nekem már megvan az eredeti win 7 amiben semmien id?korlát meg hogy jöv?évig tod használni mert oem-es és 64 bit-es ultimate ja és microsoftos haver haverjátol 😆
Hali mindenki! Kérdésem lenne! Fellöktem a Win 7 et jo meg minden DE!!! az én kis laptopomon az Intel gma 4500 mhd videokártya amugyis 128mb es memoriáját lehúzta 64 mb re!!! Namost akkor mivan ilyenkor? ezzel tudok vmit kezdeni vagy nem el?re is köszi!😊
freeride182 írta:
Oksa 😃 már lenn is van 😃 holnap teszem ujra a gépet 😞
Amúgy a 7-es és Vista küls?re pontosan ugyanaz csak átvan dolgozva a "motorja"!! 😀..sztem a 7-est kellett volna Vista néven kiadni és akkor nem lett volna "baj"! 😉
Ja azt tudom de azé win 7 jobb😃 mer gyorsabb emg stb 😃
Ryder írta:
szép estét mindenkinek. Feltettem a Win7 ultimate-ot és nem megy fel az ATi DD. valami ötlet esetleg? a Vindosos verziót töltöttem ahogy ajánlottátok páran a fórumban.
próbálgasd....😉 fel kell annak menni!!!esetleg probáld meg a kompatibilistást állítgatni a drivernél
freeride182 írta:
Amúgy a 7-es és Vista küls?re pontosan ugyanaz csak átvan dolgozva a "motorja"!! 😀..sztem a 7-est kellett volna Vista néven kiadni és akkor nem lett volna "baj"! 😉
szép estét mindenkinek. Feltettem a Win7 ultimate-ot és nem megy fel az ATi DD. valami ötlet esetleg? a Vindosos verziót töltöttem ahogy ajánlottátok páran a fórumban.
Ryder írta:
szép reggelt mindenkinek.
lehet hogy volt már ilyen/hasonló kérdés: ATi kártyánál (Sapphire pontosabban) Win 7 alatt jó a Vistas driver is, igaz?
nekem meg csak sztereóban szól..
de amikor megnyitom a hangszóróknál beállítások..
kiírja az 5.1 7.1.. letesztelem jó..
beállítom és nem vált át a mocsok 😀
Most már nem látom az el?lapi mikrofont + a fejhallgatót sem.. 😞
Bemész a biosba olyat keress hogy first device boot valami az a lényeg hogy benne legyen a boot és ott állítsd át a merevlemezt a cd/dvd meghajtóra majd rakd be a wind 😆 cd-t és amikor indul a gép akkor kiírja hogy nyomj meg egy gombot a cd r?l való bootoláshoz és innent?l már csak telepítgetni kell
Hello mindenki. Most telepítettem a windows 7-et és nem teccik le akarom örölni és rátenni a windows xp-t.. Hogy csináljam? Megnyitom a win xp cd-jét és nem engedi feltenni mert ujjab verziot hasznalok az xp-nél.. Hogy telepitsem fel? Léci segitsetek nagyon fontos. Köszi.
HI!! Nekem minden passzol a win7-hez(hardver, driverek) csak a hangkártya driver és a voda stick nem joo neki a upgrade advisor szerint. Van remény hogy 1szer énis tom rendesen használni???
😢
hali sziasztok nekem is nagyon bejön ez a windows..sztem az eddigi legjobb... 😀😉 de van egy olyan probélám hogy aktiválni kéne valaki tud adni kódot P.Ü-ben vagy egy linket ahonnan tudom aktiválni..előre is köszi....ja és Windows 7 Ultimate RTM 7600am van fent a végleges úgymond
én szerdán raktam fel a legújabb 64bites win7-et és nagyon jól szuperál... hibátlan mind technikailag mind nyelvileg...
nagyon gyorsan bekapcsol és még gyorsabban kikapcsol a telepités is gyorsabb... és nekem személy szerint kicsit több fps-em van a játékokban win7-el mint xp-vel vagy vista-val...
a vista-nál ez egyértelmű az xp-nél pedig sztem az volt a hátrány h nem ismerte fel a memóriát és nem is használta...
mindenkinek ajánlom a win7-et 😆
SamHill írta:
lenne egy kerdesem...ma feltetem a Windows 7-et es csinalt nekem a C-re olyat hogy windows.old,es abba benne van a regi windows-om is,nos a nagy problema ha azt a regi windowst letoroltem mert arra mar nincs szuksegem,es hogy ne foglalja feleslegesen a helyet.remelem nem nagy baj.valaszt elore is koszi😃
lenne egy kerdesem...ma feltetem a Windows 7-et es csinalt nekem a C-re olyat hogy windows.old,es abba benne van a regi windows-om is,nos a nagy problema ha azt a regi windowst letoroltem mert arra mar nincs szuksegem,es hogy ne foglalja feleslegesen a helyet.remelem nem nagy baj.valaszt elore is koszi😃
Realtek ALC883 hangkártyám van, és a win 7 nem engedi feltenni a drivert, valaki nem tud segiteni? :/ nagyon fontos lenne, válaszokat pls levélben, köszi
Realtek ALC883 hangkártyám van, és a win 7 nem engedi feltenni a drivert, valaki nem tud segiteni? :/ nagyon fontos lenne, válaszokat pls levélben, köszi
[quote][b]favorit5503 írta:[/b]
[quote][b]gyula001 írta:[/b]
meg kéne próbálni a win 7-et fölrakni csak nem tudom melyiket mert van egy csomó verzió belőle valaki help😀
Szia a windows 7bol az utolsot kell felrakni az pedig a 7600 ez a final ez jon ki szeptemberbe[/quote]
Így igaz. A 7600 RTM. Én is játszadozom a gondolattal, hogy felrakom azt, jelenleg az RC-t használom. Valakinek van valamilyen tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy mivel több az RTM az RC-től?
Hali! Azt olvastam h a Vistás drivereket elfogadja a 7-es.. ez igaz?
Elvileg igaz😉
Telepített memória (RAM) 4,00GB (3,25GB használható)
ezen csak az segít ha 64bittes et szedek le??
Ja azt tudom de azé win 7 jobb😃 mer gyorsabb emg stb 😃
próbálgasd....😉 fel kell annak menni!!!esetleg probáld meg a kompatibilistást állítgatni a drivernél
Melyik verziós win 7-et kéne felraknom mert van annyi féle valaki ha tud segitsen kösz😀
Ultimate a legjobb, és a véglegeset!
hali feltettem a winfos 7et és 4.5 re értékelte a gépemet.
az jó?
menyi a max amit kaphat 1 gép?
hallottam olyat hogy max 8?!?!?!?!?!?
Hol lehet megnézni ezt az értékelést?
szép reggelt mindenkinek.
lehet hogy volt már ilyen/hasonló kérdés: ATi kártyánál (Sapphire pontosabban) Win 7 alatt jó a Vistas driver is, igaz?
jó hozzá😉
Az csak egy szám.
A gépedet próbálja bekategórizálni. Értelme nem sok van szerintem, 'parasztvakításra' jó, de másra nem nagyon...
az jó?
menyi a max amit kaphat 1 gép?
hallottam olyat hogy max 8?!?!?!?!?!?
AlC888
de amikor megnyitom a hangszóróknál beállítások..
kiírja az 5.1 7.1.. letesztelem jó..
beállítom és nem vált át a mocsok 😀
Most már nem látom az el?lapi mikrofont + a fejhallgatót sem.. 😞
telepítettem a win 7 drivert erre azt írja ki nem kompatibilis 😃
Morgen..
Tudna nekem valami drivert ajánlani?
ALC 888 kártya windows 7
Van hangom bár az el?lapi nem m?ködik
+ az 5.1 es rendszer sem.. hiába állítom be 5.1 legyen nem m?ködik..
pls help
Próbáld meg esetleg [url=http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=28&Level=5&Conn=4]INNEN[/url]!
Tudna nekem valami drivert ajánlani?
ALC 888 kártya windows 7
Van hangom bár az el?lapi nem m?ködik
+ az 5.1 es rendszer sem.. hiába állítom be 5.1 legyen nem m?ködik..
pls help
😢
nagyon gyorsan bekapcsol és még gyorsabban kikapcsol a telepités is gyorsabb... és nekem személy szerint kicsit több fps-em van a játékokban win7-el mint xp-vel vagy vista-val...
a vista-nál ez egyértelmű az xp-nél pedig sztem az volt a hátrány h nem ismerte fel a memóriát és nem is használta...
mindenkinek ajánlom a win7-et 😆
nem nagy baj😀
hali
Esetleg próbáld meg ezt a driver:
[LINK]
[quote][b]gyula001 írta:[/b]
meg kéne próbálni a win 7-et fölrakni csak nem tudom melyiket mert van egy csomó verzió belőle valaki help😀
Szia a windows 7bol az utolsot kell felrakni az pedig a 7600 ez a final ez jon ki szeptemberbe[/quote]
Így igaz. A 7600 RTM. Én is játszadozom a gondolattal, hogy felrakom azt, jelenleg az RC-t használom. Valakinek van valamilyen tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy mivel több az RTM az RC-től?
Szia a windows 7bol az utolsot kell felrakni az pedig a 7600 ez a final ez jon ki szeptemberbe