Rock/Metal

Szerző: tothricsi95, 2010. June 27., téma
Fórum » Zene
Ha szeretetitek a Rockot/Metált akkor itt a helyetek! ;)
Linkelhettek be videókat kedvenc zenéitekről, bandáitoktól!
Meg lehet beszélni kinek-mi a kedvenc albuma egy adott bandától stb.!
Yugiohyugiohzebuyugioh nyitja meg az első videójával a topikot!
Yugi a szinpád a tied! xD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bronson avatar
madchief : az lett volna a legviccesebb ha a fúró bekapja a haját! 😂
0
0
0
0
Sicu33 avatar

Ez a Ford Racing 2 zenéje gyerekkorom kedvence 😎
0
0
0
0
Bronson avatar
Dono : el van nézve 😆 ezt a bandát a napokban fedeztem fel, ex Mars Volta tagok alkotják, igencsak menő szerintem!

0
0
0
0
no avatar
Elnézést, 23:11-kor írtam 😞
0
0
0
0
Bronson avatar
SwitchX : +1... itt sajnos ebben az esetben óriási a különsbség a trash és a thrash között! 😆
0
0
0
0
no avatar
Kezdek rákattanni a trashre 😃
Na jó ez pont feldolgozás, majdnem olyan jó mint ha Dio lenne 😞
0
0
0
0
Sicu33 avatar

Amikor elsőnek meghallottam a Napalm című számot XZibit Rappertől,mondom magamnak,mi ez a sz@r 😆
Most meg szinte egész nap ez megy a fejembe 😆
0
0
0
0
no avatar
Szerintem ilyen sötét hangja egy gitárnak sincs 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar

Ozzy ott van a szeren 😎
0
0
0
0
Bronson avatar
Dono : ne is mondd... 😠 ha van zenekar akiket most kell(ene) még látni amíg zenélnek, az a mindenható Black Sabbath... amikor elkezdtek a mostani körben először turnézni úgy volt játszanak nálunk is Belgrádban, már majdnem a jegyet is megvettem elővételben jóval hamarább, annyira be voltam sózva, erre nem lemondták...?! akkor betgedett meg Iommi limfómával, nem kicsit voltam elkenődve... 😞 öröm az ürömben hogy szerencsére ő felépült valamennyire és folytatják...
0
0
0
0
ulver01 avatar
FourdPczmage: Legeslegjobb album tőlük! Igazából eddig volt Metallica számomra 😃

Próbálnék aludni is, de Matt-ék nem hagynak 😃DD
0
0
0
0
no avatar
Igen tudom, de már amikor volt Pesten a Maiden koncert az egyik tanár is azzal szívatott suliban, hogy neki már megvan a jegye, még én otthon ülök 😞 Szörnyűek vagytok 😃

Irigyellek nagyon 😃

Ozzy meg szerintem soha nem fog megöregedni se meghalni. Mint tudjuk, akit sokan utálnak sokáig él, hát ő lesz az első 200 éves ember 😃

Ha már Ozzy, az új albumukról (13) az egyik kedvenc számom 😃
0
0
0
0
Ferrari avatar
Dono azok közül a bandák közül amiket írtál majdnem mind ott volt a Nova Rock fesztiválon Motörhead, Judas Priest és Deat Angel kivételével, Iron Maiden nagyon jó koncertet nyomott, Ozzy-ék is keményen tolták annak ellenére h túl vannak a 60-on 😆
0
0
0
0
Arnybiro avatar

Paddy Paddy és Paddy 😃

FourdPczmage mint ahogy fent is látszik Paddy and the Rats az egyik. Rajtuk kívül Depresszió, Road, a nagyon kedvencek közül. Nem olyan nagy kedvenc mint az előzőek, de szeretem: Wisdom, Dalriada, Leander.
Külföldiek közül: Nightwish, Sabaton, Linkin Park, Metallica, Dragonforce, Ensiferum. Most így hirtelen ennyi jut eszembe. Ezeken kívül persze van még amiket hallgatok de csak pár számot.
0
0
0
0
no avatar
Most felnéztem és tök szomorú lettem hogy fehér volt a Rock/Metal kis ikonja. Ezért 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar

FourdPczmage : Avenged Sevenfold,Linkin Park,Papa Roach,Rammstein,Metallica,Red Hot Chili Pappers
0
0
0
0
no avatar
Iron Maiden, Black Sabbath, Motörhead, Slayer, Amon Amarth, Judas Priest mostanság: Anthrax, Death Angel
0
0
0
0
Bronson avatar
FourdPczmage : akkor folytassuk 😆 ez csak azoknak lesz vicces akik vágják a Lou Reed-el közös album The View c. számát...

https://kepkezelo.com/images/tefwahbb3ela9hkm131.jpg
0
0
0
0
Sicu33 avatar

Ha már Metallica,akkor One és Unforgiven 😜
0
0
0
0
Bronson avatar
amit valójában mond 😆 https://kepkezelo.com/images/iq5flgw1prphqs0y17rv.jpg
0
0
0
0
no avatar
Az igazság az, hogyha minden elpusztul egy megmarad. Mert örök és elpusztíthatatlan, mindenkoron halhatatlan!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció