nekem windows 8 xtreme van(alap windows 7) és aktivalni akarom mert kidobja folyton h nincs aktivalva a rendszer...
honnan toltsem le és melyik verziot???segitsetek...elöre is kössz a valaszt...
Hát az lenne a leg gyorsabb megoldás😕 Ha esetleg van valami régi géped akkor azon próbáld meg. De még talán kérdezd meg itt [LINK]
Ha itt nem tudnak segíteni akkor sehol
Hitoshi írta:
na engem az érdekelne,hogy mi ért nem megy nekem a GTA SA,a szitu: elindítom,és mikor majdnem betöltött leáll és kilép,már már olyan ideges vagyok hogy nem igaz,megpróbáltam pecselni nem jó,új crack az sem jó,kompatibilitás sem jó szóval tanácstalan vagyok 😢
Rendszerújrarakás azt vígan megy. Nekem is ilyen volt csak XP vel az isennek se indult el az intró után bevillant az a hülyeség majd kilép majd újraraktam és simán ment
Hitoshi írta:
nem segít,már próbáltam ezt a módszert is,xp-n vígan megy,de 7 -en beszar
Akkor nem tudok segiteni.. estleg utánanézek hátha van valami Win7 fix hozzá 😕
egyelőre nem találtam, de sokaknak nem működik... youtube-on csak olyan megoldás van hogy kompatibilitást állít és ugy elvileg megy neki..
Hitoshi írta:
elindítottam a játékot,lement az intro és mikor utána tölt aközben lép ki,szóval mielőtt behozná a főmenüt
😲 Jah, nekem egyszer volt ilyen, egyik ismerősnél tul nagyra állítottam grafikát és a montior nembirta és nem inditotta el a gamet.. ujra kellett telepiteni..
Probáld meg azt, hogy töröld le a játékot, és a domkumentumoknál is a dolgokat.. ha muszály registry-böl is.. és telepitsd fel. Mentést nem muszály letörölni ha régebben jó volt vele..
Hitoshi írta:
na engem az érdekelne,hogy mi ért nem megy nekem a GTA SA,a szitu: elindítom,és mikor majdnem betöltött leáll és kilép,már már olyan ideges vagyok hogy nem igaz,megpróbáltam pecselni nem jó,új crack az sem jó,kompatibilitás sem jó szóval tanácstalan vagyok 😢
Amikor betöltöd a mentést bejön a töltöképernyő és ott lép ki ?? Vagy amikor a játékot inditod és ott a töltésnél ?
a haveromnak megvan a windows 7 professional próbeverziója dvd-n azt fel fogjuk rakni és most van hozzá egy programja amivel ellehet tüntetni az időkorlátot, de az nem müködik vagy nem tudjuk használni haveromnál nem tudtuk vele megcsinálni win7-et akkor most mit csináljunk???ajánlotok valami progit vagy valamit hogy hohy kell használni?Mert akkkor nekem se tudjuk felrakni.:😃
Igen, a Windows 7 rengeteg drivert tartalmaz magában, gond nem lehet. Legfeljebb a gyártó honlapjáról le lehet szedni a drivereket, ne aggódj! 😀
HA elakadsz, segítünk.
nagoyn remélem... attól tartok, h azt irta ki a partíció törlésénél h a rendzser fontos szoftvereket stb tartalmazhat amit a gyártó tett fel de gondolom ez a freedoshoz kell nem a géphez és awindows megoldja magát 😃
no adott egy freedosos noti és win 7et akarok rá rakni.. volt rajta 2 partíció ezen volt a freedos... mindegyiket töröltem csináltam újakat egy 50est a win7-nek meg egy másikat... úgy tűnik most települ nem lesz gáz h letöröltem az eredeti partíciókat?
Úgyvan, az a biztos,hogyha leformázod,mert ha esetleg valami vírus van,amiről nem tudsz és felteszed formázás nélkül hiába dolgoztál. mentsél le mindent ésformázd le.😉
köszi már megcsináltam😀 csak azt nem tudtam eldönteni mien márkát jelöljek be telepítésnél de végül az alaplap márkáját jelöltem és jó lett minden, kihozott egy kódot és azzal működik😉köszi
van 1 videó a youtuben, hogy 30 napos win 7 ből, hogyan lehet véglegest csinálni...ez működik ilyenkor is, ha megtalálják a feltört windowst...nézd meg a youtuben,keress rá h windows 7 aktivator, linket nem tudok adni, mert én se látam a videót
volt már nektek olyan h fekete lett a háttér és kiirta h "valószínüleg szoftver hamisítás áldozata lett" és frissíteni v aktiválni kell az op. rendszert!???
hy nem tudja valaki hogy hova menti a minialkalmazásokat? pontos mappa kéne:/
vagy az is jó ha valaki megmondja hogy hogyan lehet be állítani windows 7 ben hogy egy program egyszerre induljon a windowsal, pl egy exe file
Nekem még semmi problémám nem volt az automatikus frissítéssel, csak akkor, amikor frissítettem a vga drivert. Mire letöröltem az egész CCC-t, akkorára az a netről elkezdte telepíteni.
marko0095 írta:
nekem nagyon nagy problémám van minden indításnál azt írja hogy lehetséges hogy szoftverhamisítás áldozatává vált és minden indításnál fekete lesz a háttérkép de azt írja hogy aktív a w7 de mégis ezt írja egy w7 aktivátorral csináltam valami CW_09 aktivátor... na az írt egy keyt azt írtam be és ezt csinálja velem😞😞 please help.....
Kell másik aktivátor.Azután iktasd ki az automatikus frissítést.Utálom
nekem nagyon nagy problémám van minden indításnál azt írja hogy lehetséges hogy szoftverhamisítás áldozatává vált és minden indításnál fekete lesz a háttérkép de azt írja hogy aktív a w7 de mégis ezt írja egy w7 aktivátorral csináltam valami CW_09 aktivátor... na az írt egy keyt azt írtam be és ezt csinálja velem😞😞 please help.....
honnan toltsem le és melyik verziot???segitsetek...elöre is kössz a valaszt...
Ha itt nem tudnak segíteni akkor sehol
nem segít,már próbáltam ezt a módszert is,xp-n vígan megy,de 7 -en beszar
Akkor nem tudok segiteni.. estleg utánanézek hátha van valami Win7 fix hozzá 😕
egyelőre nem találtam, de sokaknak nem működik... youtube-on csak olyan megoldás van hogy kompatibilitást állít és ugy elvileg megy neki..
elindítottam a játékot,lement az intro és mikor utána tölt aközben lép ki,szóval mielőtt behozná a főmenüt
😲 Jah, nekem egyszer volt ilyen, egyik ismerősnél tul nagyra állítottam grafikát és a montior nembirta és nem inditotta el a gamet.. ujra kellett telepiteni..
Probáld meg azt, hogy töröld le a játékot, és a domkumentumoknál is a dolgokat.. ha muszály registry-böl is.. és telepitsd fel. Mentést nem muszály letörölni ha régebben jó volt vele..
Amikor betöltöd a mentést bejön a töltöképernyő és ott lép ki ?? Vagy amikor a játékot inditod és ott a töltésnél ?
HA nem csináltad meg telepítés közben, utólag a vezérlőpult/felügyeleti eszközök/lemezkezelésnél tudod megcsinálni.
megpróbálom, de még ne menj sehova 😀
beléptem... UDF fájlrendszerben van hogy csinálom át :S
na megvan
Na tolom fel a drivereket..
HA elakadsz, segítünk.
vagy az is jó ha valaki megmondja hogy hogyan lehet be állítani windows 7 ben hogy egy program egyszerre induljon a windowsal, pl egy exe file
Kell másik aktivátor.Azután iktasd ki az automatikus frissítést.Utálom