XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
nekem azért tetszenek az Xbox 360-ok mert a játékok fullon szakítanak rajta , például most kijött a Ghostbusters The Video Game , én PC-men el sem indulna (nem hogy szaggatna , el se indulna) de ha XBOXom lenne akkor tuti fullon tépné.. még nem játszottam Xbox-on de többen is mondják hogy jobb gamekra mint a PC.. uncsitesómnak van xboxja majd megyek hozzajuk oszt jaccunk valamit 😆
0
0
0
0
zola1995 avatar
és ha van egy nem HD tvm és ara kötöm a Premium Xboxot?
Amugy csak a plazma meg LCD tv k HD sek?
0
0
0
0
pomrum avatar
zola1995 írta:
de ha sima TV-k van ak job rá az arcade?vagy mindegy?
ha csak nem HD akkor mindegy milyen tv-re kötöd.
0
0
0
0
zola1995 avatar
de ha sima TV-k van ak job rá az arcade?vagy mindegy?
0
0
0
0
Rottweiler avatar
Peterboy90 írta:
hali lennének kérdéseim
1. monitorra rá tudom kötni az xbox360at?
2. játékokat honnan tudok letölteni?
3. hogyan tudom kicsippeltetni hogy beolvassa a másolt játék lemezt.
4. melyik a legjobb xbox360?

A válaszokat előre is köszi

1. igen, úgy írták itt az előbb, hogy rá tudod kötni.
2. netről, pl. torrent oldalakról, de konkrét címet nem mondhatunk
3. azt nemtom, majd vki válaszol😆
4. mindegyik xbox 360 teljesítménye egyforma, csak nem mindegyiknek ugyanakkora a HDD-je! azt hiszem az Arcade-csomag a legkisebb, aztán Premium, aztán Elite. az alapgép ugyan az mindegyik csomagban, csak a felszereltség változik (pl HDD, meg a konzol vezérlőkarok)
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
hali lennének kérdéseim
1. monitorra rá tudom kötni az xbox360at?
2. játékokat honnan tudok letölteni?
3. hogyan tudom kicsippeltetni hogy beolvassa a másolt játék lemezt.
4. melyik a legjobb xbox360?

A válaszokat előre is köszi
0
0
0
0
pomrum avatar
Nedadam írta:
lesz x-box 720 is😃😆

https://founditsharedit.files.wordpress.com/2009/05/720rr0.jpg
Nagyon jól néz ki. Mintha a Halo repülö gömb sz.gépe elevenedet vólna meg bár mivel Microsoft termék ez is meg az is így tuti hogy azt keltették életre. Persze nagyon jól sikerült.
0
0
0
0
Nedadam avatar
lesz x-box 720 is😃😆

https://founditsharedit.files.wordpress.com/2009/05/720rr0.jpg
0
0
0
0
Holey avatar
dave500 írta:
Igen rá lehet kötni, és csodás😃

Remek, akkor már csak 1 7.1 kell mellé. és akkor már nem lehetne 1szavam se 😆 kösz a választ...
0
0
0
0
dave500 avatar
Igen rá lehet kötni, és csodás😃
0
0
0
0
Holey avatar
dave500 írta:
Monitorral átalakítóval tudod összekötni, ha sima TV-d van beállítod a dashboardon, és szabvány pal/ntsc felbontás lesz.
HDD ha nincs az sem gond, csak többet tölt.

Az jó. De lehetséges hogy eladom a tv-m a monitorommal együtt, és veszek 1 Full HD monitort. Arra rálehet kötni HDMI-vel? és azzal mennyire lenne élvezetes a játékélmény? 😆
0
0
0
0
dave500 avatar
Monitorral átalakítóval tudod összekötni, ha sima TV-d van beállítod a dashboardon, és szabvány pal/ntsc felbontás lesz.
HDD ha nincs az sem gond, csak többet tölt.
0
0
0
0
Holey avatar
Sziasztok, nekem is megfordult a fejemben hogy vegyek Xbox 360-at, de kéne 1kis tanács... És lenne 1pár kérdésem is...
1. -Milyen lehetőségeim lennének, hogy a konzolt össze tudjam kötni a monitorommal?
2. -Ha valamilyen játéknak kell mondjuk a 720p, és ezt nem támogatja a tv-m, akkor az nem is fog elindulni? Vagy csak itt, ott kifog lógni a kép?
3. -És ha nincs benne HDD, azzal járnának valamiféle kellemetlenségek?
És ha lehet, szeretnék meghallgatni pár ember személyes véleményeit a konzolról... A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
Keratesz avatar
Az Elite a legdrágább.
Na de nekem is lenne egy kérdésem!
Kinek van meg a (Naruto - The Broken Bond)?
Akinek meg van legyen szíves el mondani nekem a véleményét a játékról, meg hogy mien az irányítás, a grafika meg stb...
Elöre is THX! 😀
0
0
0
0
homerun avatar
melyik drágább? a premium?
0
0
0
0
dave500 avatar
Hát vajon melyik
Arcade>Permium>Elite de 1 Googlee2 amelyik drágább!
0
0
0
0
homerun avatar
ok köszi nekem arcade van. meik a jobb?
0
0
0
0
Holey avatar
homerun írta:
azt sztném kérdezni hogy xbox 360 ból csak különböző szín van vagy különböző fajta is?

Több fajta Xbox van...
PL: Arcade, Premium
0
0
0
0
no avatar
hat aszem van fajta is,es szin is nem tudom biztosan.Nem vagyok xBox-os😆😆
0
0
0
0
homerun avatar
azt sztném kérdezni hogy xbox 360 ból csak különböző szín van vagy különböző fajta is?
0
0
0
0
zola1995 avatar
dave 500 neked van Xboxod?
0
0
0
0
homerun avatar
nekem avan xboxom éps nagyon jóó!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
inkább xboxa zt nemkell tuningolni😆
0
0
0
0
ricsko1234 avatar
Helló!
Nyáron lesz kb 60.000Ft-om és azon gondolkodok hogy vegyek XBOX360-at vagy inkább vegyek új alaplapot+AMD ATHLON 64X2 6000+ procit + még ramot.Szal melyiket vegyem??
0
0
0
0
filecsko avatar
attól hogy felvan másolva a játék attol még kéri a dvdt ,😉látnia kell
0
0
0
0
no avatar
Viszont valamiért nem indul el!! Haverom vett egy vinyót és valamiért nem indult el a Force Unleashed!!😕 Kérte a DVD-ét! Szerintem valahogy meglehet oldani, sőt biztos!! Csak hogyan??😕
0
0
0
0
dave500 avatar
Igen az uj dashboardal lehet gameket is!
0
0
0
0
Rottweiler avatar
a premiumban van merevlemez, ha jól tudom! egyébként szerintem azért mert tudsz rá menteni pár dolgot (pl zenék, filmek, képek, vagy talán játékokat is, azt nem tudom)
0
0
0
0
Keratesz avatar
Miért előny a merevlemezes xbox, mint a merevlemez nélküli? pl: Arcade És Premium?!
0
0
0
0
Herman avatar
De télleg bocsánatot kérek,majd off témába irom....
0
0
0
0
Herman avatar
Jah jó elnézést!Megvagyok ezzel is elégedve de az nem teljesen új gép hanem abba csak új alaplap és kész(mert a vizhűtéshez olyan alaplap kell)...
0
0
0
0
zelcsi avatar
Herman írta:
Nem gyenge az..😆:Ðsak ezt eladom majd és egy vizhűtéseset veszek.😜
minek?ezzel nem vagy megelégedve?
0
0
0
0
Herman avatar
Nem gyenge az..😆:Ðsak ezt eladom majd és egy vizhűtéseset veszek.😜
0
0
0
0
zelcsi avatar
Herman írta:
Hát azt nagyon remélem mert meg lesz nyáron az új gépem és majd azon Crysis 2😆😜....
tudom ez már gyenge!😆:Ð😆
0
0
0
0
Herman avatar
Hát azt nagyon remélem mert meg lesz nyáron az új gépem és majd azon Crysis 2😆😜....
0
0
0
0
zelcsi avatar
Herman írta:
És mikor lesz Crysis 2??mert már várom😜:Ð
elméletileg még ebben az évben!😆
0
0
0
0
Herman avatar
És mikor lesz Crysis 2??mert már várom😜:Ð
0
0
0
0
roberto888 avatar
Majd lesz. Még nincs. De a CryEngine 3-at nem kell keverni azzal, hogy az majd Crysis 2 lesz.😀 CryEnigine 3-al majd a Cevat Yerli által említett konzol játékok jelennek majd meg. Ezek kizárólag Next-Gen konzolokon lesznek elérhetők.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
a cryengine 3 az van xboxon?
0
0
0
0
dave500 avatar
Sztem az emulátornak max PS1-re van értelme, mert vol tnekem már PS2-emum is de semmit nem ért, hiába szedtem le BIOS-t hozzá akármi sehogy nem volt jó, egyszer volt egy PS emultárom az jó volt de ki akar a mai világban PS grafikán játszani😃?
0
0
0
0
roberto888 avatar
De Xboxra nincs PC emulátor.😆
0
0
0
0
pomrum avatar
azért az hozzá tartozik hogy emmulátorokkal szinte bármi lehetséges.
0
0
0
0
dave500 avatar
roberto888 írta:
Nem kell mindent elhinni, amit feltesznek oda! Kamu videó, mivel a CryTek elnöke - még anno, amikor felröppent egy kacsa, miszerint lesz Xbox360-ra Crysis - bejelentette, hogy a Crysis PC exkúzív játék marad. Viszont elmondta azt is, hogy nem feledkeznek meg a konzolt birtokló játékosokról sem, hisz a jövőben lesz több CryTek játék is konzlokra.

Így van, nem kell mindent elhinni, ha akarsz bármiről találsz vidit, de a nagy része kamu!
0
0
0
0
pomrum avatar
Hát gondolom, vagy azt hitte megkergültem vagy hogy álmodtam.😆
0
0
0
0
roberto888 avatar
pomrum írta:
roberto888 írta:
Nem kell mindent elhinni, amit feltesznek oda! Kamu videó, mivel a CryTek elnöke - még anno, amikor felröppent egy kacsa, miszerint lesz Xbox360-ra Crysis - bejelentette, hogy a Crysis PC exkúzív játék marad. Viszont elmondta azt is, hogy nem feledkeznek meg a konzolt birtokló játékosokról sem, hisz a jövőben lesz több CryTek játék is konzlokra.

Rengeteg a kamu videó én pl. egyszer láttam Final Fantasy XII-t. pc-re és x-boxra is. persze halgatott hülyén az 576-os barátom mikor mondtam neki hogy meg szertném rendelni.

😆 Lol elképzelem milyen lehet, hogy te ott hitegeted, hogy de te igen is láttad és megakarod rendelni.😆
0
0
0
0
pomrum avatar
roberto888 írta:

Rengeteg a kamu videó én pl. egyszer láttam Final Fantasy XII-t. pc-re és x-boxra is. persze halgatott hülyén az 576-os barátom mikor mondtam neki hogy meg szertném rendelni.
0
0
0
0
zelcsi avatar
én is hasonlót olvastam,ezért csodálkoztam!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció