ddr3 ramot és egy M-tech 420-as tápot. Amikor bekapcsoltam minden felpörgött, de sajnos még a BIOS-ig se tudtam eljutni mert csak egy fekete háttért láttam. Lehetséges hogy a tápegység miatt nem indult el a gép? Szerintem a kábelezést jól csinűltam mert a régi gépemen is ugyan úgy kellet és azzal eltudott indulni a gép.
Köszönöm mindenkinek aki segitett
És külön megköszöném:MaTpr0F és Bronson
MaTpr0F:Köszönöm ezt a videot sokat segitet!!!!!!
az eredmény az hogy nem indul a táp szóval venni kell másikat!!
Először ezt próbáld meg után jöhet a többi.
de most az utolsó kék halál óta észre vettem hogy az egyik 12 cm ventimnek a fordulat számát kissebre vette a gép mert maxon ment, a venti az ilyen COOLINK SWiF2 120P!
de most azóta jó legalább is azóta nem volt kék halál
http://www.kepfeltoltes.hu/view/140702/1651199743_www.kepfeltoltes.hu_.png
Késöbb egy másik pendrive nemakart bootolhato lenni,magyarul nembirtam bootolhatot csinálni belöl,és akkor körbe néztem a netenn,és ezt a leirást találtam.Angol,de egyszerü ha tudsz kicsit angolul,nekem megoldotta a problémát.Ebben is formatálja,hátha segit neked is.
in the command prompt, do the following commands:
-diskpart (to enter the tool)
-list disk
-select disk # (where # is the number of your Pen drive listed in the 'list disk' command)
-clean
-create partition primary
-select partition 1
-active
-format quick fs=fat32
-assign
-exit
UI.Nagy betükkel irj,mert a kicsit nembiztos h elfogadja.
Eddig ugye nincs is semmi baj, de bedugom a gépbe, és kéri ,hogy formázzam.
Ok. Mondom 2 GB-ot jó lesz FAT32-be formázni. Ám a formázás ahogy véget érne, kiírja, hogy a lemez írásvédett. (WAT ? ? ?)
Segítsetek már légyszi, mert pont jó lenne most nekem ez a kis pendrive.
Az lenne a problémám hogy windowsban ritkábban de játékokban állandóan kékhalálvan most raktam újra a windowst elötte is ezt csinálta lehet a tápegység vagy a memória memóriatesztet lefuttatam azt irja hogy jó tápegységem lcpower 500w azt irtánk hogy nem olyan jó néha nehezen kapcsol be a gép nem elsöre.Elöre is köszöm a segitséget.
Az lenne a problémám hogy ujra raktam a pc-met és a videokártya driver telepitésénél bejön a kékhálál és igy nem tudom feltelepiteni ....eddig egyszer sem volt ijen most az elsö alkalom ... Elöre köszönöm a segitségett.