A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
szeki05 írta:
Üdv
Van egy kis problémám a Windows 7-tel kapcsolatban.
Nagy nehezen sikerült a mikrofont működésre bírni, de most pedig folyamatosan hallani a mikrofont.
Valaki tudna segíteni hogy a mikrofon csak akkor működjön amikor szükség van rá.

Jobb also sarok, talca mellett, hangero-ikon, tulajdonsagokat megnyitod, lenemitod a mikrofont es csak az alkalmazasokban engedelyezed majd ! 😉
0
0
0
0
no avatar
Üdv
Van egy kis problémám a Windows 7-tel kapcsolatban.
Nagy nehezen sikerült a mikrofont működésre bírni, de most pedig folyamatosan hallani a mikrofont.
Valaki tudna segíteni hogy a mikrofon csak akkor működjön amikor szükség van rá.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
És 3. Sokszor ezek a editionok hulladék fos szarok és fagynak hibái vannak! Hisz a win7 et évekig programozták aztán ennek meg nekiáll egy kis csávó és két hónap után kiadja a fantasztikus szutykát!

DE! 😃..vannak olyan esetek mikor az a "gyerek" nagyon jól kipreparálja s egy bomba biztos nagyon tutkós OP rendszert "csinál" 😃..Én ezen a gépen (netezős) XP-t használok melyet egy Hikomat nevű "gyerek" kegyetlenül megbuherált..hát, le a kalappal a tag előtt mert egy oltári jó OP rendszert "csinált"! 😎
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
És 3. Sokszor ezek a editionok hulladék fos szarok és fagynak hibái vannak! Hisz a win7 et évekig programozták aztán ennek meg nekiáll egy kis csávó és két hónap után kiadja a fantasztikus szutykát!

ok köszi akkor nem probálom meg
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
Feki1991 avatar
bolcsbuda írta:
hali mindenkinek most jött ki a windows 7 gamer edition x64 azt szeretném megtudni hogy milyen tapasztalaitok vannak róla meg hogy lehet e aktiválni választ előre is köszi.

1. Nem most hanem legalább 4 hónapja jött ki
2. Ezek az ediciók csak annyiban mások hogy mások az ikonok megy ilyenek de attól hogy "Gamer Editio" nem fognak jobban futni a játékok hacsak nincsenek "felesleges" dolgok lekapcsolva 😎
0
0
0
0
no avatar
hali mindenkinek most jött ki a windows 7 gamer edition x64 azt szeretném megtudni hogy milyen tapasztalaitok vannak róla meg hogy lehet e aktiválni választ előre is köszi.
0
0
0
0
foxbet avatar
A tálca jobb oldalán a hangszoró és a zászlócska között arra az ikonra katics rá és Hálozat és megosztási központ megnyitása/új kapcsolat vagy hálózat bállítása/csatlakozás az internethez

Ezután irjadbe a szolgáltatótól kapott felhasználó nevet és jelszót és pipáld ki legalul a kapcsolat engedélyezése más felhaszálónak. elvileg működni-e kellene .
0
0
0
0
Davenator avatar
Hogyan lehet normálisan beállítani a helyi hálózatot? Mert nekem azt irja h: nem azonosított hálózat meg nincs hálózati hozzáférés
0
0
0
0
Feki1991 avatar
DarthRoni írta:
pláne hogy a Vista elég nagy bukta lett, de ezt nagyon eltalálták

Az XP az utolsó 5ös Kernelű OP rendszer
A Vista az első 6os kerenlű, így engedélyezve volt a számára pár hibácska 😎
A 7es pedig egy ún. SP3-mas Vista 😎
0
0
0
0
DarthRoni avatar
pláne hogy a Vista elég nagy bukta lett, de ezt nagyon eltalálták
0
0
0
0
no avatar
Nagyon jó Xp nél 1000szer jobb!Meg 7 évvel fiatalabb!😀haladni kell...
0
0
0
0
DarthRoni avatar
én is megvagyok vele elégedve, nekem sokkal jobban tetszik mint az xp
0
0
0
0
no avatar
köszönöm szépen a választ😀
0
0
0
0
thug85 avatar
EddyRedmanKobe írta:
légyszíves vki válaszoljon😀 16 giga kell a windows7-nek ugyebár?és mennyi szabad helyet érdemes hagyni azon a 16 gigán kívül...nekem 19 gigás a c partícióm abból akkor marad 3 giga az elég?

Hát legalább 30 giga kell neki! De szerintem egy 40-50 giga az ideális!
A telepített drivereknek, frissítéseknek, programoknak is kell a hely, és a töredezettség mentesítésnek is kell a szabad terület!
0
0
0
0
no avatar
légyszíves vki válaszoljon😀 16 giga kell a windows7-nek ugyebár?és mennyi szabad helyet érdemes hagyni azon a 16 gigán kívül...nekem 19 gigás a c partícióm abból akkor marad 3 giga az elég?
0
0
0
0
Ricko avatar
akkor simán fel teszem😃
0
0
0
0
no avatar
Nah akk nincs semmi gond! 😆
De most 16 gb de naon jó a WIN 7 !
0
0
0
0
Adam996 avatar
naon jó a WIN7 egy baja van h 16gb de már ugyis lessz új merevlemezem 😃
0
0
0
0
Davenator avatar
Nekem eddig csak az uj pop nem indult el, de az xp-n sem. Valamint probléma lépett fel az AvP3-nál...de am megy(eget) A régiek közül pedig minden megy: Freelancer, Jedi Outcast - Academy, Gun Metal, Star Trek Legacy - Bridge Commander😆
Ja és azt csa most vettem észre hogy nemtudom bekapcsolni az eax opciót a játékokban. Ez miért van? És sok játék nem is 5.1-ben szól, pedig xp-nél az volt...😕
0
0
0
0
Ricko avatar
Mi a véleményetek a WIN 7 ről ? mer hallotam a kompatibilis gémekről és én nem szeretném ha ami gémeket szeretem nem indul szal a régi gémeket is viszi?
0
0
0
0
Davenator avatar
Oh...erre nem gondoltam volna...mindig automatikusan indult a telepités😆Ezer kösz!
0
0
0
0
lackava avatar
Rendszergazdaként indítsd a telepítést! 😀
0
0
0
0
Davenator avatar
Nem tudom telepiteni a The Witcher Enhanced Edition dvd5-ös verzióját. Ezt irja ki:
Line-1
Error: Unable to execute the external program.
A kért művelethez magasabb felhasználói szint szükséges.
0
0
0
0
no avatar
roberto888 írta:
Próbáltad rendszergazdaként, illetve kompatibilitási módban futtatni?

igen de semmi változás
0
0
0
0
roberto888 avatar
Próbáltad rendszergazdaként, illetve kompatibilitási módban futtatni?
0
0
0
0
no avatar
foxbet írta:
bolcsbuda ha a cod4 -et öszetömörített 2,50 GB-os 7 z fájként szetted le és van benne egy Setup.bat fájl és azzal telepű?

Mert ha igen akkor az hibásan van ferakva a torrentoldalakra.
Az öszes ilyen 2 vagy 3 GB os cod 4-ek szarok.
azokat a 6,7 GB -osokat kjell leszedni.

én is pórul jártam velük.

Ha nem így van akkor letöltés közben sok fájl ment kárba vagy megsérült kibontás közben.

de nekem 6.32gb és nem volt tömöritve és win 7 en ment még mielöt ujra raktam a gépet
0
0
0
0
foxbet avatar
bolcsbuda ha a cod4 -et öszetömörített 2,50 GB-os 7 z fájként szetted le és van benne egy Setup.bat fájl és azzal telepű?

Mert ha igen akkor az hibásan van ferakva a torrentoldalakra.
Az öszes ilyen 2 vagy 3 GB os cod 4-ek szarok.
azokat a 6,7 GB -osokat kjell leszedni.

én is pórul jártam velük.

Ha nem így van akkor letöltés közben sok fájl ment kárba vagy megsérült kibontás közben.
0
0
0
0
Davenator avatar
Újabb probléma merült fel, ezúttal a mikrofonnal: headphone-om van, és működik is, csak éppen ha bekapcsolom a mikrofont, elég hangosan sipol az 5.1 Ez miért van és hogyan lehet orvosolni?
0
0
0
0
no avatar
hali lenne egy olyan problémámo hogy a cod4 nél win 7 hibát ir ki a multynál és a singlinél is le hal az exe de miért?
0
0
0
0
Davenator avatar
Nagyon szépen köszi a segítséget mindenkinek!
0
0
0
0
lackava avatar
Még jó h nekem eredeti win7em van mint ami cégek használak 1 kulcs több gépre is jó! 😃 (sogorom olyan helyen dolgozik 😃 )
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Airbornman írta:
Primo:Mindegyik Windowson van az un. Windows Update ami a win kisebb hibáit javítgatja és az ellenörzi le a telepítés legelején hogy eredeti-e vagy nem.az upgrade mindenhogy felmegy csak amikor bekapcsolod mindféle baromságot ír ki.remélem segítettem😀

Ja, de a Winfos Update-et ki lehet kapcsolni, v. akar beallitani, h melyik frissitest szeretned telepiteni ! Mondjuk par sorral feljebb mar leirtam, de ugy tunik tul sok dolgot valaszoltam meg 1Xszerre es a kutyanak sem volt kedve vegig olvasni mindet ! 😜

u.i.: Az is igaz, h a Windows-activator-ral tudod hasznalni az osszes frissitest, de csak addig, amig nem jon 1 ujabb olyan biztonsagi frissites, ami a mar kiadott crack-eket is felismeri ! 😉 ( MS azt tervezi, h 1re gyakrabban ad ki W7-re ilyen eredetiseg-ellenorzo frissiteseket ! )
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Primo írta:
Ezt fogom tenni, köszi!

Legutolsó Loader + egy kis segítség! 😉
[LINK]
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Akkor keress más aktivátort windows 7 loader néven
0
0
0
0
Davenator avatar
Igen, köszi😃 Még anyi érdekelne h a win aktiválásával mi a helyzet? Mármint, nekem elvileg olyan van ami már aktiválva van, de mégis azt irja h 30 napos próbaverzió, viszont alatta meg ott van a termékkulcs már megadva...letöltöttem egy win 7 aktivátort, de nemtom használjam e hogyha már amugy is aktiválva van, hátha csak elrontaná...
0
0
0
0
Airbornman avatar
Primo:Mindegyik Windowson van az un. Windows Update ami a win kisebb hibáit javítgatja és az ellenörzi le a telepítés legelején hogy eredeti-e vagy nem.az upgrade mindenhogy felmegy csak amikor bekapcsolod mindféle baromságot ír ki.remélem segítettem😀
0
0
0
0
Davenator avatar
A hang problémát sikeresen hárítottam, új drivert kellett letöltenem😆
Továbbá még mindig érdekelne azon frissítés neve ami a win eredetiségét hivatott ellenőrizni...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
tibi211 írta:
pls valaki segítsen nem tudok kitörölni egy játékot és ezt írja:
Ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges,a mappa módosításához forduljon engedélyért a következőhöz:Administrators
lécci valaki írja le ilyenkor mi a tehendő és Windows 7-em van

Szia ! Haat, sajna nekem is volt mar ilyen, progival es adatokkal is. Nem tudtam torolni 1iket sem, ugyanezt az uzit kaptam en is, pedig rendszergazdakent telepitettem a progit, masoltam az adatokat fel es rendszergazdakent probaltam eltavoltani is oket.

Szerencsere 1 mappa van csak az 1ik kulso HDD-emen ami ilyen problema miatt nemtok letorolni, de ures ( a mappa tartalmat engedte torolni). Mivel nem zavar kulonosebben nem kinlodtam vele aztan. Gondolom 1 formazas megoldana a problemankat, de en nekem nincsen kedvem elotte atmentegetni az adataimat masik HDD-re ( formazas alatt elvesznek az adatok ugyanis a HDD-rol !!!).

Esetleg megprobalkozhatsz formazas helyett vmi seged progival eltavolitani, pl. az Ashampoo-nak vannak jo ingyenes progijaik ! 😉
0
0
0
0
tibi211 avatar
pls valaki segítsen nem tudok kitörölni egy játékot és ezt írja:
Ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges,a mappa módosításához forduljon engedélyért a következőhöz:Administrators
lécci valaki írja le ilyenkor mi a tehendő és Windows 7-em van
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Airbornman írta:
hogyan tudom megnézni hogy milyen hangkártya van a gépemben??

Control Panel-All control panel items-Administrative Tools-Computer managment- device(s) manager-Sound, video and game controllers

Magyarul a Vezerlopulton belul az eszkozkezeloben ! 😉
Masik biztos modja, h megnyitod a vasad indulasakor a BIOS-t ! Abban is benne van pontosan, konkretan, h milyen hangkarid van. 😉

CPU-Z a processzor(ok)rol ad csak infot, + estleg minimalisat a VGA-rol es a RAM-okrol, szvsz !
0
0
0
0
no avatar
CPU-z elvileg mutatja nem?
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
dragking írta:
És mien windows 7 a jobb ugy értem h 32 bitesek közül!
Mert van a Home a Professional az Ultimate szal ha Win7-t akarok tenni fel akk meiket tegyem? Előre is köszi a választ!

Ultimate feleslegesen enne a memoriakat, ha csak jatekra, filmezesre, stb. kell es nem pl. uzleti celokra.

En a Home Premium-ot javaslom.
2-3 Gb RAM-mal 32-biteset, 4Gb RAM, v. tobb RAM-mal pedig a 64-bites verziot ! 😉
0
0
0
0
Airbornman avatar
hogyan tudom megnézni hogy milyen hangkártya van a gépemben??
0
0
0
0
no avatar
És mien windows 7 a jobb ugy értem h 32 bitesek közül!
Mert van a Home a Professional az Ultimate szal ha Win7-t akarok tenni fel akk meiket tegyem? Előre is köszi a választ!
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Primo írta:
Olvastam vhol hogy van olyan frissités hozzá, ami kiszűri a kalóz verziókat, és ennek a nevét szeretném tudni vagy hogy lehet felismerni?
Az első problémám: nem tudom beállítani az 5.1-et. A driver fentvan és működik, van hang, csaképpen hiába állítom be 5.1-re tesztelésnél nem jó, csak a front szól. Légyszi segítsetetk, előre is köszi!

Hanghoz: Nem mindegy, h 32, v. 64 bites a Windows-od, tehat ellenorizd, h a jo verzio van-e meg neked a driver-bol, azt is, h a W7-tel kompatibilis-e ez a driver, v. ujabbat kell-e taliznod estleg ! 😉
Mondjuk, ha van hang akkor lehet, h jo lenne a driver, csak eppen vmi gubanc van a hangfalak bekotesenel, ellenorizd le azt is, szvsz ! 😉

Eredetiseg ellenorzo-windows-frissites: Igen, letezik. 1 winfos-frissites formajaban jelentkezik. Vedekezni lehet ellene tobbfelekeppen is:

1. Veszel 1 eredeti Winfos7-et ( szerintem megeri )

2. A frissiteseket ugy allitod be, h 1altalan NE legyen, v. csak akkor telepuljenek, ha te engedelyezed azt, termeszetesen sosem NEM engedelyezed a windows eredetiseg-ellenorzo frissitest ! 😀 ( Sajna, nem emlekszem mar a frissites kodjara KBxxxx... v. vmi ilyesmi, nem emlekszem a szamsorara, azt mastol, esetleg mashol kellene megnezned ! 😉 )
0
0
0
0
Davenator avatar
Olvastam vhol hogy van olyan frissités hozzá, ami kiszűri a kalóz verziókat, és ennek a nevét szeretném tudni vagy hogy lehet felismerni?
Az első problémám: nem tudom beállítani az 5.1-et. A driver fentvan és működik, van hang, csaképpen hiába állítom be 5.1-re tesztelésnél nem jó, csak a front szól. Légyszi segítsetetk, előre is köszi!
0
0
0
0
lackava avatar
vezérlőpult/energia gazdálkodási lehetőségek/ a főkapcsolók funkciójának megadása! itt betudod h ha megnyomod a bekapcs gombot vagy a billen az alvó gombot akkor hibernálja 😉
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció