Nagyon jó film, még nincs szinkron, de felirat az van. Mióta láttam, azóta az egyik kedvencem lett. Kicsit furcsa volt, hogy Rihanna is benne van, de meglepően jól játszott ő is. Ajánlom mindenkinek:
segítene vki letöltöttem egy blu ray filmet 48 giga nemtudom hogykell lejátszani😞benne van 2 mappa bdmv meg certificate bdmv mappába van 1 stream nevü mappa ott végig megvana film de pár mp es részekbe hogyantudom lejátszani egybe?
Megnéztem a prometheus-t! hát ahogy be volt harangozva, ahhoz képest gyengécske lett! legalábbis Ridley Scott miatt is többet vártam! Mivel ez az alien előzményfilmje akart lenni, ahhoz képest 1 jelenettel összehozták a 2-t... és inkább az ugy nevezett space jockeykról szól. (a 8ik utas a halál című filmben találkozni ezzel a lénnyel először, bár már meg viselt állapotban, itt tapad Kane-re először egy arcmászó) szal aki megnézi ajánlom h nézze meg a vége főcímet is, mert azután lex végülis az egész film lényege! viszont a szereposztás jól sikerült! Naomi Rapace, és Charlize Theron is jót alakít benne! 😃
Mort2195 írta:
Drága Elza! - Magyar háborús film. Részletekért katt a youtube videóra és olvasd el a leírást! Eddig nagyon jól néz ki és mind ez magyar kezekből! 😀
Nagyon jónak tűnik, remélem nem szúrják el a szokásos magyar filmes hülyeségekkel! 😀
Na megint lesz egy-két érdekes film.
Mivel én nagy sci-fi őrült vagyok, így elsősorban a Battleship-et, és a The Darkest Hour-t várom. De érdekes lesz a Pottyeres horror, és a két Buttleres mozi is. Őt nagyon bírom. Legjobb tőle a Törvénytisztelő polgár. Az kötelező darab.
A Thing érdekel, de tartok tőle, ugyan így vagyok a Csodálatos Pókemberrel is. Na azt nem is értem, hogy most miért kell. Ghostrider látványos, de elég érdektelen film szerintem.
Ezt nagyon remélem, hogy nem szúrják el, a Kurt Russell-el készült '82-es The Thing nagyon jó volt! Bár tudtommal Carpenter ehhez most nem segédkezik...
Spoiler!
xd
Nagyon jó film, ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg: DDDD
Valamelyik este reklámoztak egy filmet valami "Rock napja" de fogalmam sincs róla hogy mi a pontos címe nem tudjátok véletlenül ?
Valoszinuleg errol beszelsz
Drága Elza! - Magyar háborús film. Részletekért katt a youtube videóra és olvasd el a leírást! Eddig nagyon jól néz ki és mind ez magyar kezekből! 😀
Nagyon jónak tűnik, remélem nem szúrják el a szokásos magyar filmes hülyeségekkel! 😀
A kopasz osztag /21 Jump Street/
http://www.youtube.com/watch?v=6XaDmkOl5rI
http://www.youtube.com/watch?v=Q_iMh0DMHpI&feature=relmfu
The Expendables 2 Teaser Trailer [HD]
Men in Black 3 - Official Trailer [Full HD 1080p]
Elég Transformers fílingű.
Szilveszter éjjel. Jó kis film.
Kalandférgek 3, Harold és Kumar karácsonya:
OMG ez valami elképesztő lesz!😃
Eddig mind a 2 részt láttam és nagyon jók😀
ez jónak tűnik!😃
[movie=youtube]vLPlpk6APQA&feature[/movie]
Mivel én nagy sci-fi őrült vagyok, így elsősorban a Battleship-et, és a The Darkest Hour-t várom. De érdekes lesz a Pottyeres horror, és a két Buttleres mozi is. Őt nagyon bírom. Legjobb tőle a Törvénytisztelő polgár. Az kötelező darab.
A Thing érdekel, de tartok tőle, ugyan így vagyok a Csodálatos Pókemberrel is. Na azt nem is értem, hogy most miért kell. Ghostrider látványos, de elég érdektelen film szerintem.
akit érdekel a HD verzió:
[LINK]
Ezt nagyon remélem, hogy nem szúrják el, a Kurt Russell-el készült '82-es The Thing nagyon jó volt! Bár tudtommal Carpenter ehhez most nem segédkezik...
akit érdekel a HD verzió:
[LINK]
http://www.youtube.com/watch?v=kxCtGgx5WR0
[movie=youtube]ebCawfEnSWU&feature[/movie]
Jó kis film lessz mikor jön ki???? 😃 2011.11.11???? 😃
11.11.11., ahogy mondod! 😀 Jó lesz, ha a 300 készítői csinálják java részt, akkor nem fogunk panaszkodni rá! 😀
Közbe láttam, lesz Johnny English 2 is:
Hát ez olyan volt mint egy játék trailer
Hát ez a legsötétebb óra is de hülyeség...
Oké hogy látványos de története nem sok.
Ennyi telik már csak tőlük?