Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheSituacio avatar
Hallottam hírét a HKC- tápoknak..😃
hmm,háát nem tudom mit csináljak
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Inkább vidd el szervizbe. Jobban jársz mintha ***ol valamit.

Amúgy lehet táp gond is, mivel látom, hogy egy HKC csoda van a birtokodban.
0
0
0
0
TheSituacio avatar
hogy kell kivenni a slotbol??nem értek hozzá és hogy kell bekapcsolni az APU-t?
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Igaz. Kapcsold be az APU grafikus magját (ha le van tiltva) és vedd ki a vga-t belőle.
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Beépített VGA van benne szóval csak ki kell venni a csatlakoztatott slotból.
0
0
0
0
cseszka avatar
Nembiztos,ezért kellen kölcsönkérni másik vga-t,hogy kipróbáld,azzal müködik e,mert ha az ujjal is kifagy,akkor nem a vga a hibás,és akkor csak kidobtad a pénzt....esetleg vidd el egy szervizbe,ott kideritik,és ha a vga a hiba oka,akkor se azt vedd amit ott ajánlanak neked.
0
0
0
0
TheSituacio avatar
Sajnos nincs rá lehetőségem,kölcsön kérni:S

Egy új videókártya vásárlás oldaná meg a problémát csak?
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Hát nagy rá az esély. Van esetleg másik kártya amivel ki tudod próbálni (esetleg kölcsönkérni valakitől)?
0
0
0
0
TheSituacio avatar
Sziasztok,az lenne a gondom,hogy nem tudok semmivel se játszani,mert a gép lefagy és újraindul amint elínditok egy játékot,ez mitől lehet???
Elindítottam egy benchmark-ot és ahogy elindul már le is fagy a gépe,akkor a videókártyával van valami gond??
0
0
0
0
Underworld avatar
Hát most olvasgadtam amiket linkeltél,hát elég érdekes,mert én az új lap sata kábeleket használtam végig amit kaptam hozzá,zár rendesen,azzal nem lehet a gond,mert mikor azzal van összekötve akkor is van néha ez a gondom,meg akkor is mikor másik sata kábelt rakok rá,de most az van bent amit kaptam a laphoz,és most egész stabil a gép,de eddig nem volt ezzel se az!!érdekes nagyon😃 kösz szépen,hogy keresgéltél nekem,mert am én sem tudok másra gondolni mint a kábel,de most meg jó szóval vicc az egész... 😃 ( NE kiabáljam el)
virusírtom az van smart security használom,jobba bejön mint az avast,mikor elsőre raktam újra a rendszert talált vírust,kitörölte,de akkor nem az volt a gond,de gondoltam h partricionálás is lehet,azt is megcsináltam,átformázta gpt-re csak akkor engedte ferakni a rendszert mbrt már nem akarta😃

Most is gondolt egyet és film nézés közben felment a lemez 100ra és lefagyott pár másodpercre vicc 😃 elég sokáig bírta
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Közben nézem google-ben miket írogatnak róla,jó helyen nézed nem tudom mi lehet,lehet e egyáltalán vírus érdekes, a képeden most 1%-van itt érdemes a folyamatokat nézni,mikor történik pontosan mit csinálsz olyankor?
[LINK]
Rendszer indításkori ellenőrzést futtass le,mert kérdezted program vagy szoftver csinálhatja.
Adatkábelt mondanak....:
[LINK]

[LINK]

[LINK]
0
0
0
0
Underworld avatar
https://kepfeltoltes.hu/141026/feladt_www.kepfeltoltes.hu_.png

feladatkezelőben szoktam nézni,hogy mikor nagyon tölt,akkor 100%-on van a lemez,csak tudnám mi csinálja néha

olyat is hallottam,hogy hadjam,majd beáll a gép,és jó lesz,nem tudom hogy hidjek-e ebben

azt is néztem,volt olyan mikor utorrent használta nagyon,most meg nem.. érdekes
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Tudsz mutatni róla egy ilyesfajta kiírást hogy láthassam?
Amit linkeltél az teljesen jó, semmi gond nincsen vele, nekem is olyan.
0
0
0
0
Underworld avatar
lemezkihasználtságra gondolok! néha felugrik pedig nem csinálok nagy dolgokat , előző lapnál ilyen nem volt😃 de lehet vmi driver franc se tudja 😃
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Nálam is volt ilyen jelenség,nálam a billentyűzet okozta.
Vga drivert is megnézhetnéd amid van,még driverre is gondoltam.
Reméljük nem hardverhiba,vagy a lapod hibás lenne.

Az mit jelent hogy 100%-on megy?
0
0
0
0
Underworld avatar
Szerintem teljesen jó,de valami még is mint ha bezavarna,az a sok adatkapcsolati hiba,de mitől...sata kábelt is cseréltem,de az se oldja meg.

https://kepfeltoltes.hu/141026/1398883224N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Bronson avatar
nézd meg a hdd sentinellel milyen állapotban van a vinyó!
0
0
0
0
Underworld avatar
Néha 100%on megy a winyó,pedig nem szabadna neki,mert nem volt eddig ilyen gond,lehet azért fagyogat be?://
0
0
0
0
Underworld avatar
Sziasztok!
Napokban cseréltem le az msi 770 c-45 alaplapom egy msi 970a-g46-ra,és azóta a rendszer néha befagy pár másodpercre és utána megy tovább,ez mitől lehet? Már újra is raktam a gépet hátha,de csinálja.. előző lapnál semmi ilyen nem volt,esetleg valami program,szoftver csinálja?
0
0
0
0
no avatar
AZt gondoltam 😀 köszi szépen a válaszokat
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Akkor szerintem marad a táp gond. Nem egy acélos fajta és egy 4850 komolyabb terhelés alatt jobban hamikázik mint a régi kártyád.
0
0
0
0
no avatar
akk megnézem ,de ha nem ezzel lesz a gond akk van más tipped?
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Ha már esetleg 85-90 fokot eléri vagy túllépi az gáz. Mivel nem egy mai kártya simán lehet az előjele egy esetleges vram gondnak vagy egy olvadásnak a kártya valamelyik részén.
0
0
0
0
no avatar
ez eddig mind stimmel de honnan fogom tudni mekkora hőfok nem megfelelő ennek a kártyának?
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Egy MSI Afterburner-t javaslok azzal ki tudod rakni képernyőre a hőfokokat. Mivel nagyobb részletességen megnő a vga terhelése is, jobban melegszik.
0
0
0
0
no avatar
igazából csak a videkórtyának tudom mert máshoz nincs programom a kari az alap hőfokon 67-70 terhelés alat 75 re ment fel idáig de most vettem a kártyát 2 napja
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Nemesis96: Lehet túlmelegedés vagy Vram gond. Milyen hőfokok vannak a gépben mikor játszol?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy most lett cserélve a videókártyám. A régi egy Ati 3450 pci 64 bites 512mb os kari volt és ment vele tökéletesen viszont a mostani videókártyával ez a probléma:
Játékoknál amit maxra tolom a grafot egyszer csak lefagy a kép aztán elsötétül minden nem tok semmit csinálni, a gép viszont megy nem indul újra. EZeket a Lost planet extreme condition demo nál csinálta és a pro streetnél tapasztáltam idáig max grafon mind 1 óra kb és lefagy . viszont este wowoztam minden lowra volt téve és nem volt semmi gond pedig 7 órát ment. Nem tom mi lehet a gond a táp vagy egyéb örülnék ha valaki tudna segíteni
A konfigom: Amd athlon 64 x2 5400b
2x2 giga ram plus 256mb ddr2 a másik 2 giga ramot a vidikraival együtt raktam bele
160 giga hard
His radeon HD 4850 512mb
windows xp sp3 32bit
Sinan 430w
Minél hamarabb kéne a válasz mert ha a táp a gond nem szeretném elfüstöltetni a gépet viszont lehet más a gond és akkor nem venném ki a géppből, előre is köszönöm.
0
0
0
0
Van Helsing 25 avatar
sziasztok

nekem van egy problémám mégpedig

ha bekapcsolom a gépet és feláll a win7 akkor az aero nem kapcsol be ha viszont rögtön ujrainditom még mielött mindent betölt útána viszont rendesen betölt mindent az aero ot is ez mitöl lehet?
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Robin😆
Próbálj ki egy másik verziót.
0
0
0
0
Payphoner avatar
de egyik napról a másikra.. nekem ez fura... próbáltam rendszer vissza állítást de nem engedte
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Lehet a rendszerrel lesz a bajod.
0
0
0
0
Payphoner avatar
Semmi nem működik továbbra sem.... viszont most egy másik HDD-re feltelepítettem egy win7-et és azzal megy minden.... továbbra is csak a 8.1 szarakodik...
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Szia én megpróbálnám leválasztani és megnézni a daemon-t,valamint ha már kihúzod akkor előtte az eszközkezelőben távolítsd el,majd csatlakoztasd rendszerinduláskor érzékelni fogja,ha minden igaz.
itt egy leírás hogy és mivel próbálkozz:
[LINK]
0
0
0
0
Payphoner avatar
ÜDV!

Van egy olyan problémám hogy a gépem egyik napról a másikra megboldogult és nem lát semmilyen optikai és virtuális meghajtót.. vagyis nem is a gép hanem a windows bolondult meg mert bootolni tudok és telepíteni is szóval nem kábel hiba van... meg nem is a DVD olvasó a rossz.... de valamiért a mostani rendszer nem tudja használni a DVD olvasót... az eszközkezelőben ott van de sárga felkiáltó jel van mellette... e mellett daemon toolsal nem lehet semmilyen virtuális meghajtót készíteni.... meg ugye a 8.1-be úgy van ha egy iso fájlra rákattintunk automatikusan megnyitja... na mostmár ez sem működik mert csak lefagy az intéző...
Szerintetek mi lehet a probléma? Gondoltam arra is hogy a biosba lehet valami elállítva ezért mindent alap beállításra tettem de így sem történt semmi
0
0
0
0
atemi105 avatar
hello. a laptopom elkezdett furán viselkedni. ha alvó állapotba akarom rakni, kikapcsol.
valakinek ötlete miért?
0
0
0
0
zelcsi avatar
boti192: nem tudom hogy van e a gépeden daemon tools de ha igen akkor szedd le gépről! régebben nekem is volt ilyen gondom a gépemmel és az okozta a hibát! ha nem megy a törlés akkor csökkentett módban töröld! hátha csak ennyi a hiba!
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Akkor ott lehet valami hardveres hiba lesz.
0
0
0
0
boti192 avatar
Feltettem egy régebbi drivert de úgy se jó . De mikor le fagy előtte ilyen fura hangot ad ki gép
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
nankacu:
Helyes 😀

boti192:
Tedd fel az eggyel régebbi drivert.
0
0
0
0
PoPet avatar
Driver újratelepítéssel megoldódott a probléma.
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Amit most telepítettél az okozhatja.
0
0
0
0
boti192 avatar
VGA 54 fok terhelés nélkül
Alaplap 38
Cpu 33
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Sima uninstallal vagy eltávolító programmal?

Egyébként ha rászánod azt a 2 percet, hogy ráguglizol akkor elég sok helyen írják, hogy vagy túlmelegedés vagy driver gond. Talán 1 helyen írták, hogy hardver probléma.
0
0
0
0
boti192 avatar
Próbáltam de nem használt
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Driver gondnak tűnik így elsőre. Próbáltad már újratenni?
0
0
0
0
boti192 avatar
Megnéztem
http://kepfeltoltes.hu/view/141014/1377230354N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
bluescreenwiev-al meg kéne nézni mi okozza a kékhalált.
0
0
0
0
boti192 avatar
Sziasztok egy olyan gondom lenne hogy tegnap óta olyat csinál a gépem hogy youtube video nézés közben le fagy gép és csak a resetre reagál ha meg vinyoról indítok videót akkor vagy lefagy vagy kékhalált ad és újraindul gép
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció