Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
erősebb az igaz de a gtx 750 ti tényleg egy újabb kártya. Talán februári. Ha nem jó akkor meg legfeljebb vegyél mellé GTX 660-at. Elvégre azzal megy a videóban is. Picit drágább is az igaz. De windows úrajtelepítést még nem próbáltad egyébként?
0
0
0
0
no avatar
"Gigabyte GA-P61-USB3-B3"
http://www.youtube.com/watch?v=dKDLnP3YTGc lappommal nyomta a csóka, szal és a gtx660 erösebb mint amit vettem ( gtx750ti) alaplapra való gyanu kilöve szerintem...
0
0
0
0
no avatar
Igen tudom, halottam már a tápról való panaszkodásokat, bár legtöbbször olyantól aki még nem is látott ilyen tápot, de akkor utánanézek ezeknek a tesztelő programoknak. Az eddigiért pedig köszi.
Tudnál mondani esetleg egy tesztelő programot, légyszíves?
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Akkor nyomni kéne tesztelő programokat a memóriára, procira, vga-ra.
Bár nekem gyanús az a táp, nem a legjobbak közül való, ilyen konfigot tuti nem járatnék vele.
0
0
0
0
no avatar
MaTpr0F:
Úgy átlagosan terhelés alatt 45-47*C a processzor és 50*C a videókártya hője.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
gontier123:
Először meg kéne nézni a hőfokokat, hogy terhelés alatt hogy produkál a proci, vga.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Van egy olyan gondom hogy a számítógép lefagy, vagy valami ilyesmi. Laza netezgetéstől semmi baja sincs, de ha elkezdek játszani, úgy néz ki, hogy leállítja a windows és üresjáratban semmit sem csinál. Általában a megszokott játékon(Dark Souls 2) játszom és ott körülbelül 5-10 perc után ad ki rövid, gyors és nagyon gyakran egy recsegő vagy inkább surlódó hangot és minnél nagyobb a terheltség, teszem azt teli modolt Skyrim mellett sokkal előbb jelentkezik a probléma és sokkal rövidebb időn belül úgymond leáll a gép(nincs hang, semmire sem reagál, fekete kép). A tápomra nagy a gyanum és gondolom sokan fogják ugyanezt a tippet írni, de ha nem a táppal van a baj, akkor mi lehet?
0
0
0
0
no avatar
Volt biosfrisités a szervizben.. szteetek alaplapomnak jonak kellelene lennie a karihoz?? más itt a gubanc?
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
oddworld30:
A kártyák visszafelé kompatibilisek. Ennek nem kellene problémát okoznia.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
esetleg bios frissítéstp óbálj meg. Van hozzá nv kártya kompatibilitást tartlmazó frissítés. Ezt eddig azért nem írtam mert szervizben jó volt. Ergó kizártam a lapot mert az ugyanaz volt ott is mint nálad. Szerintem ez nem érv, hogy régi a lap. Vágod enyém 2011-es és r7 250x van benne ami pci-e 3.0-s. Szerintem próbáld meg bios frissítést. Ha nem tudod, hogy kell csináltasd meg szervizben. Szóval ezt az esélyt még meg kéne adnod neki szerintem. Ha nem lesz jó akkor mi lesz? veszel másik lapot? Egyébként az ilyen inkompatibilitás nem túl gyakran fordul elő.
0
0
0
0
no avatar
rájöttem közben... gigayte lapommal ga p61-usb3-b3 ez miatt lehetett nem támogatja a ujabb pcie3-as karikat gtx75ti stb.. azért volt minden, cégnél is elöjött a fagyás, tegnap meg nem....
ehhez karihoz nem 3 éves lapok kellenek...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor tisztítsd ki a gépet. Vagy tisztíttasd ki valakivel.
0
0
0
0
no avatar
most akkor monitorom kábele lehet a ludas, ami a vga-ba megy?? most ha azt akarom hogy jó legyen új monitort kéne vennem?? Hdmi-m tuti nincs, vagy, dsub van, vagy dvi látszolag...
Közben megtudtam pár dolgot hogy még mi jöhet szóba számteches havertol.. hálozati feszültség ellenőrzése amire gyanakszik, mert napi szinten javítanak olyan hibával gépeket mint amit leírtam. + kontakt hiba.. ( régen volt kitisztitva alaposan a gép szerekkel.., és ez nem jön elő mindig, lehet hogy pont nem jelentkezett tegnap ( másik szerelőnél voltam tegnap, nem ez a haver) kontakt hibáat gép belsejében kell keresni, kábel gondra nem gyanakszik..egy a 100hoz tán..
0
0
0
0
Puffin avatar
Igen kábel fajták.
HDMI: https://www.foramax.hu/images/HDMIkabel.jpg
DSUB: https://pbcomputer.hu/public/upload/termekek/kabel/monitor/vga-cable.jpg
DVI: https://www.salshop.hu/shop_ordered/5096/shop_pic/unas_177520.jpg
0
0
0
0
no avatar
mik azok HDMI meg DVI meg D-SUB? kábelek??? érzékeny a kari a kábelekre vagy mi???
írjatok fontos mert totál tanácstalan vok.... annyit tudni hogy nem a géppel van a gond ha ott jó volt....
0
0
0
0
hdavid avatar
ha ott HDMI-vel tolták, te meg DVI-vel vagy D-SUB-al akkor simán lehet az a gond!
0
0
0
0
no avatar
az miben más ha más kábelt kötöttek rá??akkor jo hogy megy nekik ha más kábelt vagy mi?? nem vágom... tiltottam a realt de ugyse jo..
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem kéne nekik. De megpróbálhatod újrarakni a realteket. De a szerviznek nem az lett volna a dolga, hogy ha játék közben nem száll el akkor tovább kutakodjon? Ott milyen kábelt kötöttek rá? HDMIvel volt és HDMI-n ment a hang is? Szóval lehet ott nem is jack kábel volt a gépbe dugva.
0
0
0
0
no avatar
ott azt mnodták minden tökéletes mert játszottak orba szájba géppel.. mivel nekem is csak game közben szált el ök is azt tették...
d mi köze van hangszoronak a vga kártya szorakozásához😀????????
hang audio és játékvezérlönél: van olyan hogy nvidia def high audio+ realtek high def audio nem ez lehet a baj?? ezek nem ütközhetnek????
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor lehet a hangszóróval van valami. Egyébként nem tudom. Szervizben sem mondtak erre semmit? Vagy ott ezeket nem mondtad?
0
0
0
0
no avatar
fekete képernyö+ mintha monitort kilövém.+ hangfalbol sistergés, ez ha nem ütközés akkor mi a ***om???
nem reagál semmire sem a gép csak power gombra, se a resetre...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor mit kapsz? Eddig azt írtad kék halált kapsz. Akkor nálad mi a francot jelent a behal?
0
0
0
0
no avatar
mi köze van ehhez egérhez és billentyüzethezt??? nem kapok kék halált... mért nem mondjátok már ki bameg hogy csatalkozással lehet a gond???????????
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem tudom. Ki kéne próbálni más billel és egérrel is otthon nálad. Milyen kék halált kapsz? Nem tudsz csinálni róla egy képet?
0
0
0
0
no avatar
na most akkor mire tipplesz hm?? ha ott jo volt itt meg szar?? .
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
akkor a billentyűzet az egér és a tápkábel(bár ezt kétlem) és a hangszóró lehetett más meg ugye ha volt net akkor a lan kábel na meg a monitor. De hogy ezek közül melyik okozhat ilyet azt nem tudom.
0
0
0
0
no avatar
kábelük volt azt nem vittem be... most lehet hogy kábeleimmel van valami gond vagy mi???
gépházat vittem csak be....!!!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ja, hogy te az egész gépet vitted be. Azt hittem csak a karit. Ha nekik semmi nem volt akkor a táp sem lehetett elvégre táp is ugyanaz volt mivel az is gépedben volt. Legfeljebb a tápkábel lehetett más. De am fogalmam sincs mi lehet a baj ha ott a a szervízben az egész gép jól működött. Mi volt más mint nálad?
0
0
0
0
no avatar
3 orán át gameltek. és semmilyen drivert nem tettek fel, nem is szedték szét a gépet...
bennt voltam nem hazudok ***....
Gigabyte Ga-p61-Usb3-b3-B3
MSI N750Ti-2GD5/OC GTX750Ti 2GB GDDR5 OC PCIE! a kari!!!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De ott 3 órán át játékok mentek rajta? és ők milyen drivert használtak? És milyen kártyáról van most szó pontosan? Ezt már igazán leírhatnád. Meg alaplapot sem ártana. Am meg húzd újra a windowst. Haveroddal és velem együtt így már 4-szer el lett neked mondva.
0
0
0
0
no avatar
Nem jo.. itthon ugyanugy behal.. ötlet?? kábelek vagy mi a qva élet????!! ott 3 orán át nyomták semmi baj nem volt, itt meg 10 perc egy game...!!!!!!!!!!!!... elöbb hoztam meg...
szétrobbanok!!!!!!!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Most akkor még mindig nem jó? Mert azt írtad, hogy mindjárt teszteled.
0
0
0
0
no avatar
na emberek szervizben textelték, én majd minjárt itthon megint, ott 3 orán keresztül semmi.. itt meg 15 percenként... ott hiábatlan.. mi lehet a baj itthon akkor?? kábelek😀?
0
0
0
0
schneke avatar
Realtek® GbE LAN chip (10/100/1000 Mbit)

Kb. 2 hónapos gép, egy ideig jó is volt, vagy 2-3 hétig, aztán meghalt... ping jó, feltöltés jó, csak letöltésem nincs :S
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Lehet hogy a hálózati kártyád nem bírja. Milyen a hálózati kártyád? Támogatja egyáltalán a 100 Megabites átvitelt?
0
0
0
0
schneke avatar
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy a gépem maximum 10 Mbps (bár általában csak 3-5) sebességgel sebességgel bír letölteni, mikor 120 Mbps-es netem van? Másik gépen is mértem sebességet, azon 60-70 között mindig hoz, de az enyémen nem, tehát nem az internettel van gond. Legfrisseb lan driver van fent, volt garanciában szervízben, ott kijelentették, hogy jó, de mégsem működik rendesen :S
0
0
0
0
no avatar
szervizre bíztam, elvileg már ott a gép, mert melóban vok...
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Kábelek, hardverek érintkezését nézd meg. Ha van rá lehetőséged akkor porold ki a gépet is.
0
0
0
0
no avatar
Tegnap hozták, nem állítottam rajta, gyári beállítás szerint ment... rem nem táp hiba, valamitől ütközhet, valami bezavarhat, mert windowson belül nem fagyott le, filmeknél se... lehet hogy a gyárilag tovább volt húzva kicsit a kelleténél?
haver gigabyte alaplapra gondol hogy nem komptabilis vele ( aminek nem örülnék)... amit láttam rajta gamek sokkal jobban mennek i3-2100 alatt mint a hd7770-el annyi örömöm volt a dologban, amazing spider 1 folyékonyan..😀 mindennél észleltem javulást már amennyire proci kihasználta...😀

poros gépház belseje miatt lehet? esetleg valami kábel nem jól érintkezik??
0
0
0
0
hdavid avatar
esetleg nincs túlhúzva kártya? kicsit vedd vissza hát ha
0
0
0
0
no avatar
Nekem meg ugyanugy nem jo, játék közben(bármilyen game) hirtelen kép elsötétül, hang beragad, billentyüre nem reagál csak power. ma lett betéve gtx750ti.. ötlet??
mivel ütközhet valami???
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát nem tudom. Ha nem gond akkor húzd újra a gépet.
0
0
0
0
Devis avatar
Szerintem azt a fos tápot cseréld ki, hátha.
0
0
0
0
Meezmire avatar
Nem látok semmi sérűlést és jól bent volt az alaplapban. Nem tudom hogy egy Jumperelés segíthetne a dolgon...?? 😞
0
0
0
0
no avatar
eltávolitottam a sweperrel ujrainditottam gépet, ugyanugy megjelentek az amd darabkák, pedig ujrainditottam a gépet... 2011 verzió... ötlet??
0
0
0
0
Puffin avatar
a proci rendesen bennt van a helyén? Ne görbült el véletlenül egy tüske a lapon? Én jártam már úgy... ugyanez volt a helyzet.
0
0
0
0
no avatar
azzal is le lehet szedni amd maradványokat?? ccleaner
am most nézem 2011-es sweperrel vannak még maradványok... amd dispalynél...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ccleaner rendszerleíró tisztító része is jó lehet. [LINK]
0
0
0
0
Meezmire avatar
piero86: igen próbáltam úgy is de ugyan az volt :/
0
0
0
0
no avatar
Msi 750ti.. 2 game-nél kaptam de nem mindjárt, alan wake, sniper elite 3...
jah frissebb nvidia driver van fent...
utility-t használtam, sweppert nem...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció