Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Thomech avatar
CPU-Z ezt mutatja, kezdjek idegeskedni?
https://kepfeltoltes.hu/141115/010210203hbvngf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Sipos G avatar
Ez szerintem szoftveres hiba.
Próbáld terhelni akkor majd kiderül.
Kezd pár keményebb játékkal, ha lassabb akkor 1 mag elfüstölt.
Ha nem akkor szoftver.
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok
Ez most valami szöftveres vagy tényleg hardveres hiba? Tényleg eltűnt volna a 4. mag a prociból vagy mi? 😲 (Viszont a Win 7 élményidexe a procira ugyan úgy 7.3 tehát elméletileg gyengülés nem történt)
https://kepfeltoltes.hu/141115/693460006N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Üdvözlettel Semmi

Mondom meg se nyikkan

Fel se villannak a fények

Semmi

Mintha egy olyan gombot nyomnál ami semmit nem működtet

Ha lekapcsolom hátul a főkapcsolót és várok egy kicsit és visszakapcsolom majd megnyomom a power gombot akkor egy pillanatra felvillannak a ledek azt kész táp integrátor aero 600

Táp lehet ? vagy valami más ?
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Működik, az van a ssd mellett.
0
0
0
0
no avatar
ddkk22
Müködiks legalább a vinyo?
0
0
0
0
ddkk22 avatar
koti93
Nekem már vagy féléve 0%-os a samsung vinyóm 😃
Miért lenne táphiba? Aranyosan leírja neked a sentinel hogy mi a hiba.
0
0
0
0
no avatar
Akkor biztos hogy nem táp hiba?
Most veszek majd másik vinyot.
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
nekem 77%, 133 bad sector, de van olyan winyóm, ami 9%os, és 1000fölött van a hibák száma, de attól működik, szóval az nem lehet a baja..
ha olvasófej hibát ír, akkor érdemes beszerezni egy másikat, spanomnak volt hasonló, 1-2x írta, hogy fej hiba, utána a winyó elfelejtett írni, csak olvasni tudta róla az adatokat, magyarul rendszert futtatni lehetetlen volt róla.
0
0
0
0
no avatar
A vinyom kondicioja 93 % -os van 12 db bad sector aminem javítható. Akkor másik vinyot vegyek vagy tápot?
0
0
0
0
Underworld avatar
Jah nem neked írtam,én kérdem,mert nekem meg ez a bajom hogy befagy a kép pár secre néha
0
0
0
0
no avatar
De attól jól müködhet a vinyo?
0
0
0
0
Underworld avatar
Attól lehet hdd-nél adatkapcsolati hiba,vagy pár másodpercre befagyás,és utánna megy tovább,esetleg attól hogy IDE módban van nem ACHI!? (sata3as hddm van)
0
0
0
0
no avatar
A vinyonál mit kell csinálni vele ha "Sikertelen olvasó egység hiba " ír?
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Pár órája frissítettem a VGA driverét, most a 14.9 van fent.
Akkor, lehet, hogy újra telepítem a Windows-t.
De addig is, más ötletek?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Egyértelműen, valami driver gond lehet.
Próbálj meg mindent lefrissíteni, ha akkor sem változik, akkor a win reinstall lesz a legtisztább megoldás! 😞
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Sziasztok.
2 hónapos gépemen a játékok 30 másodpercenként droppolják az fps-t.
Pl: Titanfall, Battlefield Ultra 60 fps fix, majd egyszer csak droppol 30-ra vagy ekörüli értékre.
Bármelyik beállításnál, Battlefield 3-nál is. Bár team Fortress 2-nél nem csinálta.
Mi lehet a probléma?

Szerk.: Megfigyeltem, hogy amikor droppol, akkor az első mag kihasználtsága 20-30%-kal lemegy, a többié valamivel kevesebbel (5-10%).
0
0
0
0
ScoobyDoo avatar
igen, az volt a baj okozója, köszönöm a segítséget 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
valami háttéralkalmazás lehet. nézd meg feladatkezelőben mi az
0
0
0
0
ScoobyDoo avatar
Hali 😀

Mitől lehet az, h a cpu-m üresben is, csak a win7 futtatása alatt is 52-55%-on pörög? esetleg azért mert az integrált vga-t használom?
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Hát ha az alaplapi se ad képet akkor valószínűleg alaplap gond. Persze ez nem biztos, mert ha az integrált le van tiltva akkor jó, hogy nem ad képet.

De valószínűleg vagy vga vagy mobo.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, az lenne a problémám hogy mikor bekapcsolom a gépet akkor a monitor annyit ir hogy no video input. Tegnap este mikor kikapcsoltam még semmi baj nem volt. Átdugtam az alaplapi csatlakozora a monitort, de ugyis ugyanezt irta. Rádugtam a laptopra ott viszont muködött rendesen. Mi lehet a baj? A videokártya? Vagy az alaplap? (bocsi az idegesitö irási hibákért, de a laptopon nem mindegyik billentyu mukodik)
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Csinálj rendszer visszaállítást. Vagy csinálj vírus irtást, ha akkor se jó, rakd újra.
0
0
0
0
MariusTitus avatar
Köszönöm a segitséget megtudtam oldani! mindent bevetettem 😃 Windows doctor Ccleaner töredezettségmentesítés plusz hely a gépnek
0
0
0
0
winrar avatar
Csökkentett módban is ilyen lassú?
0
0
0
0
MariusTitus avatar
még azt hozzátenném hogy mindent fáziskéséssel reagál le pl megnyitok egy böngészőt akkor még azzal is szenved hogy egyáltalán mutassa h rányomtam a böngészőre 😃 töredezettségmentesítem még végignyomok ha ez nem jön be akkor ujrarakom a gépet.Viszont csökkentett módban tökéletesen működik.Esetleg valami ötlet mi lehet a gond? vírust nem talált pedig már malwarebytesal meg kasperskyvel is végig ellenőriztem azóta

A feladatkezelőt meg egyszerüen nem akarja megnyitni normál módban csak 1x 2x sikerült még akkor is leállt egyből a feladatkezelő
0
0
0
0
winrar avatar
zsolt556: Nézd meg feladatkezelőben, hogy eszi-e valami a proci és a ramot.
Malwarebyte's Free-vel futtass le egy keresést.
0
0
0
0
MariusTitus avatar
Lehetséges hogy vírust kapott volna a gépem? 1 nap alatt nemhiszem hogy annyira le tudna lassulni hogy 3 perc legyen míg egyáltalán behoz egy böngészőt meg 10 perc mire kikapcsolom......... Most próbálnék egy vírusirtót feltenni de 1000 év ez is. arra is gondoltam már hogy valahogy szabotálja a vírus a telepítést
0
0
0
0
gatya123 avatar
leteszteltem crystaldiskmark-al is, ez már kicsit értelmesebb értékeket mutat, bár az ssd-k így is elmaradnak az igérttöl
https://kepfeltoltes.hu/141029/CDE1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
ddkk22 avatar
gatya123
sata3-as kábelt használj (6gb/s)
Ha azt használsz akkor nem tudom, lehet tényleg az alaplap. Vagy csak az ssd nem hozza az igért sebességet. Nekem is lassabb mint ami van írva sebességnek.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
gatya:
Lehet az alaplapod a gond. Nemrég váltottam szintén gigabyte alaplapról a mostanira.

A giga lapon valami okból kifolyólag, az ssd kb. a felét hozta annak a sebességnek mint amit kellett volna neki, ha be volt dugva a terrás winyóm akkor még lassabb volt.
Kipróbáltam minden tippet-trükköt amit csak lehetett, tényleg mindent (windows-t is újratettem 2x is).

Alaplap csere után minden tökéletesen ment, hozta a gyári írási/olvasási értékeket, függetlenül, hogy rá volt-e dugva a hdd vagy sem.

Nem mondom hogy általános, de nálad is lehet ok a gigabyte alaplap.
Mostanában kicsit esett a gyártó minősége.
0
0
0
0
Sipos G avatar
Simán a HDD-k közül is van gyorsabb lassabb.A sebessége függ:
-Fordulatszámtól
-Mérettől
Az SSD lényegében egy kártya (szintén van gyorsabb lassabb).
0
0
0
0
gatya123 avatar
a C 120 gigás ssd, az E 240 gigás ssd, a D 1,5 terás hdd. a sima hdd van ahol gyorsabb mind az ssd-k, ez hogy lehet?
https://kepfeltoltes.hu/141029/cde_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
szilard1976 avatar
Próbálj keresni másik drvert,vagy telepítsd újra amit kaptál hozzá.
0
0
0
0
krisz9611 avatar
Már megoldodot! Én voltam a hülye, nem tudtam h ki lehet kapcsolni a világitást! 😃
0
0
0
0
krisz9611 avatar
Sziasztok!

Amiben segiteni kéne az nem igazán a gép hibája hanem az egeremel van valami.
Most jött meg egy A4Tech Bloody Gamming v8m egér bedugom minden pöpecül megy nézem a DPI-t nem lehet álitani és már nem is világit ahol kéne. Most mit tudok csinálni?

Elöre is köszi a válaszokat! 😃
0
0
0
0
no avatar
közben rájöttem, rendszervédelem zabálta a c meghajtó fájlait, helyemet.. azonbelül is a lemezterület használat, idő után ürült volna...
0
0
0
0
Bronson avatar
figyelsz egyáltalán? még tegnap leírtam egy módszert hogy nézheted meg a rejtett fájlokat... meg jelölj ki pár mappát és nézd meg mekkora helyet foglalnak...
0
0
0
0
no avatar
rejtettet hogyan kell c-n előhozni hogy lássam? miből van a legtöbb.. de csak akkor fogy ha telepitek, de nem a c-re.. hanem pl E-re...
0
0
0
0
Bronson avatar
a rejtett fájlok közül semmi? megtaláltad hogy melyik mappában van ez a sok cucc?
0
0
0
0
no avatar
Tényleg emberek mi tévő legyek hogy ne fogyjon a helyem c-n?? mi ez virus?? kerestem többféle irtóval, semmi..
0
0
0
0
Bronson avatar
sajátgép/jobb klikk/tulajdonságok/speciális rendszerbeállítások/speciális/teljesitmény beállítások/speciális és ott lesz a lapozófájl. nem hiszem hogy az eszi a helyet, de azért nézd meg mennyin van... meg total commanderben (ha használod) nézd meg melyik mappában van a sok cucc ami foglal... ha nem találod, engedélyezd hogy láthatóak legyenek a rejtett fájlok...
0
0
0
0
no avatar
azt hogy kell?? mit kell csinálnom? arra menjek hogy ne legyen lapozófájl?
0
0
0
0
Bronson avatar
hibernálási meg lapozófájl hogy áll?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok folyamatosan fogy a helyem a c meghajton ( rendszer) másik 2 partició okés, ötlet? akkor fogy ha telepitek d-re vagy e-re, törödezetségmentesitést futattam, akkor is fogyott vagy 20 gigát, most van 118 gb a 310-ből.. nagyon idegesitő, mihez kezdjek?
használtam már ccleanert stb. de semmi...
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Megnézni kell kivenni hogy egyáltalán elindul-e ez az ami neked van:
[url]https://www.google.hu/search?q=AMD+Radeon+HD+7770+1GB&num=100&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=MRpOVMf-KNLuaJG8gegK&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1097&bih=484[/url]
Nekem automatán átkapcsol,ha nem akkor biosba belépsz a del gomb lenyomásával mikor bekapcsolod a gépet az első képnél egy del gombot azonnal megnyomsz előjön a menüje.
Érdekelne mennyi a hőmérséklete amit kiír nézd meg és jelentkezz be írd meg nekem.

advanced frequency settings-advanced cpu core features-core perfomance boost disable,nekem auto-n volt és ez miatt nőtt a hőmérsékletem,amire kell figyelni az a hő,kompletten az egész gépedet be kell állítani.
Netről szoktam informálódni,lehet akár maga a cpu is rossz,de szerintem csak be kell állítani.
Letiltása: peripherals-gfx configuration-integrated graphics-auto-állítsd force-ra akkor fogja látni a 2 kártyát.
Szerviz a megoldás.
0
0
0
0
winrar avatar
hogy kell kivenni a slotbol??nem értek hozzá és hogy kell bekapcsolni az APU-t?

A legjobb, ha tényleg elviszed szervizbe.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció