Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Na látom folytattátok a vitát míg én nagyban nyomtam az ágyat 😃
Egy kérdés: a Sensationon és a Sensation XE-n van Gorilla Glass?
Van😀
Egy kérdés: a Sensationon és a Sensation XE-n van Gorilla Glass?
mert igazat írnak?
Ők veled ellentétben mérnek is, nem csak a saját favoritjukról írnak minden szépet és jót.
Nem nite most félreértesz😀
A C6 bökdösi a szememet,talán a legszarabb symbian mezőnyben.
Inkább az x7-et vagy n8-at rakták volna oda.
x7-ről is raktam képet, az se jobb...
Illett volna ugyanazt berakniuk.
a tényen nem változtat...
....hogy az Anna szar volt
1050 mAh vs 1200mAh
C6------------------X7
mert igazat írnak?
Ők veled ellentétben mérnek is, nem csak a saját favoritjukról írnak minden szépet és jót.
a tényen nem változtat...
mert igazat írnak?
mert igazat írnak?
mert igazat írnak?
Apropó, egy grafikon:
Valahogy a Nokia részesedése nem azt mutatja, hogy annyira hasítana a piacon a Symbian. 😕
Kiválóan látszik a cég mélyzuhanása az érintőképernyő elterjedésével, a Symbiannak köszönhetően.
Csak az Iphone-nak köszönhetően.
Már párszor én is láttam ezt a diagrammot.
A legnagyobb nyertes az apple és kész😃
Ha egy fanboyok által kreált oldalon kihirdetik, hogy jobb a Symbian, azt te el is hiszed? 😆
Itt az én linkem:
[LINK]
Külön kiemelném:
"Nokia understood that Symbian's market share would only go down."
Mi ez a nyúlfarokni szöveg?Ez neked összehasonlítás,hát tőled jobbat vártam.
Nem az volt hogy jobb,hanem valamiben jobb-.-
Köszönjük ezt már hallottuk 1000szer
Valahogy a Nokia részesedése nem azt mutatja, hogy annyira hasítana a piacon a Symbian. 😕
Kiválóan látszik a cég mélyzuhanása az érintőképernyő elterjedésével, a Symbiannak köszönhetően.
Itt az én linkem:
[LINK]
Külön kiemelném:
"Nokia understood that Symbian's market share would only go down."
elég gyenge próbálkozás nem azért a 10 forintért
Ilosz: olyan vagy mint egy rossz papagáj, ugyanazt a megalapozatlan baromságot fújod újra és újra. 😊
Mesélek neked egy viccet.
Bemondják a rádióban:
- Vigyázzanak, egy őrült autós a forgalommal szemben hajt az autópályán.
Erre az egyik autós megszólal:
- Mit egy?! Az összes!
Remélem érted...
Na itt a linketek:
nokiapoweruser.com/2012/01/14/symbian-belle-vs-android-a-comparison/
Tud itt valaki angolul...?
Mesélek neked egy viccet.
Bemondják a rádióban:
- Vigyázzanak, egy őrült autós a forgalommal szemben hajt az autópályán.
Erre az egyik autós megszólal:
- Mit egy?! Az összes!
Remélem érted...
Az ne érdekeljen ki vagyok.
A tényeket logikus gondolkodással is át lehet értelmezni, ehhez nem kell se link se semmi. Nem vagyok se Android se semmilyen fan, csak az mondom ami igaz, mert hülye lennék azt mondani hogy a Symbian mint a sz*rt úgy lealázza az Androidot, ami fordítva igaz.
Egyre kevesebben vesznek Symbian-es okostelefont, És bár többször mondtam, erre már a nokiával együtt mindenki rájött, kivéve téged.
Ezt link nélkül is meg lehet állapítani. A Symbian alapból halott OP rendszer. Meg alapvetően az Android mindig is jobb volt, és lesz is. Szóval ezt kár is lenne linkekkel meg bármivel alátámasztani.
Aki logikusan gondolkodik abban a kategóriában senki.
Te ki vagy?ja android fanboy.-.-
1.én csak lesz-el értek egyet.
2.nite az összes 80 alatt van😀
Ezt link nélkül is meg lehet állapítani. A Symbian alapból halott OP rendszer. Meg alapvetően az Android mindig is jobb volt, és lesz is. Szóval ezt kár is lenne linkekkel meg bármivel alátámasztani.
Aki logikusan gondolkodik abban a kategóriában senki.
Ki az aki 80K -ért egy Galaxy W / Xperia Neo helyett vesz mondjuk egy symbian-es Nokia E6-ot?
igen, csúnya.
Lassabb mint az android, a wp7 meg az iOS.
Bonyolultabb is náluk.
Akkor nincs ízlésed.
Ios,wp7 elfogadom.
Ezt kifejtenéd.
Figyelj, inkább kussolj, lehetőleg ebben a topicban örökre. Gyökér vagy a telefonokhoz, tudjuk, elvakult Symbian fanboy vagy, tudjuk. Egyikre se vagyunk kíváncsiak a továbbiakban (nem mintha eddig azok lettünk volna). A baromságaiddal csak vitákat szülsz és úgy is az a végeredmény mindig, hogy sosincs igazad, mert míg mi tényekkel tudjuk alátámasztani a mondandónkat, ez rád nem jellemző. Illetve a szar symbianodra se sikerült még rábeszélned senkit sem, nem tudom észrevetted-e. Szóval inkább tedd takarékra magad. ;-)
Öreganyád a gyökér hozzá...
Igen?még egy kurva linket se láttam tőletek amiben az Android jobb lenne Symbiantól(ja és olyat keress aminél a Bellével van összehasonlítva).Azért nemlehet mert a sok hülyegyereknek ezt mondják.80k-ig nincs normális androidos teló újjan és itt a symbian röhögve felveszi a versenyt.
igen, csúnya.
Bonyolultabb is náluk.
Akkor nincs ízlésed.
Ios,wp7 elfogadom.
Ezt kifejtenéd.
Figyelj, inkább kussolj, lehetőleg ebben a topicban örökre. Gyökér vagy a telefonokhoz, tudjuk, elvakult Symbian fanboy vagy, tudjuk. Egyikre se vagyunk kíváncsiak a továbbiakban (nem mintha eddig azok lettünk volna). A baromságaiddal csak vitákat szülsz és úgy is az a végeredmény mindig, hogy sosincs igazad, mert míg mi tényekkel tudjuk alátámasztani a mondandónak, ez rád nem jellemző. Illetve a szar symbianodra se sikerült még rábeszélned senkit sem, nem tudom észrevetted-e. Szóval inkább tedd takarékra magad. ;-)
Ezt adom 😎 😆
Live With Walkman vagy galaxy Mini 2?
A Sony.
igen, csúnya.
Bonyolultabb is náluk.
Akkor nincs ízlésed.
Ios,wp7 elfogadom.
Ezt kifejtenéd.
Figyelj, inkább kussolj, lehetőleg ebben a topicban örökre. Gyökér vagy a telefonokhoz, tudjuk, elvakult Symbian fanboy vagy, tudjuk. Egyikre se vagyunk kíváncsiak a továbbiakban (nem mintha eddig azok lettünk volna). A baromságaiddal csak vitákat szülsz és úgy is az a végeredmény mindig, hogy sosincs igazad, mert míg mi tényekkel tudjuk alátámasztani a mondandónkat, ez rád nem jellemző. Illetve a szar symbianodra se sikerült még rábeszélned senkit sem, nem tudom észrevetted-e. Szóval inkább tedd takarékra magad. ;-)
Hát... eldöntöttem😀
HTC lesz(bár hogy melyik típus, nemtudom még 😆😉
Szerintem valamelyik Sensation, a Dual-Core proci miatt, bár még nézek pár videótesztet, hogy (zavaróan) lassú-e valahol 😀
Azt a leírást találtam, hogy Memória 768Mb+1 Gb storage. Ez elégnek kell hogy legyen neki ugye?
A 768mb a ram abból 320 körülit levesz a 4.0
Hát 1gb-os belső memória az elég
HTC lesz(bár hogy melyik típus, nemtudom még 😆😉
Szerintem valamelyik Sensation, a Dual-Core proci miatt, bár még nézek pár videótesztet, hogy (zavaróan) lassú-e valahol 😀
Azt a leírást találtam, hogy Memória 768Mb+1 Gb storage. Ez elégnek kell hogy legyen neki ugye?
Erre csak annyit tudok mondani hogy az a kérdés nehéz amire nem tudsz válaszolni, az hogy bonyolult az ember függő az hogy neked nehéz kezelni nem jelenti azt hogy más sem ért hozzá.
Amúgy már én is nagyon várom a 808 at!
igen, csúnya.
Bonyolultabb is náluk.
Akkor nincs ízlésed.
Ios,wp7 elfogadom.
Ezt kifejtenéd.
Bonyolultabb is náluk.
Najó csak 1 kérdés: mi az hogy amoledes meg s- LCD kijelző?? 😃
Ja és nagyon tetszik ez a galaxy s2, de nem hiszem hogy meg fogom venni, mert egy "tepsi" 😆 amivel nagyobb baj nem is lenne, csak hát nekem meg kicsi a kezem...
N8-at neki!😃
ugye ezt nem gondolod komolyan?
Kis kéznek,kis csúcs teló😃😆😆
nem bírsz leállni a symbiannel? Ha neked annyira tetszik egy bonyolultabb, lassú, elavult, ronda rendszer, vedd meg, de másnak ne ajánld! Nem egyszer mondtuk hogy a kutyának nem kell 2012 Q2-ben symbian-es okostelefon!
Csúnya?😃
Lassú?😃
Bonyolult?😃
http://www.youtube.com/watch?v=G46-4zq4Cfs
A Belle neked csúnya?-.-
Szőke nő kezébe lécci ne adj
Ja és nagyon tetszik ez a galaxy s2, de nem hiszem hogy meg fogom venni, mert egy "tepsi" 😆 amivel nagyobb baj nem is lenne, csak hát nekem meg kicsi a kezem...
N8-at neki!😃
nem bírsz leállni a symbiannel? Ha neked annyira tetszik egy bonyolultabb, lassú, elavult, ronda rendszer, vedd meg, de másnak ne ajánld! Nem egyszer mondtuk hogy a kutyának nem kell 2012 Q2-ben symbian-es okostelefon!
N8-at neki!😃
N8-at neki!😃
www.upfone.hu/hir/melyik-jobb-kijelzo-slcd-vs-amoled
N8-at neki!😃
Motorola RAZR - 112K
Samsung galaxy S2 - 106K <--- ezt ajánlom
HTC Sensation 93K
a HTC ugye a legolcsóbb, de a másik kettővel ellentétben nem amoled, csak S- LCD a kijelzője
És belepusztulsz ha nem amoled-es,ugye?
látom mindenáron kötekedni akarsz telefon téren, de szerintem a 100K körüli árkategóriában alap hogy Amoled legyen a kijelző. Sokkal jobb tőle használni is a telefont.
Hát nemtudom,az E90 TFT és az E7 Amoled kijelzője között csak a méllyebb fekete a különbség
Motorola RAZR - 112K
HTC Sensation 93K
a HTC ugye a legolcsóbb, de a másik kettővel ellentétben nem amoled, csak S- LCD a kijelzője
látom mindenáron kötekedni akarsz telefon téren, de szerintem a 100K körüli árkategóriában alap hogy Amoled legyen a kijelző. Sokkal jobb tőle használni is a telefont.
Motorola RAZR - 112K
HTC Sensation 93K
Motorola RAZR - 112K
HTC Sensation 93K
HTC EVO 3D - 87k <---én meg ezt
HTC Sensation 93K
Most annyira össze vagyok gabalyodva 😃
Akkor Evo 3D, Sensation(valamelyik típusa), vagy ha véletlen belefér, akkor motorola razr?
Amúgy mekkora a keret?😃
Akkor Evo 3D, Sensation(valamelyik típusa), vagy ha véletlen belefér, akkor motorola razr?
De ha igazán jól akarsz járni akkor várj a nokia 808-ra vagy vegyél Nokia e7-et,Motorola Razr-t.
az e7-et ebből kivenném, symbiannel már le kéne állni...
Vagy ott van még az SII az is egy korrekt, jó telefon, gyönyörű kijelzővel, gyors, és a kezelőfelület is jó.
Jajj hagyjuk már a copygyáros samsungot😃
Az SII nem az, és attól hogy bizonyos modellek egyértelműen Apple másolatok, nem szar a márka.
Ne legyünk már előítéletesek, mert 2 telefont másoltak...
2 telefont?
S Cloud,Androidos Siri..stb😀
ha az sCloud névre gondolsz az egy kitaláció az emblémájával együtt.
A Sensation ára a határár drágábbat semmiképp se mondjatok 😀
De ha igazán jól akarsz járni akkor várj a nokia 808-ra vagy vegyél Nokia e7-et,Motorola Razr-t.
Vagy ott van még az SII az is egy korrekt, jó telefon, gyönyörű kijelzővel, gyors, és a kezelőfelület is jó.
Az SII nem az, és attól hogy bizonyos modellek egyértelműen Apple másolatok, nem szar a márka.
2 telefont?
S Cloud,Androidos Siri..stb😀
Bár Sensation helyett vehetnél egy HTC EVO 3D-t,mert az olcsóbb.