KuTYanMajOM írta:
Már nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szeretném használni a win7-et, csak bekéne szereznem, és most eldöntöttem hogy leszedem. Rengeteget találtam, és idáig ez az ami érdekelni kezdett. Kérdésem, hogy ezt érdemes lenne letölteni? Tehát a verzió az hivataols win-re utal, vagy külön kiszivárgott cucc? végleges Windows 7 Home Premium 32 bites, magyar nyelvű.
Verziószáma: 6.1.7600.16385 (RTM)
Előre is köszi!
Sztem Ultimate jobb, több benne a lehetőség 😀 de verzió szám meg egyebek stimmelnek, vagyis az a legújabb.
Már nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szeretném használni a win7-et, csak bekéne szereznem, és most eldöntöttem hogy leszedem. Rengeteget találtam, és idáig ez az ami érdekelni kezdett. Kérdésem, hogy ezt érdemes lenne letölteni? Tehát a verzió az hivataols win-re utal, vagy külön kiszivárgott cucc? végleges Windows 7 Home Premium 32 bites, magyar nyelvű.
valaki megtudná mondani h mivel jobb a win7 64bites a 32 bitesnél?😃és ha rosszabb akkor azt is😃mert professional 64bitest akarok felrakni és gondoltam megkérdezem😃
A WDM R235 a legújabb, az van Win7-hez fejlesztve.
Innen tölthető: [url]http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsview.aspx?langid=1&pfid=24&level=4&conn=3&downtypeid=3[/url]
zola1995 írta:
köszi márle töltöttem
de a hangfal nem jó:/
Probléma van a High Definition Audio hangeszkötilesztőprogjamjával
ezt irja ki
Xp-nél nem kellet hozzá ilesztő program
nem tudja vaki h mit töltsek le?:/
[url]http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a=724&k=10&g=85[/url]
esetleg😕 ha nem akar telepíteni compatibilitás miatt,akkor........próbálgasd változtatni,ahogy leírtam
hátha segít
zola1995 írta:
Most tették fel a W7-et
az adatlapnak a Motherboard Cd je csak Xp-hez jó
Hol tudom leszedni W7-hez?
És a hangfal se jó ez miert van?
A lapod hivatalos oldalán van driver a win7-hez
[LINK]
válaszd ki a lapod tipusa szerint és már telepítheted is.
amihez nincs win7-es illesztőprogi,annál a vistást kellene telepítened.Ha nem engedi,akkor az exe fájlra jobb klikkel válaszd ki a tulajdonságoknál a compatibilitást,és aztán a vistát.aztán mehet a telepítés
zola1995 írta:
Most tették fel a W7-et
Menj a Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/Windows update menüponthoz, és nézd meg a frissítéseket. Valószínűleg már megtalálta a szükséges drivereket. Telepítsd!
mark513 írta:
Tehát az a lényeg hogy ami eddig rajta volt az xp-n és az xp telepítettem az elindul.
de semmit nem telepítettem fel a 7-re.
és ezért írhatja ki.
de möndom van amit elindít.
és sok mindenhez nincs meg a telepítő program / cd.
Megadtad magadnak a választ! Ezért nem megy! Légyszíves ne írj dupla hozzászólást, használd a szerkesztést! Köszi!
ok.
Csak az a baj hogy semmihez nincs meg a telepítő cd és így lehetne e tenni valamit hogy elinduljanak a programok.
mark513 írta:
Tehát az a lényeg hogy ami eddig rajta volt az xp-n és az xp telepítettem az elindul.
és ezért írhatja ki.
Megadtad magadnak a választ! Ezért nem megy! Légyszíves ne írj dupla hozzászólást, használd a szerkesztést! Köszi!
és ezért írhatja ki.
Problémám van a Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail HUN MSDN DVD verziójával.
A rendszer működik (kivéve az msn-t) csakhogy semmilyen alkalmazást programot / játékot nem indít el vagy észreveszi hogy nem eredeti ( pedig az xp-nél nem volt gond) vagy hibás fájlokra utal és az alk. újratelepítése megoldhatja a problémát szöveggel.
ezzel nem is lenne gond de eggyik játékomnak sinsen már meg a telepítője meg eggyik alkalmazásomnak se.
De a gépen rajta van minden (elvileg) csak nem működteti.
Jah és a windows xp még rajta van.
Nem lehet hogy az a baja?
azért nem töröltem le mert gondoltam hogy csak kipróbálom majd utánna kitörlöm ha nem kell.
A 32 bites rendszer csak 4 giga memóriát kezel. Ebben benne van a videokártya ramja, a vinyók, stb. Ezért ír csak 3,25 gigát. Rakj fel 64 bites op. rendszert, az tudja kezelni a 4 giga ramot.
lenne egy ram-os kérdésem. eddig a gépemben 3 darab 1gigás ram volt, és a win7 kiírta rendesen hogy 3 giga van benne....most 4 darab 1 gigás van benne, és azt írja hogy van benne 4 giga és 3,25 használható.....most ez mit jelent? fölösleges volt venni bele 4 gigát vagy miez? köszönöm
de a videó kártyája memóriája is ott van szóval a wind 32bit csak 3,5 gigász észlel majd te tudod az az 512mb ide vagy oda nem olyan sok de felrakhatod
Ryder irta:
szép estét mindenkinek. Feltettem a Win7 ultimate-ot és nem megy fel az ATi DD. valami ötlet esetleg? a Vindosos verziót töltöttem ahogy ajánlottátok páran a fórumban.
ugyan ez a bajom csak a vga-m más...valaki tud segíteni?
ha nem akkor megy fel a vista csak kéne valami oldal ahonnan le lehet tölteni...ha valaki tud olyat küldje el pm-be pls😀
Nekem az eredeti TELJES van..😀 majomról szettem le, megmég + 1 progi az eredetiséghez..😀 vagyis használlhatom a végetelnségig és minden fut rajta!😀 imádom a win7-et😀 tényleg a legjobb😃
skacok.mit jvasoltok? win7 vagy a 32 bites xp? karácsonykor újítás elsz, ujra elsz téve minden. melyik op.rendszert tegyem fel? thx.
win7 😉 jha de azért javasolnék még 2 giga ramot!
Értem, köszi a választ, akkor az ultimate-t szedem le. 😃
Aztán miután lejött, utána le kéne szednem hozzá egy aktivátort. 😃
Előre is köszi!
Sztem Ultimate jobb, több benne a lehetőség 😀 de verzió szám meg egyebek stimmelnek, vagyis az a legújabb.
Előre is köszi!
most akkor mit csináljak?
Innen tölthető: [url]http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsview.aspx?langid=1&pfid=24&level=4&conn=3&downtypeid=3[/url]
köszi márle töltöttem
ezt irja ki
[url]http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a=724&k=10&g=85[/url]
esetleg😕 ha nem akar telepíteni compatibilitás miatt,akkor........próbálgasd változtatni,ahogy leírtam
hátha segít
ezt irja ki
Most tették fel a W7-et
A lapod hivatalos oldalán van driver a win7-hez
[LINK]
válaszd ki a lapod tipusa szerint és már telepítheted is.
amihez nincs win7-es illesztőprogi,annál a vistást kellene telepítened.Ha nem engedi,akkor az exe fájlra jobb klikkel válaszd ki a tulajdonságoknál a compatibilitást,és aztán a vistát.aztán mehet a telepítés
a hangfal még mindig nem jó:/
Most tették fel a W7-et
Menj a Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/Windows update menüponthoz, és nézd meg a frissítéseket. Valószínűleg már megtalálta a szükséges drivereket. Telepítsd!
és ezért írhatja ki.
Megadtad magadnak a választ! Ezért nem megy!
Légyszíves ne írj dupla hozzászólást, használd a szerkesztést! Köszi!
ok.
Csak az a baj hogy semmihez nincs meg a telepítő cd és így lehetne e tenni valamit hogy elinduljanak a programok.
és ezért írhatja ki.
Megadtad magadnak a választ! Ezért nem megy!
Légyszíves ne írj dupla hozzászólást, használd a szerkesztést! Köszi!
és ezért írhatja ki.
Tudnátok segíteni?
Problémám van a Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail HUN MSDN DVD verziójával.
A rendszer működik (kivéve az msn-t) csakhogy semmilyen alkalmazást programot / játékot nem indít el vagy észreveszi hogy nem eredeti ( pedig az xp-nél nem volt gond) vagy hibás fájlokra utal és az alk. újratelepítése megoldhatja a problémát szöveggel.
ezzel nem is lenne gond de eggyik játékomnak sinsen már meg a telepítője meg eggyik alkalmazásomnak se.
De a gépen rajta van minden (elvileg) csak nem működteti.
Jah és a windows xp még rajta van.
Nem lehet hogy az a baja?
azért nem töröltem le mert gondoltam hogy csak kipróbálom majd utánna kitörlöm ha nem kell.
a C van az XP az E-n van a windows 7.
valaki tudna segíteni?
mitől van az hogy a háttér és a téma magától átállítódik egy másikra? windows7
hát épp ezaz hogy 64 bites rendszer van fent, és ezt irja hogy 3,25 ram használható...
Biztos vagy benne? Ha 64 bites, akkor nem szabad ezt írnia!
Nézd meg az Everestel, az kiírja hány bites oprendszered van!
lenne egy ram-os kérdésem. eddig a gépemben 3 darab 1gigás ram volt, és a win7 kiírta rendesen hogy 3 giga van benne....most 4 darab 1 gigás van benne, és azt írja hogy van benne 4 giga és 3,25 használható.....most ez mit jelent? fölösleges volt venni bele 4 gigát vagy miez? köszönöm
a véglege s verzió hanyadikán jön ki?
Már megjelent!!!
A magyar csak 31.-én fog,elvileg😉
szerinettek érdemes feltenni 64bites Win 7et a jelenelegi konfigomhoz? nem kevés neki a 4 giga ram?
Érdemes! Én is azt használom, és teljesen elégedett vagyok vele!
no hát akkor ma este fel is kerül az a 64 bites😉
szerinettek érdemes feltenni 64bites Win 7et a jelenelegi konfigomhoz? nem kevés neki a 4 giga ram?
Érdemes! Én is azt használom, és teljesen elégedett vagyok vele!
Nem mert pont 4GB kell neki!
köszöntem😉
Nem mert pont 4GB kell neki!
szép estét mindenkinek. Feltettem a Win7 ultimate-ot és nem megy fel az ATi DD. valami ötlet esetleg? a Vindosos verziót töltöttem ahogy ajánlottátok páran a fórumban.
ugyan ez a bajom csak a vga-m más...valaki tud segíteni?
ha nem akkor megy fel a vista csak kéne valami oldal ahonnan le lehet tölteni...ha valaki tud olyat küldje el pm-be pls😀