nekem azért tetszenek az Xbox 360-ok mert a játékok fullon szakítanak rajta , például most kijött a Ghostbusters The Video Game , én PC-men el sem indulna (nem hogy szaggatna , el se indulna) de ha XBOXom lenne akkor tuti fullon tépné.. még nem játszottam Xbox-on de többen is mondják hogy jobb gamekra mint a PC.. uncsitesómnak van xboxja majd megyek hozzajuk oszt jaccunk valamit 😆
Peterboy90 írta:
hali lennének kérdéseim
1. monitorra rá tudom kötni az xbox360at?
2. játékokat honnan tudok letölteni?
3. hogyan tudom kicsippeltetni hogy beolvassa a másolt játék lemezt.
4. melyik a legjobb xbox360?
A válaszokat előre is köszi
1. igen, úgy írták itt az előbb, hogy rá tudod kötni.
2. netről, pl. torrent oldalakról, de konkrét címet nem mondhatunk
3. azt nemtom, majd vki válaszol😆
4. mindegyik xbox 360 teljesítménye egyforma, csak nem mindegyiknek ugyanakkora a HDD-je! azt hiszem az Arcade-csomag a legkisebb, aztán Premium, aztán Elite. az alapgép ugyan az mindegyik csomagban, csak a felszereltség változik (pl HDD, meg a konzol vezérlőkarok)
hali lennének kérdéseim
Nagyon jól néz ki. Mintha a Halo repülö gömb sz.gépe elevenedet vólna meg bár mivel Microsoft termék ez is meg az is így tuti hogy azt keltették életre. Persze nagyon jól sikerült.
dave500 írta:
Monitorral átalakítóval tudod összekötni, ha sima TV-d van beállítod a dashboardon, és szabvány pal/ntsc felbontás lesz.
HDD ha nincs az sem gond, csak többet tölt.
Az jó. De lehetséges hogy eladom a tv-m a monitorommal együtt, és veszek 1 Full HD monitort. Arra rálehet kötni HDMI-vel? és azzal mennyire lenne élvezetes a játékélmény? 😆
Monitorral átalakítóval tudod összekötni, ha sima TV-d van beállítod a dashboardon, és szabvány pal/ntsc felbontás lesz.
Sziasztok, nekem is megfordult a fejemben hogy vegyek Xbox 360-at, de kéne 1kis tanács... És lenne 1pár kérdésem is...
1. -Milyen lehetőségeim lennének, hogy a konzolt össze tudjam kötni a monitorommal?
2. -Ha valamilyen játéknak kell mondjuk a 720p, és ezt nem támogatja a tv-m, akkor az nem is fog elindulni? Vagy csak itt, ott kifog lógni a kép?
3. -És ha nincs benne HDD, azzal járnának valamiféle kellemetlenségek?
És ha lehet, szeretnék meghallgatni pár ember személyes véleményeit a konzolról... A válaszokat előre is köszönöm!
Az Elite a legdrágább.
Na de nekem is lenne egy kérdésem!
Kinek van meg a (Naruto - The Broken Bond)?
Akinek meg van legyen szíves el mondani nekem a véleményét a játékról, meg hogy mien az irányítás, a grafika meg stb...
Elöre is THX! 😀
Helló!
Nyáron lesz kb 60.000Ft-om és azon gondolkodok hogy vegyek XBOX360-at vagy inkább vegyek új alaplapot+AMD ATHLON 64X2 6000+ procit + még ramot.Szal melyiket vegyem??
Viszont valamiért nem indul el!! Haverom vett egy vinyót és valamiért nem indult el a Force Unleashed!!😕 Kérte a DVD-ét! Szerintem valahogy meglehet oldani, sőt biztos!! Csak hogyan??😕
a premiumban van merevlemez, ha jól tudom! egyébként szerintem azért mert tudsz rá menteni pár dolgot (pl zenék, filmek, képek, vagy talán játékokat is, azt nem tudom)
Majd lesz. Még nincs. De a CryEngine 3-at nem kell keverni azzal, hogy az majd Crysis 2 lesz.😀 CryEnigine 3-al majd a Cevat Yerli által említett konzol játékok jelennek majd meg. Ezek kizárólag Next-Gen konzolokon lesznek elérhetők.
Sztem az emulátornak max PS1-re van értelme, mert vol tnekem már PS2-emum is de semmit nem ért, hiába szedtem le BIOS-t hozzá akármi sehogy nem volt jó, egyszer volt egy PS emultárom az jó volt de ki akar a mai világban PS grafikán játszani😃?
roberto888 írta:
Nem kell mindent elhinni, amit feltesznek oda! Kamu videó, mivel a CryTek elnöke - még anno, amikor felröppent egy kacsa, miszerint lesz Xbox360-ra Crysis - bejelentette, hogy a Crysis PC exkúzív játék marad. Viszont elmondta azt is, hogy nem feledkeznek meg a konzolt birtokló játékosokról sem, hisz a jövőben lesz több CryTek játék is konzlokra.
Így van, nem kell mindent elhinni, ha akarsz bármiről találsz vidit, de a nagy része kamu!
roberto888 írta:
Nem kell mindent elhinni, amit feltesznek oda! Kamu videó, mivel a CryTek elnöke - még anno, amikor felröppent egy kacsa, miszerint lesz Xbox360-ra Crysis - bejelentette, hogy a Crysis PC exkúzív játék marad. Viszont elmondta azt is, hogy nem feledkeznek meg a konzolt birtokló játékosokról sem, hisz a jövőben lesz több CryTek játék is konzlokra.
Rengeteg a kamu videó én pl. egyszer láttam Final Fantasy XII-t. pc-re és x-boxra is. persze halgatott hülyén az 576-os barátom mikor mondtam neki hogy meg szertném rendelni.
😆 Lol elképzelem milyen lehet, hogy te ott hitegeted, hogy de te igen is láttad és megakarod rendelni.😆
roberto888 írta:
Rengeteg a kamu videó én pl. egyszer láttam Final Fantasy XII-t. pc-re és x-boxra is. persze halgatott hülyén az 576-os barátom mikor mondtam neki hogy meg szertném rendelni.
Amugy csak a plazma meg LCD tv k HD sek?
de ha sima TV-k van ak job rá az arcade?vagy mindegy?
hali lennének kérdéseim
1. igen, úgy írták itt az előbb, hogy rá tudod kötni.
2. netről, pl. torrent oldalakról, de konkrét címet nem mondhatunk
3. azt nemtom, majd vki válaszol😆
4. mindegyik xbox 360 teljesítménye egyforma, csak nem mindegyiknek ugyanakkora a HDD-je! azt hiszem az Arcade-csomag a legkisebb, aztán Premium, aztán Elite. az alapgép ugyan az mindegyik csomagban, csak a felszereltség változik (pl HDD, meg a konzol vezérlőkarok)
lesz x-box 720 is😃😆
Igen rá lehet kötni, és csodás😃
Remek, akkor már csak 1 7.1 kell mellé. és akkor már nem lehetne 1szavam se 😆 kösz a választ...
Az jó. De lehetséges hogy eladom a tv-m a monitorommal együtt, és veszek 1 Full HD monitort. Arra rálehet kötni HDMI-vel? és azzal mennyire lenne élvezetes a játékélmény? 😆
1. -Milyen lehetőségeim lennének, hogy a konzolt össze tudjam kötni a monitorommal?
2. -Ha valamilyen játéknak kell mondjuk a 720p, és ezt nem támogatja a tv-m, akkor az nem is fog elindulni? Vagy csak itt, ott kifog lógni a kép?
3. -És ha nincs benne HDD, azzal járnának valamiféle kellemetlenségek?
És ha lehet, szeretnék meghallgatni pár ember személyes véleményeit a konzolról... A válaszokat előre is köszönöm!
Na de nekem is lenne egy kérdésem!
Kinek van meg a (Naruto - The Broken Bond)?
Akinek meg van legyen szíves el mondani nekem a véleményét a játékról, meg hogy mien az irányítás, a grafika meg stb...
Elöre is THX! 😀
Arcade>Permium>Elite de 1 Googlee2 amelyik drágább!
azt sztném kérdezni hogy xbox 360 ból csak különböző szín van vagy különböző fajta is?
Több fajta Xbox van...
PL: Arcade, Premium
Nyáron lesz kb 60.000Ft-om és azon gondolkodok hogy vegyek XBOX360-at vagy inkább vegyek új alaplapot+AMD ATHLON 64X2 6000+ procit + még ramot.Szal melyiket vegyem??
Nem gyenge az..😆:Ðsak ezt eladom majd és egy vizhűtéseset veszek.😜
Hát azt nagyon remélem mert meg lesz nyáron az új gépem és majd azon Crysis 2😆😜....
És mikor lesz Crysis 2??mert már várom😜:Ð
Így van, nem kell mindent elhinni, ha akarsz bármiről találsz vidit, de a nagy része kamu!
😆 Lol elképzelem milyen lehet, hogy te ott hitegeted, hogy de te igen is láttad és megakarod rendelni.😆