Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nővérem is W200i-vel járkál, fater is....
nem gáz az ha veszek egy Sony Ericsson telefon közben maár hivatalosan nem is létezik iylen márka! ( nem égő ilyennel mászlálni az utcán? Nem hat úgy mintha teljesen elavult cucc lenne mivel már nem áll fenn így ez a márkanév!?
Miért lenne égő?! ugyan olyan telefon mint a többi, csak régi azt kész. Nem 1 ismerősöm van aki még 3410 meg hasonló régi telefonokkal járkálnak, és jó párszor megnézik őket, de ők derülnek egyet rajta azt kész.
Szóval ez nem égő.
Hali!
Ezt a garanciás dolgot nem értem.
Ugyebár ha ROM-ot főzünk a telón, elvész a gari.
De milyen más esetben vész el? Illetve ha lejár/elveszik a hardweres garija a telónak, és valamilyen sérülés éri(pl betörik a képernyő) Azt (ugyebár garancia nélkül) kb. mennyiért csinálják meg?
Illetve: Mit jelent az, hogy szoftver garancia? Mert a hardver az gondolom a külső+ processzor, táp, ilyesmi.
Eddig egy Sony Xperia Mini Prot nézegettem de ma láttam az új híreket a lumiártól ( már 1-2 hónapja is szemezgettem a tlóval) és igen inkább Nokia+WP7 így egyben! de am az előző felvetésem jogos nem?
miért, mi a baj a mini proval?
Jó minőségű, és gyors is, praktikus is a billenytűzete.
Túl kicsi
Inkább várjunk amíg kihoz a nokia egy E6-E7 stílusú wp-s telót.
Dehogy túl kicsi.
E6 stílusú WP7-es telefonra aztán várhatsz, sose lesz olyan.
Egyébként is halott koncepció, a bill túl kicsi, a képernyő dettó, a telefon viszont nagyobb az átlagnál. Egyedül a Blackberryn használható.
Akkor majd wp8-al lesz,merek fogadni veled😃
Szerintem kényelemes a bill.
Ne reménykedj, WP8-nál még kevésbé fognak hangya***nyi képernyőre tervezni. 😉
Már WP7-nél is kikötés volt a 480x800 az pedig nem megy 2 colon. Életképtelen félmegoldás ez, a Nokia is tudja jól, nem véletlenül nincs ilyen érintős okostelefon a piacon.
Eddig egy Sony Xperia Mini Prot nézegettem de ma láttam az új híreket a lumiártól ( már 1-2 hónapja is szemezgettem a tlóval) és igen inkább Nokia+WP7 így egyben! de am az előző felvetésem jogos nem?
Túl kicsi
Dehogy túl kicsi.
Egyébként is halott koncepció, a bill túl kicsi, a képernyő dettó, a telefon viszont nagyobb az átlagnál. Egyedül a Blackberryn használható.
mert a wp8-at lehet majd kezelni biztos valami 2 collos kijelzőn. Ugyan az lesz a kezelőfelület mint a 7-nél...
rohadtul kényelmetlen szerintem, utálom hogy a körmöm hegyével kell nyomkodni, különben 5-öt nyomok le egyszerre...
Túl kicsi
Dehogy túl kicsi.
Túl kicsi
Dehogy túl kicsi.
Ezt a garanciás dolgot nem értem.
Ugyebár ha ROM-ot főzünk a telón, elvész a gari.
De milyen más esetben vész el? Illetve ha lejár/elveszik a hardweres garija a telónak, és valamilyen sérülés éri(pl betörik a képernyő) Azt (ugyebár garancia nélkül) kb. mennyiért csinálják meg?
Túl kicsi
Most gondolkodom h hogy lenne már 65-70k a Lumia 610 ha a 710 annyi és hardveresen lényegsen gyengébb a 610 illetve pont az alsó árszegmensbe is be akar törni a Nokia a WP7 tel szal akkor csak nem lesz ugyanannyi mer takkor nincs értelme nem jó a gondolatmentem
ragaszkodsz a WP7-hez és/vagy a nokiához?
na szükitettem a kört! erre és erre:
Sony Ericsson Xperia Neo V MT11i
vagy
Sony Ericsson Xperia Ray
melyik legyen?
köszi! 😃
Neo V!
Sony Ericsson Xperia Neo V MT11i
vagy
Sony Ericsson Xperia Ray
melyik legyen?
köszi! 😃
wifi minimum legyen..
és kb/átlagosan mennyivel?
néhány példa:
Samsung galaxy Note 16GB :
Domino: 143,991 Ft
GSM LINE kártyafüggetlen: 145,000 Ft
Sony Ericsson Xperia Arc S
Domino: 80,991Ft
GSM LINE: 96,000 Ft
Motorola Defy+
Domino: 61,191 Ft
Gsm Line: 73,000 Ft
HTC One X
Domino: 148,491 Ft
GSM Line : 172,000 Ft
Nokia Lumia 710
Domino: 67,491 Ft
GSM Line: 70,000 Ft
Azon gndolkodom most ahogy olvasom a friss híreket h megvároma Nokia Lumia 610 et ami május végén debütál csak azt írjak h kb 65-70 lesz függetlenül akkor mennyi lesz kártyásan pl a T-mobilenál? mert remélem azért nem ennyi!
kártyásan rendszerint olcsóbb
Valószínű a héten veszek egy Sony Xperia S-t. szerintetek megéri a pénzét? Kicsit félek tőle, hogy nem 😕
Az Android világában szerintem felesleges kiadni ennyit egy telefonért, egy középkategóriás telefonnal is ugyanazt meg tudod csinálni mint egy csúcskategóriással, az OS-nek köszönhetően.
Én a S.E Xperia Neo/ Samsung Galaxy W-től feljebb nem szánnék telóra, mert nincs értelme.
Persze ha mobil szórakoztató rendszert szeretnél a zsebedben tudni, szüksgéed lehet drágábbra, de egy filmet megnézni, néhány játékkal elszórakozni a fent említettek is tökéletesek, sőt.
Hát szeptembertől fősulira megyek, kolis leszek, aztán azért vennék telefont...szóval akkor filmeket stb. azon nézném + netezést is letudnám a telón. Meg ahogy hallom vannak klassz játékok androidra 😃 Laptopot meg nem akarok venni. Bár lehet, hogy okosabb lenne.
Jobban jársz egy (akár használt) laptoppal és egy belépőszintű droiddal. 😀
Több mindenre fogod tudni őket használni.
Valószínű a héten veszek egy Sony Xperia S-t. szerintetek megéri a pénzét? Kicsit félek tőle, hogy nem 😕
Az Android világában szerintem felesleges kiadni ennyit egy telefonért, egy középkategóriás telefonnal is ugyanazt meg tudod csinálni mint egy csúcskategóriással, az OS-nek köszönhetően.
Én a S.E Xperia Neo/ Samsung Galaxy W-től feljebb nem szánnék telóra, mert nincs értelme.
Persze ha mobil szórakoztató rendszert szeretnél a zsebedben tudni, szüksgéed lehet drágábbra, de egy filmet megnézni, néhány játékkal elszórakozni a fent említettek is tökéletesek, sőt.
Hát szeptembertől fősulira megyek, kolis leszek, aztán azért vennék telefont...szóval akkor filmeket stb. azon nézném + netezést is letudnám a telón. Meg ahogy hallom vannak klassz játékok androidra 😃 Laptopot meg nem akarok venni. Bár lehet, hogy okosabb lenne.
Sony Xperia Mini Pro elavultnak számít?
Az új alsószegmensben jó
Az x10-es meg egy rakás kakesz😃
Az az alsó szegmens jó lesz középnek is.
Az X10 viszont tényleg egy rakás szar, meg az összes droidos Sony abból a szériából.
Tömegtelefon.
Az X10 mini pro valóban az, ez viszont már nem.
Sony Xperia Mini Pro elavultnak számít?
Az új alsószegmensben jó
Az x10-es meg egy rakás kakesz😃
[LINK]
Például ez itt?
Megérné?Vagy mennyire lehet használt?
Beszélj az eladóval hogy rakjon fel képet,de amúgy tökéletes vétel😃
Még ha oda lenne írva, hogy elérhetőség, vagy valami :/
De csak annyi van, hogy bele lehet dobni a kis kosárkába, és meg lehet rendelni -.-"
Akkor ezt nem kell megvenni😀
[LINK]
Például ez itt?
Még ha oda lenne írva, hogy elérhetőség, vagy valami :/
De csak annyi van, hogy bele lehet dobni a kis kosárkába, és meg lehet rendelni -.-"
[LINK]
Például ez itt?
Akármilyent kivéve bármilyent 😆
Csak egy kérdés: WTF?Ez hogy jött ide, vagy mi?😃
Például ez itt?
Egyébként használt állapotú HTC Sensationt, ami azért egy-két-több évig használható még be lehet szerezni olyan max 60-70e.-ért??
Amugy a Defy+ és a Desire S mennyire hasonlít egymáshoz? Mi az amiben a Defy+ rosszabb??
60-ért biztosan nem, 70 párezerért talán el tudsz csípni egy-egy Sensationt.
Amugy a Defy+ és a Desire S mennyire hasonlít egymáshoz? Mi az amiben a Defy+ rosszabb??
Kicsit több mint 50, de 60 ért jobb egy Alcatel OT-995. Nem egy nagy márka, de jó erős az a telefon 😀
Az lenne a kérdésem, hogy a Motorola Defy+-ra nem megoldható egy magyar nyelvű menü?
Zseniális minden termékük.
Sziasztok! En a Sony Xperia S-et neztem, nekem nagyon tetszik, szerintetek.??? 😀
ha van rá pénzed hajrá 😀
Ha jó telefont akartok vegytek htc-t. 😆 Esetleg még Sony-t de mást ne nagyon! A Samsungok úgy szarok ahogy vannak, Nokia nem képes egy normális OPrendszert felrakni a telefonokra, a Motorola, meg Gugli termék lett, a gugli meg nem túl jó dolgokat csinál (lásd Youtube, mióta felvásárolták)
Hát. Mit Mondjak. Nem írtál megfelelő érveket, a Samsung jó.(Bár azt én se vennék, de más ok miatt)
Az OP Rendszerekről annyit(pl. Nokia), hogy kinek melyik tetszik, kinek hogy áll a pénztárcája.
Teljesen személyfüggő a dolog, speciel nekem sem tetszik ez a Windows alapú OP Rendszer, de mondom személytől függ.
A Motorolának meg mondjuk vannak jó telói 😀
Mondjuk én is HTC párti vagyok 😀
Ha jó telefont akartok vegytek htc-t. 😆 Esetleg még Sony-t de mást ne nagyon! A Samsungok úgy szarok ahogy vannak, Nokia nem képes egy normális OPrendszert felrakni a telefonokra, a Motorola, meg Gugli termék lett, a gugli meg nem túl jó dolgokat csinál (lásd Youtube, mióta felvásárolták)
Na az ilyen sz*rházi kommentelőnek üzenném,hogy gondolkozzon mielőtt megszólal.
Most meg kell védjem az androidot,mert valamilyen szinten jó és közlöm az is a google termék.-.-
A Motorola meg nemtudott piacon maradni egyedül és?
A Nokiát meg ne szidjad mert jó a Wp+Meego+Belle,amiből jövőre csak Wp lesz....
Na én meg most tökéletesen egyetértek veled!
Na az ilyen sz*rházi kommentelőnek üzenném,hogy gondolkozzon mielőtt megszólal.
Most meg kell védjem az androidot,mert valamilyen szinten jó és közlöm az is google termék.-.-
A Motorola meg nemtudott piacon maradni egyedül és?
A Nokiát meg ne szidjad mert jó a Wp+Meego+Belle,amiből jövőre csak Wp lesz....
am a felhasználók szavazatai alapján a Nokia Lumia 800 a legjobb teló szóval nemhiszem, hogy olyan rossz az az OS...