Rock/Metal

Szerző: tothricsi95, 2010. June 27., téma
Fórum » Zene
Ha szeretetitek a Rockot/Metált akkor itt a helyetek! ;)
Linkelhettek be videókat kedvenc zenéitekről, bandáitoktól!
Meg lehet beszélni kinek-mi a kedvenc albuma egy adott bandától stb.!
Yugiohyugiohzebuyugioh nyitja meg az első videójával a topikot!
Yugi a szinpád a tied! xD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Persze, hogy tudnak. Az északiak mindig is fémből voltak 😃
0
0
0
0
ulver01 avatar
Nem is csoda. Elég sok banda visszatért a jó alapokból, és összehoztak valami fost, komolyan még én is jobb riffeket írtam volna mint pl az "új" MA albumon van.. Egy rakás szar érted. Másnap már mindenki kérdezte vásárlás után, hogy mi ez a fostalicska album amit összerakta?!?!!! Egyébként részben Vincent baszta el szerintem.
Meg a Mayhem is egy kicsit csalódás volt, de azért vannak az új lemezen jó számok.
Az Emperor-t meg nem tudom, csak reménykedni tudok feléjük is, mert az utóbbi albumuk már elegyedik mással is, mint bm, pl kicsit hajlanak a prog felé azon. Viszont az új Carcass tényleg jó 😃
Itt egy másik zseniális svéd banda (szerintem)!
0
0
0
0
Bronson avatar
az biztos! 😆 még mindig vannak remek zenekarok! az új At the gates lemezre nagyon kíváncsi leszek... kicsit szkeptikus voltam a hír hallatán, de ha olyan jó visszatérés lesz mint a Carcass-é akkor már megérte!
0
0
0
0
ulver01 avatar
Imádom az At The Gates-t! És a Jó öreg Tiamat Wildhoney album ... nagyon jó zene 😃 Azért a svédek tudnak valamit nem?
0
0
0
0
Bronson avatar
Tetszik ez a svéd nap! 😆

0
0
0
0
ulver01 avatar
LEGJOBB, amugy tessék svéd 😃
0
0
0
0
no avatar
Ha tegnap megvoltak a norvégok, most jöhetnek a svédek 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
The sun no longer rises! 😎
0
0
0
0
ulver01 avatar
Nem rossz 😃 Nekem valamiért tökre a Machine head jutott róla eszembe, ne is kérdezd...
És akkor estére egy kis áldás Akerfeldtől 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
jobbak mint valaha, de ez se kutya! 😎
0
0
0
0
ulver01 avatar
Hehe, Anthraxnak az új albuma is király! 😃
0
0
0
0
ulver01 avatar
Nah mivan emberek?! Ma nincs metál/rock? 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
nem is gondoltam komolyan azért raktam oda ezt az idióta smiley-t 😆 egyébként tényleg nem sok van belőlük a metalban... mindenki basszusgitározik 😆
0
0
0
0
ulver01 avatar
Isten őrizzen hogy én rasszista legyek, csak nem nagy számba látni őket metál bandában, ezért fura. Amugy Suffocation tényleg király.

De én most ezt fogom nyomni 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
azért ez egy kicsit rasszista volt 😆 nekem nem ez a bajom, hanem az hogy már nem csinálnak olyan pöpec zenét mint régen... az utolsó 'újkori' album amit szeretek tőlük az a Nation volt. a többiről meg csak pár szám... a djent elég távolt áll tőlem, de ha fekák a rock/metalban akkor King's X , Suffocation, God Forbid, Bad Brains... azért ezek jó kis bandák 😜
0
0
0
0
ulver01 avatar
Ne is mond, az a feka nekem nem igazán illik a képbe. Meg most nem akarok senkit se megsérteni, de úgy a metálba nekem valahogy nem passzolnak. Még az animals as leaders talán, de csak mert tényleg beteg gitár szólók vannak benne.
0
0
0
0
Bronson avatar
ARISEEEEEEEEEEEEE! 😃 hiányzik a régi Sepu...
0
0
0
0
ulver01 avatar
Nah ebben van old-school erő 😃
0
0
0
0
neuroflex avatar
kedvenc számom tőlük: D
0
0
0
0
no avatar
Ha már a Júdás Papnál tartunk ne hagyjuk ki a Leather Rebelt, bűn lenne 😃

I can see my future
Writings on the wall
Legend in my lifetime
Stories will recall
0
0
0
0
ulver01 avatar
Hát igen, a jó öreg Death 😃 Ha még élne, tuti hogy heavy felé vitte volna a bandát, ami persze nem is lett volna gond ... 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
ha már témánál vagyunk 😆 még ma is kiráz a hideg Chuck hangjától, szerintem még Halfordot is túlszárnyalta ezzel a coverrel...
0
0
0
0
ulver01 avatar
Jaja 😃DD De a Jugulatort kihagytad! 😃

Azért kemény hogy már a jugulator idelyében ősnek számított..... 😃 És még mindig hozzák a színvonalat 😃 Ez egy K@rva jó szám amugy....
Amugy nem csak te... 😃
0
0
0
0
no avatar
A régi számok is jók, a Raining Blood meg tényleg para. Valahogy mindig pont akkor kezd el esni 😃 Múltkor állok (nem tudom már hol) elkezd szakadni az eső valaki meg ordított egyet a közelben hát ASD

Gyanús is volt, hogy az avantgarde metal nem túl mainstream 😃

Amúgy Judas Priest is jöhet töménytelen mennyiségben 😃 Szerintem a legjobb albumaik a British Steel és a Painkiller voltak 😃 Rossz korba születtem...
0
0
0
0
ulver01 avatar
Nekem a régi számai jönnek be a Slayertől pl:

Black Sabbathot sose hallgattam valamiért..., inkább Judas Priestet 😃 Amugy a Thy Catafalque-t én ajánlottam 😃
szerk.: Nagy bátyám mesélte, egyszer voltak slayer-ön pesten, elmentek, és mikor a raining blood-ot mondta be singer Abban a pillanatban esni kezdett... 😃DDDD Gondolhatod mekkora pogó volt 😃
0
0
0
0
no avatar
Azt bírom a legjobban a Slayerben, hogy minél öregebbek, annál idegbetegebb számokat írnak 😃 Az Implode jelent még csak meg idén, hát eddig kinézőben van egy fullos lemez 😃
Az avantgardért nem vagyok oda, bár a Thy Catafalquet bírom még egyszer köszönet a tagnak aki ajánlotta (nem emlékszem már pontosan ki volt 😃😉

Most pedig egy kis Black Sabbath, a szokásos magányos-depresszíós szöveggel
0
0
0
0
ulver01 avatar
Baaaz Dono ez nem is rossz! Pedig nem szoktam Slayer-t hallgatni, pár számuk tetsizk csak 😃

Másfelőle meg egy kis avant-garde-nál nincs jobb egy fárasztó keddi nap után! 😃
0
0
0
0
ulver01 avatar
Nah tavaly turnén ez hatalmas volt!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció