Iiigen, na most a Girl Friends az yuri besorolást kapott, pedig csak 1 18-as jelenet van benne, amiben ráadásul nem is mutatnak semmit, szóval "legjobb" esetben is max "hardcore shoujo ai" kéne hogy legyen, de... nekem mindegy is amíg olyan amilyen, mert kétlem hogy találok nála jobbat 😜 De persze ha valamilyen yuri tud mutatni hasonlóan komoly szerelmi drámát, nekem megfelel 😃
dispPaP: Nem arról beszéltem, egyszer olvastam egy mangát Girl Friends ami elméletileg yuri, de csak azért mert van benne 1-2 mell, és nekem nagyon megtetszett, (meg is vettem) és azóta yuri animét kerestem, de most rájöttem hogy igazából az a műfaj amit keresnem kellett volna, az a shoujo ai... 😆
És tessék, találtam máris 6 db-ot 😆 azt hiszem a fate/ szériák után sem fogok unatkozni 😃
xoki: Nem a moe a bajom, hanem a comedy 😃 am, nem baj, nem várok túl sokat tőle, szerintem még többet is mutat majd, mint amit elvárok 😃 a listát arigatou megint, itt már biztos akad majd valami 😃
"aki már ilyet néz az már nem a story miatt nézi"
na pontosan ezt akartam én is irni először csak nem találtam a szavakat hogy kifejezzem 😃
norbli01 shoujo ai MAL lista 😃 [url]http://myanimelist.net/anime.php?genre[]=26[/url]
én épp ezek közül válogatok 😃 Bár úgy látom sok olyan van közte ami igazából nem is az...
Egyébként a Sakura trick az full csók, minden 5 percbe van legalább egy 😃 Más nincs benne, ha esetleg többet várnál 😆
Ja és azért irtam oda hogy "warning: ennél túl sok a moe!" 😃 mert szeretni kell ezt a stilust comedyvel vegyitve hogy élvezhető legyen
Láttatok már hentai animét? Mi a véleményetek a műfajról?
Nem . Valahogy sose érdekelt a téma most azt hogy ott story-t keress valaki hát az is érdekes szerintem aki már ilyet néz az már nem a story miatt nézi 😃 Nem nézem le őket mindenki azt csinál amit akar 😃
Na, azt kerestem! 😃 a Sakura trick-et akartam a közel jövőben megnézni, bár ennyi erővel a Girl Friends is csak shoujo ai és eltévesztettem a ház számot, (fuhh, megnyugodtam 😆😉 biztos csak azért yuri-nak van címezve, mert van benne 1-2 mell, meg 4-5 csók 😃 + azért is ezt választottam mert nagyon hasonlít az előbb említett mangára 😃 A Yuru yuri viszont elég messze áll tőlem, egyszer majd azt is biztos megnézem, de az első rész után bevágtam a "felfüggesztett" listába, mert annyira azért nem szeretem a comedy-t 😃
norbli01: Na a shoujo ai-t viszont szeretem 😃 Csak abból is kevés jó van.
Most is olyat nézek, sajnos csak 4 percesek a részek, meg főként comedy, de nagyon tetszik.
Mivel nagyon rövid ezért beosztom két napra szóval holnap lesz róla véleményezésem 😃
[LINK] 😃
Btw a legjobb a Yuru yuri (warning: ennél túl sok a moe! 😃 ) meg a Sakura trick 😃
xoki: omfg ezek a borítók 😆 már most kikészültem.. de találtam egyet ami érdekelt, fel is vettem, de rájöttem hogy egy részes és tartalom ugye bár nem sok van benne... azért arigatou, tovább nézelődök 😃
Jó, asszem maradok a shoujo ai-nál amíg nem találok még valamit csak úgy random... Abból legalább találtam keményen 2 db-ot 😜
Myanimelist ennyit tüntet fel a Yuri tag alatt, szóval nézd át őket hátha lesz valami jó köztük.
Egyébként az etc a stb angol megfelelője csak etc-t gyorsabb és kényelmesebb irni, legalábbis nekem 😆
sudosu: A Clannad már fent van a listán, de nem mostanában fogom megnézni, mindig változik a sorrend, hogy mi lesz a következő 😃 de azért köszi a tippet, lehet előrébb rakom a sorban 😃 Ja majdnem elfelejtettem, te tudsz valamit a következő VN-ek ről: Bloody Rondo, Yamiyo ni Odore és Innocent Bullet ? utóbbit már leszedtem, csak még nem kezdtem bele, a többit meg majd később szeretném 😜
Ha már szerelmi dráma... még mindig nem tud senki valami értelmes yuri-t mondani? Volt egy anime ahol egy fiú szerelmes volt egy lányba, de a lánynak meg volt valami betegsége, és ezért nem látta rendesen a fiúkat, szóval egybe sem tudott beleszeretni, de a főhőst elrabolták az UFO-k, lányt csináltak belőle és valami ilyesmi volt a történet... valami comedy volt azt tudom 😆
Hát erre ha valaki rajtam kívűl őszinte választ fog írni 😆
Igen láttam, igaz nem annyira jött be mint egy Manga vagy Visual Novel.
A Yosuga No Sora határozottan nem volt rossz, csak az utolsó két résszel nem sikerült megbarátkoznom. Majd elolvasom a VN-t is belőle.
Láttam még az Aki Sora-t, az borzasztó volt 😃
Szóval így azt mondanám hogy közömbös vagyok a témával kapcsolatban, nem tartom azokat az embereket betegeknek akik szeretik, hisz tényleg jó, HA jó háttértörténet van. Az már megint más hogy ha ezt a tartalmat izgatónak tartják, na az már beteges.
Ha jó szerelmi drámát akarsz, akkor egyértelmű hogy Clannad-et nézd meg és az nem 18+-os. 😀
Bár nem a romantikai szál van előtérbe helyezve, de elmegy annak is.
Hát, én reménykedek benne, hogy meg találom azt az 1-2-őt, mert valami komolyabb szerelmi történettel átszőtt (vagy lehet akár az is a központban) animét keresek, nem feltétlen +18 kategóriában, de komolyabb animét várok... kb. Game of Thrones szerűt, még ha nem is azt a szintet kell elérnie mivel a 2 műfaj kicsit más ugye... Ja, meg valószínűleg ez a 2 anime amit listára vettem az utolsók között lesznek, ha már nem kerül más a listámra közben...
egyébként mi az az etc.?
norbli01 Láttatok már hentai animét? Mi a véleményetek a műfajról?
Nope, és nem is tervezek nézni. Szóval véleményem sincs róla igazából... Biztos van egy-két jó ahol nem a H részen van a hangsúly, olyan esetben lehet megnézném, de mire azt megtalálnám meg kéne nézni egy csomó olyat ami unalmas, vagyis tiszta értelmetlen H, történet nélkül etc.
flyaway2 hát nehéz erre irni de próba szerencse. Igazából jelen kor nem tudom nálad mit jelent, de irok párat, most hogy fantasy vagy valami hasonló van e benne nem tudom jó e úgy, na mindegy irok párat a megnézettjeim közül:
Anohana - jó kis dráma fantasy cuccal
Hanasaku Iroha - slice of life viszont szerintem elég tanulságos a maga módján, hogy milyen fontos is a munka pl
Steins;gate - nos szerintem láttad, mindenesetre jó történet
Fate series - gondolom ezt is láttad, itt is a történet az erősség, valamint grafikába/ábrázolásba/effectekben se utolsó
Fullmetal alchemist - tuti láttad, de azért ideirom
Gin no saji - Szintén slice of life, elég komolytalan, de egy idő után elég szépen kialakul a mondanivalója (főleg a 2. évadban)
Isshukan friends - picit love story de inkább barátságról szól és annak fontosságáról, 1 főszereplő lány mindig elfelejti egy hét után az összes barátját, a fiú főszereplő pedig mindig újra összebarátkozik vele...
Akkor még olyanok amiket nem láttam, de a történetük elég erős mások szerint, amelyekre én ugye nem hallgatok de na hátha találsz valamit:
Kimi to boku
Ghost in the Shell
Sen to Chihiro no Kamikakushi - ez egy movie
flyaway2: Ez csak egy tipp, de a Durarara!! talán... De azért ne egyetek meg ha rosszat mondtam, még nem láttam csak tippeltem véleményekből 😃 Még két tipp (nem biztos hogy van egyáltalán mondani valója) Shiki, Steins;Gate és nem biztos, hogy nem hype-oltak, + az utóbbi az sci-fi... én úgy tudom hogy nem...
Ééés el jött az ideje annak, hogy feltegyem azt a kérdést ami már régóta foglalkoztat: Láttatok már hentai animét? Mi a véleményetek a műfajról?
Úgy értem hogy egy teljes animét, tehát mondjuk keményen mind a 2 részt megnéztétek-e már valamelyikből? Engem már egy ideje foglalkoztat ez a kérdés, de csak most tettem fel, mert látom előre a válaszokat... Szóval: Személy szerint teljes részeket nem láttam, még egy ilyen animét sem néztem végig, 1-2 van a listámon, azok tűnnek olyannak amik nézhetők és nem teljesen mind*** a történetük. Szóval kíváncsian várom a válaszokat... Szerintem most nyitottam ki Pandora Szelencéjét 😆
szerk.: vissza gondolva láttam már egyet, de arról inkább ne is beszéljünk...
Volt már hogy egyszerre 6-7 animét is néztem, szóval szerintem most ezzel a 3-al sem lesz bajom 😃 Csak nem szabad túl sok időnek eltelnie 2 rész között 😆
Szerintem maradj egy anime-nel én spec tuti be zavarodnák ha két anime-t nézznék egyszerre . 😃
szerk : Befejeztem a C: The Money of Soul and Possibility Control !
Nos ez az anime nagyon rá mutat arra hogy mennyire is a pénz körül forog a világ amit meg is értek mert szerintem ez így is van . Az anime-nek nincs egy hű de jó grafikája ám rossznak se mondanám , a karakterek átlagosak talán 2-3 emelkedik ki ami nem is baj .
Amit kicsit furcsálltam nagyon gyorsan vált az anime (kapkod) ami nem túl jó szerintem ..
Nem rendelkezik annyira komoly harcokkal mert látványra se egy erős anime ám amit megmutat az anime vagyis amire inkább rámutat a végett kap plusz pontot . Sajnos csak 11 részes de valahogy így ennyi elég is .
Szerintem elgondolkodtatja az embert ...Ki mit tenne ilyen helyzetbe ... 😀 10/6,5 😃
xoki: Én tervbe vettem hogy megnézem az összes Fate/ szériához tartozó évadot ami eddig 9 ha csak a normálisakat nézzük és az OVA-kat meg ilyen 2-3 részes izéket nem, de ez a kezdés jó, szerintem fent tartja majd az érdeklődésem 😃 Ugyan a top 5 animébe szerintem egyik sem fog be kerülni, főleg az első helyre nem, de hihetetlenül jó 😃 Azt hiszem anno még dispPaP mondta, hogy a Kaleid az gagyi, de nekem pont az keltette fel az érdeklődésem és csak azért akartam elkezdeni az előzményekkel, hogy teljesen megértsem 😃
Most próbálom egyszerre nézni a Fate/Zero-t és a D.Gray Man-t hogy haladjak is valahova 😃
norbli01: én is azt rewatcholom épp 😃 Akkor szoktam folytatni mindig a nézését amikor pl olyan animét találok ami ma a téma volt 😃 utána nézem majd én is a kaleidet és én is remélem hogy tetszeni fog 😃
Maji de Watashi ni Koi Shinasai! én is láttam de nem volt egy kiemelkedő nekem személy szerint jobban tetszett a trinity seven 😀 (az utóbbi az nem sok embernek nyerte el a tetszését 😀 )!
Ez a Fate/Zero valami eszméletlen jó 😃 Nagyon megtetszett, csak szeretnék jobban bele mélyülni, remélem lassan tisztább lesz a kép a karakterekkel kapcsolatban és azt is remélem hogy a Fate/Kaleid is tetszeni fog 😃
Nem-nem, az elsőből 1 perc, a 2.-ból 1 perc, és a 3.-ból 1 perc 26, de nekem annyira nem tetszik így... még az openingbe is egy tök normális karakternek látszik, aki erős személyiség, határozott, nem csak valami dísznek van erre... áhh... inkább folytatom a fate/ sorozatot, a zero-ban most fejeztem be a 3. részt, de szerintem vasárnap is ez lesz Fairy Tail helyett 😃
norbli01: belenéztél mindhárom elejébe, az számit a 3 percnek? Vagy elkezdted az elsőt? 😃 Nekem az első rész egy nagyon jó, egy részes anime 😃
Ha ez igy megy tovább az animébe a végére hentai lesz 😃
Először ment el a kedvem egytől, de szép lassan végig nézem mert egyébként nem olyan rossz csak na, nem ilyennek inditották, és ezért az első rész után az összes csalódás...
Rekord... 3 perc 26 másodpercet néztem egy animéből és el is ment tőle a kedvem... És én még valami normálisat vártam ettől az animétől 😆 azért ezek a részek eléggé különböznek, 100%-ig úgy van ahogyan le írtad 😃
Azért nem minden hárem animében idegesítőek... vagyis inkább nem mindegyik idegesítően csinálja ezt 😃 xoki: Én meg azt hittem hogy a Maji de Watashi ni Koi Shinasai! érdekes, de így kicsit el ment tőle a kedvem 😜 😆 dispPaP: Úgy érted ahol nem mondják ki? De félre érthető jelenetek attól még lehetnek benne? 😃
Joshiraku
Sok duma kevés cselekmény anime. Tehát az animében a beszédben van a lényeg, mivel szinte nem is történik benne semmi, csak hülyeségeket összebeszélnek 😃 Jelen esetben tetszett benne hogy semmi se történik, de még is minden 😃 Igazából poénokba egy közepes/átlagos anime, karakterekről nem tudunk semmit (azon kivül hogy Spoiler!
az egyik karakternek egy folt van a seggének a jobb felén mivel 4-5 alkalommal is láthatjuk
😆 ) Nagyon egyszer nézhetős. Mást nem is lehet róla irni, talán még annyit hogy az utolsó rész tetszett a legjobban, ott voltak a legjobb szövegek. 6/10
Valamint elkezdtem a Maji de Watashi ni Koi Shinasai!
3 részt láttam. De már muszáj véleményt irni.
Na most ez a 3 rész ezt váltotta ki
(1.rész--->2.rész--->3.rész)
k**va jó--->wtf--->na ne má
1. rész: Nagyon jó kis martial arts animének(kis superpower rel) indul, épp egy iskolák közötti csatának vagyunk szemtanúi. (hasonlónak tűnhet mint egy dynasty warriors game)
2. rész: Van egy lány akiről megtudjuk hogy szereti a főszereplőt, és szépen kifejezve azt akarja hogy be tegye neki... 😃 Még egy olyan játékot is csinált ahol el tudja ezt érni, mert igazából nem akarja...
3. rész: Most már végleges: ecchi, fanservice anime lett
Abból van ez is: [url]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/v/t1.0-9/11148353_304333956357235_1679021770447300532_n.jpg?oh=68cb06f3bf789c1f0118ebe750ab4ff7&oe=55F1ED98&__gda__=1442486599_a03838cd329d1c26046479ee8f2526f3[/url]
Remélem azért még a maradék részekben lesz harc is...
Tudom hogy nem ma lesz vége, de már Márciusban elkezdtem a Naruto Shippuuden véleményt, (igaz azóta sem nézem.. majd beérem) de alig írtam még valamiről de 1500 kararakter meg 5 bekezdés már megvan. 😃
xoki: Tudtam én hogy ismerős 😃 múltkor amikor írtál róla, fel vettem a listámra 😃 Amúgy ezeket az oldalakat én is csak nem rég találtam, mert nightcore számokat szoktam hallgatni, és az egyik feltöltő innen veszi a képeket 😃 A nagy felbontás meg... legalább megpróbáltam 😆
dispPaP: Nekem a Black Bullet tetszett, de ez 2 okból kifolyólag lehet: 1. Szeretem az ilyen lolis cuccokat, 2. Aligha ismerem az eredeti művet. Azt viszont még így is lehet látni rajta hogy 1-2 dolog nincs vele rendben, és akkor az ilyen adaptációknál jönnek a random bullshit jelenetek amikor azt sem tudod mi miért történik vagy éppen azt, hogy hol vagy... néha eléggé össze voltam zavarodva... az ecchi jelenetekkel kevésbé volt gondom mint ezekkel...
Annyi biztos, hogy ez a két anime nálam pormo-nak működött, ezek után már érdekel az eredeti mű. Csak ha nem fizikai formában van meg, akkor nem igazán fogom elolvasni...
dispPap : Félre ne érts nem azt mondom hogy mindegyik anime-nek 50 vagy akár 100+ rész kell de ami látok fantáziát és még a második évad kilátásba sincsen annak általában egy minimum 24 rész jó lenne . (Őszintén megmondom most azért nem írok anime neveket mert lusta vagyok előkaparni a listát 😆 ) 😃
norbli01: hogy én eddig hogy nem ismertem ezeket az oldalak.... arigatou 😃 Original nem kell, de van mindegyik oldalon animéből is szóval jók. Mondjuk beletelik pár órába mire találok valami jót 😃 Főleg mert nagy méretű háttérképek, szóval cover képként kevés mutat jól...
Szóval egyenlőre maradok ennél:
Ennél az nem tetszik hogy pont azunyan teste van kitakarva a profilkép által, de egyenlőre jó lesz :S 😃
Ja és a profilkép: [LINK] én erről az oldalról szedem a képeket, csak itt sok a nsfw... Szóval nehéz rábukkanni olyanra amit épp keresek.
Vagy ha az animét kérdezted akkor: To aru majutsu no index/To aru kagaku no railgun
A kérdés az hogy mit kéne 12részben? Mert most érted 12 rész nem sok, főleg ha hetileg követed. 12rész körülbelül 4órányi játékidő, na most a Higurashi 2 évada meg ovái együtt nagyjából 16órások, viszont a játékok meg bőven 100óra fölött vannak. Clannad is hasonló cipőben jár, egy 80 órás játékot nem lehet 40 részbe belesűríteni. De például az általam olybá imádot Dot Hack játékok körülbelül 200órásak egybe, na ez kapott kb 16 órát animében. Igaz ezeket csak simán szarul, vagy hiányosan adaptálják.
De ugye ma divet a fanservice, ráadásul már a mangákban, erre rátesznek egy lapáttal még a stúdióban és akkor kapunk olyan Black Bullet féle szörnyűségeket. És itt most nem a direktben ecchi bullshitekről beszélek, hanem az olyan animékről amik megpróbáltak valamit legalább mutatni... de nem úgy sikerült nekik.
Na igen, kifelejtettem, hogy már itt is csak a pénz lesz a lényeg... Ezért is kérdezgettem ez előtt, mert amikor megláttam az UMD-t... utálom rövidíteni, szóval az Unbreakable Machine Doll-t, rögtön szerelmes lettem Yaya-ba és az animébe, nem találtam róla akkor még se mangát se novel-t, de most hogy tudom, hogy van, meg akarom szerezni mind a kettőt valahogy... Remélem azért Yaya karaktere olyan a novel-ben is mint az animében (egy elolvasott részletből ítélve igen, és ha jól tudom azért az ecchi is alapból megvolt), mert csak miatta néztem végig, a történet gagyi volt, a főszereplő totál nem érdekel de a kettőjük közötti dolog és a végtelen próbálkozások nagyon szórakoztatóvá tették 😃 Kicsit el tértem a témától... Na igen, a No Game No Life az eléggé érdekes lett, habár a mangát nem olvastam, de az anime jó és várom a folytatást... Tényleg le tartóztatták a manga íróját? O.o
Szombaton alszok egy jó nagyot és utána vasárnap Fairy Tail maraton, mert ilyen fáradtam valahogy nem tud úgy felpörgetni... 😃 xoki: Ismerős a profil kép, honnan van? 😃 És hogyan küldjek képet? 😃 van egy pár, ugye nem baj ha nem animéből vannak, hanem original?
[LINK]
Az előzőt csak úgy találtam, de én innen szoktam letölteni:
[url]http://wall.alphacoders.com/by_sub_category.php?id=173195&name=Original+Wallpapers[/url]
És itt egy másik link erről az oldalról:
[LINK]
Remélem találsz valami jót, és segíthettem 😃
Ez azért van a UMD vagy a BlackBullet esetében, mert megse próbáltak adaptálni, a fanservice volt a lényeg a pénzért, annyit gondolom nem hozott hogy még tudják húzni így kivágták a projectet. Az FMA más mizéria, ott a stúdió túl korán kezdett el adaptálni, rá nagyjából 5-6évre kezdték az igazi FMA-t. Nekem nem az a bajom hogy rövidek, hanem az hogy tele teszik oda nem illő dolgokkal csak azért hogy benyaljanak egy bizonyos (elég nagy) rétegnek, ami mondjuk nem is réteg. Azzal hogy fogyaszthatóvá teszika történet meg elveszik, mint az UMD esetében amit anno én be sem fejeztem de egyik ismerősöm elmondása szerint sok köze nincsa az eredetihez.
"Igazából simán megbocsátanék ezekért a sz@r feldolgozásokért, ha utána amikor véget ért a manga/novel megcsinálnák az elejétől rendesen, de ez meg úgysem fog megtörténni..." Ezzel a mondattal tökéletesen egyetértek, csináljanak bullshitet nyugodtan csak csinálják már meg normálisan is az adott történetet. Nem mellesleg ha az érték arányt néznénk jóval nagyobb "étvágya" lenne a mainstreamnek és jöhetnének eddig még nem feldolgozott mangák. Például a Vagabond jut elsőre eszembe, ami bár seinen, kicsit finomítva egy korszakalkotó anime lehetne.
Például az is egy érdekes megoldás amit a No Game No Life csinált, bár elvileg alapjaiban ilyen a novel is, viszont csinált egy egész tűrhető combót, úgy lett egy fanservice feszt az egész hogy nem ment a történet rovására.
Valaki nem tud véletlen valami jó animés képet ami jó facebook covernek? 😃
Ez a profilképem most:
Viszont semmi jó covert nem találok :S
Facebookra általában kicsit badassesebbeket(új szó 😆 ) szoktam rakni, szóval olyasmi kéne. Persze nem nagyon, pl a profilkép is annak számit már...
Ja és az anime kb mindegy csak ismerjem azért 😃 Mert hiába néztem órákig a képeket a kedvencekből nem jártam sikerrel 😃
Nem azt mondom, hogy kellett volna... Biztos neki is vannak olyan rajongói mint én a Fairy Tail-nek 😃 Néha azt gondolom, bárcsak el tudnám felejteni a sorozatot, hogy teljes mértékben ugyan azt a feelinget hozza, de így 4. alkalommal se rossz... 😃 Habár... nem attól jó egy anime hogy emlékezetes és élvezhető? 😃 Amúgy nem zavar hogy 40 éve megy, sőt! Pont azon gondolkodtam, hogy manapság milyen trehány munkákat végeznek. És itt most nem feltétlen a grafikára vagy az animációra gondolok. Olyanokra gondolok mint a Black Bullet, Unbreakable Machine Doll, meg még 1001 ilyen anime, amit elkezdenek megcsinálni, rendesen szép a grafika (kinek mi), de csak 12 részben le tudják, nem fejezik be rendesen, elsietik és konkrétan egy promo-t készítenek a mangához/lightnovel-hez. Régebben is volt hasonló, mint a Fullmetal Alchemist Bölcsek Kövének Nyomában, de ott a Bones a szívét lelkét bele adta és tényleg egy jó animét csinált, ami ráadásul nem is olyan rövid... Sajnos néha hiányoznak a 100 és a fölötti részes animék, és ezzel együtt a minőség... Tudom, tudom, mondja az akinek a mostaniak nagy része is tetszik, de én már amióta az eszemet tudom azokat a véget nem érő animéket néztem... Igazából simán megbocsátanék ezekért a sz@r feldolgozásokért, ha utána amikor véget ért a manga/novel megcsinálnák az elejétől rendesen, de ez meg úgysem fog megtörténni...
Ja, de így a végére, ha egy kívánságom lehetne, az az lenne, hogy valaki lőjje le azokat akik a Kiddy Grade 2. évadját csinálták... gyalázat...
Nem tudom, igazából csak statisztikák alapján ismerem a Golgot. Igazából nem tudom, de miért kellett volna? A Berserk is lassan 30 éve fut... igaz mostanában alig van fejezet de még is fent tartja mindenki érdeklődését. Ráadásul a legtöbb seinen manga nem heti fejezetes hanem 2heti/havi
Nem azt mondtam, hogy csak az jó amit ismerek 😃 csak te mondtad, hogy hype-olt volt, de én csak most hallok róla először... te jó ég... 40 év... még senki nem unt bele? 😃 (Nem offense, csak vicc 😃😉
Ellentétje meg a Yaoi és a Shounen Ai
És tessék, találtam máris 6 db-ot 😆 azt hiszem a fate/ szériák után sem fogok unatkozni 😃
na pontosan ezt akartam én is irni először csak nem találtam a szavakat hogy kifejezzem 😃
norbli01 shoujo ai MAL lista 😃 [url]http://myanimelist.net/anime.php?genre[]=26[/url]
én épp ezek közül válogatok 😃 Bár úgy látom sok olyan van közte ami igazából nem is az...
Egyébként a Sakura trick az full csók, minden 5 percbe van legalább egy 😃 Más nincs benne, ha esetleg többet várnál 😆
Ja és azért irtam oda hogy "warning: ennél túl sok a moe!" 😃 mert szeretni kell ezt a stilust comedyvel vegyitve hogy élvezhető legyen
Nem . Valahogy sose érdekelt a téma most azt hogy ott story-t keress valaki hát az is érdekes szerintem aki már ilyet néz az már nem a story miatt nézi 😃 Nem nézem le őket mindenki azt csinál amit akar 😃
Most is olyat nézek, sajnos csak 4 percesek a részek, meg főként comedy, de nagyon tetszik.
Mivel nagyon rövid ezért beosztom két napra szóval holnap lesz róla véleményezésem 😃
[LINK]
😃
Btw a legjobb a Yuru yuri (warning: ennél túl sok a moe! 😃 ) meg a Sakura trick 😃
Jó, asszem maradok a shoujo ai-nál amíg nem találok még valamit csak úgy random... Abból legalább találtam keményen 2 db-ot 😜
Spoiler!
Myanimelist ennyit tüntet fel a Yuri tag alatt, szóval nézd át őket hátha lesz valami jó köztük.
Egyébként az etc a stb angol megfelelője csak etc-t gyorsabb és kényelmesebb irni, legalábbis nekem 😆
Ha már szerelmi dráma... még mindig nem tud senki valami értelmes yuri-t mondani? Volt egy anime ahol egy fiú szerelmes volt egy lányba, de a lánynak meg volt valami betegsége, és ezért nem látta rendesen a fiúkat, szóval egybe sem tudott beleszeretni, de a főhőst elrabolták az UFO-k, lányt csináltak belőle és valami ilyesmi volt a történet... valami comedy volt azt tudom 😆
Hát erre ha valaki rajtam kívűl őszinte választ fog írni 😆
Igen láttam, igaz nem annyira jött be mint egy Manga vagy Visual Novel.
A Yosuga No Sora határozottan nem volt rossz, csak az utolsó két résszel nem sikerült megbarátkoznom. Majd elolvasom a VN-t is belőle.
Láttam még az Aki Sora-t, az borzasztó volt 😃
Szóval így azt mondanám hogy közömbös vagyok a témával kapcsolatban, nem tartom azokat az embereket betegeknek akik szeretik, hisz tényleg jó, HA jó háttértörténet van. Az már megint más hogy ha ezt a tartalmat izgatónak tartják, na az már beteges.
Ha jó szerelmi drámát akarsz, akkor egyértelmű hogy Clannad-et nézd meg és az nem 18+-os. 😀
Bár nem a romantikai szál van előtérbe helyezve, de elmegy annak is.
egyébként mi az az etc.?
Nope, és nem is tervezek nézni. Szóval véleményem sincs róla igazából... Biztos van egy-két jó ahol nem a H részen van a hangsúly, olyan esetben lehet megnézném, de mire azt megtalálnám meg kéne nézni egy csomó olyat ami unalmas, vagyis tiszta értelmetlen H, történet nélkül etc.
flyaway2 hát nehéz erre irni de próba szerencse. Igazából jelen kor nem tudom nálad mit jelent, de irok párat, most hogy fantasy vagy valami hasonló van e benne nem tudom jó e úgy, na mindegy irok párat a megnézettjeim közül:
Anohana - jó kis dráma fantasy cuccal
Hanasaku Iroha - slice of life viszont szerintem elég tanulságos a maga módján, hogy milyen fontos is a munka pl
Steins;gate - nos szerintem láttad, mindenesetre jó történet
Fate series - gondolom ezt is láttad, itt is a történet az erősség, valamint grafikába/ábrázolásba/effectekben se utolsó
Fullmetal alchemist - tuti láttad, de azért ideirom
Gin no saji - Szintén slice of life, elég komolytalan, de egy idő után elég szépen kialakul a mondanivalója (főleg a 2. évadban)
Isshukan friends - picit love story de inkább barátságról szól és annak fontosságáról, 1 főszereplő lány mindig elfelejti egy hét után az összes barátját, a fiú főszereplő pedig mindig újra összebarátkozik vele...
Akkor még olyanok amiket nem láttam, de a történetük elég erős mások szerint, amelyekre én ugye nem hallgatok de na hátha találsz valamit:
Kimi to boku
Ghost in the Shell
Sen to Chihiro no Kamikakushi - ez egy movie
Ééés el jött az ideje annak, hogy feltegyem azt a kérdést ami már régóta foglalkoztat:
Úgy értem hogy egy teljes animét, tehát mondjuk keményen mind a 2 részt megnéztétek-e már valamelyikből? Engem már egy ideje foglalkoztat ez a kérdés, de csak most tettem fel, mert látom előre a válaszokat... Szóval: Személy szerint teljes részeket nem láttam, még egy ilyen animét sem néztem végig, 1-2 van a listámon, azok tűnnek olyannak amik nézhetők és nem teljesen mind*** a történetük. Szóval kíváncsian várom a válaszokat... Szerintem most nyitottam ki Pandora Szelencéjét 😆
szerk.: vissza gondolva láttam már egyet, de arról inkább ne is beszéljünk...
Khm khm jó sokat tudnék említeni:
Spoiler!
A spoilerben találhatóak mind. Tudnák régebbieket (pl a Rainbow az 50es években játszódik)
Az újakat már lassan össze vissza keverem, főleg hogy hetente jönnek a részek 😃 Ráadásul szerintem ma még belekezdek egy másikba is még 😃
szerk : Befejeztem a C: The Money of Soul and Possibility Control !
Nos ez az anime nagyon rá mutat arra hogy mennyire is a pénz körül forog a világ amit meg is értek mert szerintem ez így is van . Az anime-nek nincs egy hű de jó grafikája ám rossznak se mondanám , a karakterek átlagosak talán 2-3 emelkedik ki ami nem is baj .
Amit kicsit furcsálltam nagyon gyorsan vált az anime (kapkod) ami nem túl jó szerintem ..
Nem rendelkezik annyira komoly harcokkal mert látványra se egy erős anime ám amit megmutat az anime vagyis amire inkább rámutat a végett kap plusz pontot . Sajnos csak 11 részes de valahogy így ennyi elég is .
Szerintem elgondolkodtatja az embert ...Ki mit tenne ilyen helyzetbe ... 😀 10/6,5 😃
Most próbálom egyszerre nézni a Fate/Zero-t és a D.Gray Man-t hogy haladjak is valahova 😃
Ha ez igy megy tovább az animébe a végére hentai lesz 😃
Először ment el a kedvem egytől, de szép lassan végig nézem mert egyébként nem olyan rossz csak na, nem ilyennek inditották, és ezért az első rész után az összes csalódás...
De szokták mondani: Egyik kutya másik eb...
xoki: Ebben tényleg van különbség 😃
Mindháromnál az első perc megmutatja hogyan alakul át az anime 😃
[LINK]
[LINK]
[LINK]
dispPaP: nálam azért van különbség akkor amikor sokan "csak" szerelmesek a főhősbe és pl e anime között 😆
xoki: Én meg azt hittem hogy a Maji de Watashi ni Koi Shinasai! érdekes, de így kicsit el ment tőle a kedvem 😜 😆
dispPaP: Úgy érted ahol nem mondják ki? De félre érthető jelenetek attól még lehetnek benne? 😃
Ha mondasz három hárem animét amin a lányok nem megdugatni akarják magukat megtapsollak! (Mondjuk kár hogy a hazai lányok nem ilyenek 😆😉
Sok duma kevés cselekmény anime. Tehát az animében a beszédben van a lényeg, mivel szinte nem is történik benne semmi, csak hülyeségeket összebeszélnek 😃 Jelen esetben tetszett benne hogy semmi se történik, de még is minden 😃 Igazából poénokba egy közepes/átlagos anime, karakterekről nem tudunk semmit (azon kivül hogy Spoiler!
Valamint elkezdtem a Maji de Watashi ni Koi Shinasai!
3 részt láttam. De már muszáj véleményt irni.
Na most ez a 3 rész ezt váltotta ki
(1.rész--->2.rész--->3.rész)
k**va jó--->wtf--->na ne má
1. rész: Nagyon jó kis martial arts animének(kis superpower rel) indul, épp egy iskolák közötti csatának vagyunk szemtanúi. (hasonlónak tűnhet mint egy dynasty warriors game)
2. rész: Van egy lány akiről megtudjuk hogy szereti a főszereplőt, és szépen kifejezve azt akarja hogy be tegye neki... 😃 Még egy olyan játékot is csinált ahol el tudja ezt érni, mert igazából nem akarja...
3. rész: Most már végleges: ecchi, fanservice anime lett
Abból van ez is: [url]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/v/t1.0-9/11148353_304333956357235_1679021770447300532_n.jpg?oh=68cb06f3bf789c1f0118ebe750ab4ff7&oe=55F1ED98&__gda__=1442486599_a03838cd329d1c26046479ee8f2526f3[/url]
Remélem azért még a maradék részekben lesz harc is...
dispPaP: Nekem a Black Bullet tetszett, de ez 2 okból kifolyólag lehet: 1. Szeretem az ilyen lolis cuccokat, 2. Aligha ismerem az eredeti művet. Azt viszont még így is lehet látni rajta hogy 1-2 dolog nincs vele rendben, és akkor az ilyen adaptációknál jönnek a random bullshit jelenetek amikor azt sem tudod mi miért történik vagy éppen azt, hogy hol vagy... néha eléggé össze voltam zavarodva... az ecchi jelenetekkel kevésbé volt gondom mint ezekkel...
Annyi biztos, hogy ez a két anime nálam pormo-nak működött, ezek után már érdekel az eredeti mű. Csak ha nem fizikai formában van meg, akkor nem igazán fogom elolvasni...
Szóval egyenlőre maradok ennél:
Ennél az nem tetszik hogy pont azunyan teste van kitakarva a profilkép által, de egyenlőre jó lesz :S 😃
Ja és a profilkép: [LINK] én erről az oldalról szedem a képeket, csak itt sok a nsfw... Szóval nehéz rábukkanni olyanra amit épp keresek.
Vagy ha az animét kérdezted akkor: To aru majutsu no index/To aru kagaku no railgun
De ugye ma divet a fanservice, ráadásul már a mangákban, erre rátesznek egy lapáttal még a stúdióban és akkor kapunk olyan Black Bullet féle szörnyűségeket. És itt most nem a direktben ecchi bullshitekről beszélek, hanem az olyan animékről amik megpróbáltak valamit legalább mutatni... de nem úgy sikerült nekik.
Szombaton alszok egy jó nagyot és utána vasárnap Fairy Tail maraton, mert ilyen fáradtam valahogy nem tud úgy felpörgetni... 😃
xoki: Ismerős a profil kép, honnan van? 😃 És hogyan küldjek képet? 😃 van egy pár, ugye nem baj ha nem animéből vannak, hanem original?
[LINK]
Az előzőt csak úgy találtam, de én innen szoktam letölteni:
[url]http://wall.alphacoders.com/by_sub_category.php?id=173195&name=Original+Wallpapers[/url]
És itt egy másik link erről az oldalról:
[LINK]
Remélem találsz valami jót, és segíthettem 😃
"Igazából simán megbocsátanék ezekért a sz@r feldolgozásokért, ha utána amikor véget ért a manga/novel megcsinálnák az elejétől rendesen, de ez meg úgysem fog megtörténni..." Ezzel a mondattal tökéletesen egyetértek, csináljanak bullshitet nyugodtan csak csinálják már meg normálisan is az adott történetet. Nem mellesleg ha az érték arányt néznénk jóval nagyobb "étvágya" lenne a mainstreamnek és jöhetnének eddig még nem feldolgozott mangák. Például a Vagabond jut elsőre eszembe, ami bár seinen, kicsit finomítva egy korszakalkotó anime lehetne.
Például az is egy érdekes megoldás amit a No Game No Life csinált, bár elvileg alapjaiban ilyen a novel is, viszont csinált egy egész tűrhető combót, úgy lett egy fanservice feszt az egész hogy nem ment a történet rovására.
Ez a profilképem most:
Viszont semmi jó covert nem találok :S
Facebookra általában kicsit badassesebbeket(új szó 😆 ) szoktam rakni, szóval olyasmi kéne. Persze nem nagyon, pl a profilkép is annak számit már...
Ja és az anime kb mindegy csak ismerjem azért 😃 Mert hiába néztem órákig a képeket a kedvencekből nem jártam sikerrel 😃
Ja, de így a végére, ha egy kívánságom lehetne, az az lenne, hogy valaki lőjje le azokat akik a Kiddy Grade 2. évadját csinálták... gyalázat...