A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MBenjo avatar
Vacak a Print Screen-em. Megoldás?😕

Játék közben csinálok screenshotot és vagy az asztalt fényképezi le vagy egy nagy feketeséget kapok. 😞
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
HÁT nem igaz ez mindenkinek jó tökéletes mindenkinek ez van nekem meg már a bétávla meg a full verzióval sem vagyok megelégedve egy halom semmi szerintem semmivel sem kompatibilis inkább maradok a windows 95 nél valamér engem ez nem szeret
0
0
0
0
MOMO avatar
[quote][b]roberto888 írta:[/b]
[quote][b]MOMO írta:[/b]
[quote][b]roberto888 írta:[/b]
A tálcán létrehozol egy új eszköztárat, amelyik mappát akarod, majd leveszed a tálca zárolását! Ha ez megvan az új eszköztárad választóvonalát megfogod és kihúzod a kép szélére![/quote]

Üdv!

Lehet én vagyok a béna de nekem nem akar összejönni mert ha a tálcán kívül próbálom odahúzni akkor nem csinál semmit ha pedig végig a tálcán belül maradok és úgy és húzom jobbra akkor meg eltűnnek az ikonok és megjelenik 2 jobbra mutató nyíl és ha arra rámegyek akkor jelennek meg az ikonok de én nem arra gondoltam...(azér köszi hogy megpróbálsz segíteni😀😉[/quote]

Ez talán segít! Erre gondolok!(HD)

Üdv!

valahogy nekem teljesen máshogy viselkedik a tálcám és énnálam nem engedi úgy megcsinálni de deadly_cross megoldása segített😀 de azért köszi😀
0
0
0
0
Athesz avatar
OrdaSss írta:
sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy a nem eredeti win7-nek vannak problémái a nettel?
mert szomszédom meg az egyik barátja is feltették a 7-et és állitolag 1-2 honap mulva nem támogatta a netet.
és amikor a barátja megvette eredetibe akkor már jo volt.

Vagy buherált win7et szedett le! De valószínűleg h szar volt az amit leszedett!
0
0
0
0
OrdaSss avatar
sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy a nem eredeti win7-nek vannak problémái a nettel?
mert szomszédom meg az egyik barátja is feltették a 7-et és állitolag 1-2 honap mulva nem támogatta a netet.
és amikor a barátja megvette eredetibe akkor már jo volt.
0
0
0
0
roberto888 avatar
MOMO írta:
roberto888 írta:
A tálcán létrehozol egy új eszköztárat, amelyik mappát akarod, majd leveszed a tálca zárolását! Ha ez megvan az új eszköztárad választóvonalát megfogod és kihúzod a kép szélére!

Üdv!

Lehet én vagyok a béna de nekem nem akar összejönni mert ha a tálcán kívül próbálom odahúzni akkor nem csinál semmit ha pedig végig a tálcán belül maradok és úgy és húzom jobbra akkor meg eltűnnek az ikonok és megjelenik 2 jobbra mutató nyíl és ha arra rámegyek akkor jelennek meg az ikonok de én nem arra gondoltam...(azér köszi hogy megpróbálsz segíteni😀😉

Ez talán segít! Erre gondolok!(HD)

[movie=youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XcTOO6X2Tek&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XcTOO6X2Tek&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/movie]
(A videóra kattintva elérheted a youtube-on is!)
0
0
0
0
deadly_cross avatar
Egyszerűbb töltsd le a rocket dock nevű programot nagyon hasznos😀 es egyszerű és jól néz ki😃
0
0
0
0
MOMO avatar
roberto888 írta:
A tálcán létrehozol egy új eszköztárat, amelyik mappát akarod, majd leveszed a tálca zárolását! Ha ez megvan az új eszköztárad választóvonalát megfogod és kihúzod a kép szélére!

Üdv!

Lehet én vagyok a béna de nekem nem akar összejönni mert ha a tálcán kívül próbálom odahúzni akkor nem csinál semmit ha pedig végig a tálcán belül maradok és úgy és húzom jobbra akkor meg eltűnnek az ikonok és megjelenik 2 jobbra mutató nyíl és ha arra rámegyek akkor jelennek meg az ikonok de én nem arra gondoltam...(azér köszi hogy megpróbálsz segíteni😀😉
0
0
0
0
roberto888 avatar
0
0
0
0
MOMO avatar
Athesz írta:
MOMO írta:
Üdv mindenkinek!

Én azt szeretném kérdezni hogy azt az eszköztárat hogy lehet elővarázsolni😀 ami úgy jelenik meg hogy az egeret kihúzzuk a kép egyik szélére aztán megjelenik egy sáv amit vistán meg xp-n úgy lehetett hogy a mappát kihúztuk a kép egyik oldalára. Ha valaki tudja legyen szíves megírni.😀

Ha arra az eszköztárra gondolsz akkor a Start menü mellett rákattintasz jobb klikkel Eszköztárak és Új eszköztár. Ha erre gondolsz! 😀

Üdv!

Nem arra a quick launch nevüre gondoltam hanem amit xp-n meg vistan úgykell hogy a mappát kihúzzuk a kép szélére és mikor odahúzzuk az egeret akkor megjelenik egy kis sáv... de azért kösz hogy megpróbáltál segíteni!😀
0
0
0
0
Athesz avatar
MOMO írta:
Üdv mindenkinek!

Én azt szeretném kérdezni hogy azt az eszköztárat hogy lehet elővarázsolni😀 ami úgy jelenik meg hogy az egeret kihúzzuk a kép egyik szélére aztán megjelenik egy sáv amit vistán meg xp-n úgy lehetett hogy a mappát kihúztuk a kép egyik oldalára. Ha valaki tudja legyen szíves megírni.😀

Ha arra az eszköztárra gondolsz akkor a Start menü mellett rákattintasz jobb klikkel Eszköztárak és Új eszköztár. Ha erre gondolsz! 😀
0
0
0
0
MOMO avatar
Üdv mindenkinek!

0
0
0
0
kisborda avatar
freeride182 írta:
Kmisi99 írta:
Szerintetek wind 7 2GB ramal az elég lenne vagyis a játékokat nem befolyásolná hogy több ram kell neki?

Nekem is 2 Gb ramom van és ugyanúgy fut minden.

Akkor jó majd énis kipróbálom!😆😆
0
0
0
0
rocka avatar
Kmisi99 írta:
Szerintetek wind 7 2GB ramal az elég lenne vagyis a játékokat nem befolyásolná hogy több ram kell neki?

Nekem is 2 Gb ramom van és ugyanúgy fut minden.
0
0
0
0
rocka avatar
kisborda írta:
De azok lehet hogy megpiszkáltak!😃

Mien megpiszkáltak? Énis onnan szedtem és már 3 hónapja működik...
0
0
0
0
kisborda avatar
De azok lehet hogy megpiszkáltak!😃
0
0
0
0
roberto888 avatar
Windows 7 Loader! Torrentoldalakon megtalálod!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Tudnátok küldeni valami jól működő aktivátort a full verzióhoz?
0
0
0
0
asznomad avatar
ki tod választani ott lesz kiválasztod amire akaros és formázhatod vangy hagy hacc win old mappát 1ccerü nagyon
0
0
0
0
Scorp avatar
Hi. Lenne 1 kérdésem (leszögezemmost először próbálok oprendszert telepíteni ^^) Tehát ha elkezdem a Win7 telepítését és ketto meghajtóm van, C az op rendszer ide van rakva és a D ott a saját cuccok, torrentek stb szóval telepítés előtt ki tudom választani, hogy meik meghajtóra tegye és akkor a másik megmarad veszteség nélkül? Köszi a választ. =)
0
0
0
0
kisborda avatar
Kmisi99 írta:

Remélem nem!😆😆😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
Flash avatar
Azt kérdezte hány gigás a telepítő, nem azt h hány gigát foglal...
A 32 bites 2,3GB, a 64 bites 3GB.

A 64 bitesnek nem 1GB, hanem 2GB ram a minimum követelménye, de még 2GB ramra sem nagyon érdemes fölrakni.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Nincsen kulonosebben maximum+minimum(ugyanannyi elegendo a 64bitesnek is, mint a 32bitesnek, ez asszem 1Gb), ill. az a lenyeg, hogy a 64bitesnek akkor van ertelme, ha sok a memoriad, mert a 32bites csak kb. 3.5Gb-ot bir kezelni, akarcsak a Vista es az XP-32bites valtozata. A 64bites valtozatnal annyi a max., amennyit az alaplapod enged,+ a penztarcad. 😃
U.i.:
Nekem eredeti lemezem van,nem neztem hany gigas,DE kb. 15Gb szerintem a 32bites, a 64bites +tobb, talan 20Gb.
0
0
0
0
no avatar
Én meg szeretném kérdezni hogy mennyi ramot igényel maximum és minimum, és hogy hány gigás a telepitö ^^
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
balint19 írta:

Sziasztok. szerintetek melyik win 7 változatot tegyem fel a gépemre ? 32 v 64 bit? nézzétek meg a profilom.

Szia !
32-bites kell a jelenlegi konfigodhoz. Procid OK, DE memoria keves, 4Gb-tol tudod kihasznalni a 64-bites rendszer elonyeit. Ennyi diohejban.
Masik kerdesre: Novekszik nagyon picit a jatekok gepigenye, DE nem annyira, mint amennyire toblet-teljesitmenyed szarmazik a 64-bites rendszerbol, mar ha eleg eros a vasad. NEM benasagbol talaltak ki a 64-bites rendszert, megfelelo vason nagyon is jo. 😉
0
0
0
0
laci503 avatar
nem nagyobbak a gépigények csak pl. nekem a cod sorozat kicsit rosszabul megy mint vistán... meg sanandreassal nemtok multizni vannak hibái de kéccség kívül van ami sokkal jobban megy rajta!
0
0
0
0
Athesz avatar
balint19 írta:

Sziasztok. szerintetek melyik win 7 változatot tegyem fel a gépemre ? 32 v 64 bit? nézzétek meg a profilom.

Üdv! A 32 bitest tedd fel! Ha 4GB-s lesz a ramod akkor majd rakhatod a 64eset!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok,
64 bites Windows 7 Ultimate-em van 2 magos procival, 4GB memóriával.
Szükségem lenne a Win98-ra és feltelepítettem a Virtual PC-t, de megfagy a virtuális Win 98 indításakor. Egy cikkben olvastam, hogy 64 bites Windows 7 alatt virtuális oprendszert elindítain csak 4 magos processzorral lehet, de azok közül sem mindegyikkel. Tud valaki segíteni, hogy ez tényleg így van vagy csak én bénázok el valamit.
(Vmware-t is próbáltam, de ez a program pedig lefagyott a telepítés alatt, szóval ez sem jött be...)
0
0
0
0
kisborda avatar
Ezzel nagyobb lesz a játékok gépigénye?
0
0
0
0
no avatar

0
0
0
0
levi27 avatar
barathimre86 írta:
levi27 írta:
nemtom lehet e olyat csinálni h Win7 alatt fut az xp? és ha lehet akkor mikor az xp fut akkor az xp drivereit kezelné? mert nekem vannak egyes részem ami nem szereti a win7 et😕

Lehet. Tölts le egy Virtual PC névre hallgató progit és onnantól kezdve megnyílnak a lehetőségeid. Én pl. WIN98-at is használok (nézd meg milyen gépem van és mégis van win98) régi játékok kedvéért.

de nekem a driverek lennének a lényag mert az alaplap nem viszi vista/win7 alatt a vga-m
0
0
0
0
no avatar
Hogy rakhatok w7 32 bitesre w 7 64 bizest?
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Jó tapasztalataim vannak Win7-el kapcsolatban. Nem régóta használom, de nekem még nem volt hibája. Igaz, hogy felnyomtam a Win7-et, azt felraktam rá az egyik NFS-t és nem talált 2 DLL-t a system32-ben 😆 , No de sebaj leszedtem hozzá azt most minden jó 😆
0
0
0
0
barathimre86 avatar
levi27 írta:
nemtom lehet e olyat csinálni h Win7 alatt fut az xp? és ha lehet akkor mikor az xp fut akkor az xp drivereit kezelné? mert nekem vannak egyes részem ami nem szereti a win7 et😕

Lehet. Tölts le egy Virtual PC névre hallgató progit és onnantól kezdve megnyílnak a lehetőségeid. Én pl. WIN98-at is használok (nézd meg milyen gépem van és mégis van win98) régi játékok kedvéért.
0
0
0
0
levi27 avatar
0
0
0
0
asznomad avatar
Kubu92:jaja birja 😃
sztem tedd fel nyugottan 😉
0
0
0
0
no avatar
Kubu92 írta:
Sziasztok.szerintetek az én gépemre (nézd a profilnál) melyik Win 7 változatot érdemes felrakni.
32bit agy 64 bit?

boccs feka001 (azt nem tudtam hogy hány gb azt csak én látom)
Inkább kiírom a gépem:

-Kingmax 2Gb DDR3 1600 Mhz
-AMD Phenom II x4 925 (4x2.8Ghz, L3 6mb)
-SAmsung 200GB
-és majd egy SAPPHIRE HD5770

Szóval erre a gépre érdemes 64 bit-es Win 7-et feltenni vagy nem?
0
0
0
0
4tis avatar
Hát szerintem ez mindenkinél változó
Elöször azért használtam vistát mert az kihasználja a quados procimat mig az xp nem igazán kezelte kellöképpen tapasztalatom szerint és az xp nem igazán szereti a 3gigánál több ram van a gépben mig a vista elbirja de nekem nem igazán vált be a sok kék halál illetve kifagyások végett és eddig igaz 1 hete használom a win7 et eddig csak ez az egy rosz tapasztalatom van belöle h a hang recseg alkalmazások véget pl: internetezek elkezd recsegni, képeket nézegetek recseg ..stb bármely alkalmazásnál recseg a hang :S szal szerintem a támához visszatérve mindentöl függ h kinek mi jön be gondolom én
0
0
0
0
4tis avatar
Azelött xp-nél vistánál egyaránt volt valami sosem teccet neki és volt az amikor 1 nap 10szer megcsinálta...
0
0
0
0
kisborda avatar
Kicsiga írta:
Ninncsen kék halál 😃 vagyis nálam még nem volt egyszer sem 😃

Mért azelött igen? Nekem most sincs és XP-m van!😆
0
0
0
0
4tis avatar
Ninncsen kék halál 😃 vagyis nálam még nem volt egyszer sem 😃
0
0
0
0
kisborda avatar
Ez miben jobb mint az XP vagy VISTA?
0
0
0
0
4tis avatar
sziasztok
volna 1 olyan kérdésem a WiN7(ultimate) -tel kapcsolatban h feltettem az RTM változatot, minden jóó rajta simán megy minden de 1 valami nem akar megszünni és már mindent lefrissitettem rajta a lehetö legujjabb szoftver van fent codec paktól kezdve az atya úristenig , de a hangsz szaggatása recsegése böngészés illetve más egyébb program vagy kis program futtatásánál elkezd recsegni a hang :S és tanácstalan vagyok h mi okozhatja 😞 valakinek valami ötlete esetleg?
0
0
0
0
MaliDual avatar
ilyet nekem is csinált pl:az office 2007-et telapítettem és fölrakta és utánna 50% körül pörgette a procit és nem csináltam semmit de nem akart lemenni. újraindítottam és jó lett.
0
0
0
0
feka001 avatar
Kubu92 írta:
Sziasztok.szerintetek az én gépemre (nézd a profilnál) melyik Win 7 változatot érdemes felrakni.
32bit agy 64 bit?
Hát a gépedhez nem írtad oda hány giga memóriád van.
De ha TÖBB 3gb-nál és azt akarod, hogy kihasználja akkor mindenképp a 64bit-es.

Nekem az lenne a problémám, hogy fenn volt a 64 bit-es verzió a gépemen, és ha nem csináltam semmit akkor
is 50% körül volt a CPU kihasználtság. Most a 32bit-es van fenn és minden jó.
Ez mér lehet?
Az op.rendszer miatt volt?
Talán vírus volt?
Érdemes visszarakni a 64 bit-est?(Jó lenne ha kihasználná a 4gb memóriát)

Várom a válaszokat.
0
0
0
0
no avatar
32bit agy 64 bit?
0
0
0
0
beci9405 avatar
nekem az a legnagyobb bajom hogy néha a windows 7 re rátör hogy amikor jáccom kiirja pl. : hogy a fifa10 működése leált a számítógép keresi a problémát ez nagyon fel tud b..ni
0
0
0
0
levi27 avatar
Van egy olyan gondom h a déli híd(south bridge) nem támogatja a vga-m win 7 alatt és emiatt nem is tom felrakni a vga-t.Namost nem lehetne valahogy megoldani valahogy mégis h működjön?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció