A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
hol kell beálitani, hogy letudjam hibernálni?😀 köszi
0
0
0
0
Davenator avatar
Na letöltöttem egy ilyen nevü win 7-et: windows 7 32bit with everything (isohunt-ról) Remélem működni fog, és utánaolvastam a magyarítás módjainak, mostmár mindent tudok😆 Külön le lehet tölteni nyelvi fájlokat és azokat telepiteni ha már fent van az op. rendszer.
0
0
0
0
sisko avatar
looserking írta:
nekem home basic build 7000 er van nem elég h régi és még néhány xp-s játék nem megy rajta....jah nem tok frissíteni újjat tölteni nagyon osk idő még működik nekem megfelelően nem szedek másik 😃 am a 7600 asban mi a jobb ?😃
Itt nem az a lényeg,hogy melyik a jobb, a BUILD 7600 a végleges változat,mig a másik csak beta(teszt) verzió,ezért nem lehet frissiteni,a terméktámogatás csak a végleges verzióhoz van.Ezért kéne felrakni egy újabbat.
0
0
0
0
Davenator avatar
Hát rendben akkor leszedek egy angol nyelvüt, hátha az jobb minőségü lesz és feltudom rakni, aztán majd meglátjuk...köszönöm a segítségeteket!😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Primo írta:
sisko írta:
Primo írta:
Eddig magyar nyelvü win 7-et csak 1et találtam, azt amivel eddig próbálkoztam és csak 1 meghívós torrent oldalon vok fent, ott pedig sajnos nincs.

Ha letöltök egy angol nyelvű szoftvert lehet magyarosítani?

Persze,hogy lehet,az enyém is eredetileg angol volt,úgy lett frissitve magyarra.Csak a beköszönő és kilépő képernyő maradt angol.

És hogyan? Le kell tölteni gondolom hozzá vmit.

A win frissítései közt pikpakk letöltheted a win nak az az első dolga hogy ezekkel zaklat hogy töltsd le a frissítéseket és közte vannak a különböző nyelvek!
0
0
0
0
Davenator avatar
sisko írta:
Primo írta:
Eddig magyar nyelvü win 7-et csak 1et találtam, azt amivel eddig próbálkoztam és csak 1 meghívós torrent oldalon vok fent, ott pedig sajnos nincs.

Persze,hogy lehet,az enyém is eredetileg angol volt,úgy lett frissitve magyarra.Csak a beköszönő és kilépő képernyő maradt angol.

És hogyan? Le kell tölteni gondolom hozzá vmit.
0
0
0
0
sisko avatar
Primo írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
foxbet írta:
Idáig més semilyen angol nyelvü operációs rendszert nem lehetet magyarosítani meg ilyen nincs is ebben a szakmában.

1 lehetőségvan angolt letörlöd és felrakod a magyart. Én is angolt windows 7 ultimate-t használok.

Max anyit lehet teni hogy a billentyüzet nyelve magyar.

Na már megint egy okosság akkor meg miért ajánl rögtön fel a win updater vagy ötven nyelvet és ha angol a windows a magyart is felajánlja
0
0
0
0
foxbet avatar
Idáig més semilyen angol nyelvü operációs rendszert nem lehetet magyarosítani meg ilyen nincs is ebben a szakmában.

1 lehetőségvan angolt letörlöd és felrakod a magyart. Én is angolt windows 7 ultimate-t használok.

Max anyit lehet teni hogy a billentyüzet nyelve magyar.
0
0
0
0
Davenator avatar

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát laptopokhoz minyőségi tacskós MM os gépekez gyakran adnak!
0
0
0
0
laci503 avatar
magunk közt szolva szerintem nem sok emberné ltalálnál eredeti win7et
0
0
0
0
Davenator avatar
Óóóó! Én ma háromszor telepitettem újra az xp-t mert a 7 elb*szta, már a f*sz kivan vele, amugy tényleg nem eredeti, lehet az a baj. Ha valakinek esetleg szintén nem eredeti van, de működik, az tudna adni 1 linket h honnan tudom letölteni vagy valami?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
ha nem eredeti, akk. valszeg kaki a telepítő, nekem meg eltűnt az aero-m, és nem tudom miért, újrarakom a VGA drivert, akkor jó, de ahogy újraindítom, ugyanúgy eltűnik, és a vizuális beállításokban sincs :S szerintetek?
0
0
0
0
Davenator avatar
marko10 írta:
kéne 1 gyors help amikor winows 7 ultimate-t akarok instalálni, petölti a fájlokat és kihoz 1 kék képernyőt és nem történik semmi😞 ötlet?
tölt 1 kicsit aztán abba hagyja
Nálam is ez van. 31% és kész.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A neve alapján szerintem jónak kell lenni de kitudja. Sok szerencsét a felrakásához😉
0
0
0
0
no avatar
kéne 1 gyors help amikor winows 7 ultimate-t akarok instalálni, petölti a fájlokat és kihoz 1 kék képernyőt és nem történik semmi😞 ötlet?
tölt 1 kicsit aztán abba hagyja
0
0
0
0
Davenator avatar
Ez a neve: hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935
és 2,2 G

Megvan a néró, de nem tom kiirni mert nincs dvd-m :S
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Primo írta:
Igen hát felrakok egy nérót, megcsinálom, elvileg pendrájvról i meglehet csinálni, de amugy ugy is mennie kellene, ha csak simán elinditom a setup.exe-t nem, mert elinditom, elkezdi csinálni, egyszer ujraindul aztán lefagy 31%-nál és az még csak a fájlok kibontása. Szóval lehet magával a win.7-el van probléma nem?

Hát nem tudom te windowsban akartál windowst telepíteni? Mert úgy nem fog sikerülni. Amúgy az is lehet hogy hibás a win. Mekkora kb? Ha 32 bites akkor kb 2giga ha 64 akkor 3giga körül van ezek általában jók is!
0
0
0
0
Davenator avatar
Igen hát felrakok egy nérót, megcsinálom, elvileg pendrájvról i meglehet csinálni, de amugy ugy is mennie kellene, ha csak simán elinditom a setup.exe-t nem, mert elinditom, elkezdi csinálni, egyszer ujraindul aztán lefagy 31%-nál és az még csak a fájlok kibontása. Szóval lehet magával a win.7-el van probléma nem?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nincs nerod? Mert az az alpban is benne van a nero smartot elindítod és ott balszélen van ha így csinálod a iso tartalmát írod ki úgy hogy be lehessen bootolni!
0
0
0
0
Davenator avatar
Nem működik az iso-s cucc...a Nero express-t pedig kipróbálom, de azis azt irja ki ami az iso fájlon belül van nem? Mert akkor azse fog használni, és nincs több dvd-m. Egyébként nincs is meg a Nero express...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Primo írta:
Tehát jólértem, hogyha dvd re kiírom az iso fájlt, ugy sikerül a bootolás?

Na akkor Nero exspresst indítsd el válaszd ki a legalsó cuccost vagyis a kép project másolást ezen belül válaszd ki a Lemez kép vagy elment projectet és ide rakd be az iso fájlt írd ki és 100% hogy jó lesz!
0
0
0
0
laci503 avatar
igen jól érted 😃 csak az iso kell a DVD re 😃
0
0
0
0
Davenator avatar
Tehát jólértem, hogyha dvd re kiírom az iso fájlt, ugy sikerül a bootolás?
0
0
0
0
laci503 avatar
de mondom hogy ne azt írd ki DVD re ami a virtuális DVD-n van (daemon tools miatt) hanem azt írd ki a DVD re amit letöltöttél és egy szimpla iso-nak kell lennie... Az ISO file-t írd ki a DVD-re csak!
0
0
0
0
Davenator avatar
A biosban mindent beállítottam amit csak lehetett, sehogysem sikerül a telepítés, az eredeti op.rendszert tölti be. A dvd re pedig ezek vannak kiirva: 5 db könyvtár: boot, efi, sources, support, upgrade valamint 3 fájl: autorun.inf, bootmgr, setup.exe (megpróbáltam pendrájvról telepiteni, az sem működik) Segítségként ezt az oldalt használtam: http://www.geeks.hu/tippektrukkok/090813_windows_7_telepitese_lepesrol_lepesre
0
0
0
0
no avatar
a rom biosba átálítotad, hogy a dvd meghajtoról butoljonbe?
0
0
0
0
laci503 avatar
Primo írta:
Hello! Letöltöttem a win 7-et, 1 iso fájlban volt, azt beraktam daemon-ba majd kiirtam dvd-re, mégsem tudom feltelepiteni, hiába inditom ujra a gépet, amikor dvd-ről akarom inditani a telepitőt, ugyan úgy a jelenlegi op. rendszert tölti be. Ha pedig setup-al akarom felrakni az xp mellé, telepités közben lefagy a gép. Kerestem a neten telepitési utmutatót, de részletes leírást nem találtam. Kérlek segitsetek ha tudtok, nagyon megköszönném!

nos ott szúrtad el a dolgot hogy nem jól írtad ki! mert nem azt kell kiírni amit a daemonba betettél a DVD -ben van! azt kell kiírni amit letöltöttél ISO!Ha csak azt írod ki a DVD re működni fog 😀
0
0
0
0
Davenator avatar
Hello! Letöltöttem a win 7-et, 1 iso fájlban volt, azt beraktam daemon-ba majd kiirtam dvd-re, mégsem tudom feltelepiteni, hiába inditom ujra a gépet, amikor dvd-ről akarom inditani a telepitőt, ugyan úgy a jelenlegi op. rendszert tölti be. Ha pedig setup-al akarom felrakni az xp mellé, telepités közben lefagy a gép. Kerestem a neten telepitési utmutatót, de részletes leírást nem találtam. Kérlek segitsetek ha tudtok, nagyon megköszönném!
0
0
0
0
konsti avatar
Ducky írta:
Sziasztok!
Win7 telepítése előtt vagyok. 500 gigás a vinyóm, és rajta 250gb-t foglaltam. Mivel nincs külső vinyóm, ezért nem akarom kiírni mind a 250gb-t.Az a tervem, 2felé particionálom a vinyót, és a Vista a C: partición, a win7 pedig a D: partición lesz. Mivel nem akarom a Vistát használni, ezért le akarom szedni, és az egész vinyó a win7-é lesz. De azt hallottam, hogyha a régebbi rendszert leszedjük, akkor működéstelenné válik az egész. Akkor így megtudnám csinálni? Előre is köszönöm!😀
ez igy picit bonyolult ..ennyire nem kell tulbonyolitani..egyszerüen beteszed a win 7-et h installálja és amikor kérdezi h formázod a a merevlemezt akkor nemet mondasz és lecsereli a vistát win7-ree 😀
0
0
0
0
Juventino87 avatar
Sziasztok!
Win 7-em van és mai nap egy játék uninstallálása után elállítódott szinte minden programban a betűtípus(hol félkövérré,hol dőltté).Nem tudom megcsinálni pedig rámentem az alapbeállításokra is plusz rendszer helyreállítást is csináltam,de semmi. Az lenne a kérdésem hogy valaki tud-e rá valami megoldást vagy újra kell raknom a rendszert? Köszönöm.
Üdv.
0
0
0
0
Ducky avatar
Sziasztok!
Win7 telepítése előtt vagyok. 500 gigás a vinyóm, és rajta 250gb-t foglaltam. Mivel nincs külső vinyóm, ezért nem akarom kiírni mind a 250gb-t.Az a tervem, 2felé particionálom a vinyót, és a Vista a C: partición, a win7 pedig a D: partición lesz. Mivel nem akarom a Vistát használni, ezért le akarom szedni, és az egész vinyó a win7-é lesz. De azt hallottam, hogyha a régebbi rendszert leszedjük, akkor működéstelenné válik az egész. Akkor így megtudnám csinálni? Előre is köszönöm!😀
0
0
0
0
no avatar
thug85 írta:
bolcsbuda: Légy szíves ne írj dupla hozzászólást! használd a szerkesztést! Köszönöm!

bocsánat
0
0
0
0
thug85 avatar
bolcsbuda: Légy szíves ne írj dupla hozzászólást! használd a szerkesztést! Köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
oks köszi meg nézem

ááá nem tom mit kellene átálitani az alaplapom asus p5b
0
0
0
0
Ricko avatar
Volt már igy egy ember ha jól emlékszem és neki csak a Biosban kellet valamit feloldania Nézd meg a BIOS-t h jól van e minden
0
0
0
0
no avatar
hali mindenkinek olyan gondom lenne hogy már 7 hónapja használom a win 7 64 bites verzióját de csak mostanában kezd iritálni hogy látja az 5 gb ramot de csak 3.94 gb-t használ. mi lehet a gond?
0
0
0
0
gara66 avatar
32bites és a 64bites közötti sebességkülönbség miben tükröződik legfőképp?
0
0
0
0
levi27 avatar
Az volna a gondom hogy nem tudom feltenni a vga-t windows7 alatt...[LINK] itt vannak hogy milyen kártyákat támogat de az enyém nincs köztük...szoval nincs valami megoldás erre hogy menyen win7 a gépen?(uj vga-n kívül😀😉
0
0
0
0
daweboy avatar
az lenne a problémám most tettem fel a Win7 -et és ugye akitvátorral aktiváltam, mégis 1 nap után itt rinyál nekem, h nme eredet..namondom megbuherálom mécce, semmi..amúgy kb 7 aktivátort próbáltam, de semmi..remélem valaki tud mondani valamit.. Win7 Ultimate x86 és 7 féle aktivátorral sem jó..
0
0
0
0
Erik94 avatar
kössz,amugy a windows 8 2012ben fog megjelenni ez csak olyan beta szeruseg kinezetes frissites 2010 windows 8 modra ami windows 8nak a ujdonsagai vannak benne
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
3Xszor lehet aktivalni a gyarit a hozza adott koddal, interneten keresztul. Utana is van ra viszont lehetoseg, csak picit komplikaltabban, de annyira azert az sem ordongos dolog.
( az 1ik lehetoseg pl. h, telefonon keresztul aktivaljuk ujra, a rendszer altal adott kodokat bediktalva a telefonos-rendszernek, majd a telefonos-rendszer altal adottat pedig begepeljuk a windows-rendszerunknek es kesz is az aktivalas )

W8 meg nagyon kiforratlan, de tenyleg van vmi Betanak a Betaja fele verzio mar belole...kivancsisagbol lehet, leszedem es kiprobalom majd. 😀

Ja, 1enlore csak torrenten talizhato tobbnyire ez a Pre-Alpha&Beta& W8, de iden jon belole allitolag, a publikus, ingyenesen letoltheto proba-verzioja is es jovore mar kaphato lesz a teljes-verzio is a boltokban, ha minden jol megy. 😀

Mondjuk nem ertem miert kell lassan mar minden evben 1 uj windows...persze a Microfosnak biztos jo penz, de nekunk, lehet kevesbe nagy buli. Na, majd meglatjuk, h mi mindent ujat fog hozni magaval a W8. 😜
0
0
0
0
Erik94 avatar
hát nekem most az van és megérte mert csak jobb lehet amugy megmarad minden még a windows 7es is ugyanaz marad de mégis win8 beta asszem
0
0
0
0
thug85 avatar
Ez valami agyonbuherált Seven!
Véleményem szerint minél érintetlenebb, annál jobb! Nekem olyan Seven van, amihez senki sem nyúlt hozzá! Gyári állapotú, a hozzá tartozó aktivátorral frissíthetem orrvérzésig!

ps4VSxbox720: A linked wareznak minősül, ezért törlöm!
0
0
0
0
Hitoshi avatar
😂 érdekes,na mind1
0
0
0
0
Erik94 avatar
nagyon jo megmarad minden ha beinstalod uj kinézet minden jobb lesz legujabb +frissites gyorsabb...2010es...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció