Rock/Metal

Szerző: tothricsi95, 2010. June 27., téma
Fórum » Zene
Ha szeretetitek a Rockot/Metált akkor itt a helyetek! ;)
Linkelhettek be videókat kedvenc zenéitekről, bandáitoktól!
Meg lehet beszélni kinek-mi a kedvenc albuma egy adott bandától stb.!
Yugiohyugiohzebuyugioh nyitja meg az első videójával a topikot!
Yugi a szinpád a tied! xD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mizushio avatar

Nekem ez az egyik kedvenc együttesem 😃
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
a Wastelands nekem is jobban tetszik egyenlőre, de GATS-ot még egyik se tudta szerintem lepipálni, azt nagyon összerakták 😃
0
0
0
0
Mizushio avatar

Ez a szám jobban tetszik az új albumból 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
GarydaPlayer : Csak belinkeltem 😆

Kicsit szokatlan ez a track az LP-től,de nagyon adja 😆

De akkor is ez a best 😎 Spoiler!
Nálam,persze... 😆
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
igen őt kérték be, hogy cooperáljon velük
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
Látom vannak itt LP hívek 😃

Ajánlom figyelmetekbe:[LINK]
0
0
0
0
Sicu33 avatar

Ez nagyon jó lett 😆
0
0
0
0
wrath avatar
Helo 😃
Sokan panaszkodnak hogy most nem anyira jo a zenéjük de szerintem még mindig nagyon jó 😃
Ez az album is nagyon jo lesz 😃

0
0
0
0
Mizushio avatar
chrono02: nagyon jó lett az új albumuk én is föl raktam 1-szer ezt a zenét aztán törölték 😆
0
0
0
0
ulver01 avatar
Hallgattam, nem rossz prog zene... De az Emperor a legjobb dolog amit tett Ihsahn az életében 😃 Ezt már biztos hallottad... 😀

Ezt nem fogják visszahozni!! Bááár, én adok azért 1 esélyt nekik. Az alapító dobossal álltak fel újra, lehet visszatérnek a classicus témákhoz, ami nagyon jó lenne 😃
Ui.: Gondoltam feldobom már egy kis Emperorral a témát 😃DD
0
0
0
0
Bronson avatar
Bevallom, sosem követtem az Emperor munkásságát, noha elismerem meghatározó voltukat az extrém zenék között... Ihsahn szóló cuccairól olvastam hogy egész jók, de még sosem kerítettem sort az ismerkedésre... 😀
0
0
0
0
ulver01 avatar
Jaja nem volt rossz, kevés olyan singer van aki ilyen színvonalon játszik 😃 Pl Ihsahn még ilyen. Ő is egy elmebeteg állat 😃 Mit szólsz az új Emperor felálláshoz? 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
kár hogy itt nem volt 100%-os Akerfeldt hangja, de még így is kitűnő a performansz! 😃
0
0
0
0
ulver01 avatar
MA póló befigyel 😃D
0
0
0
0
ulver01 avatar
Ehh, te mindig azt nyomod 😃DD de jó is ! 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar

Már megint Sabaton 😃
0
0
0
0
ulver01 avatar
Nagyon sokan fikázták a heritage-et, Akerfeldték meg mondták is hogy leszarják... maguknak zenélnek 😃 Amugy nem egy könnyű lemez azt megkell hagyni!
OPETH IS AWESOMNESS!! Ennyi. Aki nem szereti az Opeth-et az vagy nem kedveli a műfajt, vagy satu a zenéhez! Így merészen, felállítva a karót, az igazság mezejére!! 😃😃
0
0
0
0
Bronson avatar
Igen, azt nyilatkozták hogy azon az irányvonalon haladnak tovább (tehát semmi hörgés meg prog death) de kicsit karcosabban mint legutóbb. először nagyon nem tetszett az a lemezük,de idővel beért az is...
0
0
0
0
ulver01 avatar
Ezzel most megleptél. De jó szám, kicsit heritage-es beütése van.
0
0
0
0
Bronson avatar
Ulver01 : az új számot hallottad már ami kiszivárgott?
0
0
0
0
ulver01 avatar
ohh de jó hogy belinkelted ez a gyöngyszemet, most nagyon kedvem jött az orchidhoz!!
0
0
0
0
Bronson avatar
Imádom, hatalmas hangulata van, a kedvenc Opeth lemezem a Damnation!
0
0
0
0
ulver01 avatar
Bronson: Legjobb! Az egész albummal együtt!
0
0
0
0
ulver01 avatar
Kevésbé befogadhatóbb stílusban íroddott lemez, és nem is volt nagy reklámja. De életem egyik legjobb albuma.
0
0
0
0
no avatar
Na majd megnézem (illetve hallgatom). Kösz!
0
0
0
0
ulver01 avatar
Dono: Pedig vannak jó igényes magyar bandák 😃 Pl Testimony, Watch My Dying, a 'black' Sear Bliss, Slytract - Existing Unreal album, 'tech death' Kill With Hate (a gitárost ismerem is, neki egy arpeggio a reggeli 😃😉
Kedvem is jött egy kis Testimony-hoz 😀
0
0
0
0
no avatar
ulver01: ez nagyon nagy! Már egy jó ideje keresek valami normális minőségű magyar metált, hát tulajdonképpen köszönöm! 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció