Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Amúgy semmi értelme nincs ennek szerintem.
nagyon tájékozatlan vagy ajánlom figyelmedbe az új WP7 frissítést a Tango néven futót, amellyel betörnek az alsó közép kategóriába mivel eddig csak a high end telefonokon ment a WP7! Nem kell sértegetőzni midenki kiegészíti másnak a tudását és ennyi.
Úristen ezt a mértékű sötétséget nem bírom,én mutattam meg a frissítés leírását szóval nekem ne magyarázkodj!-.-
az biztos mert az androidon nincsnek csempék ! Ne haragudj de ha nem értesz vmihez inkabb maradj csöndben!
Teljesítményröl beszélek,mert amíg az android egy szar 500-as procin simán elfut a windows phone rendesen korlátozva lesz,sötétkém és ne is várd hogy bárki hozzádszóljon!-.-
ja igen tényleg ugyis 1 es vagyok nyelvtanból 😀 ba nem tudom mi a köze a gépeléshez ja és most mondom a gépelés az egy masik tudományhoz tartozik! 😉
am igen ilosz csak az a baj h az nem derült ki h a hattértben futó alakalmazások megléte nélkül a csempék fognak frissülni auton vagy nem mert az nekem nagyon fontos lenne ! 😉 😀
Ne álmodj,a Windows Phone nem Android!😉
kösz ilosz legalább 1 értelmes ember! 😉
Ugye milyen jó az írásmegfejtő képességem?😃😜
Húú apukám de primitív vagy szerinted gépelésnél figyel az ember iylen fórumokon iylenekre Úristen iylenekkel inkabb le sem állok emeber! Gratulálok a fegyvertáradhoz!
😳
---------
Tessék a Tango "hátrányai":
mobilarena.hu/hir/microsoft_a_tango_korlatairol.html
Húú apukám de primitív vagy szerinted gépelésnél figyel az ember iylen fórumokon iylenekre Úristen iylenekkel inkabb le sem állok emeber! Gratulálok a fegyvertáradhoz!
nyelvtan 1-es, leülhetsz.
Nem értem a felháborodásodat... Semmi ok nélkül vagy ideges. Nem csak nyelvtanórán a 2-esért fontos a helyesírás, hanem itt is, hogy ne csak 3. olvasásra lehessen kivenni hogy mit akartál kifejezni.
Ha meg csak annyi a célod a telefonnal mint amennyit fent említettél, vedd meg a legolcsóbb androidos telefont (Samsung Galaxy Mini és társai...), egy kicsi netes csomaggal.
Azt meg halálosan hülye dolognak tartom, hogy valaki ír egy tanácsadó fórumba, és a tanácsoktól ideges lesz. Ha nem szeretnéd más véleményét akkor ne figyelj senkire, amit kitalálsz, vedd meg.
Hello álljunk meg egy szóra én nem azt kérdeztem h ez a telefon jó e vagy szar e hanem azt h mivel 256 MB ram van benne milyen korlatozasok lesznke a WP7 Tangoban kíváncsi vagyok a véleményetekre csak nem a telefonnal kapcsolatban de ha te funkcionálisan analfabéta vagy akkor sajnállak ha nem tudsz értelmezi 2-3 mondatot na neked is puszi!
Egyébként neketek mindig mindenben az a jó ha 100 meg 200 ezer ja csak h nincs mindkinek annyi pénze h iylen szaros telefonokra annyit költsön azt az a különbség köztük h az egyik 5 MP kamera a masik emg 8 hat köszönöm az iylenekt ha fényképetni akarok van egy nagyszerű fénykéezőm ha meg egyéb alkalmazásokat akkor van számítógépem szal ha telefonalni meg sms ezni lehet vele és néha feltudok szaladni netre e- mail meg egyéb sürgős ügyekből akkor enkem bőven elég egy telefon na de ennyit terről! 😀 😉 szép napot mindekinek!
A 100 meg 200 ezret nem tudom hogyan sikerült kiszámolnod, mivel csak olyat ajánlottunk ami olcsóbb mint az ötvenötezres Lumia. Matek rulz!
Egyébként lapozz át egy nyelvtankönyvet mielőtt legközelebb kommentelsz. 😉
Szép napot neked is! 😀
Mindeki maga válogatja szerintem és senkinke semmi köze ahhoz hogy kinek miylent elefonja van vagy miylen szeretne esetleg melyik tetzsik neki!
És személy szerint Nokia parti vagyok igaz az okostelefonok terén nem oylan jók de most a WP7 el szerintem feljönnke!
Akkor mi a pöcsnek kérdezed meg ha nem érdekel senki véleménye?
Ha kiválasztasz egy szar telefont és megmondjuk, hogy szar, nem éri meg az árát akkor ne legyél kiakadva mivel te kérdezted.
Ha a Lumiát akarod mert Nokia párti vagy, és gyakorlatilag nem fogadsz el más ajánlatot, vedd meg azt, mi nem akadályozunk meg benne! Viszont ha nem fogadsz el más véleményt, ne kérdezd meg. Köszipuszi.
Mindeki maga válogatja szerintem és senkinke semmi köze ahhoz hogy kinek miylent elefonja van vagy miylen szeretne esetleg melyik tetzsik neki!
És személy szerint Nokia parti vagyok igaz az okostelefonok terén nem oylan jók de most a WP7 el szerintem feljönnke!
Igaz,elég gyenge negyedévet zártak a Nokia-nál:/
De ha kérdeznek hogy mi lenne jó,akkor muszáj valamit mondani és ezért akár gyilkoljuk is egymást,hogy a mi ajánlásunkat vegyék😃
neee a Samsung szereteted már fááájjjjj
Sony Ericsson Xperia Mini
Sony Ericsson Walkman
HTC Wildfire S
Itt kezdődik az "alsó" kategória
Nincs Symbian a kedvedért!😆
hűha, mert mint ha a Galaxy Ace nem lenne jó telefon az alsó kategóriás androidos telefonok közül....
(Na de letérek a vitáról mert annyit nem érsz hogy vitatkozzak a komoly telefonok közti tudásodról)
Oké Fanboy látom nem tudsz példákat felhozni a samsung mellett,megértem.
Én nem értem h ha én kérdezek vmit miért kell elkezdeni állandóan kötekedni meg ugatni h szar a telefon vegyél iylen vegyél oylat én nem azt kérdeztem h miyen telefont ajánlozok hanem kérdeztem vmit! Majd ha nektek mas tetszik akkor azt vesztek kit érdekel h neked mi tetszik ***meg!
Ki szólt hozzád,elintéztük azzal hogy nincs WP abban az árkategóriában!
neee a Samsung szereteted már fááájjjjj
Sony Ericsson Walkman
HTC Wildfire S
hűha, mert mint ha a Galaxy Ace nem lenne jó telefon az alsó kategóriás androidos telefonok közül....
(Na de letérek a vitáról mert annyit nem érsz hogy vitatkozzak a komoly telefonok közti tudásodról)
Sony Ericsson Walkman
HTC Wildfire S
50.000-es árkategóriában már inkább akkor Samsung Galaxy Ace
Imádom a vicceidet.....😃😆
Ja igen bocs, te Symbian fanatikus vagy. Inkább magadon viccelődjél és gondolkozz mielőtt megszólalsz és írsz.
Ha Androidot ajánlasz akkor legalább az értékelhető határt súrolja......kis Android Fanboy!
Mert a Galaxy Ace minősítetlen androidos teló nem? (ne szánalmaskodjunk már ilosz, a szánalmad nekem fáj már jobban.... )
Ja igen bocs, te Symbian fanatikus vagy. Inkább magadon viccelődjél és gondolkozz mielőtt megszólalsz és írsz.
Ha Androidot ajánlasz akkor legalább az értékelhető határt súrolja......kis Android Fanboy!
Na háát ez hülyeség hogy szar kimondta ezt a hüyeséget miért akkor mi a jó a japán dobozműanyag samsung? 😲 uygan ne menjünk le primitívbe! 😉
Az a Samsung konkrétan teljesen fém és üveg. 😉
A Lumia 710 a dobozműanyag.
Amúgy most komolyan... 256MB RAM és 800MHz-es proci? 2012-ben? 55ezer forintért? Viccnek is rossz. Ha 40-ig lemegy az ára, esetleg. Semmivel nem tud többet (sőt, konkrétan kevesebbet tud) mint a "régi" Samsung vagy akár HTC vagy LG.
De régi telefont nem veszek! :S
Mi számít réginek? A Lumia meg lehet új, ha egy rakás szar már mikor kijön a gyárból...
Mintha magamat hallanám a Galaxy S2-röl és úgy általában a Samsungról alkotott véleményemben!😃
De régi telefont nem veszek! :S
Mi számít réginek? A Lumia meg lehet új, ha egy rakás szar már mikor kijön a gyárból...
Kb. 55k lesz!
http://www.nokia.com/in-en/products/phone/lumia610/
Annyit nem ér,mert találsz olcsón régi windows phone-os telókat!
Egy Nokia Lumia 610 ben gondolkodok ha elérhető lesz majd Magyarországon de attól féelek hogy a 256MB RAm miatt túl sok korlátozás lesz a Windows Phonon mar oylanokat hallani h nem firssulnak auton a csempék egy meg nem sokat ér az agész + egyebel szal vki erről tud vmit! Ja és felesleges masik teleognt ajnlgatni emrt ugy sincs 80-10 ezrem rá! Köszi!
A Lumia 610 mennyibe kerül? A Samsung Omnia 7 45ezer környékén van használtan, és az mai napig megállja a helyét.
Azért neked sem muszáj felhozni a symbian-t, a kutyának nem kell, csak vitát akarsz belőle.
Jó de neki nem kell mindne témába belepofáznia,csak azóta jön ide amióta megy a cirkusz a symbian és android körül!
Imádok veszekedni veletek!😃😆😆
Kedves ilosz. Én nem "belepofázok" csak véleményt osztok.
Lehet mások nem írják ki, de én kiírom azt hogy minden szempontból a Symbiant helyezed előre, ami egyébként nem rossz (mivel mindenkinek más a véleménye és kedvence) de viszont ha segítségnyújtásnál ajánlod a Symbiant, akkor muszáj belekontárkodnom. És midnen szempontból a Symbiant helyezed előtérbe. És ha észrevennéd és előre lapoznál az oldalakon, látnád hogy az általad írt "Symbian és Android církusz" előtt is bőven írtam már.
"Hozzászóló és segítőkész ember vagyok, de a hülyeséget elnézni bűn"
Viszont nem szeretném tele offolni az oldalt.
Nem bánom itt voltál azelőtt is....😃
"Symbiant helyezem előtérbe" ez nincs így én ajánlanám az ios-t, blackberry-t,windows phone-t de nem tudom,mert nem egy árkategóriába tartoznak az Androiddal(nem azt mondom,hogy az Androidnál nincs csúcskategória csak itt az emberek nem ezt keresik)
Na, úgy tűnik, mostmár leesett, hogy miért ajánlunk mindig Androidot. Az olcsó cuccok között uralkodik, ha meg van sok zseton akkor választ az ember tetszés szerint, mivel a droid/iOS/WP7 triumvirátussal nem foghat mellé, csak ugye ezen a fórumon senki nem kérte még, hogy ajánljunk neki telefont nemhogy százezerért, de még 50-ért se nagyon...
Desirét már ajánlottuk múltkor,de igazából csak rábólintottunk!😃
Azért neked sem muszáj felhozni a symbian-t, a kutyának nem kell, csak vitát akarsz belőle.
Jó de neki nem kell mindne témába belepofáznia,csak azóta jön ide amióta megy a cirkusz a symbian és android körül!
Lehet mások nem írják ki, de én kiírom azt hogy minden szempontból a Symbiant helyezed előre, ami egyébként nem rossz (mivel mindenkinek más a véleménye és kedvence) de viszont ha segítségnyújtásnál ajánlod a Symbiant, akkor muszáj belekontárkodnom. És midnen szempontból a Symbiant helyezed előtérbe. És ha észrevennéd és előre lapoznál az oldalakon, látnád hogy az általad írt "Symbian és Android církusz" előtt is bőven írtam már.
"Symbiant helyezem előtérbe" ez nincs így én ajánlanám az ios-t, blackberry-t,windows phone-t de nem tudom,mert nem egy árkategóriába tartoznak az Androiddal(nem azt mondom,hogy az Androidnál nincs csúcskategória csak itt az emberek nem ezt keresik)
Na, úgy tűnik, mostmár leesett, hogy miért ajánlunk mindig Androidot. Az olcsó cuccok között uralkodik, ha meg van sok zseton akkor választ az ember tetszés szerint, mivel a droid/iOS/WP7 triumvirátussal nem foghat mellé, csak ugye ezen a fórumon senki nem kérte még, hogy ajánljunk neki telefont nemhogy százezerért, de még 50-ért se nagyon...
Természetesen az ajánlatokat az ár szerint kell csoportosítani, így ha magas árkategóriában kérnek tanácsot, akkor lehet erősebb os-eket is nézni/mondani.
mintha csak anyámat hallanám 😆
ilosz felejtsd már el a Symbiant...
Nem kell minden témához hozzászolni,köszönöm....!
Na kihalt a téma...?
Kérjük a kérdéseteiket!😃
Témák:
Telefonvásárlás,symbian vs android és a többi😃
Inkább WP7 vs. iOS vs. Android, csak hogy a használható rendszereknél maradjunk, illetve, hogy tudjuk folytatni a flamewart trololoooo 😆
Kérjük a kérdéseteiket!😃
Témák:
Telefonvásárlás,symbian vs android és a többi😃
Amúgy tényleg nem szabad a mostani akksikat kisütni (sőt már az se árt ha 10-15%-nál tölt az ember) mert azzal még árthatunk is neki, tehát akár még rövidebb ideig bírhatja vagy akár még hamarabb tönkre is mehet. (De ha valaki jobban tudja akkor cáfoljon meg)
Minden úgy van ahogy írod.
én 2éve vettem telót (nokia 6303i) és azt mondták hogy töltsem 16órán át. Na persze hülye lettem volna annyit várni mert 5órára rá mentem horgászni és kellett a teló. De csak a horgászat végére merült le úgy hogy a 12órából 8-9órán keresztül végig játszottam/zenéthallgattam rajta... 😆
Szerk: greenmelon a live with walkman-t okostarifa 90-el tarifahűség nélkül 30.000-ért.
Ja és amúgy mi éri meg jobban (melyik a jobb) a live with walkman vagy a galaxy ace?
30-ért jó vétel azzal a tarifával. Nekem is az volt, messze a legjobb ár/érték arányú tarifacsomag mind közül. 😀
A Sony a kijelző méretén kívül mindenben messze felülmúlja az Ace-t.
Szerk: greenmelon a live with walkman-t okostarifa 90-el tarifahűség nélkül 30.000-ért.
Ja és amúgy mi éri meg jobban (melyik a jobb) a live with walkman vagy a galaxy ace?
[LINK]