A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
jumbo avatar
Jeszy93 írta:
Hali! Azt olvastam h a Vistás drivereket elfogadja a 7-es.. ez igaz?

Elvileg igaz😉
0
0
0
0
Jeszy93 avatar
Hali! Azt olvastam h a Vistás drivereket elfogadja a 7-es.. ez igaz?
0
0
0
0
Holey avatar
na most én is win 7-et használok és van 1 kérdésem:
Telepített memória (RAM) 4,00GB (3,25GB használható)
ezen csak az segít ha 64bittes et szedek le??
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
feltehetnéd vhova,egyébként már több torrentoldalon is fentvan a teljes verzió 😃
0
0
0
0
Nedadam avatar
nekem már megvan az eredeti win 7 amiben semmien id?korlát meg hogy jöv?évig tod használni mert oem-es és 64 bit-es ultimate ja és microsoftos haver haverjátol 😆
0
0
0
0
no avatar
Hali mindenki! Kérdésem lenne! Fellöktem a Win 7 et jo meg minden DE!!! az én kis laptopomon az Intel gma 4500 mhd videokártya amugyis 128mb es memoriáját lehúzta 64 mb re!!! Namost akkor mivan ilyenkor? ezzel tudok vmit kezdeni vagy nem el?re is köszi!😊
0
0
0
0
rocka avatar
Feki1991 írta:
freeride182 írta:
Oksa 😃 már lenn is van 😃 holnap teszem ujra a gépet 😞

Amúgy a 7-es és Vista küls?re pontosan ugyanaz csak átvan dolgozva a "motorja"!! 😀..sztem a 7-est kellett volna Vista néven kiadni és akkor nem lett volna "baj"! 😉

Ja azt tudom de azé win 7 jobb😃 mer gyorsabb emg stb 😃
0
0
0
0
Ryder avatar
valami pontosabbat nem tudsz mondani? mert ez igy elég b?, hogy "próbálgasd."
0
0
0
0
jumbo avatar
Ryder írta:
szép estét mindenkinek. Feltettem a Win7 ultimate-ot és nem megy fel az ATi DD. valami ötlet esetleg? a Vindosos verziót töltöttem ahogy ajánlottátok páran a fórumban.

próbálgasd....😉 fel kell annak menni!!!esetleg probáld meg a kompatibilistást állítgatni a drivernél
0
0
0
0
Feki1991 avatar
freeride182 írta:

Amúgy a 7-es és Vista küls?re pontosan ugyanaz csak átvan dolgozva a "motorja"!! 😀..sztem a 7-est kellett volna Vista néven kiadni és akkor nem lett volna "baj"! 😉
0
0
0
0
Ryder avatar
szép estét mindenkinek. Feltettem a Win7 ultimate-ot és nem megy fel az ATi DD. valami ötlet esetleg? a Vindosos verziót töltöttem ahogy ajánlottátok páran a fórumban.
0
0
0
0
rocka avatar
0
0
0
0
Feki1991 avatar
ez az uccsó build, vagy tévedek????..ha ez az utolsó akk jóóóó 😃 (amúgy mindenképp jobb mint a Vista!! 😉)
0
0
0
0
rocka avatar
Microsoft.Windows.7.7600.16385.ULTIMATE.HUN.X86-OEM ez pl jó? 😃
0
0
0
0
rocka avatar
Hali! Meik a legujjab win 7 verzó v ki megtudná mondani? 😃
0
0
0
0
Athesz avatar
gyula001 írta:
Melyik verziós win 7-et kéne felraknom mert van annyi féle valaki ha tud segitsen kösz😀

Ultimate a legjobb, és a véglegeset!
0
0
0
0
gyula001 avatar
Melyik verziós win 7-et kéne felraknom mert van annyi féle valaki ha tud segitsen kösz😀
0
0
0
0
Flash avatar
Vezérl?pult/ rendszer
0
0
0
0
no avatar
SkyTon írta:
hali feltettem a winfos 7et és 4.5 re értékelte a gépemet.

az jó?

menyi a max amit kaphat 1 gép?

hallottam olyat hogy max 8?!?!?!?!?!?

Hol lehet megnézni ezt az értékelést?
0
0
0
0
Ryder avatar
kösz mindekett?töknek. akkor sztem ma felteszem a Win7-et.
0
0
0
0
jumbo avatar
Ryder írta:
szép reggelt mindenkinek.
lehet hogy volt már ilyen/hasonló kérdés: ATi kártyánál (Sapphire pontosabban) Win 7 alatt jó a Vistas driver is, igaz?

jó hozzá😉
0
0
0
0
Ferrari avatar
Nekem jó volt hozzá, de én feltetem a legújabb drivert és az is m?ködik rendesen.
0
0
0
0
Ryder avatar
szép reggelt mindenkinek.
lehet hogy volt már ilyen/hasonló kérdés: ATi kártyánál (Sapphire pontosabban) Win 7 alatt jó a Vistas driver is, igaz?
0
0
0
0
no avatar
7,9 a max.

Az csak egy szám.
A gépedet próbálja bekategórizálni. Értelme nem sok van szerintem, 'parasztvakításra' jó, de másra nem nagyon...
0
0
0
0
SkyTon avatar
hali feltettem a winfos 7et és 4.5 re értékelte a gépemet.

az jó?

menyi a max amit kaphat 1 gép?

hallottam olyat hogy max 8?!?!?!?!?!?
0
0
0
0
thug85 avatar
Ne írj dupla hozzászólást! Használd a szerkesztés funkciót!
0
0
0
0
horkri avatar
Nah ha valaki rájön hogy lehet az el?lapi fejhallgatót mikrofont beállítani az pls szóljon..
AlC888
0
0
0
0
horkri avatar
nekem meg csak sztereóban szól..
de amikor megnyitom a hangszóróknál beállítások..
kiírja az 5.1 7.1.. letesztelem jó..
beállítom és nem vált át a mocsok 😀

Most már nem látom az el?lapi mikrofont + a fejhallgatót sem.. 😞
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
nekem olyan hiba van hogy a 4.0-ás hang helyett csak 2.0-as van.
0
0
0
0
horkri avatar
Ez sajnos nem jó..
telepítettem a win 7 drivert erre azt írja ki nem kompatibilis 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
horkri írta:
Morgen..

Tudna nekem valami drivert ajánlani?
ALC 888 kártya windows 7

Van hangom bár az el?lapi nem m?ködik
+ az 5.1 es rendszer sem.. hiába állítom be 5.1 legyen nem m?ködik..
pls help

Próbáld meg esetleg [url=http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=28&Level=5&Conn=4]INNEN[/url]!
0
0
0
0
horkri avatar
Morgen..

Tudna nekem valami drivert ajánlani?
ALC 888 kártya windows 7

Van hangom bár az el?lapi nem m?ködik
+ az 5.1 es rendszer sem.. hiába állítom be 5.1 legyen nem m?ködik..
pls help
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Bemész a biosba olyat keress hogy first device boot valami az a lényeg hogy benne legyen a boot és ott állítsd át a merevlemezt a cd/dvd meghajtóra majd rakd be a wind 😆 cd-t és amikor indul a gép akkor kiírja hogy nyomj meg egy gombot a cd r?l való bootoláshoz és innent?l már csak telepítgetni kell
0
0
0
0
blizzard avatar
Hello mindenki. Most telepítettem a windows 7-et és nem teccik le akarom örölni és rátenni a windows xp-t.. Hogy csináljam? Megnyitom a win xp cd-jét és nem engedi feltenni mert ujjab verziot hasznalok az xp-nél.. Hogy telepitsem fel? Léci segitsetek nagyon fontos. Köszi.
0
0
0
0
no avatar
HI!! Nekem minden passzol a win7-hez(hardver, driverek) csak a hangkártya driver és a voda stick nem joo neki a upgrade advisor szerint. Van remény hogy 1szer énis tom rendesen használni???
😢
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
hali sziasztok nekem is nagyon bejön ez a windows..sztem az eddigi legjobb... 😀😉 de van egy olyan probélám hogy aktiválni kéne valaki tud adni kódot P.Ü-ben vagy egy linket ahonnan tudom aktiválni..előre is köszi....ja és Windows 7 Ultimate RTM 7600am van fent a végleges úgymond
0
0
0
0
Ferrari avatar
én is ajánlom, nagyon jó op rendszer. Nekem sincs vele edig problémám.
0
0
0
0
pakai93 avatar
én szerdán raktam fel a legújabb 64bites win7-et és nagyon jól szuperál... hibátlan mind technikailag mind nyelvileg...
nagyon gyorsan bekapcsol és még gyorsabban kikapcsol a telepités is gyorsabb... és nekem személy szerint kicsit több fps-em van a játékokban win7-el mint xp-vel vagy vista-val...
a vista-nál ez egyértelmű az xp-nél pedig sztem az volt a hátrány h nem ismerte fel a memóriát és nem is használta...
mindenkinek ajánlom a win7-et 😆
0
0
0
0
asznomad avatar
nekem semi gond vele ezt használom hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935 😃 de most xp mert ramot kell venni
0
0
0
0
Lizard avatar
SamHill írta:
lenne egy kerdesem...ma feltetem a Windows 7-et es csinalt nekem a C-re olyat hogy windows.old,es abba benne van a regi windows-om is,nos a nagy problema ha azt a regi windowst letoroltem mert arra mar nincs szuksegem,es hogy ne foglalja feleslegesen a helyet.remelem nem nagy baj.valaszt elore is koszi😃

nem nagy baj😀
0
0
0
0
no avatar
lenne egy kerdesem...ma feltetem a Windows 7-et es csinalt nekem a C-re olyat hogy windows.old,es abba benne van a regi windows-om is,nos a nagy problema ha azt a regi windowst letoroltem mert arra mar nincs szuksegem,es hogy ne foglalja feleslegesen a helyet.remelem nem nagy baj.valaszt elore is koszi😃
0
0
0
0
no avatar
BaziJoe írta:
hali

Realtek ALC883 hangkártyám van, és a win 7 nem engedi feltenni a drivert, valaki nem tud segiteni? :/ nagyon fontos lenne, válaszokat pls levélben, köszi

Esetleg próbáld meg ezt a driver:
[LINK]
0
0
0
0
BaziJoe avatar
hali

Realtek ALC883 hangkártyám van, és a win 7 nem engedi feltenni a drivert, valaki nem tud segiteni? :/ nagyon fontos lenne, válaszokat pls levélben, köszi
0
0
0
0
thug85 avatar
[quote][b]favorit5503 írta:[/b]
[quote][b]gyula001 írta:[/b]
meg kéne próbálni a win 7-et fölrakni csak nem tudom melyiket mert van egy csomó verzió belőle valaki help😀

Szia a windows 7bol az utolsot kell felrakni az pedig a 7600 ez a final ez jon ki szeptemberbe[/quote]
Így igaz. A 7600 RTM. Én is játszadozom a gondolattal, hogy felrakom azt, jelenleg az RC-t használom. Valakinek van valamilyen tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy mivel több az RTM az RC-től?
0
0
0
0
favorit5503 avatar
[quote][b]gyula001 írta:[/b]
meg kéne próbálni a win 7-et fölrakni csak nem tudom melyiket mert van egy csomó verzió belőle valaki help😀

Szia a windows 7bol az utolsot kell felrakni az pedig a 7600 ez a final ez jon ki szeptemberbe
0
0
0
0
Flash avatar
Tényleg jó gyors a 64 bites, meg jobban mennek rajt a gémek, de nem tom használni az ősrégi hangkarim miatt...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció