MaTpr0F: Igen piszkáltam, muszáj volt piszkálni mivel meghalt a gép, általában megtudom csinálni magamtól is, de most nem jutottam semmire. Bevittem szakszervízbe ahonnan rámtelefonáltak, hogy nem értenek hozzá, mert AMD-vel nem foglalkoznak. 2 nap múlva nekiálltam megint és megoldottam... Lényegtelen, viszont nevetésges, na mind1... Azóta viszont újrahúztam a Win7-et, mert már nagyon fos volt a rendszer.
próbáltam 1, 2, 3 modullal, próbáltam másik slotokba tenni, próbáltam cserélni (DDR1 RAMról van szó, van itthon vagy 10 darab, és mindegyik működik), de ugyanaz..
NeTuddMeg: Load System Default opciót a BIOS-ban próbáltad?
Egy MemTest-et tudsz futtatni? Nekem memória gyanús, próbáld meg csak 1 modullal telepíteni (ha ugyanaz a hiba, tedd a köv. foglalatba)
Problémám akadt.. van egy régi K7S8X R3.0 alaplapom.. előszedtem, dobni akartam rá rendszert.. telepítésnél kékhalálozik.. kék képernyő betölti a cuccokat, kiírja, hogy a windows újraindítja a számítógépet (winXP), akkor nem újraindítja, hanem egy 0x0000007B üzenettel kékhalál..
RAMot cseréltem, winyót, DVD-ROM-ot cseréltem, kábeleket cseréltem, procit is, szoval csak a lap lehet..
azon belül mi okozhatja? eddig működött, el volt rakva kb fél évre, és ezt csinálja.
Gyerekek, nem vagyok hülye.
-Nincs elnémítva a csúszka
-Legújabb driver fent van
-Audio Codec van telepítve
-Jó helyre dugtam a hangszórót ( -.-"😉 (a ződbe!!!)
hátlapi ződ igen, de az előlapin se működik...
-Bioszba nincs letiltva (tudtommal)
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy ha pl. viditnézek van hogy lelassul és ilyen robotféle hangon folytatja tovább a szöveget vagy épp lelessúl ez mért van? A régi gépem nem csinált ilyet ennek szerintem meg nem kéne. A winchesteremtől lehet mert az már régi?
Nekem giga van,mikor vettem ez volt a legolcsóbb.(760 sorozatbol)nem bántam meg.Szépen dolgozik,jól is hüt.Viszont volt már MSI 6870,7870,7950 karim is,ezeknek mindnek volt valami kis sipolo(folyamatos halk fütyülése) hangja mikor terhelést kapott.Mikor csak üresjáratban ment a gép,net,zene,film...nemvolt gond,de mikor elindult egy 3dmark progi,v bármien játék,megjelent a sipolás...Más gyártók kártyáival nemvolt gond,volt már asus,giga,gainward,powercolor...kártyák,de csak az msi kártyákon hallatszott.A tápom meg minden karinál ugyan ez vol...nem cseréltem le szinte semmitse.
😃 én kàrtyàkba az msi-vàlasztom legszivesebben... A gigabyteval a gond hogy a fejlesztők sosem gondolkodnak egy gyengébb vga-ra is olyan dupla ventitbraknak amire semmi szükség... És ezért mindig dràgàbbak is az ő kàtyàik mint a többi gyàrtóé.... Az asusokba én csalódni szoktam... Mintha valamiért gyenge lenne a teljesitmènye.... Az Msi megfelelő hűtés biztosít nincs rajta 44 venti és viszonylag jó àrban van... + ezek a kàrtyàk fogadjàk legjobban az otthon tuningot
Robin😆 látom azért ti már ismeritek egymást! 😀
Nekem az Asus-ban csak annyi nem tetszik hogy van a dobozban egy VGA meg egy CD és kész. Egyéb filléres kiegészítők az ablakban......ablak meg sehol
"weber90
Eddig sikerült leégettség a tápegységet ami gyári hibás volt, és kiderült hogy a VGA is gyári hibás volt ezért jöttek elő a dll hibás üzenetek .."
Itt mi is történt pontosan,nekem az új gépem kiküldte a régi lcd monitoromat,robbant a képcső
és fehér füst szállt fel.
Majd a tesómhoz felvittem és ott az 1cm-vastag elosztó kábel szénné égett,mondja tesóm mit szigetelő szalagozok,olyan hangja volt neki.
FSP raider 650-es tápom van Vs. Gigabyte alaplapom.
Lehet köze ezeknek a dolgoknak a proci működéséhez is?
Én is nem rég vettem gépet. És állandóan valami dll hibát írt(Nagy grafika igényű játékoknál 10p-1ó játék után).. Minden meg próbáltam amit itthon lehetett (Garanciás). Vissza küldtem, erre 8. hete van ott. Eddig sikerült leégettség a tápegységet ami gyári hibás volt, és kiderült hogy a VGA is gyári hibás volt ezért jöttek elő a dll hibás üzenetek .. Miattuk csak a régi vassal tudtam tesztelni a The Crew-t ...
UI.: FSP Aurum PRO 850W és Gigabyte Nvidia GTX760 OC 4GB-ról van szó ..
Mert Taylor Szerint az asus kártyák hamar tönkre mennek.... vagy ha nem is hamar hanem sok a selejtes.... Amivel olvasottak alapján egyet tudok érteni.. bár nekem még egy asus kártyával sem votl gond (2db ilyenem volt)
Én biztosra veszem hogy VGA a hiba okozója. Egy barátom pont egy R7 260x-el járt így. Várt vagy másfél hónapot egy újra, mert 2x visszaküldték "javítva", de ugyanazt a hibát produkálta. Végül addig verte az asztalt míg kapott egy újat.
Azt neked kell tudnod hogy szeretnél e egy komolyabb VGA-t.... Viszont figyelj... újra rakod a géped... vagy kipróbálod valaki gépében a VGA-t és az után jelentkezz fejleményekkel 😉
A legértelmesebb dolog, ha megírod a boltnak mi a gondod, szerintem is a VGA nem mükszik megfelelően.
Gari van rá, ha mondják vidd be,beviszed,ha rossz netán, kapsz másikat.
Sziasztok! Nemrég vettem a gépemet, összeszereltem 1 hónapig futott most meg valami gubesz van vele. Amikor játszok, vagy internetezek akkor kb 5-10 percenként becsíkozódik szìnesre a kép pl ha FIFA-zok akkor zöld, és már az utóbbi napokban a Watch Dogs-ban az emberek ruházata eltünt a fej látszódik csak. Én a videókártyára gyanakszom, de a driver a legfrisebb. Asus Radeon HD7770-1GD5 vidikari, AMD Fx 6300, 4 gb Kingmax 1333 Mhz, FSP Raider 550w. Nem húztam egyik hardvert sem.
Megvan, h miért melegszik fel a proci. Mert újrakéne pasztázni. Én hülye meg véletlenül letöröltem róla azt a kis réteget, mert azt hittem, h vmi kosz 😆
Szia vagy a fent található gomb rövid vagy hosszú megnyomásával,akár más gombbal,de az is lehet nem lehet neki.A youtube-on megnéztem 2 videót annyi van fent róla és ott folyamatosan váltakoztatja, drivert egyáltalán nem találtam a googleben hozzá.
Valamint az emberek kérdezték single color,one color,switch,lehet nem lehet.
Szevasztok vettem egy ilyen egeret: Havit HV-MS672. és azt szeretném tudni hogy ehhez leget e szerezni progit, hogy a színét egy színűre állítja? Mert így csak mindig lassan pulzál és váltja a színeit.
Ha OFF akkor bocsi!
Nem töröltem le mivel most játszom vele. Majd ha kijátszottam, akkor letörlöm. Remélem nem fog sokáig tartani.
Bootolásos víruskeresést meg nemtom, h kell, viszont már végeztem bootolásos féregtelenítést(de ott csak lowra állítottam, lehet, h highra kellett volna 😆😉
Talán akkor jó v jobb lesz 😀
Kössz a tippet.
Nem tettem fel semmi progit, csak egy játékot, mégpedig az alan wake-t. A far cry 3nál is csinálta néhány hónappal ezelőtt, de akkor megjavult. Most viszont állandóan pörög ezerrel játék közben. Spoiler!
Bootolásos víruskeresés én avastot használtam egyszer,ill van 3 géped abból az egyikből a vinyót kiveszed és beteszed a másik helyére,majd a vga drivert azt ha csinálja,akkor hardveres gond,ha nem akkor vírusod van. Spoiler!
A legegyszerűbb, ha letörlöd azt amit 1 hete telepítettél fel,mivel azóta csinálja.
Sziasztok.
Nekem kb 1 hete kezdte el a gép a hülyeséget. Amint belépek egy játékba és elkezdek játszani, 5perc sem kell, h a vga hőmérséklete felmenjen 70fokra és elkezd izomból pörögni a ventillátora. Ezt csinálja az alan wake-nél és a terminator salvation-nál. De csakis akkor megy fel 70fokra, ha a vga melletti %-nál 99%-ot mutat. Ha pl 80%lenne csak akkor max 63-4-5fokra menne fel és nem pörögne annyira.(használom közebn az msi afterburner progot Ez érdekes. De nem csinálja minden játéknál, pl a fifa 14nél nem szokta.
Lehet, hogyha feljebb teszem a grafikát, akkor nem fog annyira pörögni 😆
Meg az is érdekes, h akkor is elkezd így pörögni, ha pl 5nél több oldal van megnyitva vmelyik böngészőben. Ezt is 1hete kezdte el.
Am féregtelenaítettem, leellenőrizettem vírusírtóval, töredezettségmentesítettem a gépet, de akkor is elkezd pörögni mint álat.
Ha valaki járt már ugyanígy, vagy tud rá megoldást, az segítene nekem?
Megköszönném 😃
Sziasztok
Black Ops 2 nél semmi gond vele,AC 4 nél sem illetve Silkroad Online on 6 karival botoltam az este és semmi gond nem volt 😃 de szerintem vissza rakoma Win 8.1 -et azon nem volt semmi probléma 😃
hát csak tipp: mivel nem írtad, hogy a CPU-d magas terhelésen (99-100%) van játék közben 😀 de nekem cpu gyanús a dolog 😕
Lehet origin, esetleg szerver gond is. Próbálgasd más szerverrel esetleg még egy-két másik multis játékkal
mióta volt eltéve a szekrényben? mikori az a lap?
brazor_hun: próbáld meg itt: [LINK]
szerelés közben szemetszúrt, hogy az egyik kondi kicsit púpos.. az mennyiben befolyásolja?
BIOSban majd ügyködök.
Egy MemTest-et tudsz futtatni? Nekem memória gyanús, próbáld meg csak 1 modullal telepíteni (ha ugyanaz a hiba, tedd a köv. foglalatba)
RAMot cseréltem, winyót, DVD-ROM-ot cseréltem, kábeleket cseréltem, procit is, szoval csak a lap lehet..
azon belül mi okozhatja? eddig működött, el volt rakva kb fél évre, és ezt csinálja.
Gyerekek, nem vagyok hülye.
-Nincs elnémítva a csúszka
-Legújabb driver fent van
-Audio Codec van telepítve
-Jó helyre dugtam a hangszórót ( -.-"😉 (a ződbe!!!)
hátlapi ződ igen, de az előlapin se működik...
-Bioszba nincs letiltva (tudtommal)
Alaplapi hangkártya (VIA VT1705 @ nVIDIA nForce 7025-630a (MCP68SE)
Értelmes ember írjon csak, ne hülye ötletekkel. Köszi!
Olyan problémám lenne hogy ha pl. viditnézek van hogy lelassul és ilyen robotféle hangon folytatja tovább a szöveget vagy épp lelessúl ez mért van? A régi gépem nem csinált ilyet ennek szerintem meg nem kéne. A winchesteremtől lehet mert az már régi?
Amúgy köszönöm a segítséget!
Nekem az Asus-ban csak annyi nem tetszik hogy van a dobozban egy VGA meg egy CD és kész. Egyéb filléres kiegészítők az ablakban......ablak meg sehol
Eddig sikerült leégettség a tápegységet ami gyári hibás volt, és kiderült hogy a VGA is gyári hibás volt ezért jöttek elő a dll hibás üzenetek .."
Itt mi is történt pontosan,nekem az új gépem kiküldte a régi lcd monitoromat,robbant a képcső
és fehér füst szállt fel.
Majd a tesómhoz felvittem és ott az 1cm-vastag elosztó kábel szénné égett,mondja tesóm mit szigetelő szalagozok,olyan hangja volt neki.
FSP raider 650-es tápom van Vs. Gigabyte alaplapom.
Lehet köze ezeknek a dolgoknak a proci működéséhez is?
UI.: FSP Aurum PRO 850W és Gigabyte Nvidia GTX760 OC 4GB-ról van szó ..
Igen! Ezt miből gondoltad?
Gari van rá, ha mondják vidd be,beviszed,ha rossz netán, kapsz másikat.
Viccből írtam, mert láttam hol a VGA zavart be,hol pedig a CPU.
"BenjaminHun"
Akkor nem lehet sajna,viszont jó tulajdonságú egérnek tartom és annyit megért.
2500Ft-ot így is meg ért.. 😃D Vannak hozzá plusz talpak meg könnyen csúszik..
"Megvan, h miért melegszik fel a proci. Mert újrakéne pasztázni."
Okés majd szólj ha sikerült megoldani, érdekel mi volt vele a gond.
Valamint az emberek kérdezték single color,one color,switch,lehet nem lehet.
Ha OFF akkor bocsi!
Bootolásos víruskeresést meg nemtom, h kell, viszont már végeztem bootolásos féregtelenítést(de ott csak lowra állítottam, lehet, h highra kellett volna 😆😉
Talán akkor jó v jobb lesz 😀
Kössz a tippet.
Arra gondoltam én is.
Letörölted megnézted, hogy az okozza a problémát,bootolásos víruskeresést csináltál?
"ha pl 5nél több oldal van megnyitva vmelyik böngészőben."
Ez miatt gondoltam vírusnak,hátha sikerül kideríteni.
Bootolásos víruskeresés én avastot használtam egyszer,ill van 3 géped abból az egyikből a vinyót kiveszed és beteszed a másik helyére,majd a vga drivert azt ha csinálja,akkor hardveres gond,ha nem akkor vírusod van.
Spoiler!
Nekem kb 1 hete kezdte el a gép a hülyeséget. Amint belépek egy játékba és elkezdek játszani, 5perc sem kell, h a vga hőmérséklete felmenjen 70fokra és elkezd izomból pörögni a ventillátora. Ezt csinálja az alan wake-nél és a terminator salvation-nál. De csakis akkor megy fel 70fokra, ha a vga melletti %-nál 99%-ot mutat. Ha pl 80%lenne csak akkor max 63-4-5fokra menne fel és nem pörögne annyira.(használom közebn az msi afterburner progot Ez érdekes. De nem csinálja minden játéknál, pl a fifa 14nél nem szokta.
Lehet, hogyha feljebb teszem a grafikát, akkor nem fog annyira pörögni 😆
Meg az is érdekes, h akkor is elkezd így pörögni, ha pl 5nél több oldal van megnyitva vmelyik böngészőben. Ezt is 1hete kezdte el.
Am féregtelenaítettem, leellenőrizettem vírusírtóval, töredezettségmentesítettem a gépet, de akkor is elkezd pörögni mint álat.
Ha valaki járt már ugyanígy, vagy tud rá megoldást, az segítene nekem?
Megköszönném 😃
Sziasztok
Lehet origin, esetleg szerver gond is. Próbálgasd más szerverrel esetleg még egy-két másik multis játékkal