Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
soko avatar
Brynhildr in the Darkness basszus majdnem elkezdtem ezt az anime-t mire eszembe jutott hogy láttam 😃 Érdekes mellesleg de annyira azért még se jó . Mondjuk ahhoz már tudni-a kell egy anime-nek hogy teljesen elfelejtsem 😆
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
Nekem bejött 8/10 második évadra várok...😜 olyan mint a Suzumiya Haruhi no Yuuutsu+k-on sztm.
Az msmm ből meg van asszem egy 3 részes film összevágva a 12 részből(konkrétan nem tudom hogy vágtak e ki belőle)De a broken blade ből a 6 részes filmet érdemes megnézni mert szerintem elég fontos+sok jeleneteket hagytak ki a 12 részesből...
Én a Brynhildr in the Darkness+steins gate-hez tudnám hasonlítani... brynhildr az alap és steins gate féle a cselekmény. Ha ezek fent vannak a listádon akkor a msmm is fel fog kerülni sztm 😉
És itt van 1 kis kedvcsináló hozzá ha az aot is a listádon van 😉
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én eddig 1 részt láttam az Angel Beats-ből azután dobtam, de meggondoltam magam, és vissza raktam megnézendőre 😜 A következő célom a Mahou Shoujo Madoka Magica (ha jól írtam) de lehet kicserélem valamire, mert érdekel, de úgy érzem, még nem jött el az ideje 😃
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
soko ha arra gondolsz amire én akkor én is alig néztem meg pár tucat nimét... 😉
0
0
0
0
soko avatar
Nah jah valahogy az Angel beats se tetszett 😞
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát, tőlem 😃 megteszi a norbli/norbi/black, amelyiket akarod 😃
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
angelből már inkább az se2-t adnák 😞
ahogy gondolod... deén ugye hívhatlak norbinak? 😲
0
0
0
0
xoki avatar
Van új Angel beats! és Haiyore nyaruko-san OVA !
Már mindkettőből hiányoltam új részt 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ne aggódj nemvagyokitt (én inkább ki írom az egészet 😆😉 Nekem is csak gyűlik, alig haladok 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
[LINK]

Én nekem annyira gyűlik hogy nem tudom mit nézzek, ránézésből megmondom mi lesz belőle kb.... x.x"
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
neken csak egyre gyűlik T_T
0
0
0
0
soko avatar
Az korrekt 😃 Nekem azért nincs annyi a listámon 😃
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
Én csak az umd-hoz írtam pár referenciát 😃
és nyugotan hívj nem-nek 😀
télleg a stay/night-et kihagytam onnan 😜
am ne aggódj nekem is van vagy 200+ amit még nem néztem meg de tervezem... 😉
0
0
0
0
norbli01 avatar
A megnézendő 😆 a látott az olyan 50-60 körül van 😃 Elég kevésnek tűnik a többiek között főleg, hogy amióta az eszemet tudom, animéket nézek 😃
Hát igen, ezek között is van jó pár ami rajta van a listámon... 😆 sajna lassan haladok, ideje befejezni a D.Gray-Man-t és a /Stay Night-ot 😃
0
0
0
0
soko avatar
Nah igen ebből a listából amit nemvagyokitt írt ebből én 3 kiemelnék ami szerintem egy nagyon jól sikerült .
1. Strike the blood
2.Freezing
3.Infinite Stratos

Bár mindegyiknek van hátránya és talán a strike-nak van a legnagyobb de még is egy jó kis anim 😃 !
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
mármint megnézendő vagy látott? 😲
(am itt van még pár hasonló amik szerintem jók...Spoiler!
Infinite Stratos,Strike The Blood,Asobi Ni Iku Yo,chobits,DearS,Akikan!,Sekirei,Kannagi,Asura cryin,Seto no Hanayome,Noragami, Dansai Bunri no Crime Edge,Sora no Otoshimono, Sankarea,Freezing, bakemonogatari
)
0
0
0
0
norbli01 avatar
Mind a kettő fent van a listámon 😆 de ne várj sokat tőlem, perpillanat az Animeaddicts-os listámon van 168 anime, és még szöveges dokumentumban is van kb. 30 😆 😃
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
Hát a rossz cg az télleg élményromboló lehet főleg mikor rossz és mégis átváltanak rá pl kingdom(harcok közben) illetve az animátor program se a legjobb mikor a lustaság észrevehető... mint a rétegeknél:mikor a szeme a haján kívül van,ahogy mozog a ruha mintája mozog vele... és mint nálad is, egyéb dolgokkal még elérhetik hogy tovább nézzük. 😉
Csak sötétben tapogatózok... de még a Zero no Tsukaima-t megemlítem hátha felkerül a listádra 😃
Illetve egyik kedvencem densetsu no yuusha no densetsu. 😉
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nekem az a pár ok ami miatt imádom az UMD-t : #1 Yaya - A kedvenc karakterem, imádom, a legjobb 😃 #2 Grafika - a CGI helyenként kicsit gagyi, de maga a grafika a csillogásával, nagyon tetszik. És ennyiben ki is merült... ezen kívül már csak az OST maradt meg, hogy 1-2 karakter még tetszett, és ez után jönnek a hibái: rövid, a történet az nem is történet, nincs befejezve és a készítők azt sem tudták mit akarnak vele. Szóval ha nem lenne Yaya akkor 2.5/10 kb.
A D.Gray-Man-t most is nézem, csak még nem fejeztem be 😃 a Hagure Yuusha no Aesthetica-t meg nem ismerem, de ahogy utána néztem fel került a listára 😆
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
egy jó társoságban nem szoktak és nem is kell köszönni mert formaságok helyett egyből mehet a mély eszmecsere 😃
am csak gondoltam hogy az hasonlit itt ott a umd-re...(nem mondom milyen arányban de 1 picit igen...😆😉(a másik viszonyítás a Hagure Yuusha no Aesthetica és a D-Gray man lett volna 😜)
0
0
0
0
norbli01 avatar
nemvagyokitt: Na ez tőlem is lemaradt... Üdv itt 😃 csak így utólag hülyén néz ki 😃 Nem, utána olvastam, de nem igazán jött be 😜 szerk.: a Mirai Nikki nálam 10 pont, számomra tökéletes volt, nem azt mondom hogy minden animénél jobb, de magához tökéletes, a Gokukoku no Brynhildr meg egy erős 6/10 😃

flyaway2: Igen, már csak 2 rész volt hátra, de csak 1 brutális miatt néztem, aztán mindegyik rész kín és szenvedés volt...
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
norbi: Isekai no Seikishi Monogatari-t láttad már?
Fly: muhahaahahaha én igazából egy nagyon régi tag vagyok egy alteregót használva >D
(tehe ^^ csak vicceltem... Vagy mégse? >D... am yorosku u2 >_<😉
és hogy ebbe is beleszóljak nekem mind kettő 5/10 >D az elfen lied kb olyan mint a Gokukoku no Brynhildr a deadman wonderland meg mint a mirai nikki.(de csak szerintem... te is megkaphatod a paplant...😜)
Am ha hamarabb rátaláltam volna jobban örültem volna... főleg az l4d-s résznél T_T
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Ja..amúgy... Üdv nemvagyokitt, látom új tag vagy.😃 Dejó, hogy egyből rátaláltál erre a topicra.😃DD

WAT?!? A Deadman Wonderland le van szarva, de te dobtad az Elfen Lied-ot!?!?😲
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
hmmm... hirtelen nem ugrik be melyik a clannad de ha az amelyikben az amnéziás csaj van/amelyik valami halálos beteg vagy mi. Az nekem bejött (főleg a könyvtáros rész). De mint olyan a grafikája nem nagyon érdekel... hale no guu,katanagatari,(valami ebetűs) nek se ffxv grafja van... de mégis megnéztem őket és egy átlag 5/10 elt kaptak mind... (persze ezt csak tőlem 😜)
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ehhez csak annyit tudok hozzá fűzni, hogy még ha el is magyarázzuk, hogy mindenkinek más az ízlése, még akkor is lesznek ilyen vitáink 😆 De igen, lényegében erről van szó, én dobtam pl. a Deadman Wonderland-et és az Elfenlied-et, de pl az Unbreakable Machine-Doll a kedvencem, mindazon által, hogy tudom, hogy egy rakat sz@r.
0
0
0
0
soko avatar
nemvagyokitt 😃 ez érvelés volt 😎
Mellesleg nekem annyira nem jött át az ixion saga 😃 Írtam is róla .
De az kinek mi a jó/sz*r az embertől függ pl : a clannad ha jól olvastam itt egy jó pár embernek tetszik . Nah speciel ez a fajta műfaj,grafika..etc nem jön be .
Most lehet hogy azt mondjátok hogy epic story meg minden de nem az én világom még se hurrogom le hogy egy forintot nem érő anime 😃 Már megbocsássatok nem akarok senkit megsérteni ! 😃 !
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
Pedig nem egy nagy sore de nani... az egésznek az alapját ugyan az alkotja mint a sao-nak(xoxi ból kiindulva ezt ismered) csak más a történet. Ez olyan mint egy tipikus kha... mint pl one piece vs naruto mindkettő alapja hogy valakik lenni akarnak... hogy honnan jönnek,mit csinálnak,hol,miért mindegy ha csak az alapot nézzük. Mert az általam ismert kha-nek mind van valami célkitűzés az elejénél: Dragonball:erősebbnek lenni,One piece:kalózkirály,Naruto:hokage,fma:bölcsek köve,gintama:túlélni a mát,bakuman:animét csinálni,toriko:megenni mindent.
Dióhéjban elvonatkoztatva: a sao és az ixion saga is sült krumpli csak a saohoz girosz van az ixionhoz meg csirkemell.
(Mint mondtam tiéd lehet a paplan... 😜)
0
0
0
0
norbli01 avatar
Pedig az nem agyleépítés 😆 de ha nem akkor nem 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Kösz nem, elég agyleépítést láttam. Tehát ha az Ixion saga XXX tartalmain átnézünk akkor kapunk egy fost? Nem értem a logikát ebben. 😀
0
0
0
0
norbli01 avatar
😆 igazad van xoki 😆 amúgy dispPaP, ha jó ecchit akarsz látni, nézd meg a Kiddy Grade-et 😃 (seinen-ecchi)
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
nekem is hozol? :3
(ha lehet bb-set ^_^)
0
0
0
0
xoki avatar
Jujj a sao-t nem kellett volna megemliteni ha neki irsz, na mindegy hozom a popcorn-t... 😆
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
nana az ixion saga szerintem igen is jó. Ha átnézel az xxx tartalmakon akkor szinte olyan mint egy sao,log horizon,outbrake company,vagy egy mao/yuusha-s. Ha magát a történetet nézzük akkor szerintem 5/10 pl a gintama is az elvont dolgokat leszámítva nagyon tud hatni.(de ez csak az én véleményem tiéd lehet a paplan... 😜)
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
En eddig is azt hittem, hogy a Death Note az seinen szoval...
0
0
0
0
dispPaP avatar
Az "alapmű" dolgot csak úgy viszonyításként írtam, de amikor itt van egy Steins;Gate és valaki egy noname ecchit néz inkább az kcisit fura. 😃
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
sispap azért a steins gate nem egy "hű de alapmű"... meg nagyon nincsenek alapművek szerintem... 4 tényezőtől függhet valami:történet,stúdió,karakterek,hangulat. De csak szerintem... példának: ha valaki azt mondja nekem hogy ghibli vagy meglátok egy rajzstílust akkor lehet rá következtetni... és ő az elejénél volt, a steins az csak 11-es... meg amelyikben Wakamoto, Norio vagy Sugita, Tomokazu benne van az annyira nem lehet rossz...(de csak szerintem)
0
0
0
0
dispPaP avatar
Ez igaz, csak a harcjelenetek sokaságát a legkönnyebb megcsinálni, nem kell 10-15 részes felépítést csinálni mint a Death Noteban. Pakolna ma egymásra 60 harcjelenetet azt kész GGWP OSCAR!
0
0
0
0
norbli01 avatar
Igaz, ez ki ment a fejemből, de kétlem hogy a Death Note annyira fiataloknak készült volna 😃 de a shounen jellemzői között azért ott van az is, hogy általában sok benne a harcjelenet 😃 én pl innen jegyeztem meg, de ha engem kérdezel én inkább seinen-be soroltam volna, mivel egy elég komoly darabról van szó 😃
0
0
0
0
xoki avatar
A shounen fiatal férfiaknak készül. Nem feltétlen kell harcnak lenni benne hogy shounen legyen valami 😃
0
0
0
0
soko avatar
Hát igaz ami igaz nem sok jó shounen-ek vannak mostanában .
0
0
0
0
norbli01 avatar
dispPaP: A Death Note shounen-nek számít? Nem sok "harcot" láttam benne 😆
0
0
0
0
dispPaP avatar
Látjátok 10 éve ilyen shounenek voltak mint a Death Note. Manapság meg... aha... Amgy történetileg nekem is jobban tetszik az LA lezárása, de ennyi azon kívül az LA nem valami jó.
0
0
0
0
soko avatar
Jó anime-ben nekem is tetszett elégé elvont a maga módján 😃 !
0
0
0
0
norbli01 avatar
Jó is az, habár én kifejezetten nem szeretem az animét... vagyis konkrétan a 2. felét amikor Spoiler!
L meghal és Nir nesz helyette,
szerintem ott nagyon elrontották, ezért is tetszik annyira a film, még ha a karakterek nem is ugyan úgy néznek ki, de L-t nagyon eltalálták, örök kedvenc (y)
0
0
0
0
flyaway2 avatar
A léghajlítós az nekem tetszett. Pedig megkapta a legrosszab xy díjakat. Áfonya díj vagy málna vagy mi...Annyi biztos, hogy gyümölcs.
Death Note rewatch.😃 Ma már a 18.résznél járok.
0
0
0
0
soko avatar
Sose szerettem ha egy anime-ből egy movie készül .. Komolyan minek ?
Még a death note se volt rossz de akkor se volt egy nagy szám.
A dragon ball filmet meg hagyjuk is fejbe vertem volna aki megcsinálta a filmet .
Szint úgy igaz az avatar filmnél és itt nem egyáltalán nem a kék emberkékre gondolok hanem a léghajlítóra.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ez a baj, hogy így már nagyon is zavar, hogy ennyire el tér az eredetitől és még gagyi is... javítsatok ki, azért annyi LA-t nem láttam, de szerintem a DN lett a legjobb (3. rész kivételével)
0
0
0
0
dispPaP avatar
Elmegy, nem hollywoody 200millás CGI de van benne munka, mondjuk ennek ellenére szerintem nem lesz semmi... egy újabb gagyi LA a sok gagyi közt.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció