Ez szerintem szoftveres hiba.
Próbáld terhelni akkor majd kiderül.
Kezd pár keményebb játékkal, ha lassabb akkor 1 mag elfüstölt.
Ha nem akkor szoftver.
Sziasztok
Ez most valami szöftveres vagy tényleg hardveres hiba? Tényleg eltűnt volna a 4. mag a prociból vagy mi? 😲 (Viszont a Win 7 élményidexe a procira ugyan úgy 7.3 tehát elméletileg gyengülés nem történt)
Mintha egy olyan gombot nyomnál ami semmit nem működtet
Ha lekapcsolom hátul a főkapcsolót és várok egy kicsit és visszakapcsolom majd megnyomom a power gombot akkor egy pillanatra felvillannak a ledek azt kész táp integrátor aero 600
nekem 77%, 133 bad sector, de van olyan winyóm, ami 9%os, és 1000fölött van a hibák száma, de attól működik, szóval az nem lehet a baja..
ha olvasófej hibát ír, akkor érdemes beszerezni egy másikat, spanomnak volt hasonló, 1-2x írta, hogy fej hiba, utána a winyó elfelejtett írni, csak olvasni tudta róla az adatokat, magyarul rendszert futtatni lehetetlen volt róla.
Attól lehet hdd-nél adatkapcsolati hiba,vagy pár másodpercre befagyás,és utánna megy tovább,esetleg attól hogy IDE módban van nem ACHI!? (sata3as hddm van)
Sziasztok.
2 hónapos gépemen a játékok 30 másodpercenként droppolják az fps-t.
Pl: Titanfall, Battlefield Ultra 60 fps fix, majd egyszer csak droppol 30-ra vagy ekörüli értékre.
Bármelyik beállításnál, Battlefield 3-nál is. Bár team Fortress 2-nél nem csinálta.
Mi lehet a probléma?
Szerk.: Megfigyeltem, hogy amikor droppol, akkor az első mag kihasználtsága 20-30%-kal lemegy, a többié valamivel kevesebbel (5-10%).
Sziasztok, az lenne a problémám hogy mikor bekapcsolom a gépet akkor a monitor annyit ir hogy no video input. Tegnap este mikor kikapcsoltam még semmi baj nem volt. Átdugtam az alaplapi csatlakozora a monitort, de ugyis ugyanezt irta. Rádugtam a laptopra ott viszont muködött rendesen. Mi lehet a baj? A videokártya? Vagy az alaplap? (bocsi az idegesitö irási hibákért, de a laptopon nem mindegyik billentyu mukodik)
még azt hozzátenném hogy mindent fáziskéséssel reagál le pl megnyitok egy böngészőt akkor még azzal is szenved hogy egyáltalán mutassa h rányomtam a böngészőre 😃 töredezettségmentesítem még végignyomok ha ez nem jön be akkor ujrarakom a gépet.Viszont csökkentett módban tökéletesen működik.Esetleg valami ötlet mi lehet a gond? vírust nem talált pedig már malwarebytesal meg kasperskyvel is végig ellenőriztem azóta
A feladatkezelőt meg egyszerüen nem akarja megnyitni normál módban csak 1x 2x sikerült még akkor is leállt egyből a feladatkezelő
Lehetséges hogy vírust kapott volna a gépem? 1 nap alatt nemhiszem hogy annyira le tudna lassulni hogy 3 perc legyen míg egyáltalán behoz egy böngészőt meg 10 perc mire kikapcsolom......... Most próbálnék egy vírusirtót feltenni de 1000 év ez is. arra is gondoltam már hogy valahogy szabotálja a vírus a telepítést
gatya123
sata3-as kábelt használj (6gb/s)
Ha azt használsz akkor nem tudom, lehet tényleg az alaplap. Vagy csak az ssd nem hozza az igért sebességet. Nekem is lassabb mint ami van írva sebességnek.
gatya:
Lehet az alaplapod a gond. Nemrég váltottam szintén gigabyte alaplapról a mostanira.
A giga lapon valami okból kifolyólag, az ssd kb. a felét hozta annak a sebességnek mint amit kellett volna neki, ha be volt dugva a terrás winyóm akkor még lassabb volt.
Kipróbáltam minden tippet-trükköt amit csak lehetett, tényleg mindent (windows-t is újratettem 2x is).
Alaplap csere után minden tökéletesen ment, hozta a gyári írási/olvasási értékeket, függetlenül, hogy rá volt-e dugva a hdd vagy sem.
Nem mondom hogy általános, de nálad is lehet ok a gigabyte alaplap.
Mostanában kicsit esett a gyártó minősége.
Amiben segiteni kéne az nem igazán a gép hibája hanem az egeremel van valami.
Most jött meg egy A4Tech Bloody Gamming v8m egér bedugom minden pöpecül megy nézem a DPI-t nem lehet álitani és már nem is világit ahol kéne. Most mit tudok csinálni?
figyelsz egyáltalán? még tegnap leírtam egy módszert hogy nézheted meg a rejtett fájlokat... meg jelölj ki pár mappát és nézd meg mekkora helyet foglalnak...
sajátgép/jobb klikk/tulajdonságok/speciális rendszerbeállítások/speciális/teljesitmény beállítások/speciális és ott lesz a lapozófájl. nem hiszem hogy az eszi a helyet, de azért nézd meg mennyin van... meg total commanderben (ha használod) nézd meg melyik mappában van a sok cucc ami foglal... ha nem találod, engedélyezd hogy láthatóak legyenek a rejtett fájlok...
Sziasztok folyamatosan fogy a helyem a c meghajton ( rendszer) másik 2 partició okés, ötlet? akkor fogy ha telepitek d-re vagy e-re, törödezetségmentesitést futattam, akkor is fogyott vagy 20 gigát, most van 118 gb a 310-ből.. nagyon idegesitő, mihez kezdjek?
használtam már ccleanert stb. de semmi...
Megnézni kell kivenni hogy egyáltalán elindul-e ez az ami neked van:
[url]https://www.google.hu/search?q=AMD+Radeon+HD+7770+1GB&num=100&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=MRpOVMf-KNLuaJG8gegK&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1097&bih=484[/url]
Nekem automatán átkapcsol,ha nem akkor biosba belépsz a del gomb lenyomásával mikor bekapcsolod a gépet az első képnél egy del gombot azonnal megnyomsz előjön a menüje.
Érdekelne mennyi a hőmérséklete amit kiír nézd meg és jelentkezz be írd meg nekem.
advanced frequency settings-advanced cpu core features-core perfomance boost disable,nekem auto-n volt és ez miatt nőtt a hőmérsékletem,amire kell figyelni az a hő,kompletten az egész gépedet be kell állítani.
Netről szoktam informálódni,lehet akár maga a cpu is rossz,de szerintem csak be kell állítani.
Letiltása: peripherals-gfx configuration-integrated graphics-auto-állítsd force-ra akkor fogja látni a 2 kártyát.
Szerviz a megoldás.
Próbáld terhelni akkor majd kiderül.
Kezd pár keményebb játékkal, ha lassabb akkor 1 mag elfüstölt.
Ha nem akkor szoftver.
Ez most valami szöftveres vagy tényleg hardveres hiba? Tényleg eltűnt volna a 4. mag a prociból vagy mi? 😲 (Viszont a Win 7 élményidexe a procira ugyan úgy 7.3 tehát elméletileg gyengülés nem történt)
Mondom meg se nyikkan
Fel se villannak a fények
Semmi
Mintha egy olyan gombot nyomnál ami semmit nem működtet
Ha lekapcsolom hátul a főkapcsolót és várok egy kicsit és visszakapcsolom majd megnyomom a power gombot akkor egy pillanatra felvillannak a ledek azt kész táp integrátor aero 600
Táp lehet ? vagy valami más ?
Müködiks legalább a vinyo?
Nekem már vagy féléve 0%-os a samsung vinyóm 😃
Miért lenne táphiba? Aranyosan leírja neked a sentinel hogy mi a hiba.
Most veszek majd másik vinyot.
ha olvasófej hibát ír, akkor érdemes beszerezni egy másikat, spanomnak volt hasonló, 1-2x írta, hogy fej hiba, utána a winyó elfelejtett írni, csak olvasni tudta róla az adatokat, magyarul rendszert futtatni lehetetlen volt róla.
Akkor, lehet, hogy újra telepítem a Windows-t.
De addig is, más ötletek?
Próbálj meg mindent lefrissíteni, ha akkor sem változik, akkor a win reinstall lesz a legtisztább megoldás! 😞
2 hónapos gépemen a játékok 30 másodpercenként droppolják az fps-t.
Pl: Titanfall, Battlefield Ultra 60 fps fix, majd egyszer csak droppol 30-ra vagy ekörüli értékre.
Bármelyik beállításnál, Battlefield 3-nál is. Bár team Fortress 2-nél nem csinálta.
Mi lehet a probléma?
Szerk.: Megfigyeltem, hogy amikor droppol, akkor az első mag kihasználtsága 20-30%-kal lemegy, a többié valamivel kevesebbel (5-10%).
Mitől lehet az, h a cpu-m üresben is, csak a win7 futtatása alatt is 52-55%-on pörög? esetleg azért mert az integrált vga-t használom?
De valószínűleg vagy vga vagy mobo.
A feladatkezelőt meg egyszerüen nem akarja megnyitni normál módban csak 1x 2x sikerült még akkor is leállt egyből a feladatkezelő
Malwarebyte's Free-vel futtass le egy keresést.
sata3-as kábelt használj (6gb/s)
Ha azt használsz akkor nem tudom, lehet tényleg az alaplap. Vagy csak az ssd nem hozza az igért sebességet. Nekem is lassabb mint ami van írva sebességnek.
Lehet az alaplapod a gond. Nemrég váltottam szintén gigabyte alaplapról a mostanira.
A giga lapon valami okból kifolyólag, az ssd kb. a felét hozta annak a sebességnek mint amit kellett volna neki, ha be volt dugva a terrás winyóm akkor még lassabb volt.
Kipróbáltam minden tippet-trükköt amit csak lehetett, tényleg mindent (windows-t is újratettem 2x is).
Alaplap csere után minden tökéletesen ment, hozta a gyári írási/olvasási értékeket, függetlenül, hogy rá volt-e dugva a hdd vagy sem.
Nem mondom hogy általános, de nálad is lehet ok a gigabyte alaplap.
Mostanában kicsit esett a gyártó minősége.
-Fordulatszámtól
-Mérettől
Az SSD lényegében egy kártya (szintén van gyorsabb lassabb).
Amiben segiteni kéne az nem igazán a gép hibája hanem az egeremel van valami.
Most jött meg egy A4Tech Bloody Gamming v8m egér bedugom minden pöpecül megy nézem a DPI-t nem lehet álitani és már nem is világit ahol kéne. Most mit tudok csinálni?
Elöre is köszi a válaszokat! 😃
használtam már ccleanert stb. de semmi...
[url]https://www.google.hu/search?q=AMD+Radeon+HD+7770+1GB&num=100&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=MRpOVMf-KNLuaJG8gegK&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1097&bih=484[/url]
Nekem automatán átkapcsol,ha nem akkor biosba belépsz a del gomb lenyomásával mikor bekapcsolod a gépet az első képnél egy del gombot azonnal megnyomsz előjön a menüje.
Érdekelne mennyi a hőmérséklete amit kiír nézd meg és jelentkezz be írd meg nekem.
advanced frequency settings-advanced cpu core features-core perfomance boost disable,nekem auto-n volt és ez miatt nőtt a hőmérsékletem,amire kell figyelni az a hő,kompletten az egész gépedet be kell állítani.
Netről szoktam informálódni,lehet akár maga a cpu is rossz,de szerintem csak be kell állítani.
Letiltása: peripherals-gfx configuration-integrated graphics-auto-állítsd force-ra akkor fogja látni a 2 kártyát.
Szerviz a megoldás.
A legjobb, ha tényleg elviszed szervizbe.