Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Abból melyiket akarod,mert van 4-5 féle?😀
Szerintem az a pár mili nemszámít😃😃
Ja és úgyértem a DHD kicsit olyan tömzsi 😃
Sziasztok!
Nézegettem a HTC mobilokat, és egy csomó kizárásával az alábbiak mellett döntöttem( tesztek és tapasztalatok alapján IS):
HTC Desire S
HTC Desire HD
HTC One V
HTC Sensation
HTC Incredible S
Melyiket vegyem, ha a következő szempontok fontosak?:
Viszonylag sokáig bírja töltés nélkül, Jó képeket lehessen vele készíteni, Ne legyen sok gond az OP rendszerrel, Rendesen menjen rajta az internetböngésző.
Ja és csak szerintem néz ki a Desire HD egy picit túl szélesnek??
Haladjunk szépen sorban😃
1.szerintem Sensation
2.aksi kaki de a többi androidosnál is
3.hát nemtudom egy alap rom androidnál szar
4.szerintem nem szélesebb mint a sima desire
Nézegettem a HTC mobilokat, és egy csomó kizárásával az alábbiak mellett döntöttem( tesztek és tapasztalatok alapján IS):
HTC Desire S
HTC Desire HD
HTC One V
HTC Sensation
HTC Incredible S
Melyiket vegyem, ha a következő szempontok fontosak?:
Viszonylag sokáig bírja töltés nélkül, Jó képeket lehessen vele készíteni, Ne legyen sok gond az OP rendszerrel, Rendesen menjen rajta az internetböngésző.
Ja és csak szerintem néz ki a Desire HD egy picit túl szélesnek??
Szerintetek a HTC Desire vagy a Samsung Galaxy S a jobb?
Én Desire-t vennék. Bár 50 körül van Optimus Black is aprón... az jobb lenne.
Szerintem aki a 40-50 ezres kategóriában keresgél, szerintem a best-buy jelenleg a Huawei Ascend G300, nagyon királyak a specifikációi egy ilyen viszonylag olcsó telefonhoz képest, és előfizetésben akár 1 forinttól elhozható, ha decemberig elérhető marad a vodafone-nál, én biztos olyat veszek 😃
Szerintem elég vacak a procija nagyon gyenge. A se live with walkman sokkal jobb 35k és sokkal erősebb belsőleg.
sony nálam kizáró tényező az olcsóbb kategóriában, nem tom de nekem nagyon tetszik ez a huawei 😃
Szerintem aki a 40-50 ezres kategóriában keresgél, szerintem a best-buy jelenleg a Huawei Ascend G300, nagyon királyak a specifikációi egy ilyen viszonylag olcsó telefonhoz képest, és előfizetésben akár 1 forinttól elhozható, ha decemberig elérhető marad a vodafone-nál, én biztos olyat veszek 😃
Szerintem elég vacak a procija nagyon gyenge. A se live with walkman sokkal jobb 35k és sokkal erősebb belsőleg.
sony live with walkman vélemény? szerintem megéri 40ezerért...
Szerintem is 😃
sony live with walkman vélemény? szerintem megéri 40ezerért...
A Samsung készülékei miylenke minőságben anyaghasználat összeszerelés terén!
ez kategóriafüggő, de az összeszerelés jó, az anyaghasználat annyira már nem.
Én a galaxy ace-emből indulok ki, jól össze van rakva, de az oldalán az a borzalmas műanyag krómozott borítás az rettenetes, rossz fogni, pattogzik le róla a bevonat.
Sziasztok!
Melyik lenne a legjobb az alábbi telefonok közül?:
HTC Wildfire S, HTC Desire S vagy egyéb HTC(hasonló árkategóriában)
Melyik lenne a legjobb az alábbi telefonok közül?:
HTC Wildfire S, HTC Desire S vagy egyéb HTC(hasonló árkategóriában)
Az új Samsung Galaxy Mini 2 öt és az LG Optimus L3 at nézegettem sztem a Samsung e kettő közül jobb lenne! 😀 Vélemény? Ja és még HTC Explorer t néztem!
A legjobb választás:HTC
akkor One X,ha egy liga kell...
Így már jobb, bár a One X meg oda vissza veri az S3-at. 😃
Abba a Panasonicba 1150mAH-s aksit raktak, elég mókás. 😆
Sziasztok!
Mit szóltok az új Samsung Galaxy S3-hoz? és szerintetek mennyi lesz az ára ?
Ha beleszámitjuk hogy álltalában 20k forintot mininum rádobnak itthon,akkor 180-190 körül is lehet.
A Britteknél £500 a 16 Gb-os verzió
Sziasztok!
Szeretnék egy új telefont venni, a SE Xperia kategóriában gondolkodtam, az XPERIA-k közül melyik a legjobb?(kevés hiba, lehetőleg 5 mp-s kamera)?
És ha hasonló árkategóriában van valami jó(ÚJ) mobil akkor milyet ajánlotok?(45e alatt)
xperia mini
Tapasztalat alapján vagy tesztek alapján?😜 Mert legutóbb mikor olvastam róla hozzászólásokban voltak elég idegesítő hibák 😀
Sziasztok!
Sziasztok!
Szeretnék egy új telefont venni, a SE Xperia kategóriában gondolkodtam, az XPERIA-k közül melyik a legjobb?(kevés hiba, lehetőleg 5 mp-s kamera)?
És ha hasonló árkategóriában van valami jó(ÚJ) mobil akkor milyet ajánlotok?(45e alatt)
xperia mini
lehetőleg új de ha van vmi bomba telefon ennyiért hasznaltan akkor az is jöhet
Akkor írok mindkettőt.
Használt:
Motorola Defy - 35-40
Galaxy Ace - 30-45
Samsung Omnia 7 - 40-45
Samsung Galaxy S - 45-55
LG Optimus 7 - 35-40
Iphone 3GS - 45-60
SE Live With Walkman - 30-35
SE Xperia Mini Pro - 35-45
Új:
SE Xperia Mini - 43-
SE Xperia Mini Pro - 50-
HTC Wildfire S - 53-
Újból nem tudok sokat segíteni csak amit fent írtam, inkább a használtpiaci árakat vágom.
Szerk.: látom 40-45 a határ, szóval az újakból az utsó kettő kilőve.
40-45 öt szánok rá miylen telefon ajánlotok több vezriót is írjatok!köszi
Új v. használt?
LG Optimus 3D P920
Nagyon régóta nézegetem már ezt a telefont,és nagyon tetszik is,de csak most lett olyan ára (80ezer forint körül), hogy meg tudjam venni. Szerintetek megéri ezt az árat? Újan,vagy használtan érné meg jobban? Esetleg hasonló árban van jobb telefon? Én nem nagyon vagyok otthon a telefonok világában... Ja és még egy kérdés,most ezen a 2.2-es Android van,de erre fel birom tenni a 4.0-sat? Akkor már használni fogja Android alkalmazások mellett is a 2 magot?
Előre is köszi!
Az hogy új vagy használt kell,neked kell eldönteni
A Htc megoldása a nyomába se érhet.
Lehet majd frissíteni a szendvicsre.
Szerintem eddig is használta de javítsatok ki,ha tévedek😃
LG Optimus 3D P920
Nagyon régóta nézegetem már ezt a telefont,és nagyon tetszik is,de csak most lett olyan ára (80ezer forint körül), hogy meg tudjam venni. Szerintetek megéri ezt az árat? Újan,vagy használtan érné meg jobban? Esetleg hasonló árban van jobb telefon? Én nem nagyon vagyok otthon a telefonok világában... Ja és még egy kérdés,most ezen a 2.2-es Android van,de erre fel birom tenni a 4.0-sat? Akkor már használni fogja Android alkalmazások mellett is a 2 magot?
Előre is köszi!
Nem rossz telefon, de 80-ért inkább vegyél használtan egy HTC Sensationt vagy egy Iphone 4-et, mindkettővel jobban jársz. Az LG-nek elég gyér a supportja.
A Symbiant meg tényleg száműzhetnéd végre az agyad legsötétebb zugába, mivel az összes létező árkategóriában gyengébb mint a konkurencia 99%-a.
Előre is köszi!
Mi a bajod az E6-al?
nem szeretem az ilyen stílusú mobilokat + nem jó a rendszer sem.
persze ezt neki kell eldönteni, de a wildfire s a legjobb
Pedig olyan szép mint egy Blackberry😃😆😆
A te szemszögedből.
Mi a bajod az E6-al?
nem szeretem az ilyen stílusú mobilokat + nem jó a rendszer sem.
persze ezt neki kell eldönteni, de a wildfire s a legjobb
hát nem vagyok sony párti 😃 (egyszer volt az se birtam 1évnél tovább 😶 )
htc-k ilyen kategóriában vannak jók?
vagy lg, netán nokia... (bár ezt mindig szidják a wp és egyéb oprendszerek miatt)
Nokia 500,E6
Htc Wildfire 1-S
htc-k ilyen kategóriában vannak jók?
vagy lg, netán nokia... (bár ezt mindig szidják a wp és egyéb oprendszerek miatt)
A legszarabbak a piacon ebből a szempontból
igen?
ZTE blade akksijáról hallottál már?
Ace-m simán kibír 1 napot úgy hogy 3 órát netezek rajta meg letöltök.
Na akkor fogalmazzunk úgy,hogy az Androidosoknak,kivéve Motorola😃
Az E90(jó régi,régi)
Tegnap 6 óra netezést meg egy 1 óra zenélést röhögve kibírt😃😃
A legszarabbak a piacon ebből a szempontból
igen?
ZTE blade akksijáról hallottál már?
Ace-m simán kibír 1 napot úgy hogy 3 órát netezek rajta meg letöltök. utána SMS-eket, hívásokat, 1 óra zenét, fényképezőt is simán kibír töltés nélkül, direkt teszteltem.