erősebb az igaz de a gtx 750 ti tényleg egy újabb kártya. Talán februári. Ha nem jó akkor meg legfeljebb vegyél mellé GTX 660-at. Elvégre azzal megy a videóban is. Picit drágább is az igaz. De windows úrajtelepítést még nem próbáltad egyébként?
"Gigabyte GA-P61-USB3-B3"
http://www.youtube.com/watch?v=dKDLnP3YTGc lappommal nyomta a csóka, szal és a gtx660 erösebb mint amit vettem ( gtx750ti) alaplapra való gyanu kilöve szerintem...
Igen tudom, halottam már a tápról való panaszkodásokat, bár legtöbbször olyantól aki még nem is látott ilyen tápot, de akkor utánanézek ezeknek a tesztelő programoknak. Az eddigiért pedig köszi.
Tudnál mondani esetleg egy tesztelő programot, légyszíves?
Akkor nyomni kéne tesztelő programokat a memóriára, procira, vga-ra.
Bár nekem gyanús az a táp, nem a legjobbak közül való, ilyen konfigot tuti nem járatnék vele.
Sziasztok. Van egy olyan gondom hogy a számítógép lefagy, vagy valami ilyesmi. Laza netezgetéstől semmi baja sincs, de ha elkezdek játszani, úgy néz ki, hogy leállítja a windows és üresjáratban semmit sem csinál. Általában a megszokott játékon(Dark Souls 2) játszom és ott körülbelül 5-10 perc után ad ki rövid, gyors és nagyon gyakran egy recsegő vagy inkább surlódó hangot és minnél nagyobb a terheltség, teszem azt teli modolt Skyrim mellett sokkal előbb jelentkezik a probléma és sokkal rövidebb időn belül úgymond leáll a gép(nincs hang, semmire sem reagál, fekete kép). A tápomra nagy a gyanum és gondolom sokan fogják ugyanezt a tippet írni, de ha nem a táppal van a baj, akkor mi lehet?
esetleg bios frissítéstp óbálj meg. Van hozzá nv kártya kompatibilitást tartlmazó frissítés. Ezt eddig azért nem írtam mert szervizben jó volt. Ergó kizártam a lapot mert az ugyanaz volt ott is mint nálad. Szerintem ez nem érv, hogy régi a lap. Vágod enyém 2011-es és r7 250x van benne ami pci-e 3.0-s. Szerintem próbáld meg bios frissítést. Ha nem tudod, hogy kell csináltasd meg szervizben. Szóval ezt az esélyt még meg kéne adnod neki szerintem. Ha nem lesz jó akkor mi lesz? veszel másik lapot? Egyébként az ilyen inkompatibilitás nem túl gyakran fordul elő.
rájöttem közben... gigayte lapommal ga p61-usb3-b3 ez miatt lehetett nem támogatja a ujabb pcie3-as karikat gtx75ti stb.. azért volt minden, cégnél is elöjött a fagyás, tegnap meg nem....
ehhez karihoz nem 3 éves lapok kellenek...
most akkor monitorom kábele lehet a ludas, ami a vga-ba megy?? most ha azt akarom hogy jó legyen új monitort kéne vennem?? Hdmi-m tuti nincs, vagy, dsub van, vagy dvi látszolag...
Közben megtudtam pár dolgot hogy még mi jöhet szóba számteches havertol.. hálozati feszültség ellenőrzése amire gyanakszik, mert napi szinten javítanak olyan hibával gépeket mint amit leírtam. + kontakt hiba.. ( régen volt kitisztitva alaposan a gép szerekkel.., és ez nem jön elő mindig, lehet hogy pont nem jelentkezett tegnap ( másik szerelőnél voltam tegnap, nem ez a haver) kontakt hibáat gép belsejében kell keresni, kábel gondra nem gyanakszik..egy a 100hoz tán..
mik azok HDMI meg DVI meg D-SUB? kábelek??? érzékeny a kari a kábelekre vagy mi???
írjatok fontos mert totál tanácstalan vok.... annyit tudni hogy nem a géppel van a gond ha ott jó volt....
Nem kéne nekik. De megpróbálhatod újrarakni a realteket. De a szerviznek nem az lett volna a dolga, hogy ha játék közben nem száll el akkor tovább kutakodjon? Ott milyen kábelt kötöttek rá? HDMIvel volt és HDMI-n ment a hang is? Szóval lehet ott nem is jack kábel volt a gépbe dugva.
ott azt mnodták minden tökéletes mert játszottak orba szájba géppel.. mivel nekem is csak game közben szált el ök is azt tették...
d mi köze van hangszoronak a vga kártya szorakozásához😀????????
hang audio és játékvezérlönél: van olyan hogy nvidia def high audio+ realtek high def audio nem ez lehet a baj?? ezek nem ütközhetnek????
fekete képernyö+ mintha monitort kilövém.+ hangfalbol sistergés, ez ha nem ütközés akkor mi a ***om???
nem reagál semmire sem a gép csak power gombra, se a resetre...
akkor a billentyűzet az egér és a tápkábel(bár ezt kétlem) és a hangszóró lehetett más meg ugye ha volt net akkor a lan kábel na meg a monitor. De hogy ezek közül melyik okozhat ilyet azt nem tudom.
Ja, hogy te az egész gépet vitted be. Azt hittem csak a karit. Ha nekik semmi nem volt akkor a táp sem lehetett elvégre táp is ugyanaz volt mivel az is gépedben volt. Legfeljebb a tápkábel lehetett más. De am fogalmam sincs mi lehet a baj ha ott a a szervízben az egész gép jól működött. Mi volt más mint nálad?
3 orán át gameltek. és semmilyen drivert nem tettek fel, nem is szedték szét a gépet...
bennt voltam nem hazudok ***....
