😆 na ez már komplikált, szóvalakkor párna/feleség 😆 úgy nagyon le egyszerűsítve 😃
Nem baj, ha le vagy maradva, személy szerint én nem is szerettem az animax-ot :/ az A+ volt az igazi... de ezt már számtalanszor le írtam....
... milyen lehet egy zajlink?? 😆
Az ilyen dolgok, mint hogy anime/játék karakterekkel házasodnak, stb. mindig is csodálattal töltöttek el, mert csodálom az ilyen embereket, akik felvállalják az ilyesmit, stb. Kinek mi? :
[LINK]
Nekem: The Moron Lolita - lehet hogy van venne igazság(?) O.o
fly maga a waifu csak egy term amit lehet alkalmazni az otakupárnákra...
mert ebben[LINK] úgy érti ha több nejed van káros hatással lessz az egésségedre...(főleg egy yandere 😜)
mert az otakuk sokmindenre képesek[LINK]
szvsz nálam marad az az álláspont hogy wife=waifu/oyomesan/tsuma/okusama=eleség 😃
Kicsit le vagyok maradva na. Mondjuk attól függetlenül sem volt rajta semmi. Ami ért valamit rajta, az simán 10+ éves volt már. Még régen a 90es évek legvégén és a 2000es évek legelején még valami informatikai műsor ment helyette
flyaway: Ecchit akarsz? Sora no Ottoshimono, monster musume no iru nichijou... garantáltan le fog építeni 😆 Na, de így már vágom ezeket a waifu-s mémeket 😃
gamewhitme: Vannak normális shounen-ek csak mostanában kevés van belőle 😃
intelIA32: Az animex már februárban (vagy március?) megszűnt magyarországon 😆
Ilyen problémáim nincsenek, hogy nincsenek számomra megfelelő művek az újakból. A régi kedvenceimmel elvagyok mint a befőtt 😆 Mondjuk ebben a kategóriàban marha nehéz is az én kedvemre tenni.
Inkább néha megpróbálom rekonstruálni ami tetszik. Spoiler!
Szerintem az anime műfajnak sosem volt erőssége a természetfeletti/harcolós téma, tehát a shounen, mégis mint az állat, úgy nyomatják a jó nép képébe. A Naruto is, meg a Bleach is 18+-osoknak van ajánlva, aztán 10-14 évesek nézik általában, meg azok, akik már veteránok, és a végére szeretnének érni. Olyanokból kellene több, mint a Clannad, vagy a Yosuga no Sora (utóbbi más történettel inkább, mert az nagyon elvont), esetleg Death Note, és hasonló témájú animeket kéne csinálni.
De a shounenekkel sem lenne baj, ha normális történettel rendelkeznének, és a 490 részből 350 nem csak a harcról szólna.
vámpár.😃d Ne szerkeszd meg mert hülyének fogok látszódni.
Hát ha itt valaki kiégésekben van az én vagyok. Vannak olyan animék amiket elkezdtem fél - 1 éve és CSAK AZ UTOLSÓ részt nem néztem meg még belőlük, most meg nem találok olyan animét ami tetszik és ha találok is akkor max nézek belőle 5-6 részt.
Úgyérzem meg kell tennem....Itt az ideje... Mondjatok egy agyzsibbasztó ecchie-t légyszi. Had romboljam le az anime ideálom, hogy újra fel tudjam építeni.
Szerk.: Ja és aműgy én a Shiki-vel szemezek már egy ideje, asszem az valami vámpáros horror cucc. Legalábbis ha az amv-ből jól látom.
Én spec anime kiégésekbe vagyok . A listámon szerepel egy pár de az még vagy befejezetlen vagy most nem abba a műfajba szeretném nézni .
Szóval természetfeletti harcolós akár démon,vámpár .. nekem mindegy 😃 Anime ajánlást kérnék 😃
Jelenleg amibe talán belefogok az egyik
Devil Survivor 2
Mushibugyo ( ez kicsit szimpatikusabb ) 😃
Most nem fogok poénkodni, de xoki, nekem egy dolog maradt meg abból az animéből, a fekete szemüveges kiscsaj akinek olyan hangja volt hogy nonstop nyávogott. 😆
Mondjuk szvsz a My;You a szegény ember AnoHanája, vagy Clannadja.
Én is befejeztem a Hs D😆 born-t mert ugye az utolsó rész volt hátra vagyis kettő nah mindegy .
Szokásos mindenki ismeri nem kell mit ragozni . Ugyan olyan lett a vége mint az előző évadnak .
Értékelést adni így még fogalmam sincs .
Myself ; Yourself
Na ez nagyon érdekes és jó volt. Nem sokat irok róla (vagyis megpróbálok keveset irni 😃 ) mert elég spoileres lenne, szóval:
Hidaka Sana Tokyoba költözik, elválva a legjobb barátaitól, még kiskorában. 5 év után viszont visszajön, és látja hogy barátai semmit sem változtak, kivéve Nanaka. Amikor elment ő egy vidám lány volt aki mindig szeretett hegedülni. Viszont meglepődve látja hogy most rideg, komor lett és még csak hegedűhöz sem ér többet. Egyik barátja Aoi-chan köszönti először (akinek kegyetlen idegesitő a szinkronhangja, legszivesebben lecsaptam volna mint a taxiórát amikor megszólal 😃 )Utána pedig a többiekkel. Két fontos szereplő még Shuu és Shuri a testvérpár. Ők mind a barátai ugyebár. Most jön a lényeg hogy, hihetetlenül jól meg van csinálva a kapcsolatuk, ráadásul háttértörténetük is van. Nanaka története a legjobb és legkidolgozottabb, legkevésbé pedig Aoi-é (dat szinkronhang 😆😉 Az ö történetébe van dráma és romance is, és egyik se erőltetett. Ráadásul szépen folyamatosan kibontakozik. A testvérpárnál egy kis bonyodalom alakul ki, ide kapcsolódik be majd két mellékszereplő, köztük egy lány aki Shurinek szerelmet vallott (Shuri is lány) valamint egy kislány aki pedig Shuu nek 😃
Ezek után pedig folyamatosan lezárulnak a karakterek történetei. Kivéve Aoi (mondtam már hogy idegesitő a hangja? 😃 😆 ) róla nem lesz konkrétum.
Végül az utolsó rész végén kapunk egy kis timeskipet happy endinggel.
Graf OK, animáció jó.
Lezárást tartom egy kicsit olyan hirtelen jöttnek. Valamint a drámát amelyet egy öregek otthonában lévő öregasszony okoz majd. Viszont egy fontos információt is fog közölni velünk e miatt valaki.
Igazából nagyon tetszett, de csak 7/10 et tudok neki adni mert hiába jók a karakterek, amikor fő sztori szinte nincs is jelen, valamint folytatni kellett volna az animét nem pedig igy lezárni...
Van új Berzerk is, 3 mozifilm. A Sorozat összetömörített verziója, de nézhető, meg grafika miatt brutálisabb. A Rainbowot meg egy kurva nagy hiba lenne feladni. Just Sayin! 😃
DispPap : Megmondom az őszintét a berserk az rémlett valahonnan sajnos engem nem fog meg a grafika nekem már túl régi. Hiába erőltetném egyszerűen csak szenvedés lenne. A másik elkezdtem a Rainbow-ot 2 résznél tartok de ez se tetszik . Hiába mindenkinek más az ízlése.
Remélem csak jókat, mert már kezd tököm tele lenni vele 😆 lehet inkább a mangát kéne olvasnom 😃
Ezért mondom, a KissxSis az nagyon durva volt, habár így utólag tetszett, de azért ez is meg van egy olyan szinten pláne ilyen... ilyen dolgokkal, remélem raknak bele valami romantikus szálat, mert egy halvány sejtésem van róla 😃
Na, megnéztem a Monster Musume no Iru Nichijou 1. részét és... az első 3 perc olyan volt, amilyennek elképzeltem... szenvedés volt végig nézni. Érdekes módon elkezdett valamilyen történetet felépíteni, csak a fiú főszereplőről nem tudok semmit, a kígyó-lányról is aligha, de legalább bele kezdtek, első résznek kicsit zavaros, talán be tudható annak, hogy első. A grafika nem rossz, nekem tetszik, a humor néha nagyon erőltetett, de 2x igazán meg tudott nevettetni, nagyon ecchi, ez sütött róla, igazából még hasonlít is a kissxsis-re stílusban. Én adok neki 1 esélyt, tudom, hülyén hangzik, de úgy érzem 3 rész alatt ki fog bontakozni valamennyire, és akkor vagy tetszik vagy nem, ha még látok benne valamit max 5 rész 😃 1. rész: 6/10
szerk.: Ha a KissxSis-t nem bírtad, erre még kevesebb az esély
Most tartok a D.Gray-Man 84. részénél, és látszik, hogy itt elkezdte be érni a mangát, mert úgy néz ki minden harc mint amikor egy MMORPG-ben nem csinálod meg az összes mellék küldit és nem csak a boss de még a sima ellenfelek is olyan kihívást jelentenek, hogy vért izzadsz... Remélem ezt is folytatják majd 😜
Hát meg kell mondjam, hogy ez az Onizuka egy rohadt nagy troll 😃. Még csak a 10. résznél járok, de ha tehetném egyfolytába nézném, csak hogy az embernek más dolga is van.
Igy az első 10 rész alapján lazán egy 8-9/10-re értékelem 😀
Szerk: És nem mellesleg tetszik az opening és az ending is 😀.
Szerk2: Időközben egy másik anime is elkezdődött, a neve Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan. Mit is mondhatnék? Ebben az első részben egy dolgot kivéve semmi sem fogta meg a figyelmemet. Az az egy dolog pedig az volt, hogy miért tartják a fiút árulónak? Ennek az egy kérdésnek a megválaszolásáért fogom csak tovább nézni az animét és remélem kezdenek vele valamit, mert egyenlőre, ha megkapom a válaszomat, akkor az anime kuka. Sok jó indulattal 5/10
Én a Darker Than Black-ből csak a mangát olvastam és habár az csak valami 2 kötetes kis nemtudommi volt, az nekem tetszett.
Látom kint van a Monster Musume no Iru Nichijou 1. része, szóval ezt muszáj megnéznem 😃 + még ahogy elnézem van itt 1-2 érdekes cím...
Én az első részből néztem párpercet, nekem nagyon nem jött be. Bár lehet, hogy csak a szar fordítás miatt, de inkább azért mert nem egy érdekfeszítő világban játszódik. Legalábbis számomra nem az így 5-10 perc alapján.
Oké dupla ki**aszás saját magammal . részig néztem és nem tetszett azt se tudtam mi hol ki kicsoda ..stb nem egy irányba halad a történet ... Persze gondolom hogy ha végig nézném jó lenne de inkább hagyjuk ..
Shit ... Töröltem véletlen a hsz-em .
Szóval lényeg a lényeg dispPap a minap játszottam ki másodjára a játékot és pont azon filóztam hogy megnéznék belőle egy anime-t .
A másik hogy jól kib*tam magammal mert Darker than Black -et néztem elviegben csak nem tudtam hogy a második évadjába kezdtem bele . 😃
xoki danke ebből az overlord felvéve 😃 Bikni warriors ? dafuq ezt kihagyjuk 😃
Monster szintén dafuq WTF kombó 😆 ezt talán majd megnézzem 😃
Amúgy próbáltam elkezdeni a Tiger & Bunny anime-t de kuka .. számomra 😃
Most a Darker than Black - Kuro no Keiyakusha fogom elkezdeni majd meglátom milyen lesz .
One Piecet ne most kezd újra, olyan kurva lassú hogy hihetetlen, várd meg még véget ér a Dressrosa ív utána kezd el beérni. Volt olyan rész ahol 3-4 manga oldalt dolgoztak fel, ha így haladunk lehet tényleg megelőzzük 20 év múlva a Doraemont...
One piece elért a 700. részhez, nem semmi. Lassan nézni kéne megint 😃 629 rész óta szüneteltetem.
Egyébként ha valakit érdekel:
Kinn van pár anime első része:
Sore ga seiyuu
Bikini warriors ( 😃 )
Overlord
Monster Musume no Iru Nichijou (hát ebbe muszáj lesz bele nézni, pedig taszit a nagy wtf jével 😃 )
Aquarion Logos
Joukamachi no Dandelion
Non Non Biyori Repeat (best slice of life)
Akagami no Shirayuki-hime
A többi meg már emlitve lett, bár lehet ezek is lettek már emlitve itt...
To love ru ba csak olyan jelenetek vannak 😃
Viszont nem olyan mint egy D X D, mindig eltakar valami mindent (kéz, haj, etc), viszont igy fénycenzúrával borzalom, mert még a pantsu fanservice nagy részét is kitakarják vele 😃
Szerk: Ez a Gangsta nagyon jó és úgy tűnik, hogy kapunk valami érdekes háttér sztorit is ezeknek a ''szuper ''embereknek.
The Stupid Pirate
Legalább kalóz....a kalózok menők.
dispPaP: nekem is, szerinted mér emlitettem meg 3 szor hogy idegesitő a hangja? 😃
Ja és nekem The dumb wizard 😃
Nem baj, ha le vagy maradva, személy szerint én nem is szerettem az animax-ot :/ az A+ volt az igazi... de ezt már számtalanszor le írtam....
... milyen lehet egy zajlink?? 😆
Az ilyen dolgok, mint hogy anime/játék karakterekkel házasodnak, stb. mindig is csodálattal töltöttek el, mert csodálom az ilyen embereket, akik felvállalják az ilyesmit, stb.
Kinek mi? :
[LINK]
Nekem: The Moron Lolita - lehet hogy van venne igazság(?) O.o
a házasság így zajlink nem? "Monstantól férj és eleség vagytok, kóstoljátok meg egymást." >D
Spoiler!
mert ebben[LINK] úgy érti ha több nejed van káros hatással lessz az egésségedre...(főleg egy yandere 😜)
mert az otakuk sokmindenre képesek[LINK]
szvsz nálam marad az az álláspont hogy wife=waifu/oyomesan/tsuma/okusama=eleség 😃
gamewhitme: Vannak normális shounen-ek csak mostanában kevés van belőle 😃
intelIA32: Az animex már februárban (vagy március?) megszűnt magyarországon 😆
random kép 😃
Inkább néha megpróbálom rekonstruálni ami tetszik.
Spoiler!
ha régebben már raktam ki akkor bocs 😊
Az a párna a waifu ha jól tudom.😆
De a shounenekkel sem lenne baj, ha normális történettel rendelkeznének, és a 490 részből 350 nem csak a harcról szólna.
Hát ha itt valaki kiégésekben van az én vagyok. Vannak olyan animék amiket elkezdtem fél - 1 éve és CSAK AZ UTOLSÓ részt nem néztem meg még belőlük, most meg nem találok olyan animét ami tetszik és ha találok is akkor max nézek belőle 5-6 részt.
Úgyérzem meg kell tennem....Itt az ideje... Mondjatok egy agyzsibbasztó ecchie-t légyszi. Had romboljam le az anime ideálom, hogy újra fel tudjam építeni.
Szerk.: Ja és aműgy én a Shiki-vel szemezek már egy ideje, asszem az valami vámpáros horror cucc. Legalábbis ha az amv-ből jól látom.
Szóval természetfeletti harcolós akár démon,vámpár .. nekem mindegy 😃 Anime ajánlást kérnék 😃
Jelenleg amibe talán belefogok az egyik
Devil Survivor 2
Mushibugyo ( ez kicsit szimpatikusabb ) 😃
Mondjuk szvsz a My;You a szegény ember AnoHanája, vagy Clannadja.
Szokásos mindenki ismeri nem kell mit ragozni . Ugyan olyan lett a vége mint az előző évadnak .
Értékelést adni így még fogalmam sincs .
Na ez nagyon érdekes és jó volt. Nem sokat irok róla (vagyis megpróbálok keveset irni 😃 ) mert elég spoileres lenne, szóval:
Hidaka Sana Tokyoba költözik, elválva a legjobb barátaitól, még kiskorában. 5 év után viszont visszajön, és látja hogy barátai semmit sem változtak, kivéve Nanaka. Amikor elment ő egy vidám lány volt aki mindig szeretett hegedülni. Viszont meglepődve látja hogy most rideg, komor lett és még csak hegedűhöz sem ér többet. Egyik barátja Aoi-chan köszönti először (akinek kegyetlen idegesitő a szinkronhangja, legszivesebben lecsaptam volna mint a taxiórát amikor megszólal 😃 )Utána pedig a többiekkel. Két fontos szereplő még Shuu és Shuri a testvérpár. Ők mind a barátai ugyebár. Most jön a lényeg hogy, hihetetlenül jól meg van csinálva a kapcsolatuk, ráadásul háttértörténetük is van. Nanaka története a legjobb és legkidolgozottabb, legkevésbé pedig Aoi-é (dat szinkronhang 😆😉 Az ö történetébe van dráma és romance is, és egyik se erőltetett. Ráadásul szépen folyamatosan kibontakozik. A testvérpárnál egy kis bonyodalom alakul ki, ide kapcsolódik be majd két mellékszereplő, köztük egy lány aki Shurinek szerelmet vallott (Shuri is lány) valamint egy kislány aki pedig Shuu nek 😃
Ezek után pedig folyamatosan lezárulnak a karakterek történetei. Kivéve Aoi (mondtam már hogy idegesitő a hangja? 😃 😆 ) róla nem lesz konkrétum.
Végül az utolsó rész végén kapunk egy kis timeskipet happy endinggel.
Graf OK, animáció jó.
Lezárást tartom egy kicsit olyan hirtelen jöttnek. Valamint a drámát amelyet egy öregek otthonában lévő öregasszony okoz majd. Viszont egy fontos információt is fog közölni velünk e miatt valaki.
Igazából nagyon tetszett, de csak 7/10 et tudok neki adni mert hiába jók a karakterek, amikor fő sztori szinte nincs is jelen, valamint folytatni kellett volna az animét nem pedig igy lezárni...
Amúgy Guiness rekordot döntött a One Piece mangája.
Ezért mondom, a KissxSis az nagyon durva volt, habár így utólag tetszett, de azért ez is meg van egy olyan szinten pláne ilyen... ilyen dolgokkal, remélem raknak bele valami romantikus szálat, mert egy halvány sejtésem van róla 😃
Mellesleg a Monster....😃 A kissxSis nekem nem tetszett azt dobtam szóval ebbe se kezdek bele 😃
szerk.: Ha a KissxSis-t nem bírtad, erre még kevesebb az esély
Most tartok a D.Gray-Man 84. részénél, és látszik, hogy itt elkezdte be érni a mangát, mert úgy néz ki minden harc mint amikor egy MMORPG-ben nem csinálod meg az összes mellék küldit és nem csak a boss de még a sima ellenfelek is olyan kihívást jelentenek, hogy vért izzadsz... Remélem ezt is folytatják majd 😜
A Rainbowot még nem láttam 😃
Igy az első 10 rész alapján lazán egy 8-9/10-re értékelem 😀
Szerk: És nem mellesleg tetszik az opening és az ending is 😀.
Szerk2: Időközben egy másik anime is elkezdődött, a neve Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan. Mit is mondhatnék? Ebben az első részben egy dolgot kivéve semmi sem fogta meg a figyelmemet. Az az egy dolog pedig az volt, hogy miért tartják a fiút árulónak? Ennek az egy kérdésnek a megválaszolásáért fogom csak tovább nézni az animét és remélem kezdenek vele valamit, mert egyenlőre, ha megkapom a válaszomat, akkor az anime kuka. Sok jó indulattal 5/10
Látom kint van a Monster Musume no Iru Nichijou 1. része, szóval ezt muszáj megnéznem 😃 + még ahogy elnézem van itt 1-2 érdekes cím...
Szóval lényeg a lényeg dispPap a minap játszottam ki másodjára a játékot és pont azon filóztam hogy megnéznék belőle egy anime-t .
A másik hogy jól kib*tam magammal mert Darker than Black -et néztem elviegben csak nem tudtam hogy a második évadjába kezdtem bele . 😃
Amúgy tudjátok min gondolkodom? Mekkora jó lenne egy Metal Gear Solid ANIME? 😲
Monster szintén dafuq WTF kombó 😆 ezt talán majd megnézzem 😃
Amúgy próbáltam elkezdeni a Tiger & Bunny anime-t de kuka .. számomra 😃
Most a Darker than Black - Kuro no Keiyakusha fogom elkezdeni majd meglátom milyen lesz .
Egyébként ha valakit érdekel:
Kinn van pár anime első része:
Sore ga seiyuu
Bikini warriors ( 😃 )
Overlord
Monster Musume no Iru Nichijou (hát ebbe muszáj lesz bele nézni, pedig taszit a nagy wtf jével 😃 )
Aquarion Logos
Joukamachi no Dandelion
Non Non Biyori Repeat (best slice of life)
Akagami no Shirayuki-hime
A többi meg már emlitve lett, bár lehet ezek is lettek már emlitve itt...
kár hogy nem tudok felmenni [LINK] pedig itt is voltak jó képaláírások... :/
Deeee, igen, ennek már van értelme 😃 istenem hogy erre nem gondoltam >.<"
(legeséjesebb a wife=feleség)
Valaki nem tudja mi az a waifu?? 😃 nem igazán sikerült rá jönnöm 😃
Viszont nem olyan mint egy D X D, mindig eltakar valami mindent (kéz, haj, etc), viszont igy fénycenzúrával borzalom, mert még a pantsu fanservice nagy részét is kitakarják vele 😃