Majd rákeresel torrenten pcsx2 bios szóval a bios fájlokra. Ezt letöltöd, majd ahova települt a pcsx2 ott csinálsz egy bios mappát, ahova berakod a bios fájlokat.
Lehet, hogy túl sok speedhacket adtál. Ha visszaveszel egy kicsit, akkor reagálni fog a gombokra. Nekem is volt ilyen gondom, hogy nem reagált a sok gyorsító hack miatt.
-For those of you who haven't heard, the latest SVN builds of PCSX2 have a new speed hack thanks to cottonvibes, named MTVU (multi threaded VU) which enables PCSX2 to use 3 threads now! (4 if you count the minor GUI thread). The speed hack has very high compatibility and provides a big speed boost in most games, especially for triple and quad core CPUs (but even on dual cores).
Lenne egy olyan bajom a COD 3-mal meg a BF2 Modern izével, hogy mikor bejön hogy menteni akar először és nyomja X-et akkor nyomom de nem történik semmi .. pedig villog . Mi lehet a baj ? 😃
Sziasztok 😃 biztosan valami írtó nagy hülyeséget kérdezek... anno volt 1 pokemonos mászkálós játékom pc-re emulátorral.. a játékban 1 kis-nagy térképen kelett menni amin voltak házak erdők stb 😆 emberek.. és pokemonokat kelett elfogni amikkel lehetett versenyezni mások ellen.. nos evvel az öcsém játszott és most nyaggat h szerezzem már meg neki. a játék ha jól tudom nintendo 64 es volt nos abban kérném a segítségeteket hogy emulátort meg valami pokemonos működő játékot és használati leírást az emulátorhoz tudtok e nekem adni ? köszönöm
Na a God of war 2-t már szedem is de nálam ilyenek vannak a csalásokba: EE ciklusszám(nem ajánlott) ilyen csuszkás beállítós meg egy ugyan ilyen VU ciklusos,meg microVU hack :mVU flagg meg mVU blokk ezek közül mit kapcsoljak be ? 😃 😆 minden amit lehet bekapcsoltam meg állítgattam is de a Killzone mindig laggol 😃 a betöltő képernyőnél kb 3 FPS-t nyertem úgy hogy minden hacket bekapcsoltam meg ha állítgattam is 😕
sajnos nekem valami gubanc volt vele. Nekem megvan eredetiben a Pal verzió, az nem csinált semmit. Amit leszedtem NTSC-U az a versenyre való kattintás után meghalt. 😞
Ha játék közben megy, akkor startold le, és állítsd be ott a képernyőt. Pontosan nem tudom, hogy lehetőség van verseny közben, de mindent nullára kell tenni és akkor jó lesz. 😀
Ugyebár amikor átállítom az irányítást és ott van hogy L1 L2 L3 meg R1 R2 R3 akkor nekem már a R3 és a L3 nem fér ez baj a játékok terén pl van rá állítva játékokkor valami fontos ?
Ám azt kérdezném hogy a Gran Turismo 4-et lehet tolni Emulátorral? 😀
Vagy leszeded a telepítőjét innen: [LINK]
Majd rákeresel torrenten pcsx2 bios szóval a bios fájlokra. Ezt letöltöd, majd ahova települt a pcsx2 ott csinálsz egy bios mappát, ahova berakod a bios fájlokat.
Itt található egy magyar útmutató PCSX2-höz!
[url]http://forums.pcsx2.net/Thread-A-hivatalos-magyar-útmutató-v0-9-8[/url]
-For those of you who haven't heard, the latest SVN builds of PCSX2 have a new speed hack thanks to cottonvibes, named MTVU (multi threaded VU) which enables PCSX2 to use 3 threads now! (4 if you count the minor GUI thread). The speed hack has very high compatibility and provides a big speed boost in most games, especially for triple and quad core CPUs (but even on dual cores).
Forrás: [LINK]
Leszedtem a Black nevű játékot és hát sajnos ilyen 😆
Ez lenne a grafikai "BUG" 😃
Gerdzso: Speedhackeket bekapcsoltad? Mert nekem rgebben ment 50 fps-sel a pal, ami annál pont jó. Pal: 50 fps, NTSC-U: 60 fps.
Valahol az options-ba is be lehet állítani, de a versenyes a tuti.
azt hol is kell? 😃
Ha játék közben megy, akkor startold le, és állítsd be ott a képernyőt. Pontosan nem tudom, hogy lehetőség van verseny közben, de mindent nullára kell tenni és akkor jó lesz. 😀
1. egy picit ugrál a kép
2. játék közbe (a menübe jó) ilyen fekete képernyő van zöld csíkokkal... de a játék közben fut... :S
ez miért van? mit csináltam rosszul?
a gran turismo 2be h kell nézetet váltani? szal külsőt
Az L3 a bal analóg kar lenyomása, az R3 a jobb analóg kar lenyomása.
Aztán írd be google-ba, hogy best ps2 games. Erre csak kiad néhányat.
Amúgy ott van még a Tekken4, Tekken 5 is.
ne autóst 😃
Ezek mind játszhatóak!
*A pcsx2 oldalán elvileg játszható, de a játék mellé az van írva, hogy a 0.9.9-cel megy, de csak 0.9.8-as verziójú pcsx2 van!
Gran Turismo 4
Mortal Kombat részek
God of War 1-2
Resident Evil-ek
Silent Hill-ek
és még sok másik 😃
Am ezt a játékot ajánlom neked is 😃
Az PAL