Gigabyte Ga-p61-Usb3-b3-B3
MSI N750Ti-2GD5/OC GTX750Ti 2GB GDDR5 OC PCIE! a kari!!!
De ott 3 órán át játékok mentek rajta? és ők milyen drivert használtak? És milyen kártyáról van most szó pontosan? Ezt már igazán leírhatnád. Meg alaplapot sem ártana. Am meg húzd újra a windowst. Haveroddal és velem együtt így már 4-szer el lett neked mondva.
Nem jo.. itthon ugyanugy behal.. ötlet?? kábelek vagy mi a qva élet????!! ott 3 orán át nyomták semmi baj nem volt, itt meg 10 perc egy game...!!!!!!!!!!!!... elöbb hoztam meg...
szétrobbanok!!!!!!!
na emberek szervizben textelték, én majd minjárt itthon megint, ott 3 orán keresztül semmi.. itt meg 15 percenként... ott hiábatlan.. mi lehet a baj itthon akkor?? kábelek😀?
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy a gépem maximum 10 Mbps (bár általában csak 3-5) sebességgel sebességgel bír letölteni, mikor 120 Mbps-es netem van? Másik gépen is mértem sebességet, azon 60-70 között mindig hoz, de az enyémen nem, tehát nem az internettel van gond. Legfrisseb lan driver van fent, volt garanciában szervízben, ott kijelentették, hogy jó, de mégsem működik rendesen :S
Tegnap hozták, nem állítottam rajta, gyári beállítás szerint ment... rem nem táp hiba, valamitől ütközhet, valami bezavarhat, mert windowson belül nem fagyott le, filmeknél se... lehet hogy a gyárilag tovább volt húzva kicsit a kelleténél?
haver gigabyte alaplapra gondol hogy nem komptabilis vele ( aminek nem örülnék)... amit láttam rajta gamek sokkal jobban mennek i3-2100 alatt mint a hd7770-el annyi örömöm volt a dologban, amazing spider 1 folyékonyan..😀 mindennél észleltem javulást már amennyire proci kihasználta...😀
poros gépház belseje miatt lehet? esetleg valami kábel nem jól érintkezik??
Nekem meg ugyanugy nem jo, játék közben(bármilyen game) hirtelen kép elsötétül, hang beragad, billentyüre nem reagál csak power. ma lett betéve gtx750ti.. ötlet??
mivel ütközhet valami???
http://www.youtube.com/watch?v=dKDLnP3YTGc lappommal nyomta a csóka, szal és a gtx660 erösebb mint amit vettem ( gtx750ti) alaplapra való gyanu kilöve szerintem...
Tudnál mondani esetleg egy tesztelő programot, légyszíves?
Bár nekem gyanús az a táp, nem a legjobbak közül való, ilyen konfigot tuti nem járatnék vele.
Úgy átlagosan terhelés alatt 45-47*C a processzor és 50*C a videókártya hője.
Először meg kéne nézni a hőfokokat, hogy terhelés alatt hogy produkál a proci, vga.
A kártyák visszafelé kompatibilisek. Ennek nem kellene problémát okoznia.
ehhez karihoz nem 3 éves lapok kellenek...
Közben megtudtam pár dolgot hogy még mi jöhet szóba számteches havertol.. hálozati feszültség ellenőrzése amire gyanakszik, mert napi szinten javítanak olyan hibával gépeket mint amit leírtam. + kontakt hiba.. ( régen volt kitisztitva alaposan a gép szerekkel.., és ez nem jön elő mindig, lehet hogy pont nem jelentkezett tegnap ( másik szerelőnél voltam tegnap, nem ez a haver) kontakt hibáat gép belsejében kell keresni, kábel gondra nem gyanakszik..egy a 100hoz tán..
HDMI:
DSUB:
DVI:
írjatok fontos mert totál tanácstalan vok.... annyit tudni hogy nem a géppel van a gond ha ott jó volt....
d mi köze van hangszoronak a vga kártya szorakozásához😀????????
hang audio és játékvezérlönél: van olyan hogy nvidia def high audio+ realtek high def audio nem ez lehet a baj?? ezek nem ütközhetnek????
nem reagál semmire sem a gép csak power gombra, se a resetre...
gépházat vittem csak be....!!!
bennt voltam nem hazudok ***....
Gigabyte Ga-p61-Usb3-b3-B3
MSI N750Ti-2GD5/OC GTX750Ti 2GB GDDR5 OC PCIE! a kari!!!
szétrobbanok!!!!!!!
Kb. 2 hónapos gép, egy ideig jó is volt, vagy 2-3 hétig, aztán meghalt... ping jó, feltöltés jó, csak letöltésem nincs :S
Az mitől lehet, hogy a gépem maximum 10 Mbps (bár általában csak 3-5) sebességgel sebességgel bír letölteni, mikor 120 Mbps-es netem van? Másik gépen is mértem sebességet, azon 60-70 között mindig hoz, de az enyémen nem, tehát nem az internettel van gond. Legfrisseb lan driver van fent, volt garanciában szervízben, ott kijelentették, hogy jó, de mégsem működik rendesen :S
haver gigabyte alaplapra gondol hogy nem komptabilis vele ( aminek nem örülnék)... amit láttam rajta gamek sokkal jobban mennek i3-2100 alatt mint a hd7770-el annyi örömöm volt a dologban, amazing spider 1 folyékonyan..😀 mindennél észleltem javulást már amennyire proci kihasználta...😀
poros gépház belseje miatt lehet? esetleg valami kábel nem jól érintkezik??
mivel ütközhet valami???
am most nézem 2011-es sweperrel vannak még maradványok... amd dispalynél...
jah frissebb nvidia driver van fent...
utility-t használtam, sweppert nem...