Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ilosz avatar
A legszarabbak a piacon ebből a szempontból
0
0
0
0
Erik94 avatar
Samsung azoknak jó a aksijuk?
0
0
0
0
ilosz avatar
Erik94 írta:
HTC-ből melyik a legjobb?HTC-k a legjobbak én igy tudom

A Samsungtól mindenesetre jobbak😃😆
One család,7 Pro,Titan,Sensation család
0
0
0
0
Erik94 avatar
HTC-ből melyik a legjobb?HTC-k a legjobbak én igy tudom
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
19ati93 írta:
nekem is kellene már egy új elég ratyi samsungom van 😆
50k lenne a max keretem! ha lehet min 5mp-s kamera 2.3-as droid és 3,2 -es min kijelző! (persze kapacitiv) thx 😀
-Sony Ericsson Live With Walkman
-Sony Ericsso Xperia mini vagy mini pro.
0
0
0
0
19ati93 avatar
nekem is kellene már egy új elég ratyi samsungom van 😆
50k lenne a max keretem! ha lehet min 5mp-s kamera 2.3-as droid és 3,2 -es min kijelző! (persze kapacitiv) thx 😀
0
0
0
0
pukkancs avatar
Szevasztok! Segítségeteket kérném, ugyanis telefont akarnék venni, mindenképp androidosat, csak pontosan még nem döntöttem, hogy milyet. Gondolkoztam a Samsung Galaxy S II-n, csak nem sok ismerősöm van, aki ilyennel rendelkezne, így fogalmam sincs, hogy milyen tapasztalatok vannak a telefonról. Esetleg ha vannak olyan tagok, akik rendelkeznek Galaxy S II készülékkel írják meg tapasztalataikat! Illetve jöhetnek tippek, hogy milyen minőségibb androidos telókat vehetnék. (Max 100k)
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
ilosz írta:
Kmisi99 írta:
nem feltétlen. A htc onex is 4,8 collos és telefon a galaxy s3 is 4,8 körül lesz. A galaxy note is telefon 5 collal.

Jó,de akkor is az hatalmas méret.
Hívjuk akkor Teltabletnek😃😃
Akkor mini tablet amivel lehet beszélgetni is.
De egy biztos. Ennek az 'átlátszó' telefonnak már csak két hátránya van.
1. A grafén még nem elég fejlett technológia.
2. A gazdag embereknek nem érdekük ez az egész mivel ezeknek az üzemidejük a jelenlegi telefonoknak többszöröse lenne. Főleg ha 4 db aranyfüst kondenzátor lenne bekötve switch módban. Mert ezzel akár működhetnének töltés nélkül akár egy évig. (Ez most is létezik Tesla switch néven. Nem egy ember építette meg akinek már 2-3 éve összesen 4 db autóaksi adja az áramot az egész házába. Nekem is működött, de csak kis méretekben még csak.)
0
0
0
0
ilosz avatar
Kmisi99 írta:
nem feltétlen. A htc onex is 4,8 collos és telefon a galaxy s3 is 4,8 körül lesz. A galaxy note is telefon 5 collal.

Jó,de akkor is az hatalmas méret.
Hívjuk akkor Teltabletnek😃😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
ilosz avatar
de 5 collnál már mini Tabletröl beszélünk😃
Teló:2-4,3coll
Tablet:4,5-9coll
Netbook:10-11coll
Ultrabook:13-15coll
Notebook:15-17coll
Itt vannak a méretek😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
ilosz írta:
ez jelenleg lehetetlen,mert olyan kis helyen nem férnek el a teló belső alkatrészei.
Jelenleg. De grafénnél kevesebb külső alkatrész is elég lenne. De ha monduk 5 colos kijelző lenne akkor már akár most is elférnének az alkatrészek, igaz nagyon szűkösen, de amit lehet gombokat azt a kijelzőn. De ez majd kiderül mi lesz 5-6 év múlva.😉
0
0
0
0
ilosz avatar
ez jelenleg lehetetlen,mert olyan kis helyen nem férnek el a teló belső alkatrészei.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ha már vékony telók, szerintetek milyen lenne, ha a kijelző oledből lenne ami ugye átlátszó és a chipek meg grafénből ami ugye szintén átlátszó (nagyjából), csak az alján meg felül lenne valami fémkupak amiben a nem átlátszó holmik lennének. Szóval alul felül fémből készült lenne a kijelzőnél meg átlátszó. Az egész telefon nem vastagabb, mint 4mm. Akkuból kisebb is elég lenne mert a grafén jobban vezeti az áramot.
0
0
0
0
ilosz avatar
niteforce írta:
ilosz írta:
niteforce írta:
ilosz írta:
Kmisi99 írta:
Kinézetre nem tetszik talán a vidiken jó de a képeken szörnyű. Az anyagát meg nem lehet tudni egyébként meg az hogy műanyag nem egyenlő a szarral prémium kategória is lehet ugyan úgy műanyag. A galaxy S2 es is kiváló műanyagból van. Na meg a samsungnak dönteni kell vagy a vékonyság vagy a fém.

Az Iphone 4,4S vékony és oldalt acélkeret van😃
Meg ott van még a nokia N8,teljes Alumíniumház

Nem értem mi a probléma. A Galaxy mini tényleg szar anyagokból van, de az SII is már minőségi. Ráadásul nagyon vékony. Sokkal vékonyabb mint az iphone 4s.
Az N8-at meg már ne keverjük ide végképp...

De 2012-ben már szerintem gáz csúcsmodellt műanyagból gyártani.

Műanyagból könnyebb, vékonyabb telefonokat lehet készíteni. 2012-ben már szerintem a féltégla méretű telefon gáz akkora súllyal hogy ha leejted betörik a padló. Mellesleg nem csak szar műanyag van, hanem van jó minőségű is. Prémium kategóriás autókban is van műanyag, amik jó minőségűek. Mellesleg a gorilla glass megvédi a kijelzőt.

Huhh mert az embereknek annyira szükségük van ilyen vékony telóra,még a végén megse lehet majd fogni.
Mert az Iphone 4,Nokia E7-N8,Blackberry Torch 2,HTC Titan olyan kurva vastag mint egy tégla?-.-
0
0
0
0
niteforce avatar
ilosz írta:
niteforce írta:
ilosz írta:
Kmisi99 írta:
Kinézetre nem tetszik talán a vidiken jó de a képeken szörnyű. Az anyagát meg nem lehet tudni egyébként meg az hogy műanyag nem egyenlő a szarral prémium kategória is lehet ugyan úgy műanyag. A galaxy S2 es is kiváló műanyagból van. Na meg a samsungnak dönteni kell vagy a vékonyság vagy a fém.

Nem értem mi a probléma. A Galaxy mini tényleg szar anyagokból van, de az SII is már minőségi. Ráadásul nagyon vékony. Sokkal vékonyabb mint az iphone 4s.

Műanyagból könnyebb, vékonyabb telefonokat lehet készíteni. 2012-ben már szerintem a féltégla méretű telefon gáz akkora súllyal hogy ha leejted betörik a padló. Mellesleg nem csak szar műanyag van, hanem van jó minőségű is. Prémium kategóriás autókban is van műanyag, amik jó minőségűek. Mellesleg a gorilla glass megvédi a kijelzőt.
0
0
0
0
ilosz avatar
niteforce írta:
ilosz írta:
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát mindegy had legyen. Mindenesetre a samsung most a vezető teló gyártó és a galaxy s1 ből 20 az s2 ből 10 milliót adtak el ami bizonyítja hogy nincs baj a külsejével és valóban nincs kiváló minőségű.
0
0
0
0
niteforce avatar
ilosz írta:
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
ilosz avatar
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Joker020 írta:
Nah ki mit gondol az új SGSIII-ról? 😃 Apple párti vagyok de szerintem csúnyább lett mint az elődje. 😃
Ronda, de legalább sz@r anyagból készült. Kivéve a hardvert az elég jó ami benne van.
0
0
0
0
ilosz avatar
Joker020 írta:
Nah ki mit gondol az új SGSIII-ról? 😃 Apple párti vagyok de szerintem csúnyább lett mint az elődje. 😃

A kijelzője röhejes,olyan mint egy nagyarnőtt Nokia C7,gyenge kamera,tiszta apple koppintás minden szolgáltatása,meg az ára is röhejes😃😆
A Nexus S,One X sokkal jobb😀
0
0
0
0
AlwinHD avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
De azért a symbianba a s40 es butatelefonok is beletartoznak és azokból a nokia még elég sokat ad el.
0
0
0
0
ilosz avatar
niteforce írta:
ilosz írta:
niteforce írta:
ilosz írta:
niteforce írta:
Csak a symbiannak már több nem lesz csak kevesebb...
Az egyéb meg ugye az több, és ha lebontanánk mindegyikre, kisebbet tennének ki egyenként mint a Windows Phone.

Szerintem 2013-ig meglesz a stabil 15-19%

Nem hiszem. Ha még eladhatóak lennének a symbian-os telók úgy hogy abból haszon is legyen, nem fektetett volna a Nokia a WP7-es telókba. Ez is mutatja hogy aki új mobilt vesz az már nem keresi a symbian-t.

Bár annak én is örülnök ha kicsit hamarabb lenne a symbian végjátéka!😃
A nokia a béka segge alá viszi az árakat és lecsapok egy nokia e6-ra,e7-re.😆

sokkal inkább E7

De én 2 telót használok!😃
0
0
0
0
niteforce avatar
ilosz írta:
niteforce írta:
ilosz írta:
niteforce írta:
Az egyéb meg ugye az több, és ha lebontanánk mindegyikre, kisebbet tennének ki egyenként mint a Windows Phone.

Nem hiszem. Ha még eladhatóak lennének a symbian-os telók úgy hogy abból haszon is legyen, nem fektetett volna a Nokia a WP7-es telókba. Ez is mutatja hogy aki új mobilt vesz az már nem keresi a symbian-t.

sokkal inkább E7
0
0
0
0
ilosz avatar
niteforce írta:
ilosz írta:
niteforce írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
ilosz írta:
niteforce írta:

0
0
0
0
ilosz avatar
niteforce írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
ilosz avatar
niteforce írta:
piaci részesedések 2011/Q3

Android: 52,5% !!!
Symbian: 16,9 %
iOS: 15,0%
RIM: 11,0%
Windows Phone 1,5%
egyéb: 3,1 %

IOS lesz a Symbianból!😃
Na,blackbery-ék kapaszkodnak az iphone mögött!😆😆
5,25?😃
Ejnye,ejnye a kisebb megy a végére😀
0
0
0
0
niteforce avatar
piaci részesedések 2011/Q3

Android: 52,5% !!!
Symbian: 16,9 %
iOS: 15,0%
RIM: 11,0%
Windows Phone 1,5%
egyéb: 3,1 %
0
0
0
0
ilosz avatar
niteforce írta:
De most gondolj bele a symbian mögött egyedül a Nokia áll, az is már lemondott róla...
Az android mögött ott áll a Google, a Samsung, az LG, a motorola, a HTC, és sorolhatnám még milyen cégek. Ez azért elég nagy support. Mellesleg ma már minden app készül androidra, symbian-re már nem. Az androidot úgy moddolod ahogy akarod, olyan romot raksz rá amilyet akarsz. Erre gyártják a legerősebb telefonokat. A galaxy Mini szintű alap androidosok meg nem indokolják hogy a rendszer szar azért mert valami kis vacakra rárakták.
Szebb a felület, egyszerűen kezelhető, és tulajdonképpen mindent meg tudsz vele csinálni mint géppel. Hihetetlenül fejlődőképes, mindig új verziók jönnek.

Sok lúd disznót győz......!😃
Igen álltalában a játékok nem készülnek már symbianra.
Szerintem a rom kérdést megbeszéltük már egyszer,de elmondom még egyszer,symbianra is vannak.
És minek a 2-4 mag telefonba?!
nincs olyan program ami kihasználná!
Nézd meg az Iphone 4-et,ugyanazok a durva programok mennek rajta,amit az androidnál a 2 magos tudna.
Mert a symbiannal nem tudok,mi?😃
Valamilyen Symbian Anna,Belle frissítések bökdösik a szemem.
És az alap Symbian^3 és a Belle között hatalmas a különbség!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Na azt nem néztem mindenesetre korrekt hardver van a telókban a leg komolyabb játékokat is viszi.
Pl itt éppen a ray on tolják az egyik legkomolyabb androidos játékot
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kmisi99 írta:
pontosan ugyan az a hardver van a két telóban ugyan úgy mennének a játékok.
De a raynak nagyobb a felbontása.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
pontosan ugyan az a hardver van a két telóban ugyan úgy mennének a játékok.
0
0
0
0
molfer98 avatar
niteforce írta:
molfer98 írta:
Jó leszűkült a kör. Xperia x10i használtan , xperia ray használtan vagy live with walkman újan a tré mobile-nál? És ezek közül melyikre van gyárilag 4.0?? 😀

sztem xperia ray használtan. xperia ray-re és live with walkmanre lesz 4.0

a live-on jobban mennének a játékok nem? Mert ez nálam nagy szempont.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem míg meg nem jön az Galaxy S2 őm egy hétig symbiant kellett használnom azt hittem nem élem túl😆

molfer98 a rayra és a LWW re valószínűleg lesz ICS a google keresgetések szerint na meg jóval újabbak az x10 nél.
0
0
0
0
niteforce avatar
molfer98 írta:
Jó leszűkült a kör. Xperia x10i használtan , xperia ray használtan vagy live with walkman újan a tré mobile-nál? És ezek közül melyikre van gyárilag 4.0?? 😀

sztem xperia ray használtan. xperia ray-re és live with walkmanre lesz 4.0
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
De most gondolj bele a symbian mögött egyedül a Nokia áll, az is már lemondott róla...
Az android mögött ott áll a Google, a Samsung, az LG, a motorola, a HTC, és sorolhatnám még milyen cégek. Ez azért elég nagy support. Mellesleg ma már minden app készül androidra, symbian-re már nem. Az androidot úgy moddolod ahogy akarod, olyan romot raksz rá amilyet akarsz. Erre gyártják a legerősebb telefonokat. A galaxy Mini szintű alap androidosok meg nem indokolják hogy a rendszer szar azért mert valami kis vacakra rárakták.
Szebb a felület, egyszerűen kezelhető, és tulajdonképpen mindent meg tudsz vele csinálni mint géppel. Hihetetlenül fejlődőképes, mindig új verziók jönnek.
0
0
0
0
maniacc avatar
ilosz írta:
greenmelon írta:
ilosz írta:
greenmelon írta:
ilosz írta:
greenmelon írta:
ilosz írta:
ja az csak a Vivaz-on van!😃

Jó lesz az N8-nak is, meg a többi felsorolt játék 90%-a is. 😉

Ez a kettő Symbian^3-as a többi mind s60v3-as okostojás😉

Ja, a 2 normális játék csak S3-on megy, a többi viszont csupa multiplatform szar amit még a SE W300-am is vitt. Megint csak kiderült, hogy alkalmatlan játékra a Symbian, akármennyire is isteníted.😊

Blablablabla.....😃😆😜

Nyilvánvaló volt, hogy ezúttal sem tudsz a szarod mentségére egyetlen észérvet sem felhozni, ahogy ezidáig sem sikerült akármikor vitáztál itt bárkivel a Symbian vs. bármi témában. 😆

Akkor a hülye multiplatform szarodat nyugodtan az összes androidos játékra mondhatod,mert ott annyi tucat hulladék van hogy meg se lehet számolni.
Android market:200.000app abból 150.000téma
40.000szemét és 10.000 minőségi progi😜
Ovi:40.000app abból 1.000téma és 39.000 szín tiszta minőségi program😃

Megszámoltad? Vagy ezeket az adatokat a kisujjadból szeded? Bizonyítsd be.. 😉
0
0
0
0
ilosz avatar
greenmelon írta:
niteforce írta:
nem csak játékra alkalmatlan a symbian 😃

Ezt nem akartam megemlíteni, nehogy megszakadjon Ilosz kicsi szíve.😶

Jajj de aranyos vagy!😉-.-
0
0
0
0
ilosz avatar
greenmelon írta:
ilosz írta:
greenmelon írta:
ilosz írta:
greenmelon írta:
ilosz írta:

Ja, a 2 normális játék csak S3-on megy, a többi viszont csupa multiplatform szar amit még a SE W300-am is vitt. Megint csak kiderült, hogy alkalmatlan játékra a Symbian, akármennyire is isteníted.😊

Blablablabla.....😃😆😜

Nyilvánvaló volt, hogy ezúttal sem tudsz a szarod mentségére egyetlen észérvet sem felhozni, ahogy ezidáig sem sikerült akármikor vitáztál itt bárkivel a Symbian vs. bármi témában. 😆

Akkor a hülye multiplatform szarodat nyugodtan az összes androidos játékra mondhatod,mert ott annyi tucat hulladék van hogy meg se lehet számolni.
Android market:200.000app abból 150.000téma
40.000szemét és 10.000 minőségi progi😜
Ovi:40.000app abból 1.000téma és 39.000 szín tiszta minőségi program😃
0
0
0
0
greenmelon avatar
niteforce írta:

Ezt nem akartam megemlíteni, nehogy megszakadjon Ilosz kicsi szíve.😶
0
0
0
0
greenmelon avatar
ilosz írta:
greenmelon írta:
ilosz írta:
greenmelon írta:
ilosz írta:

Blablablabla.....😃😆😜

0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
ilosz avatar
greenmelon írta:
ilosz írta:
greenmelon írta:
ilosz írta:

Blablablabla.....😃😆😜
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció