Emulátor-zóna

Szerző: NTSC Jani, 2011. February 21., téma
Fórum » Szoftver
Minden jöhet ide, ami az emulátorokkal kapcsolatos! :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Processzor kell neki leginkább! 😜
0
0
0
0
Kornel77 avatar
És komoly gép kell oda? 😀
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Ebben a fórumban Superlompos a FŐNÖK 😃
Ám azt kérdezném hogy a Gran Turismo 4-et lehet tolni Emulátorral? 😀
0
0
0
0
Krinya15 avatar
köszönöm szépen 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Torrentről kell leszedni!

Vagy leszeded a telepítőjét innen: [LINK]

Majd rákeresel torrenten pcsx2 bios szóval a bios fájlokra. Ezt letöltöd, majd ahova települt a pcsx2 ott csinálsz egy bios mappát, ahova berakod a bios fájlokat.

Itt található egy magyar útmutató PCSX2-höz!

[url]http://forums.pcsx2.net/Thread-A-hivatalos-magyar-útmutató-v0-9-8[/url]
0
0
0
0
Krinya15 avatar
Működő PS 2 emulátort honann tudok letölteni? valaki tudna esetleg leírást adni hogy mit hogyan merre? 😂
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Lehet, hogy túl sok speedhacket adtál. Ha visszaveszel egy kicsit, akkor reagálni fog a gombokra. Nekem is volt ilyen gondom, hogy nem reagált a sok gyorsító hack miatt.

-For those of you who haven't heard, the latest SVN builds of PCSX2 have a new speed hack thanks to cottonvibes, named MTVU (multi threaded VU) which enables PCSX2 to use 3 threads now! (4 if you count the minor GUI thread). The speed hack has very high compatibility and provides a big speed boost in most games, especially for triple and quad core CPUs (but even on dual cores).

Forrás: [LINK]
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Lenne egy olyan bajom a COD 3-mal meg a BF2 Modern izével, hogy mikor bejön hogy menteni akar először és nyomja X-et akkor nyomom de nem történik semmi .. pedig villog . Mi lehet a baj ? 😃
0
0
0
0
Xavi001 avatar
Sziasztok 😃 biztosan valami írtó nagy hülyeséget kérdezek... anno volt 1 pokemonos mászkálós játékom pc-re emulátorral.. a játékban 1 kis-nagy térképen kelett menni amin voltak házak erdők stb 😆 emberek.. és pokemonokat kelett elfogni amikkel lehetett versenyezni mások ellen.. nos evvel az öcsém játszott és most nyaggat h szerezzem már meg neki. a játék ha jól tudom nintendo 64 es volt nos abban kérném a segítségeteket hogy emulátort meg valami pokemonos működő játékot és használati leírást az emulátorhoz tudtok e nekem adni ? köszönöm
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A csuszkákat maxra kell tolni, a többiből pedig a gyors cdvd használata kivételével mindegyiket be kell kapcsolni!
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Na a God of war 2-t már szedem is de nálam ilyenek vannak a csalásokba: EE ciklusszám(nem ajánlott) ilyen csuszkás beállítós meg egy ugyan ilyen VU ciklusos,meg microVU hack :mVU flagg meg mVU blokk ezek közül mit kapcsoljak be ? 😃 😆 minden amit lehet bekapcsoltam meg állítgattam is de a Killzone mindig laggol 😃 a betöltő képernyőnél kb 3 FPS-t nyertem úgy hogy minden hacket bekapcsoltam meg ha állítgattam is 😕
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
God of War 2-nél az NTSC-u-t kell leszedni. A Killzone-nál speedhackeket maxra kell tolni. A God of War-nál is érdemes feltolni a speedhackeket!
0
0
0
0
marci19970425 avatar
A Killzone nekem iszonyatosan laggol 😕 A God of War 2 pedig ingames 😃 szép zöld zebracsíkos a képernyő 😉A 9.8-as van pedig fenn 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jó játék is, nekem megvan ps2-őn. 😆
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Kár 😕 pedig jónak néz ki : D
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Superlompos: nem kapcsoltam be.. mert azt írta nem ajánlott 😆 de akk most majd kipróbálom 😀
0
0
0
0
marci19970425 avatar
https://img830.imageshack.us/img830/5158/nvtelen9j.png
Leszedtem a Black nevű játékot és hát sajnos ilyen 😆
Ez lenne a grafikai "BUG" 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ingame= Játékon belül grafikus hibák vannak, amik játszhatatlanná teszik.

Gerdzso: Speedhackeket bekapcsoltad? Mert nekem rgebben ment 50 fps-sel a pal, ami annál pont jó. Pal: 50 fps, NTSC-U: 60 fps.
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Rákerestem a SOCOM Combined Assaultra és ingamet ír az mit jelent ? Gondolom a playable azt hogy játszható
0
0
0
0
Gerdzso avatar
nekem működik... viszont verseny közbe csak 40-50fps-em van... :S
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
sajnos nekem valami gubanc volt vele. Nekem megvan eredetiben a Pal verzió, az nem csinált semmit. Amit leszedtem NTSC-U az a versenyre való kattintás után meghalt. 😞
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mondom, hogy verseny közben kell. Ha verseny közben megnyomod a start-ot, akkor csak látod, hogy melyik funkicónál ugrik elő ilyen képbeállítás. 😜

Valahol az options-ba is be lehet állítani, de a versenyes a tuti.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Ha 0-ra teszed a dolgokat, akkor középen lesz minden csúszka.

azt hol is kell? 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha 0-ra teszed a dolgokat, akkor középen lesz minden csúszka. 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
oké megpróbálom! 😀 köszi szépen! 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Bocsi félreolvastam.

Ha játék közben megy, akkor startold le, és állítsd be ott a képernyőt. Pontosan nem tudom, hogy lehetőség van verseny közben, de mindent nullára kell tenni és akkor jó lesz. 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
pedig már kezdtem örülni hogy működni fog... akkor te sem tudod hogy mi lehet a baj? :'(
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem fordítva van. Vagyis játéknál kifagy. Pedig középre tettem a színállítót, ami a futamnál képhibát okoz.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
na... letöltöttem a GT4-et... és van egy kis baj:

1. egy picit ugrál a kép
2. játék közbe (a menübe jó) ilyen fekete képernyő van zöld csíkokkal... de a játék közben fut... :S

ez miért van? mit csináltam rosszul?
0
0
0
0
ceni98 avatar
nekem nem engedte 😆 most se jó szal majd ránézünk😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
R1-gyel tudsz váltani. 😀 De ebben mi volt a nehéz? 😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
ksi kérdés
a gran turismo 2be h kell nézetet váltani? szal külsőt
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nincsen igazából.

Az L3 a bal analóg kar lenyomása, az R3 a jobb analóg kar lenyomása.
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Ugyebár amikor átállítom az irányítást és ott van hogy L1 L2 L3 meg R1 R2 R3 akkor nekem már a R3 és a L3 nem fér ez baj a játékok terén pl van rá állítva játékokkor valami fontos ?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nézd meg, hogy mely játékokat támogatja a pcsx2. [LINK]

Aztán írd be google-ba, hogy best ps2 games. Erre csak kiad néhányat.

Amúgy ott van még a Tekken4, Tekken 5 is.
0
0
0
0
marci19970425 avatar
mást esetleg? 😃
ne autóst 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Killzone, Gran Turismo 3, Burnout 3*, Burnout Revenge.

Ezek mind játszhatóak!

*A pcsx2 oldalán elvileg játszható, de a játék mellé az van írva, hogy a 0.9.9-cel megy, de csak 0.9.8-as verziójú pcsx2 van!
0
0
0
0
Gerdzso avatar
marci19970425:

Gran Turismo 4
Mortal Kombat részek
God of War 1-2
Resident Evil-ek
Silent Hill-ek
és még sok másik 😃