A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Erik94 avatar
igen az windows 8 xtreme
0
0
0
0
Hitoshi avatar
mid van ? ezt nem értem,Windows 8 ?? 😲
0
0
0
0
Erik94 avatar
nekem windows 8 xtreme van(alap windows 7) és aktivalni akarom mert kidobja folyton h nincs aktivalva a rendszer...
honnan toltsem le és melyik verziot???segitsetek...elöre is kössz a valaszt...
0
0
0
0
Hitoshi avatar
mind1 már ezen nem fogok kiakadni,valahogy túlélem 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát az lenne a leg gyorsabb megoldás😕 Ha esetleg van valami régi géped akkor azon próbáld meg. De még talán kérdezd meg itt [LINK]
Ha itt nem tudnak segíteni akkor sehol
0
0
0
0
Hitoshi avatar
szóval nem lehet máshogy csak úgy hogyha újrarakom az egész windows-t ?😢
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hitoshi írta:
na engem az érdekelne,hogy mi ért nem megy nekem a GTA SA,a szitu: elindítom,és mikor majdnem betöltött leáll és kilép,már már olyan ideges vagyok hogy nem igaz,megpróbáltam pecselni nem jó,új crack az sem jó,kompatibilitás sem jó szóval tanácstalan vagyok 😢
Rendszerújrarakás azt vígan megy. Nekem is ilyen volt csak XP vel az isennek se indult el az intró után bevillant az a hülyeség majd kilép majd újraraktam és simán ment
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Hitoshi írta:
nem segít,már próbáltam ezt a módszert is,xp-n vígan megy,de 7 -en beszar

Akkor nem tudok segiteni.. estleg utánanézek hátha van valami Win7 fix hozzá 😕
egyelőre nem találtam, de sokaknak nem működik... youtube-on csak olyan megoldás van hogy kompatibilitást állít és ugy elvileg megy neki..
0
0
0
0
Hitoshi avatar
nem segít,már próbáltam ezt a módszert is,xp-n vígan megy,de 7 -en beszar
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Hitoshi írta:
elindítottam a játékot,lement az intro és mikor utána tölt aközben lép ki,szóval mielőtt behozná a főmenüt

😲 Jah, nekem egyszer volt ilyen, egyik ismerősnél tul nagyra állítottam grafikát és a montior nembirta és nem inditotta el a gamet.. ujra kellett telepiteni..
Probáld meg azt, hogy töröld le a játékot, és a domkumentumoknál is a dolgokat.. ha muszály registry-böl is.. és telepitsd fel. Mentést nem muszály letörölni ha régebben jó volt vele..
0
0
0
0
Hitoshi avatar
elindítottam a játékot,lement az intro és mikor utána tölt aközben lép ki,szóval mielőtt behozná a főmenüt
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Hitoshi írta:
na engem az érdekelne,hogy mi ért nem megy nekem a GTA SA,a szitu: elindítom,és mikor majdnem betöltött leáll és kilép,már már olyan ideges vagyok hogy nem igaz,megpróbáltam pecselni nem jó,új crack az sem jó,kompatibilitás sem jó szóval tanácstalan vagyok 😢

Amikor betöltöd a mentést bejön a töltöképernyő és ott lép ki ?? Vagy amikor a játékot inditod és ott a töltésnél ?
0
0
0
0
Hitoshi avatar
0
0
0
0
thug85 avatar
dufy: Kerüld a dupla hozzászólásokat, használd a szerkesztést! Köszönöm!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Rossz a törés, szedjetek le újat!
0
0
0
0
no avatar
a haveromnak megvan a windows 7 professional próbeverziója dvd-n azt fel fogjuk rakni és most van hozzá egy programja amivel ellehet tüntetni az időkorlátot, de az nem müködik vagy nem tudjuk használni haveromnál nem tudtuk vele megcsinálni win7-et akkor most mit csináljunk???ajánlotok valami progit vagy valamit hogy hohy kell használni?Mert akkkor nekem se tudjuk felrakni.:😃
0
0
0
0
dufy avatar
Jó akkor ez lesz az utolsó! Igen minden rendben vagyok és köszönöm, hogy ilyen segítőkész voltál! 😀
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Sikerült? De ne írj ennyi hozzászólást, használd a szerkesztés gombot, légy szíves! 😀
0
0
0
0
dufy avatar
berki_zsolt írta:
HA nem csináltad meg telepítés közben, utólag a vezérlőpult/felügyeleti eszközök/lemezkezelésnél tudod megcsinálni.

megpróbálom, de még ne menj sehova 😀
beléptem... UDF fájlrendszerben van hogy csinálom át :S
na megvan
Na tolom fel a drivereket..
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
HA nem csináltad meg telepítés közben, utólag a vezérlőpult/felügyeleti eszközök/lemezkezelésnél tudod megcsinálni.
0
0
0
0
dufy avatar
és azt hogy tudom? megtudom utólag?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A nem particionált területen új partíciót kell létrehozni!
0
0
0
0
dufy avatar
Nem látja a másik partíciót mit csináljak? igy csak 60gigás a vinyó....újra kell raknom? 😲
0
0
0
0
dufy avatar
Nagyon szépen köszönöm 😀
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Igen, a Windows 7 rengeteg drivert tartalmaz magában, gond nem lehet. Legfeljebb a gyártó honlapjáról le lehet szedni a drivereket, ne aggódj! 😀
HA elakadsz, segítünk.
0
0
0
0
dufy avatar
nagoyn remélem... attól tartok, h azt irta ki a partíció törlésénél h a rendzser fontos szoftvereket stb tartalmazhat amit a gyártó tett fel de gondolom ez a freedoshoz kell nem a géphez és awindows megoldja magát 😃
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Szintem nem lehet gáz, hisz raksz rá operációs rendszert, probléma nem lehet. 😀
0
0
0
0
dufy avatar
no adott egy freedosos noti és win 7et akarok rá rakni.. volt rajta 2 partíció ezen volt a freedos... mindegyiket töröltem csináltam újakat egy 50est a win7-nek meg egy másikat... úgy tűnik most települ nem lesz gáz h letöröltem az eredeti partíciókat?
0
0
0
0
thug85 avatar
Meg hát ha jól tudom, akkor 32 bitesről 64 bitesre szükség is van formázni, mert nem lehet egymásra frissíteni a kettőt!
0
0
0
0
dave500 avatar
Úgyvan, az a biztos,hogyha leformázod,mert ha esetleg valami vírus van,amiről nem tudsz és felteszed formázás nélkül hiába dolgoztál. mentsél le mindent ésformázd le.😉
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Nem, szerintem jobb, ha leformázod a rendszer partíciót, úgy egészséges.
0
0
0
0
battyan avatar
Már én is átáltam a Win7-re és nagyon tetszik 😀
0
0
0
0
aknakukac avatar
nekem is activatorral müködik😉
0
0
0
0
gara66 avatar
köszi már megcsináltam😀 csak azt nem tudtam eldönteni mien márkát jelöljek be telepítésnél de végül az alaplap márkáját jelöltem és jó lett minden, kihozott egy kódot és azzal működik😉köszi
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
van 1 videó a youtuben, hogy 30 napos win 7 ből, hogyan lehet véglegest csinálni...ez működik ilyenkor is, ha megtalálják a feltört windowst...nézd meg a youtuben,keress rá h windows 7 aktivator, linket nem tudok adni, mert én se látam a videót
0
0
0
0
gara66 avatar
és azt hogy csináljam?😆bővebben?
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
apámnak pont tegnap volt ilyen...windows 7 activator a megoldás
0
0
0
0
gara66 avatar
volt már nektek olyan h fekete lett a háttér és kiirta h "valószínüleg szoftver hamisítás áldozata lett" és frissíteni v aktiválni kell az op. rendszert!???
0
0
0
0
MaliDual avatar
helyi lemez c/program files/windows sidebar/gadgets
0
0
0
0
super88 avatar
hy nem tudja valaki hogy hova menti a minialkalmazásokat? pontos mappa kéne:/
vagy az is jó ha valaki megmondja hogy hogyan lehet be állítani windows 7 ben hogy egy program egyszerre induljon a windowsal, pl egy exe file
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát mondtam hogy előbb nézz drivert arra az izédre gondoltam hogy nem lesz
0
0
0
0
kisborda avatar
Csütörtökön felraktam, eddig nekem tetszik, lehet fenn hagyom, csak működne a net!😠
0
0
0
0
thug85 avatar
Nekem nagyon jó törést sikerült beszereznem. Kb. 5 hónapja használom, és frissíti magát hibamentesen.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Nekem még semmi problémám nem volt az automatikus frissítéssel, csak akkor, amikor frissítettem a vga drivert. Mire letöröltem az egész CCC-t, akkorára az a netről elkezdte telepíteni.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
marko0095 írta:
nekem nagyon nagy problémám van minden indításnál azt írja hogy lehetséges hogy szoftverhamisítás áldozatává vált és minden indításnál fekete lesz a háttérkép de azt írja hogy aktív a w7 de mégis ezt írja egy w7 aktivátorral csináltam valami CW_09 aktivátor... na az írt egy keyt azt írtam be és ezt csinálja velem😞😞 please help.....

Kell másik aktivátor.Azután iktasd ki az automatikus frissítést.Utálom
0
0
0
0
marko0095 avatar
nekem nagyon nagy problémám van minden indításnál azt írja hogy lehetséges hogy szoftverhamisítás áldozatává vált és minden indításnál fekete lesz a háttérkép de azt írja hogy aktív a w7 de mégis ezt írja egy w7 aktivátorral csináltam valami CW_09 aktivátor... na az írt egy keyt azt írtam be és ezt csinálja velem😞😞 please help.....
0
0
0
0
krisz153 avatar
kösz mindenkinek, megoldódott a biosban kellett bekapcsolni valamit 😃😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció