Nembiztos,ezért kellen kölcsönkérni másik vga-t,hogy kipróbáld,azzal müködik e,mert ha az ujjal is kifagy,akkor nem a vga a hibás,és akkor csak kidobtad a pénzt....esetleg vidd el egy szervizbe,ott kideritik,és ha a vga a hiba oka,akkor se azt vedd amit ott ajánlanak neked.
Sziasztok,az lenne a gondom,hogy nem tudok semmivel se játszani,mert a gép lefagy és újraindul amint elínditok egy játékot,ez mitől lehet???
Elindítottam egy benchmark-ot és ahogy elindul már le is fagy a gépe,akkor a videókártyával van valami gond??
Hát most olvasgadtam amiket linkeltél,hát elég érdekes,mert én az új lap sata kábeleket használtam végig amit kaptam hozzá,zár rendesen,azzal nem lehet a gond,mert mikor azzal van összekötve akkor is van néha ez a gondom,meg akkor is mikor másik sata kábelt rakok rá,de most az van bent amit kaptam a laphoz,és most egész stabil a gép,de eddig nem volt ezzel se az!!érdekes nagyon😃 kösz szépen,hogy keresgéltél nekem,mert am én sem tudok másra gondolni mint a kábel,de most meg jó szóval vicc az egész... 😃 ( NE kiabáljam el)
virusírtom az van smart security használom,jobba bejön mint az avast,mikor elsőre raktam újra a rendszert talált vírust,kitörölte,de akkor nem az volt a gond,de gondoltam h partricionálás is lehet,azt is megcsináltam,átformázta gpt-re csak akkor engedte ferakni a rendszert mbrt már nem akarta😃
Most is gondolt egyet és film nézés közben felment a lemez 100ra és lefagyott pár másodpercre vicc 😃 elég sokáig bírta
Közben nézem google-ben miket írogatnak róla,jó helyen nézed nem tudom mi lehet,lehet e egyáltalán vírus érdekes, a képeden most 1%-van itt érdemes a folyamatokat nézni,mikor történik pontosan mit csinálsz olyankor?
[LINK]
Rendszer indításkori ellenőrzést futtass le,mert kérdezted program vagy szoftver csinálhatja.
Adatkábelt mondanak....:
[LINK]
Nálam is volt ilyen jelenség,nálam a billentyűzet okozta.
Vga drivert is megnézhetnéd amid van,még driverre is gondoltam.
Reméljük nem hardverhiba,vagy a lapod hibás lenne.
Sziasztok!
Napokban cseréltem le az msi 770 c-45 alaplapom egy msi 970a-g46-ra,és azóta a rendszer néha befagy pár másodpercre és utána megy tovább,ez mitől lehet? Már újra is raktam a gépet hátha,de csinálja.. előző lapnál semmi ilyen nem volt,esetleg valami program,szoftver csinálja?
Ha már esetleg 85-90 fokot eléri vagy túllépi az gáz. Mivel nem egy mai kártya simán lehet az előjele egy esetleges vram gondnak vagy egy olvadásnak a kártya valamelyik részén.
igazából csak a videkórtyának tudom mert máshoz nincs programom a kari az alap hőfokon 67-70 terhelés alat 75 re ment fel idáig de most vettem a kártyát 2 napja
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy most lett cserélve a videókártyám. A régi egy Ati 3450 pci 64 bites 512mb os kari volt és ment vele tökéletesen viszont a mostani videókártyával ez a probléma:
Játékoknál amit maxra tolom a grafot egyszer csak lefagy a kép aztán elsötétül minden nem tok semmit csinálni, a gép viszont megy nem indul újra. EZeket a Lost planet extreme condition demo nál csinálta és a pro streetnél tapasztáltam idáig max grafon mind 1 óra kb és lefagy . viszont este wowoztam minden lowra volt téve és nem volt semmi gond pedig 7 órát ment. Nem tom mi lehet a gond a táp vagy egyéb örülnék ha valaki tudna segíteni
A konfigom: Amd athlon 64 x2 5400b
2x2 giga ram plus 256mb ddr2 a másik 2 giga ramot a vidikraival együtt raktam bele
160 giga hard
His radeon HD 4850 512mb
windows xp sp3 32bit
Sinan 430w
Minél hamarabb kéne a válasz mert ha a táp a gond nem szeretném elfüstöltetni a gépet viszont lehet más a gond és akkor nem venném ki a géppből, előre is köszönöm.
ha bekapcsolom a gépet és feláll a win7 akkor az aero nem kapcsol be ha viszont rögtön ujrainditom még mielött mindent betölt útána viszont rendesen betölt mindent az aero ot is ez mitöl lehet?
Semmi nem működik továbbra sem.... viszont most egy másik HDD-re feltelepítettem egy win7-et és azzal megy minden.... továbbra is csak a 8.1 szarakodik...
Szia én megpróbálnám leválasztani és megnézni a daemon-t,valamint ha már kihúzod akkor előtte az eszközkezelőben távolítsd el,majd csatlakoztasd rendszerinduláskor érzékelni fogja,ha minden igaz.
itt egy leírás hogy és mivel próbálkozz:
[LINK]
Van egy olyan problémám hogy a gépem egyik napról a másikra megboldogult és nem lát semmilyen optikai és virtuális meghajtót.. vagyis nem is a gép hanem a windows bolondult meg mert bootolni tudok és telepíteni is szóval nem kábel hiba van... meg nem is a DVD olvasó a rossz.... de valamiért a mostani rendszer nem tudja használni a DVD olvasót... az eszközkezelőben ott van de sárga felkiáltó jel van mellette... e mellett daemon toolsal nem lehet semmilyen virtuális meghajtót készíteni.... meg ugye a 8.1-be úgy van ha egy iso fájlra rákattintunk automatikusan megnyitja... na mostmár ez sem működik mert csak lefagy az intéző...
Szerintetek mi lehet a probléma? Gondoltam arra is hogy a biosba lehet valami elállítva ezért mindent alap beállításra tettem de így sem történt semmi
boti192: nem tudom hogy van e a gépeden daemon tools de ha igen akkor szedd le gépről! régebben nekem is volt ilyen gondom a gépemmel és az okozta a hibát! ha nem megy a törlés akkor csökkentett módban töröld! hátha csak ennyi a hiba!
Egyébként ha rászánod azt a 2 percet, hogy ráguglizol akkor elég sok helyen írják, hogy vagy túlmelegedés vagy driver gond. Talán 1 helyen írták, hogy hardver probléma.
Sziasztok egy olyan gondom lenne hogy tegnap óta olyat csinál a gépem hogy youtube video nézés közben le fagy gép és csak a resetre reagál ha meg vinyoról indítok videót akkor vagy lefagy vagy kékhalált ad és újraindul gép
hmm,háát nem tudom mit csináljak
Amúgy lehet táp gond is, mivel látom, hogy egy HKC csoda van a birtokodban.
Egy új videókártya vásárlás oldaná meg a problémát csak?
Elindítottam egy benchmark-ot és ahogy elindul már le is fagy a gépe,akkor a videókártyával van valami gond??
virusírtom az van smart security használom,jobba bejön mint az avast,mikor elsőre raktam újra a rendszert talált vírust,kitörölte,de akkor nem az volt a gond,de gondoltam h partricionálás is lehet,azt is megcsináltam,átformázta gpt-re csak akkor engedte ferakni a rendszert mbrt már nem akarta😃
Most is gondolt egyet és film nézés közben felment a lemez 100ra és lefagyott pár másodpercre vicc 😃 elég sokáig bírta
[LINK]
Rendszer indításkori ellenőrzést futtass le,mert kérdezted program vagy szoftver csinálhatja.
Adatkábelt mondanak....:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
feladatkezelőben szoktam nézni,hogy mikor nagyon tölt,akkor 100%-on van a lemez,csak tudnám mi csinálja néha
olyat is hallottam,hogy hadjam,majd beáll a gép,és jó lesz,nem tudom hogy hidjek-e ebben
azt is néztem,volt olyan mikor utorrent használta nagyon,most meg nem.. érdekes
Amit linkeltél az teljesen jó, semmi gond nincsen vele, nekem is olyan.
Vga drivert is megnézhetnéd amid van,még driverre is gondoltam.
Reméljük nem hardverhiba,vagy a lapod hibás lenne.
Az mit jelent hogy 100%-on megy?
Napokban cseréltem le az msi 770 c-45 alaplapom egy msi 970a-g46-ra,és azóta a rendszer néha befagy pár másodpercre és utána megy tovább,ez mitől lehet? Már újra is raktam a gépet hátha,de csinálja.. előző lapnál semmi ilyen nem volt,esetleg valami program,szoftver csinálja?
Játékoknál amit maxra tolom a grafot egyszer csak lefagy a kép aztán elsötétül minden nem tok semmit csinálni, a gép viszont megy nem indul újra. EZeket a Lost planet extreme condition demo nál csinálta és a pro streetnél tapasztáltam idáig max grafon mind 1 óra kb és lefagy . viszont este wowoztam minden lowra volt téve és nem volt semmi gond pedig 7 órát ment. Nem tom mi lehet a gond a táp vagy egyéb örülnék ha valaki tudna segíteni
A konfigom: Amd athlon 64 x2 5400b
2x2 giga ram plus 256mb ddr2 a másik 2 giga ramot a vidikraival együtt raktam bele
160 giga hard
His radeon HD 4850 512mb
windows xp sp3 32bit
Sinan 430w
Minél hamarabb kéne a válasz mert ha a táp a gond nem szeretném elfüstöltetni a gépet viszont lehet más a gond és akkor nem venném ki a géppből, előre is köszönöm.
nekem van egy problémám mégpedig
ha bekapcsolom a gépet és feláll a win7 akkor az aero nem kapcsol be ha viszont rögtön ujrainditom még mielött mindent betölt útána viszont rendesen betölt mindent az aero ot is ez mitöl lehet?
Próbálj ki egy másik verziót.
itt egy leírás hogy és mivel próbálkozz:
[LINK]
Van egy olyan problémám hogy a gépem egyik napról a másikra megboldogult és nem lát semmilyen optikai és virtuális meghajtót.. vagyis nem is a gép hanem a windows bolondult meg mert bootolni tudok és telepíteni is szóval nem kábel hiba van... meg nem is a DVD olvasó a rossz.... de valamiért a mostani rendszer nem tudja használni a DVD olvasót... az eszközkezelőben ott van de sárga felkiáltó jel van mellette... e mellett daemon toolsal nem lehet semmilyen virtuális meghajtót készíteni.... meg ugye a 8.1-be úgy van ha egy iso fájlra rákattintunk automatikusan megnyitja... na mostmár ez sem működik mert csak lefagy az intéző...
Szerintetek mi lehet a probléma? Gondoltam arra is hogy a biosba lehet valami elállítva ezért mindent alap beállításra tettem de így sem történt semmi
valakinek ötlete miért?
Helyes 😀
boti192:
Tedd fel az eggyel régebbi drivert.
Alaplap 38
Cpu 33
Egyébként ha rászánod azt a 2 percet, hogy ráguglizol akkor elég sok helyen írják, hogy vagy túlmelegedés vagy driver gond. Talán 1 helyen írták, hogy hardver probléma.
http://kepfeltoltes.hu/view/141014/1377230354N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg